-
Καλησπέρα. Έτοιμος για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου και έχω καταλήξει στα παραπάνω 2. Hyundai Kona Premium 1.0T 120ps & Ford Ecosport Business 1.0 125ps. Το μπάτζετ κινείται στα 17-18k. Κατά μέσο όρο κάνω περίπου 15.000χλμ.χρόνο. Καμία γνώμη παραπάνω για βοήθεια? Ίσως κάποιος που είναι κάτοχος να βοηθήσει παραπάνω σχετικά με πραγματική κατανάλωση, οδηγική συμπεριφορά,αξιοπιστία. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη, φυσικά ευπρόσδεκτη.
-
Καλησπέρα. Έτοιμος για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου και έχω καταλήξει στα παραπάνω 2. Hyundai Kona Premium 1.0T 120ps & Ford Ecosport Business 1.0 125ps. Το μπάτζετ κινείται στα 17-18k. Κατά μέσο όρο κάνω περίπου 15.000χλμ.χρόνο. Καμία γνώμη παραπάνω για βοήθεια? Ίσως κάποιος που είναι κάτοχος να βοηθήσει παραπάνω σχετικά με πραγματική κατανάλωση, οδηγική συμπεριφορά,αξιοπιστία. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη, φυσικά ευπρόσδεκτη.
-
Τα έχεις οδηγήσει?
Το Ecosport έχει 2 μειονεκτήματα για εμένα:
- Είναι παλιό και οσονούπω θα καταργηθεί ως μοντέλο (το κρατάνε στην παραγωγή όσο πουλάει).
- Ο τρόπος που ανοίγει ο χώρος αποσκευών είναι πολύ περιοριστικός αναφορικά με το που μπορείς να σταθμεύσεις.
Βέβαια ίσως να παίζει σε καλή προσφορά λόγω τέλους της ζωής του. Και σίγουρα είναι πολύ καλό στον δρόμο (κράτημα και άνεση, το έχω οδηγήσει το ST Line και ήταν εξαιρετικό).
-
Τα έχεις οδηγήσει?
Το Ecosport έχει 2 μειονεκτήματα για εμένα:
- Είναι παλιό και οσονούπω θα καταργηθεί ως μοντέλο (το κρατάνε στην παραγωγή όσο πουλάει).
- Ο τρόπος που ανοίγει ο χώρος αποσκευών είναι πολύ περιοριστικός αναφορικά με το που μπορείς να σταθμεύσεις.
Βέβαια ίσως να παίζει σε καλή προσφορά λόγω τέλους της ζωής του. Και σίγουρα είναι πολύ καλό στον δρόμο (κράτημα και άνεση, το έχω οδηγήσει το ST Line και ήταν εξαιρετικό).
Ναι, τα έχω δει και τα 2. Ευχάριστα και τα 2 στον δρόμο, απ'όσα μπορείς να καταλάβεις σε 10-15λεπτά. Περίπου στο 1k είναι η διαφορά τους σ'αυτές τις εκδόσεις, η ST-Line ξεφεύγει νομίζω. Το Ecosport μου φάνηκε πιο όμορφο στο εσωτερικό του, ενώ το Kona όσο σε εντυπωσιάζει απ'έξω, τόσο απλό είναι μέσα...
-
Αυτο σ αρεσει;;;;
υπαρχει περιπτωαη να ερθει και στην ελλαδα.... ισως με τα σηματα της suzuki.
Θες αμεση αγορα;;;
-
Ιδανικά ναι. Max μέσα στο επόμενο 6μηνο. Μου φαίνεται όμως δύσκολο να παίξει στα 17-18k
-
Νομιζω εκει θα παιζει ατο 17 με 18κ
Αλλωστε ειναι 4 μετρα αυτοκινητο αλλα με πολυ μεγαλους εσωτερικους χωρους, μη σε ξεγελουν οι φωτογραφιες του.
Στον επομενο μηνα πιστευω θα μαθουμε αν τελικα θα ερθει και ποτε στην ευρωπη.
Δες...θα ερθει και μικροτερο suv αλλα με χωρους και αυτό απο τη hyundai
Και εδω δοκιμη του
-
Καλησπέρα. Κάτοχος του kona premium 1,0 από τον Ιούλιο. Η κατανάλωση σε ταξίδι με 4 άτομα, αποσκευές κ κλίμα ανοικτό μου έγραψε 5,3. Στην καθημερινότητα ( δουλειά, σχολεία, σουπερ) από 7 μέχρι 9 Lt . Στο δρόμο είναι ικανότατο, χωρίς ομως να σε εμπνέει για σπορ οδήγηση . Γενικά όμως ο κινητήρας είναι πολυ πρόθυμος κ δεν σε κρεμάει σε προσπεράσεις κ οπου αλλού χρειάζεται. Στην πόλη είναι άνετο. Συμφωνώ ότι το εσωτερικό του είναι πιο απλό, αλλά η αίσθηση της στιβαροτητας είναι διάχυτη μέσα -εξω. Τωρα για την αξιοπιστία, είναι νωρις ακόμα, πάντως η 5ετης εγγύηση είναι ένα μπόνους.
-
Το 5,3 λ/100 με ποια μεση ταχύτητα
-
110-120 το πολύ με αλλαγές μεταξύ 2500 και 3500 στροφών. Στο στρώσιμο ήμουνα...
-
Με τρομαξες..... los tromos....
Μωρε μπραβο....πολυ καλη καταναλωση
Hyundai Kona vs Ford Ecosport