-
Καλησπέρα,
θέλω να αγοράσω ψυγείο air condition για το αμάξι μου - Alfa Romeo Mi.To.
Έχει πάρα πολλά, μεταξύ των οποίων
NRF με 55€
DENSO με 67€
Nissens με 67€
nav wezel με 90€
Valeo με 120€
DELPHI με 150€
HELLA με 220€
Ακουστά σαν μάρκα έχω μόνο τη Valeo. Ξέρει κανείς ή είναι ευχαριστημένος με κάποια άλλη μάρκα;
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα,
θέλω να αγοράσω ψυγείο air condition για το αμάξι μου - Alfa Romeo Mi.To.
Έχει πάρα πολλά, μεταξύ των οποίων
NRF με 55€
DENSO με 67€
Nissens με 67€
nav wezel με 90€
Valeo με 120€
DELPHI με 150€
HELLA με 220€
Ακουστά σαν μάρκα έχω μόνο τη Valeo. Ξέρει κανείς ή είναι ευχαριστημένος με κάποια άλλη μάρκα;
Ευχαριστώ
-
Και οι 7 ειναι πολυ καλες μαρκες. Θα εβαζα με τα 67.
-
Αυτά θα πρότεινα και εγώ.
-
Hella κορυφη!
-
Hella κορυφη!
Με 200 € αγοράζει 3 Nissens τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Hella που τα κάνει αλλού φασόν, αφού η Hella έφτιαχνε μόνο ηλεκτρικά για γερμανικά αυτοκίνητα, και εδώ και λίγα χρόνια έχει μπεί σε σχεδόν όλα τα ανταλλακτικά, όχι πως δεν είναι ποιοτικά αλλά είναι υπερτιμημένα και πουλάνε νταβατζιλίκι με το παλιό τους όνομα.
-
Hella κορυφη!
Με 200 € αγοράζει 3 Nissens τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα Hella που τα κάνει αλλού φασόν, αφού η Hella έφτιαχνε μόνο ηλεκτρικά για γερμανικά αυτοκίνητα, και εδώ και λίγα χρόνια έχει μπεί σε σχεδόν όλα τα ανταλλακτικά, όχι πως δεν είναι ποιοτικά αλλά είναι υπερτιμημένα και πουλάνε νταβατζιλίκι με το παλιό τους όνομα.
Εμείς οι παλιοί την ξέρουμε καλά, όπως ξέρουμε ότι είχε χαθεί τα τελευταία 20 χρόνια και επανήλθε δυναμικά σχετικά πρόσφατα γιατί έπεσαν κεφάλαια αγοράζοντας το όνομα της και τις εγκαταστάσεις της.
Για του λόγου το αληθές, δες εδώ τα 2 μεγάλα χρονικά κενά στην ιστορία της, προσωπικά την θεωρώ πολύ καλή έως εξαιρετική αλλά 3 φορές επάνω είναι κοροϊδία.
-
Στο συνεργείο που πάω, ότι ψυγείο αλλάζει σε πελάτες (που όλοι τσάμπα και τελειο θέλουν φυσικά) τους βάζει nissens και έχει ηρεμήσει , και σε πολύ λογικό κόστος.
Επίσης και σαν μέγεθος, υλικα και κατασκευή να το δεις ,θα καταλάβεις ότι δεν είναι λογικό να κοστίζει 220 ευρώ ένα τέτοιο πράγμα, αρκεί βέβαια να καταλαβαίνεις τι βλέπεις.
-
Hella κορυφη!
Μέτρια θα έλεγα. Ειδικά όταν υπάρχει μέσα η πραγματικά κορυφαία Denso. Όμως δεν έχει καμία σημασία, το ψυγείο είναι ένα κομμάτι μετάλλου απλά, οπότε όλα το ίδιο είναι.
-
Μα ειναι Behr απο τα καλυτερα ψυγεια νερου.
αγορά ψυγείου air condition αυτοκινήτου