-
Βοήθειααα, παιδιά παρακολουθώ τη σελίδα χρονιά και έκανα λογαριασμό μονό γιαυτό παρακαλώ θέλω τα φώτα σας.
Διαθέτω max 5000 για αγορά πρώτου αυτοκινήτου και ψάχνω κοντα εδώ και ένα μήνα χωρίς να βγάλω άκρη.
Θέλω ένα αυτοκίνητο με πρώτο κριτήριο την οικονομία κ μετά την οδηγική συμπεριφορά. Λογικά δλδ καταλήγουμε σε μικρό η μικρομεσαίο, έχω νομίζω καταλήξει μέχρι τώρα σε clio 1.2 tce, kia pro ceed 1.4, pegeut 207 1.4 95,ford fiesta 1.4, fiat bravo 1.4 tjet(ψιλοδύσκολα).
Απότι είδα το clio είναι πολύ οικονομικό αλλα μικρότερο σε σχέση με τα άλλα, για το pegeut δεν έχω βγάλει άκρη κατα πόσο αξιόπιστο είναι το μοτέρ της bmw ενώ για το kia είδα οτι έχει αρκετά κοντό σασμαν, για το bravo δε ξερω κτ απλα βρήκα 2 3 προσφορες κάτω απο 5000.
Θα παρακαλούσα όποιον έχει επαφη με κάποιο απο τα παραπάνω μοντέλα να μου πει κατα πόσο συγκρίνονται μεταξύ τους.
Ευχαριστώ
α και κτ ακόμα, μόνο βενζίνη
-
Βοήθειααα, παιδιά παρακολουθώ τη σελίδα χρονιά και έκανα λογαριασμό μονό γιαυτό παρακαλώ θέλω τα φώτα σας.
Διαθέτω max 5000 για αγορά πρώτου αυτοκινήτου και ψάχνω κοντα εδώ και ένα μήνα χωρίς να βγάλω άκρη.
Θέλω ένα αυτοκίνητο με πρώτο κριτήριο την οικονομία κ μετά την οδηγική συμπεριφορά. Λογικά δλδ καταλήγουμε σε μικρό η μικρομεσαίο, έχω νομίζω καταλήξει μέχρι τώρα σε clio 1.2 tce, kia pro ceed 1.4, pegeut 207 1.4 95,ford fiesta 1.4, fiat bravo 1.4 tjet(ψιλοδύσκολα).
Απότι είδα το clio είναι πολύ οικονομικό αλλα μικρότερο σε σχέση με τα άλλα, για το pegeut δεν έχω βγάλει άκρη κατα πόσο αξιόπιστο είναι το μοτέρ της bmw ενώ για το kia είδα οτι έχει αρκετά κοντό σασμαν, για το bravo δε ξερω κτ απλα βρήκα 2 3 προσφορες κάτω απο 5000.
Θα παρακαλούσα όποιον έχει επαφη με κάποιο απο τα παραπάνω μοντέλα να μου πει κατα πόσο συγκρίνονται μεταξύ τους.
Ευχαριστώ
α και κτ ακόμα, μόνο βενζίνη
-
Σε ευχαριστω φιλε, χθες εψαχνα να δω μηπως μπήκε κανα καινούργιο στο car κ βλέπω ενα focus 1.6 115 2009 εκεινη την ωρα.
Πηγα σημερα το πρωι να το τσεκάρω και ηταν φουλ κομπλε ολα, ελληνικο,φουλ εξτρα ηλιοροφη και αεριο brc στα 4000ε, το οδηγησα και είναι όντως καλύτερο οδηγικα μπορώ να πω απο όλα τα παραπάνω. Έδωσα μια προκαταβολή και θα το έχω στα χέρια μου την παρασκευή :).
-
Πολύ καλή επιλογή για πρώτο αλλά και δεύτερο αυτοκίνητο.Πιο αργό βεβαίως από το Bravo κι η έλλειψη 6ης ταχύτητας θα κουράσει σε ταξίδι, αλλά θα σε αποζημιώσει η οδηγική του συμπεριφορά.
-
Είναι όλα καλά αυτοκίνητα (τουλάχιστον οδηγικά και ως ασφάλεια κλπ, η αξιοπιστία σε μεταχειρισμένο είναι λίγο λαχείο, εκτός αν μιλάμε για Made in Japan όπου έχεις λίγο καλύτερες πιθανότητες). Συνολικά λοιπόν, το Bravo T-Jet είναι το πιο ολοκληρωμένο, καθώς είναι κατηγορίας C και με το τούρμπο μοτέρ είναι αρκετά σβέλτο, αλλά καίει αρκετά. Ο καλύτερος συνδυασμός οικονομίας και πατήματος στον δρόμο προσφέρεται από το ΚΙΑ, αν και μην περιμένεις πολλή δύναμη με αυτό το μοτέρ και βάρος. Υπάρχουν φυσικά και άλλες πολύ καλές επιλογές, όπως το εξαιρετικό Focus Mk2, αλλά μόνο σε 1600 (το 1400 είναι τραγικά αργό).
Αγορα πρωτου μεχταχειρισμενου εως 5000ευρω.