-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Την πανοραμική ηλιοροφή την παίρνει ως έξτρα η active plus?
Γενικά την παίρνει κάποια έκδοση;Καμία έκδοση δεν σου δίνει οροφή!!
-
Πήγα το είδα μετά από τόσος ντόρος που γίνεται.
Γινόταν της Καλομοίρας μέσα 3-4 άνοιγαν πόρτες άλλος έμπαινε άλλος έβγαινε.
Ένας ήταν καθηλωμένος στο γραφείο και έβαζε παραγγελίες και ορθοιοι από πίσω να κάτσουν για να παραγγείλουν!
Σε ένα τέταρτο που ήμουν και περιεργαζομουν το αμάξι είδα 3-4 παραγγελίες να κλείνουν! Απιστευτο γκελ λέμε!
Εμφανισιακά πίσω είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι μετά στο πλάι και μπροστά το πιο αδιάφορο. Μπροστά είναι λες και ο σχεδιαστής πήρε άδεια άφησε μισοτελειωμένη την μούρη και έκατσε το αφεντικό και το έκλεισε αυτός!
Συνολικά όμως το αμάξι εξωτερικά είναι τραβηχτικο πιο ωραίο από τα βίντεο και σε αυτό το λευκό πέρλε με μαύρη οροφή και αεροτομή νομίζω θα πουλήσει τρέλα.
Συνολικά είναι το ίδιο ωραιο με το πούμα . Το πούμα φώτα μπροστά πιο ωραίο στα υπόλοιπα μάλλον το γιαρις.
Μέσα τώρα για να χωρέσω 1.92 τερμάτισα εννοείται το κάθισμα τέρμα κάτω αλλά βολεύτηκα βλέποντας ωραία και έξω και όργανα.
Πίσω μου τα γνωστά παιδί δημοτικού....
Όταν έκατσε μπροστά ένας 1.70 περίπου και εγώ πίσω του πάντως χώρεσαν τα πόδια μου.
Ποιότητα εσωτερικού σόρρυ που ίσως κακοκαρδισω κάποιους που το παρήγγειλαν αλλά είναι χαμηλή αρκετά. -
Χρονια περιμέναμε να βγάλει ένα σουβακι προσιτό και κανονικό η Τογιότα. Εγώ το είχα εντοπίσει από πέρυσι το καλοκαίρι που βγήκε Ασία.
Το Chr για ιδιαίτερα γούστα. Και το ραβ μετά το mk3 πελώριο και πολύ ακριβό πια.
Στην Ελλάδα θα αφήσει εποχή.
Και το κορολλα κρος αν φέρει θα τα τελειώσει όλα τα ευρωπαϊκά.
Τογιότα και υβριδικό και σουβακι και γύρω στα 20 χιλιάρικα.
Ο κόσμος θέλει αξιοπιστία Japan είτε είναι πραγματικά Japan είτε όχι.
Εδώ πούλαγε το κασκαι ως Japan τόσα χρονια που ανάθεμα και αν έχει τίποτα Japan πάνω.
Εργοστάσιο συναρμολόγησης εδώ θα έπρεπε να διεκδικήσουμε αν είχαμε ποτε σοβαρές πολιτικές.
Αλλά όταν γίνονται οι μεγαλες επενδύσεις τα αντισταθμιστικά είναι συνηθως παιδικές χαρές και γηπεδακια του κολου να χαίρονται οι βλαχοδημαρχοι και προνόμια για τις συντεχνίες.
Και έτσι έγιναν τα εργοστάσια συναρμολόγησης στις Τσεχίες και τις Σλοβακιες. -
+
=
https://periodismodelmotor.com/toyota-yaris-cross-by-arena-martinez/319286/
Ωραίο είναι...Μ αρέσει
-
Πανοραμικη γυαλινη οροφη (skyview) μπαινει σε ολα απο Style και πανω με ειδικη παραγγελια (εδω γελαει ο κοσμος, ολα σαν ειδικη παραγγελια ειναι anyway).
