-
Κλεψανε το ιμπιθα του μικρου ως γνωστον.
Καταζητειται αντικαταστατης.
Προδιαγραφες, φθηνο, και φθηνο στη χρηση
Αν εχει και λτπφ κατω απο 12, καλυτερα.
αποκλειωνται πολυ μικρα.
λεω για swift 1.2 gl+ hybrid. εχω βαρεθει ομως τη σουζ.
ειδα και το σε τριο ντηζελ σάιν, με προβλημα στη λτπφ. και το κλιο, αλλα εχει ηδη η μανα του
εταιρο? χαρη να παρει φορντ να γουσταρει? τουοτα με σι βι τι αποκλειεται, εχει ακομη σηκωμαρες και ειναι κριμα να παθει προστατιτιδα,. φυσικα αερια επισης, με τοσα λιγα πρατηρια και αυτονομια ειναι σαν εξαναγκασμενη προωρη εξπερματωσις. ιμπιθα αποκλειεται επισης, ειχε ενα απο τα πρωτα με ζαντες και οθοναρα και μπλιμπλικια που δεν χρεωνοντουσαν στα αρχικα, αλλα βαρανε τωρα στη τιμη και χωρις αυτα δεν λεει να πεσει στη β εθνικη.
βασικως ομως με καιει η καταναλωση, εγω πλερω βενζιναι καθε μερα, απο δυτικα σε ζωγραφου. προτασεις κυριοι? και κυριοι νοτ?
-
Κλεψανε το ιμπιθα του μικρου ως γνωστον.
Καταζητειται αντικαταστατης.
Προδιαγραφες, φθηνο, και φθηνο στη χρηση
Αν εχει και λτπφ κατω απο 12, καλυτερα.
αποκλειωνται πολυ μικρα.
λεω για swift 1.2 gl+ hybrid. εχω βαρεθει ομως τη σουζ.
ειδα και το σε τριο ντηζελ σάιν, με προβλημα στη λτπφ. και το κλιο, αλλα εχει ηδη η μανα του
εταιρο? χαρη να παρει φορντ να γουσταρει? τουοτα με σι βι τι αποκλειεται, εχει ακομη σηκωμαρες και ειναι κριμα να παθει προστατιτιδα,. φυσικα αερια επισης, με τοσα λιγα πρατηρια και αυτονομια ειναι σαν εξαναγκασμενη προωρη εξπερματωσις. ιμπιθα αποκλειεται επισης, ειχε ενα απο τα πρωτα με ζαντες και οθοναρα και μπλιμπλικια που δεν χρεωνοντουσαν στα αρχικα, αλλα βαρανε τωρα στη τιμη και χωρις αυτα δεν λεει να πεσει στη β εθνικη.
βασικως ομως με καιει η καταναλωση, εγω πλερω βενζιναι καθε μερα, απο δυτικα σε ζωγραφου. προτασεις κυριοι? και κυριοι νοτ?
-
Εάν βγαίνουν τα κουκιά τότε Peugeot 208 Allure 1.2T 100hp. Το έχω εδώ και μερικές μέρες για δοκιμή και είναι πραγματικά το πιο ολοκληρωμένο super mini αυτή τη στιγμή. Είναι ανώτερο ακόμα κι απ' τα premium A1 & Mini.
-
Γάτε, λαμβάνοντας υπόψη αυτά που λες και τις προτιμήσεις του υιού, θα κοίταγα κυρίως ανάμεσα σε Fiesta και 208. Αουτσάϊντερς: Mazda 2 και Micra.
-
Εαν του αρέσουν τα μπλιμπλίκια και το ντιζάην, τότε 208. Εαν του αρέσει να οδηγεί, τότε Φιέστα. Αουτσαιντερ το νεο κορσα που φαινεται πολυ αξιολογο κ με καλο εξοπλισμό σε χαμηλή τιμή.
