-
Καλημέρα,
σκεφτόμουν να αλλάξω το εργοστασιακό φίλτρο του Nissan μου και να βάλω κατι σε φιλτροχοάνη. Όταν όμως πήγα να δω το μαμισιο φίλτρο παρατήρησα ότι το check που ελέγχει την ροή του αέρα ήταν πάνω στο φιλτροκούτι του μαμισιου. Δεν θέλω φυσικα να το αποσυνδέσω για να αλλάξω φίλτρο. Γνωρίζει κανένας τίποτα παραπανω?
Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα,
σκεφτόμουν να αλλάξω το εργοστασιακό φίλτρο του Nissan μου και να βάλω κατι σε φιλτροχοάνη. Όταν όμως πήγα να δω το μαμισιο φίλτρο παρατήρησα ότι το check που ελέγχει την ροή του αέρα ήταν πάνω στο φιλτροκούτι του μαμισιου. Δεν θέλω φυσικα να το αποσυνδέσω για να αλλάξω φίλτρο. Γνωρίζει κανένας τίποτα παραπανω?
Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα,
Ευχαριστώ.
καλημέρα,
Για να μην μπλέκεις με κόψει-ράψε, τρυπά σωλήνα για να βάλεις τον αισθητήρα κλπ, βάλε φίλτρο πιο ελέυθερης ροής στο φιλτροκούτι. πχ https://www.pancarshop.gr/aksesouar-autokinitou-kai-odigou/filtra-autokiniton/
-
Πηγαινε να αγορασεις η να φτιαξεις ενα maf case.
-
Δεν θα κερδίσει τίποτα με το ελεύθερο φίλτρο, σε τεστ φίλτρων που έχουν γίνει το καλύτερο φίλτρο είναι αυτό του εργοστασίου, για μια απόδοση 0.5-1.0% μέχρι να βρωμίσει δεν αξίζει ούτε ο κόπος ούτε το χρήμα, άλλωστε πολλά ελεύθερα φίλτρα έχουν μεγάλους πόρους και δεν είναι αποτελεσματικά, ειδικά όταν πρέπει να το πλένεις και να το λαδώνεις πληρώνοντας και το ειδικό λάδι κλπ σαχλαμάρες, καλά είναι τα κόλπα του μάρκετινγκ για όσους φτιάχνουν φίλτρα, για τους εμπόρους και για τα περιοδικά τύπου ειδικού τύπου, το χάρτινο είναι το καλύτερο το πετάς και βάζει το καινούργιο που είναι και φτηνό.
Φίλτρο Αέρα Nissan Almera