στα video που την εχω δει ειναι φοβερη, ολος ο ουρανος μπρος-πισω γυαλινος, οχι σαν αυτες τις βλακειες που ανοιγει μια πουτσα λιγο πανω απο τα μπροστινα καθισματα και κατι εγινε. και πουλαει παραμυθι ο καθενας οτι την εβαλε να παιρνει αερα...
Εδω δεν ανοιγει ριποτα, και καλυτερα , να μην εχεις θεματα στεγανοτητας. και πιανει πραγματικα ολο το αμαξι να την απολαμβανουν ολοι και να δινει και μια νοτα αισθησης οτι ειναι ανοικτο. Μιλαμε ειναι κουτι για ενα CHR, θα εσβηνε καθε ιχνος κλειστοφοβιας χωρις να χαλαει το σχεδιο, κριμας που δε το σκεφτηκαν.παμε στα αρνητικα τωρα.....+1400€ για την εκδοση Style οταν στο εξωτερικο εχει 750. κριμας που τη χαντακωσαν....μου παραδεχτηκε κσι ο πωλητης οτι ειναι αφυσικα ακριβη, ισως ανεβαινει κλιμακα φορολογισης η whatever λεει... θα μπορουσε αυτο να εξηγει και γιατι ειναι τοσο ακριβο το Adventure σε σχεση με το style
-
Ιιιιιι πιπέρι....!
Μόριο να λες.Πόσο κοστίζει έμαθες; Όντως όπως την βλέπω στα βίντεο είναι τεράστια.αλλαζει όλη την αίσθηση
-
Ιιιιιι πιπέρι....!
Μόριο να λες.Πόσο κοστίζει έμαθες; Όντως όπως την βλέπω στα βίντεο είναι τεράστια.αλλαζει όλη την αίσθηση
το εχω γραψει βρε για το κοστος
-
Αααα νόμιζα πως η style κοστίζει +1400 από την active plus..
Σόρρυ.Πανάκριβη.....αλλά ωραία
-
Ράγες οροφής έχει και αν ναι από πια έκδοση και πάνω...
Περιμένω να δω τι θα γράψει και ο fanis75...μου μπαίνουν ιδέες για πώληση του δικού και παραγγελία του Yaris μέχρι να έρθει κιόλας το δικό μου θα έχει κλείσει 3,5 χρόνια και 100000χλμ. ίσως είναι καλό το timing για ανανέωση... -
πολυ ωραια, και θετικο οτι μπαινει και στη style, συνηθως την κρατανε για τις πολυ high end εκδοσεις.
Αλλα προσωπικα, δε την πηρα γιατι ηδη εκανα υπερβαση να παω στη style που και αυτη δε νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα της, ποσο δε μαλλον να βαλω και αλλο ενα υπερκοστολογημενο extra απο πανω. Στα 700 μπορει να εκανα και δευτερη υπερβαση, αφου μου εξαναν εκπτωση και ενα 400αρι.θα μου εβγαινε στρογγυλα 24 χιλιαρικα.
τεσπα, ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ολα αυτα τα ακριβα εξτρας τα "χανεις" σαν κοστος σε περιπτωση μεταπωλησης. οποτε στα 1400€ δεν το συζητησα καν -
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
πολυ ωραια, και θετικο οτι μπαινει και στη style, συνηθως την κρατανε για τις πολυ high end εκδοσεις.
Αλλα προσωπικα, δε την πηρα γιατι ηδη εκανα υπερβαση να παω στη style που και αυτη δε νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα της, ποσο δε μαλλον να βαλω και αλλο ενα υπερκοστολογημενο extra απο πανω. Στα 700 μπορει να εκανα και δευτερη υπερβαση, αφου μου εξαναν εκπτωση και ενα 400αρι.θα μου εβγαινε στρογγυλα 24 χιλιαρικα.
τεσπα, ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ολα αυτα τα ακριβα εξτρας τα "χανεις" σαν κοστος σε περιπτωση μεταπωλησης. οποτε στα 1400€ δεν το συζητησα καν -
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
τεσπα, ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ολα αυτα τα ακριβα εξτρας τα "χανεις" σαν κοστος σε περιπτωση μεταπωλησης. οποτε στα 1400€ δεν το συζητησα κανΈχει style και στο υβριδικό ; Στο διαμορφωτή δεν μου έβγαζε σύγκριση.