ΥΓ: το 208 σε φτηνες εκδοσεις δεν λεει καθολου! -
Fiesta και Swift γάτε. Εγώ οδηγώ το swift αντικατάστασης μετά την κλοπή του δικού μου. Πολύ στριφτερο. Κοπαναει όμως ε, να ξέρεις. Από κατανάλωση, τίποτα.
-
Swift.
-
Οδηγικά κατ΄εμέ νούμερο ένα το Fiesta... βέβαια ως προς την κατανάλωση πιστεύω ένα 6 (με ενεργοποιημένο ec) ή 7 (χωρίς eco) θα το χει εύκολα.
-
Αν του αρέσει να οδηγεί και θέλει ένα αυτοκίνητο με πάρα πολύ καλή οδική συμπεριφορά σε συνδυασμό με αντίστοιχη ποιότητα κύλισης, να πάρει το Fiesta!
Αν θέλει μπιζού (σε τιμές Λαλαούνη βεβαίως), να πάρει 208.
Αν θέλει μαντζέβολο και οικονομικό αυτοκίνητο για την πόλη, να πάρει Swift 1,2 Hybrid.
Αν θέλει φθηνό σε αγορά και χρήση με μεγαλύτερους χώρους από όλα τα παραπάνω, να (ξανα)πάρει Ibiza CNG. Πλέον και με 6άρι κιβώτιο, αν δεν κάνω λάθος.
-
Τίμιο. Αλλά δεν έρχεται πλέον. Μόνο ότι βρει σε στοκ.
-
Αντ' αυτού θα το πω εγώ: BALENO!
Αν βάζεις όριο τιμής λιανικής ~15Κ απ' ότι κατάλαβα και θέλει μπλιμπλίκια, μάλλον αυτοαποκλείονται αρκετά υποψήφια. Αν δεν πάρει όμως cng ή diesel, δεν υφίσταται 'οικονομικό', εκτός ίσως των πιο αδύναμων ατμοσφαιρικών που δεν γίνεται όμως να ευνοούν και τη στύση...
-
βασικα με τον νεο κουλη-νομο που εχει παει την αξια των τουλ καρ στα 14, εγινε ντερμπι αναμεσα στο σε το τριο και τον νεο τον κορσε, σε μαζουτ παντα. το σε το τριο σάιν ειναι ενα κατοσταρικο φθηνοτερο απο τον κορσε τη μεσαια εκδοση. βλεπω οτι υπαρχει και ιμπιθα ντηζελατο, αλλα με τον ψοφιο τον ενενηνταπενταρη. το δυο οχτω, απαραδεχτα ακριβο για να ειναι ενα κορσα. και δεν μασαω για πουγκ και πριμιο. το ζησα, τα καταλαβα τα γαλλακια, μαλακά απ'οξω και μεσα τρανς - αν πριμιο μονο ματσουντα. για κλιο, δεν θα του κατσω του νικ γιοτα θεοχαρακη να με θωπευσει στο πωπο για ενα εξαμηνο που θα το βγαλει προσφορα πλην τρια χιλιαρικα.
βλεπω και το δυο το ματσουντα και ειναι σαν τη ρομπερτα τζεμα βι ες αχλαδοσχημη βουλγαρα με τα αλλα. αλλα ειναι πεθαμενο με τα ενενηντα. και θα καιει για να παει οπως τα αλλα. αλλωστε ο γατονεος δεν ειναι για την τζεμα, την ατιμασμενη, μαλλον για τη μαρινουλα τη βισκοντι τονε βλεπω.
φορντεοι ή εχει προβλημα το σάιτ ή ειναι πολυ μαλακες στη φορντ, χιεστα μονο σε μπουζινες εχει μαζουτ. και δεν γουσταρω.
-
Γάτε αν δε κάνω λάθος Fiesta πετρέλαιο 120 άλογα σταμάτησε να βγαίνει για την ώρα.
