-
Το TUSCON μου αρέσει υπερβολικά αλλά με φοβίζουν οι εκπομπές ρύπων (186) για το μέλλον.
Το 3008 ειναι γελοία ακριβό και μειονεκτεί στον εξοπλισμό έναντι στο TUSCON.
Βενζίνη και τα δύο, δεν μπορώ να πάρω πετρέλαιο, η μεγαλύτερη ευθεία στο νησί είναι 1,5-2 χλμ.
Δεν με ενδιαφέρουν οι χώροι, εγω με την σύζυγο είμαστε μόνο μεγάλοι άνθρωποι, 54 και 50 χρονών, το παιδί είναι ανεξάρτητο.
Δέν πηγαίνω σε κατσάβραχα, δεν κάνω πολλά χλμ, θα κυλάει βασικά σε οδικό δίκτυο ψιλοπαρατημένο (Κέρκυρα) και ταξιδάκια 5-6 το χρόνο. Συνολικά 12-15000 χλμ το χρόνο το πολύ.
Το ξέρω ότι είναι overkill οι επιλογές, μάλλον είναι το τελευταίο μας αμάξι όμως και δεν με ενδιαφέρει κάτι οικονομικό. Δεν θέλω κάτι που δεν θα μου αρέσει επαρκώς να το έχω κάθε μέρα μπροστά μου.
C5 aircross, Sportage, Grandland X, Karoq, δεν μου αρέσουν.
Τωρινό αμάξι, BMW 318 E36. 18 χρόνια το έχω, το βαρέθηκα και με βαρέθηκε.
Για πείτε κάτι ντις, 6 μήνες το παλευω.
-
Το TUSCON μου αρέσει υπερβολικά αλλά με φοβίζουν οι εκπομπές ρύπων (186) για το μέλλον.
Το 3008 ειναι γελοία ακριβό και μειονεκτεί στον εξοπλισμό έναντι στο TUSCON.
Βενζίνη και τα δύο, δεν μπορώ να πάρω πετρέλαιο, η μεγαλύτερη ευθεία στο νησί είναι 1,5-2 χλμ.
Δεν με ενδιαφέρουν οι χώροι, εγω με την σύζυγο είμαστε μόνο μεγάλοι άνθρωποι, 54 και 50 χρονών, το παιδί είναι ανεξάρτητο.
Δέν πηγαίνω σε κατσάβραχα, δεν κάνω πολλά χλμ, θα κυλάει βασικά σε οδικό δίκτυο ψιλοπαρατημένο (Κέρκυρα) και ταξιδάκια 5-6 το χρόνο. Συνολικά 12-15000 χλμ το χρόνο το πολύ.
Το ξέρω ότι είναι overkill οι επιλογές, μάλλον είναι το τελευταίο μας αμάξι όμως και δεν με ενδιαφέρει κάτι οικονομικό. Δεν θέλω κάτι που δεν θα μου αρέσει επαρκώς να το έχω κάθε μέρα μπροστά μου.
C5 aircross, Sportage, Grandland X, Karoq, δεν μου αρέσουν.
Τωρινό αμάξι, BMW 318 E36. 18 χρόνια το έχω, το βαρέθηκα και με βαρέθηκε.
Για πείτε κάτι ντις, 6 μήνες το παλευω.
-
Εντάξει το χιουνται με τους 177 είναι αρκετο πιο γρήγορο αλλά θα πρέπει να συμβιβαστεις με τα 9-10 λτ κατανάλωση και τα 400αρια στα τέλη. Αν τα ξεπερνάς αυτά τα δύο η απόφαση είναι εύκολη εγγύηση επιδόσεις εξοπλισμός πολλαπλοί πίσω γέρνουν προς χιουνται....και από αυτά που γράφεις για το χιουνται σε βλέπω....θα σε βγάλει πιο πολλά χρόνια.