Τι παραπάνω έχει από την active plus ? -
Στα της ποιότητας εσωτερικού που έγραψα πιο πριν.
Η κεντρική κονσόλα γύρω από το τον λεβιέ ταχυτήτων στο βενζίνης που είδα στην έκδοση σταιλ είχε ένα φιλέτο και όψης αλουμινίου που ήταν τόσο κακοβαλμενη στην κονσόλα που χωρούσε δάκτυλο και την ξεκολουσες! Από συναρμογη δε της κονσόλας χωρίς ιδιαίτερη δύναμη και κουνιόταν ολόκληρη.
Ίδια κακή αίσθηση και στην πόρτα.
Στα βενζίνης από ότι μου είπαν πρέπει να πας πάνω από την σταιλ για να έχεις κλίμα.
Παντα για την ποιότητα εσωτερικού και για τα υβριδικά κάνω σκέψη ότι κάποιος θα φτάσει τα 26-27 σε μια μεσαία έκδοση και θα έχει τόσο φθηνό εσωτερικό;
Δεν ξέρω μήπως στις ακριβές εκδόσεις υπάρχει κάποια διαφοροποίηση.Γιατί εντάξει κράζουμε το 2008 πόσο ακριβό είναι στην αλιρ και πάνω αλλά αν μπεις στον Γαλλο των 28Κ και μετά στον Ιάπωνα του γιαρις κρος παθαίνεις πολυτισμικο σοκ από την διαφορά ποιότητας....
Θα μου πεις βάλε τον υβριδισμό, βάλε την αξιοπιστία και καταλαβαίνεις γιατί έπεσε τέτοιο κοφτιρι ποιότητας.
Πάντως μεταξύ ενός 2008 1.2 αυτόματου ή 1.5 ντίζελ αυτόματου αλιρ και του γιαρις κρος δεν μπορώ να πω τι θα διάλεγα.
Το 2008 εχει καλύτερους χώρους παντού , δύο κλάσεις καλύτερο εσωτερικό βραβευμένους κινητήρες καλό αυτόματο εμφάνιση που τα σπάει.
Το κρος είναι ελβετικός σουγιάς στην πόλη , έχει βαρύ όνομα σαν ιστορία , αξιοπιστία και επίσης την ευκολία του αυτόματου... -
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Μέχρι τα 80 θέλει 6,8 και μετά μέχρι τα 120 θέλει 15,4 δηλαδή κάνει για το 80-120 8,6 δευτερόλεπτα.
Λίγο πιο κάτω στο 80-120 γραφει 7,8 δευτερόλεπτα.Εκτός από την παραπάνω διάφορα που είναι πολύ μεγάλη, η πραγματικότητα πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο πιο κάτω.
Η διαφορά θα μπορούσε να εξηγηθεί από την φόρτιση της μπαταρίας. Αν δηλαδή στην εκκίνηση είχε ξοδέψει μεγάλο μέρος της φόρτισης, θα αργούσε περισσότερο για το 80-120, σε σχέση με την ρεπρίζ όπου θα είχε φορτισμένη μπαταρία.
-
Όση ώρα το χαζευα στην έκθεση δίπλα μου ήταν μια οικογένεια ο μπαμπάς απόστρατος 60αρης. Με ρωτάει καίει άραγε όσο λένε σε ανοικτό δρόμο; Του λέω κάνα 6αρη σίγουρα με 130-140.... έρχεται ο πωλητής που τους είχε αφήσει για λίγο.
Ρώτα η σύζυγος που είχε ακούσει την κουβέντα πόσο καίει με 140 σε ανοικτό δρόμο;
Πωλητής κάνα 25αρη με τατουάζ. Καίει ακριβώς 4.1 μετρημένα με 140 καρφί! Του λέω αποκλείεται. Όχι μου λέει το έχω τσεκαρει με το chr! Λέω τόσο καίει στην πόλη σε κίνηση.
Όχι επιμένει ποια πόλη!
