-
Είναι το δεύτερο review που λέει για θορυβώδη κινητήρα όταν τον πιέσεις και πιο τραχιά λειτουργία σε σχέση με τον 1.8 και επιπλέον εκτός πόλης δεν έχει τόσο καλή ηχομόνωση.
-
Είναι το δεύτερο review που λέει για θορυβώδη κινητήρα όταν τον πιέσεις και πιο τραχιά λειτουργία σε σχέση με τον 1.8 και επιπλέον εκτός πόλης δεν έχει τόσο καλή ηχομόνωση.
Το ότι δεν χώρεσε το rear facing κάθισμα πίσω από τον οδηγό νομίζω υπενθυμίζει σε πολύ κόσμο ότι είναι ένα Yaris στην τελική, ή στην αρχική, όπως το βλέπει ο καθένας.
-
sakiss wrote:
Το ότι δεν χώρεσε το rear facing κάθισμα πίσω από τον οδηγό νομίζω υπενθυμίζει σε πολύ κόσμο ότι είναι ένα Yaris στην τελική, ή στην αρχική, όπως το βλέπει ο καθένας.
Το παιδικό κάθισμα ήταν στο όριο η αλήθεια είναι. Θα κονταροχτυπηθεί με το Puma για τους χειρότερους πίσω χώρους της κατηγορίας.
-
Ερωτηση.
Ειναξ αναγκαίο να ειναι τόσο ογκώδη τα καθισματακια;
-
Ερωτηση.
Ειναξ αναγκαίο να ειναι τόσο ογκώδη τα καθισματακια;
Διάβασε για το i-Size. Μπορεί να σου φανεί χρήσιμη και αυτή η γνώση.
Δεν είναι το πρόβλημα ο όγκος, προφανώς έχουν υλικά που απορροφούν την πρόσκρουση, αυτό ισχύει και με τα παλιά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Το πρόβλημα είναι όταν το βάζεις ανάποδα, και σύμφωνα με την οδηγία πρέπει να είναι έτσι μέχρι τα 1.10μ (περίπου.4 χρόνων). Σε χώρες που έχουν αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας για τα παιδικά καθίσματα (π.χ Σουηδία), το να βάζεις το παιδί ανάποδα προτείνεται μέχρι τα 1.25μετρα (περίπου 5 χρονών).
Έπειτα είναι ενδεικτικό, όσα δεν χωραγε και είχα απορρίψει, ήταν τα 'μικρά' Β suv, με γενικά μικρότερους πίσω χώρους.
..και είμαστε σε λάθος νήμα! Μιλάμε για το Yaris Cross.
-
Lap ειδικά από εσένα που βλέπεις τα crash test σαν ταινία Σαββατοβραδου δεν περίμενα τέτοια ερώτηση.
Προστατεύουν τα παιδιά και στο δεξιά - αριστερά, ο κρόταφος ενός παιδιού είναι περίπου στο ύψος της πόρτας στη βάση του παραθύρου οπότε ένα βίαιο χτύπημα εκεί θα είναι μοιραίο.
Επίσης έχουν μηχανισμούς και ρυθμίσεις τα ποιο πολλά για να έχουν ανακλιση ή για να μεγαλώνουν σε μέγεθος πχ ποιο ψιλά στον αυχένα ή επέκταση πλαϊνων προστατευτικών κτλ
-
Χεχε, Τα κοιτάω για να βλέπω τις πλατφόρμες τους. Από καθισματακια δεν ξέρω την τύφλα μου.
Ρε παιδια εγώ ζαλίζομαι αν κάθομαι ανάποδα. Μέχρι τα 4 ή 5 ετη θα ξερνάει το παιδι από την ζάλη. Δεν ζαλιζονται τα παιδιά;
-
Εγώ τα έχω μπροστά και τα δύο, τον μικρό μέχρι τα 2.5 τον είχα πίσω και έμοιαζε πολύ στριμωγμένος. Όπως και να έχει είτε να κοιτάνε πίσω είτε μπροστά τα παιδιά θα ξερασουν...
-
Χαχαχα.
Ετσι. Συγγενής μου αγόρασε καινούργιο suv. Μέσα στην χαρά ήταν. 6 μήνες μετά πάω να μπω να πάμε βόλτα το αυτοκινητο του, ανοίγω την πόρτα...τρομαξα με την όψη των καθισμάτων.
Ρε συ πλημμύρισε το γκαράζ;
Άσε με ρε συ, δεν ασχολουμε άλλο. Το μικρό ξερνάει σε κάθε ταξιδακι.