-
Εντάξει το χιουνται με τους 177 είναι αρκετο πιο γρήγορο αλλά θα πρέπει να συμβιβαστεις με τα 9-10 λτ κατανάλωση και τα 400αρια στα τέλη. Αν τα ξεπερνάς αυτά τα δύο η απόφαση είναι εύκολη εγγύηση επιδόσεις εξοπλισμός πολλαπλοί πίσω γέρνουν προς χιουνται....και από αυτά που γράφεις για το χιουνται σε βλέπω....θα σε βγάλει πιο πολλά χρόνια.
Συμφωνώ απόλυτα.Δες όμως σαν εναλλακτική...........με τον ίδιο κινητήρα το ΚΟΝΑ!
Σαφέστατα το tucson είναι ανώτερο σε πολλούς τομείς,όμως το kona έχει λιγότερους ρύπους,χαμηλότερη κατανάλωση και καλύτερες επιδόσεις,λόγω ελαφρύτερης κατασκευής.
-
Οικονομία στην κατανάλωση, μου αρκεί να είμαι στα σημερινά επίπεδα. Θα αντικαταστήσει μια 318 που καταναλώνει 10 λίτρα στα 100 χλμ.
Καλή η σκέψη για το Κόνα, όταν μπήκα μέσα όμως δεν μου έκανε με τίποτα. Ειμαι καλομαθημένος από την BMW.
Τα 3008 και το Tucson με βόλεψαν καλύτερα από όλα. Το 3008 μόνο ειναι λίγο σαν σε διαστημόπλοιο η θέση του οδηγού.
Πάντως, σε τιμές με αυτα που εγω θεωρώ σημαντικό εξοπλισμό στο 3008, ειναι δίπλα σε τιμές με το Tuscon στους 177.
Αν ενδιεφερει η αξία σε βάθος χρόνου ( δεκαετία) αξίζει το 3008 σαφώς. Εμένα όμως μου ειναι αδιάφορο λόγω ηλικίας δικής μου.
Οι τιμες πάντως ειναι (όλα πληρωμένα και στα δυο), με χρώμα και Safety Pack 2 28.200 το 3008 1.2 με 130 ίππους και 29Κ με μεταλλικό χρώμα και αυτό, το Distinctive στους 177 ίππους.
Και τα δύο ειναι εξαιρετικά με το κάθε ένα να έχει μοναδικά πλεονεκτήματα. Η σύζυγος θέλει το Tuscon και καταλαβαίνεται που πάει η δουλειά.
-
γυναίκα: μόλις χτες είδα ένα τζιποειδες στον δρόμο, τέλειο! αυτό θέλω!
εγώ: τι μάρκα;
δεν ξέρω ένα από H
και ήταν το tucson...
για να δούμε τι θα δουμε
-
Ναι αλλά το κονα έχει 30% μικρότερο χώρο αποσκευών και φαντάζομαι ανάλογες εκπτώσεις και σε χώρους επιβατών.
-
Ναι αλλά το κονα έχει 30% μικρότερο χώρο αποσκευών και φαντάζομαι ανάλογες εκπτώσεις και σε χώρους επιβατών.
Δεν τον νοιάζουν οι χώροι, αλλά ούτως ή άλλως απέκλεισε το Kona λόγω εσωτερικού.
Υ.Γ. Θα του πρότεινα το νέο 2008,αλλά θα αργήσει.
-
Οικονομία στην κατανάλωση, μου αρκεί να είμαι στα σημερινά επίπεδα. Θα αντικαταστήσει μια 318 που καταναλώνει 10 λίτρα στα 100 χλμ.
Καλή η σκέψη για το Κόνα, όταν μπήκα μέσα όμως δεν μου έκανε με τίποτα. Ειμαι καλομαθημένος από την BMW.
Τα 3008 και το Tucson με βόλεψαν καλύτερα από όλα. Το 3008 μόνο ειναι λίγο σαν σε διαστημόπλοιο η θέση του οδηγού.
Πάντως, σε τιμές με αυτα που εγω θεωρώ σημαντικό εξοπλισμό στο 3008, ειναι δίπλα σε τιμές με το Tuscon στους 177.