-
Καλημέρα ,
Η άποψή μου : Στην κατηγορία ,όσον αφορά τον υπερπλήρη εξοπλισμό ,την κατανάλωση, την εγύηση, την ευκολία οδήγησης και την αξιοπιστία το γιαπωνεζάκι δεν έχει αντίπαλο. Μιλώ συγκεκριμένα για την έκδοση 1.2 GLX HYBRID .
-
Εγώ πάλι αν και πρότεινα το Swift δεν θα διάλεγα το mild hybrid με 2500€ παραπάνω από το συμβατικό ατμοσφαιρικό (και λαμβάνω υπόψη και τον έξτρα εξοπλισμό που για μένα είναι overkill για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης).
-
Και όμως υπάρχει εξοπλισμός που όταν τον συνηθίσεις απορείς πως οδηγούσες χωρίς αυτόν πριν. Όπως : ADAPTIVE CRUISE CONTROL ,κάνει τις μικρές αποδράσεις πραγματική απόλαυση , FULL LED φώτα ,(την νύχτα μέρα ) , κάμερα οπισθοπορείας (το παρκάρισμα παιχνιδάκι , NAVIGATION με VOICE COMMAND ,δεν χρειάζεται να ψάχνεις σαν τον τουρίστα ,σε πάει εκεί που θες. Τα θερμαινόμενα καθίσματα υπάρχουν κρύα πρωινά του χειμώνα που βρίσκουν την εφαρμογή τους .Ακόμα το αυτόματο φρενάρισμα σε σώζει πολλές φορές μέσα στην πόλη από μικροτρακαρίσματα με μεγάλο κόστος.Επίσης ο κλιματισμός και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα ,νομίζω ότι είναι must εν έτει 2019 . Το start & stop ξεφτυλίζει την ήδη γελοία κατανάλωση. Τώρα για τις ζάντες και τα πίσω φώτα led είναι απλά θέμα εμφάνισης και δεν τα αξιολογώ ως απαραίτητα.
Νομίζω ότι η διαφορά είναι πολύ λίγη για τα εξτρά που σου προσφέρει.
-
και το gl+ που προτεινω εχει ζαντες-πισω ηλ. παραθυρα. Τα αλλα εξτρα δεν λεω οτι δεν ειναι ομορφα αλλα adaptive cruise control/καμερα οπισθοπορειας για ενα μικρο αυτοκινητο πολης ειναι overkill, δεν στα χαριζουν στην τελικη τα πληρωνεις.Και εγω αν αρχισω να φοραω μεταξωτα βρακια μπορει μετα να απορω πως την εβγαζα με τα βαμβακερα αλλα τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους.
-
λοιπον, το σε τριο μαζουτι. ειδικα για το τριο. και επειδη βαρεθηκα τα σουζ, εχω ολη τη γκαμα.
ομως επειδη ειναι μπετο-γαλλο-βλακες οι τσιτροενοι
τι διαφερει ο εξοπλισμος i-touch απο τον shine που ο πρωτος ειναι ετοιμοπαραδωτος και ο αλλος θελει 4 μηνους?
μη δειτε το σάιτ, εχει γλαρο...
-
τι διαφερει ο εξοπλισμος i-touch απο τον shine που ο πρωτος ειναι ετοιμοπαραδωτος και ο αλλος θελει 4 μηνους?
Με μια μικρή επιφύλαξη, το Shine έχει παραπάνω τα εξής (άχρηστα κατ' εμε για να περιμένεις 4 μήνες):
- Αισθητήρα φώτων και υαλοκαθαριστήρων
- Ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη
- Διχρωμία (οροφή bi-ton)
- Ζάντες αλουμινίου
- Δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ
- Airbumps
-
φαν, απο αυτα οι ζαντες ειναι αιτια για κορσε μαζουτι.
περιμενω απο ενα φιλο μηπως μαθει...
εχαθει και ο νουνος που θα ηξερε μεχρι και τα βιν των ετοιμοπαραδοτων
Μικρο, swift 1.2 hybrid ή άλλο