Στην πόλη έχει μηδενική κατανάλωση 44 λεπτά μετρημένα πάλι με το chr Θεσσαλονίκη έγραψα 0.3λτ !!!
Καβάλα Θεσσαλονίκη με 170 6.1!!!τέλος ....
Τους έκατσε στο γραφείο το παρήγγειλαν και αυτοί....πολύ παπάς ....
Ο άνθρωπος το ήθελε κυρίως για μεγάλες διαδρομές τον εψησε ο πιτσιρικάς ότι θα καίει 4 με 140 και 0 στην πόλη....
Εύχομαι σε κάνα χρόνο που θα παραλάβει το αμάξι ο στρατιωτικός να περάσει να γυρεψει τον παπατζη πωλητή .... -
Κι εγώ, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν πόσο καίει στην εθνική. Όταν ο πωλητής μου είπε 4,5 κατέταξα την αξιοπιστία του εκεί που έπρεπε. Από όσα μου έλεγε, πίστευα τα μισά. Κατά τα άλλα όμως, ο άνθρωπος ...το είχε. Πολύ πρόθυμος και ευγενικός.
-
Μάλλον στο Καβάλα Θεσσαλονίκη είχε ευνοϊκό άνεμο 18 Μποφώρ.
Για την Εθνική η σωστή απάντηση είναι ότι στα 140 στο συμβατικό περνάει η ενέργεια του κινητήρα μέσω ενός γραναζιού στους τροχούς ενώ στα hev περνάει η ενέργεια μέσω ενός γραναζιού στους τροχούς. Τι διαφορά στην κατανάλωση μπορεί να έχουν;
-
Στα hev πιθανόν να μπορεί να ανεβοκατεβάζει το σημείο λειτουργίας του κινητήρα μέσω μπαταρίας/ηλεκτροκινητήρα και να έχει ίσως κάποια διαφορά. + ότι ο υβριδικός κινητήρας έχει γίνει πιο πολύ optimized για efficiency οπότε ίσως έχει και ένα κέρδος εκεί.
-
@andreas72 said in Toyota Yaris Cross:
Κι εγώ, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν πόσο καίει στην εθνική. Όταν ο πωλητής μου είπε 4,5 κατέταξα την αξιοπιστία του εκεί που έπρεπε. Από όσα μου έλεγε, πίστευα τα μισά. Κατά τα άλλα όμως, ο άνθρωπος ...το είχε. Πολύ πρόθυμος και ευγενικός.
Στην Εθνική τι σημαίνει; Αν πας με 100 4,5 θα κάψεις. Σήμερα Αθήνα Χαλκίδα, Yaris εντός ορίων ταχύτητας, 4,7 επιστροφή 3,7 είχε πολύ βοριά.
-
το είδα και εγω και απο εβδομάδα θα μου το δώσουν test drive , θα το παω εθνική και θα σας πω πόσο καίει , βέβαια μη περιμένετε 4, κάτι γιατί ενα c4 aircross diesel με τα 110 άλογα το γύρισα με 7,8 μέση
το αυτοκίνητο τώρα είναι τέλειο μέσα έξω αν και είναι γούστα αυτά , η ποιότητα του εσωτερικού είναι πολύ καλή και το συγκρίνω με αντίστοιχα Q2 , t-roc , και διάφορα αλλα γαλλικά που εχω οδηγήσει και με εχουν παει σαν επιβάτη , δεν βρίσκω κάτι κακό που γράφετε κάποιοι ισα ισα που πήγαινα προκατειλημμένος να το κράξω αλλα τελικά μου έκανε τόσο καλή εντύπωση που ...παρήγγειλα ενα απλό active!!
20750 τελικη τιμή και παράδοση σεεεε........13 ΜΗΝΕΣ !!!!!
ε μεχρι τότε κάτι θα βρω μπορεί να μας δώσει και τίποτα αναδρομικά ο Κυριάκος εκλογές θα πλησιάζουν , το παρήγγειλα σε εκείνο το χάλκινο που είναι τελικά χακί , εχω ενα προαίσθημα οτι θα είναι πολύ επίκαιρο....
Toyota Yaris Cross