Αν ενδιεφερει η αξία σε βάθος χρόνου ( δεκαετία) αξίζει το 3008 σαφώς. Εμένα όμως μου ειναι αδιάφορο λόγω ηλικίας δικής μου.
Οι τιμες πάντως ειναι (όλα πληρωμένα και στα δυο), με χρώμα και Safety Pack 2 28.200 το 3008 1.2 με 130 ίππους και 29Κ με μεταλλικό χρώμα και αυτό, το Distinctive στους 177 ίππους.
Και τα δύο ειναι εξαιρετικά με το κάθε ένα να έχει μοναδικά πλεονεκτήματα. Η σύζυγος θέλει το Tuscon και καταλαβαίνεται που πάει η δουλειά.
3 ερωτήματα
-
η τιμή 29κ είναι για το αυτόματο Distinctive? στο site τους είναι 33κ
-
μήπως ρώτησες αν/πότε θα έρθει το Ν line?
-
έχουνε έξτρα ηλιοροφές/ζάντες ή όλα έρχονται φιξαρισμένα?
-
-
Χειροκίνητα και βενζίνη ειναι και τα δυο, Bolt.
Οχι, δεν ρώτησα. Βασικά δεν μου αρέσει η φάτσα του Ν Line. Γεράματα..
Πάλι δεν ρώτησα γιατί έχω κακή εμπειρία από ηλιοροφή και οι υπάρχουσες 18άρες πιστεύω είναι ιδανικές για τις ανάγκες μου.
Θα ρωτήσω σήμερα και θα σου πώ.
-
χαχα, καλά και εγώ 38 ειμαι. στο μεταίχμιο..από την μια είναι τούμπανο το n line, από την άλλη 19ρες με οικογένεια μέσα είναι σαν να ψάχνομαι για προβλήματα και γκρίνιες.
ναι, αν μάθεις στείλε τι παιζει
-
Στο Distinctive μπορείς να προσθέσεις αλλά υπάρχει ήδη επόμενο επίπεδο εξοπλισμού με ηλιοροφή, 19άρες, ηλεκτρική πόρτα αποσκευών και δερμάτινο σαλόνι, οπότε πας κατευθείαν εκει με τό ίδιο κόστος.
Τα 29Κ ειναι μετρητής, μια έκπτωση 400 ευρώ, με πινακίδες και όλα τα έξοδα. Δεν ζήτησα τίποτα επιπλέον ούτε εκανα κανα παζάρι.
Αρχικά αποφάσισα να πάρω το 3008 αλλά έφαγα πόρτα από τη σύζυγο και τον κληρονόμο. Τούτου δοθέντος, δόθηκε προκαταβολή για το Tucson και η δική μου προτίμηση τοποθετήθηκε σε κάτι παλιές σαγιονάρες για πέταμα..
-
Ηλιοροφή ειναι βασικά για το χειμώνα, να εχεις το τζάμι κλειστό. Το καλοκαίρι μπαίνει σκόνη, χτυπάει ο ήλιος στο δόξα πατρί με το τζάμι και το χειρότερο δεν ξέρεις πως θα ειναι, σε τι κατάσταση, σε μερικά χρόνια όλο αυτο το σύστημα.
Στην Κέρκυρα αν κάνεις καμια ώρα βόλτα με την ηλιοροφή ανοιχτή, θα βρεις μεσα φύλλα όλων των ειδών, κανα δύο σκουρτζίκους, καμπόσες πιτσιλιές αγνώστου ταυτότητος, και διάφορα άλλα σιχαμένα πράματα.
Το μόνο που βολευει ειναι στο car sex και σε κάνα καρναβάλι. Η δική μου καριέρα ειναι σε καταστολή και στα δύο.
-
Η ηλιοροφή είναι όντως για τον χειμώνα και το βράδυ του καλοκαιριού. Εϊνια όμορφη αυτές τις στιγμές όμως.
-
Ηλιοροφή ειναι βασικά για το χειμώνα, να εχεις το τζάμι κλειστό. Το καλοκαίρι μπαίνει σκόνη, χτυπάει ο ήλιος στο δόξα πατρί με το τζάμι και το χειρότερο δεν ξέρεις πως θα ειναι, σε τι κατάσταση, σε μερικά χρόνια όλο αυτο το σύστημα.
Στην Κέρκυρα αν κάνεις καμια ώρα βόλτα με την ηλιοροφή ανοιχτή, θα βρεις μεσα φύλλα όλων των ειδών, κανα δύο σκουρτζίκους, καμπόσες πιτσιλιές αγνώστου ταυτότητος, και διάφορα άλλα σιχαμένα πράματα.
Το μόνο που βολευει ειναι στο car sex και σε κάνα καρναβάλι. Η δική μου καριέρα ειναι σε καταστολή και στα δύο.
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει τελευταία! Εύγε! ^^
-
μόλις είδα ένα βιντεάκι από Βουλγαρία σε show, με το n line. περίεργο να μην υπάρχει ελλαδα., τι να πω.
στην περιγραφή τιμή 40,7κ με όλα μέσα. και τις μπάλες που λένε. βενζ, αυτόματο, πέρλες, ηλιοροφες, 4χ4 της Παναγιας τα μάτια
πέρα από την πλάκα, η ηλιοροφή του είναι τεράστια! η έτσι φαίνεται τουλάχιστον. thank για το feedback για; τις ηλιοροφες nutsis
-
Καλά, η ηλιοροφή που ειχα εγω ήταν σε ενα FORD SIERAA sedan του 92. Πρόσφατα δλδ.
Σε μια δεκαετία που το είχα εγώ, ειχαν ξεραθεί τα λάστιχα και ο μηχανισμός δυσλειτουργούσε. Τωρα σίγουρα θα έχουν κάνει προόδους στην αντοχή.
Ωραίο αμάξι, 120 ίπποι. Ωραία χρόνια, 26 χρονών τσολιάς ήμουν. Καβαλάρης.
Να ζήσουμε να τα θυμόμαστε.
-
Στο Distinctive μπορείς να προσθέσεις αλλά υπάρχει ήδη επόμενο επίπεδο εξοπλισμού με ηλιοροφή, 19άρες, ηλεκτρική πόρτα αποσκευών και δερμάτινο σαλόνι, οπότε πας κατευθείαν εκει με τό ίδιο κόστος.
Τα 29Κ ειναι μετρητής, μια έκπτωση 400 ευρώ, με πινακίδες και όλα τα έξοδα. Δεν ζήτησα τίποτα επιπλέον ούτε εκανα κανα παζάρι.
Αρχικά αποφάσισα να πάρω το 3008 αλλά έφαγα πόρτα από τη σύζυγο και τον κληρονόμο. Τούτου δοθέντος, δόθηκε προκαταβολή για το Tucson και η δική μου προτίμηση τοποθετήθηκε σε κάτι παλιές σαγιονάρες για πέταμα..
Καλοταξιδο και να το χαρείτε με την σύζυγο! Αναμφίβολα εξαιρετική επιλογή.
-
Πότε σου έχουν πει παράδοση?
-
25 του μήνα θα γίνει η παραγγελία και χρειάζονται 3,5 μήνες μου είπε, γιατί δεν υπάρχει πουθενά έτοιμο στο χρώμα που θέλω, και θα μπει σε κάποια παραγωγή. Ποιος ξέρει όμως τι θα γίνει;
Δεν με πολυκόφτει να πώ την αλήθεια, μόνο να αντέξει το γερο-micra μέχρι τότε γιατί η σύζυγος δεν οδηγά την BMW ούτε 50 μέτρα και χρειάζεται καθημερινά όχημα το χειμώνα.
Αν ήταν κάποιος την ίδια κατάσταση μπορεί να μας πει πιο σίγουρα.
TUCSON 177ps Distinctive ή 3008 Active Grip