Έφυγε όλος ο ενθουσιασμός για το νέο αυτοκίνητο. Πλεον το κοπανάει και σε πεζοδρομια. Θα το δώσει μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμα το μικρό.
-
Αν θέλετε μέγιστη ασφάλεια πάρτε με 1,5 -2 ,5 χιλιάρικα ένα σεντάν mondeo , passat , vectra κλπ υπάρχουν και δίλιτρα να έχετε και επιδόσεις και φθηνό κάθισμα απο το jumbo , από αυτή την αγορά θα εξοικονομήσετε τα τέλη κυκλοφορίας ενος 1,8 για δυο χρόνια ...
σε κάθε περίπτωση δεμένο το κάθισμα στην μέση του πίσω καθίσματος χωράνε ενήλικες δεξιά αριστερά και το σώμα του μικρού απέχει μέτρα από τις λαμαρίνες δεξιά αριστερά και πίσω .... Bsuv και π@π@ριές μόδα και μόστρα
εμένα μου άρεσε μόνο ενα ford (Β -max) μάλλον μαζεμένο σε διαστάσεις με πόρτες συρόμενες ,αυτό μάλιστα είναι -ήταν ; οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά είπαμε αυτά είναι van δεν είναι για φιγούρα ...
-
Έχεις τα δίκια σου MONMAN2 αλλά μέχρι να μου δώσουν το αυτοκίνητο αντικατάστασης είχα πάρει το 407 του πατέρα για 10 μέρες .Έτσι εκτίμησα περισσότερο την επιλογή μου για B-SUV και εξηγούμε :
-
Άντε πάρε την μαούνα να την παρκάρεις π.Φάληρο ( κοντά στο Φλοίσβο)κάθε μέρα .
-
Άντε μπες μέσα στις πίσω πόρτες να βρεις την αγκράφα για την ζώνη .
-
Άντε πλήρωνε την βενζίνα του 1.800 που λυσσά μέσα στην πόλη
-
Άντε μπες -βγες 3εις φορές κάθε πρωί πριν πας στην δουλειά να σου φύγει η μέση
-
Και τέλος εκτίμησα τις εποχές ΠΑΣΟΚ του καλού του Ορθόδοξου που μπορούσες με σχετική άνεση να συντηρείς 2+ αυτοκίνητα ανάλογα με την χρήση που ήθελες και απο ένα.
-
-
Αν θέλετε μέγιστη ασφάλεια πάρτε με 1,5 -2 ,5 χιλιάρικα ένα σεντάν mondeo , passat , vectra κλπ υπάρχουν και δίλιτρα να έχετε και επιδόσεις και φθηνό κάθισμα απο το jumbo , από αυτή την αγορά θα εξοικονομήσετε τα τέλη κυκλοφορίας ενος 1,8 για δυο χρόνια ...
σε κάθε περίπτωση δεμένο το κάθισμα στην μέση του πίσω καθίσματος χωράνε ενήλικες δεξιά αριστερά και το σώμα του μικρού απέχει μέτρα από τις λαμαρίνες δεξιά αριστερά και πίσω .... Bsuv και π@π@ριές μόδα και μόστρα
εμένα μου άρεσε μόνο ενα ford (Β -max) μάλλον μαζεμένο σε διαστάσεις με πόρτες συρόμενες ,αυτό μάλιστα είναι -ήταν ; οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά είπαμε αυτά είναι van δεν είναι για φιγούρα ...
Αυτα τις μόδας τα λένε εκ του ασφαλούς αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα parking. Αν δεν είχα και γω και γω μια πανεμορφη alfa θα επαιρνα αλλά όταν μένεις μες στην πόλη και θες να παρκαρεις τα BSUV παρέχουν χώρους σε μικρές διαστάσεις που δεν εχουν τα sedan
κάποια στιγμη καλό είναι να προσπαθείτε να καταλάβετε και τον αλλο αντι να κραζετε για μοδα. Καποιοι από εμας έχουν θέμα με parking και μέγεθος. αν δεν υπήρχε αυτό θα συμφωνούσα και γω
Δεν είναι μοδα ήρθαν για να μείνουν.
-
Ποια δίκια έχει; Όχι, τα Mondeo που κοστίζουν 1.500-2.500 είναι τελείως ξεπερασμένα σε θέματα παθητικής ασφάλειας σε σχέση με τα σημερινά. Στη δε ενεργητική, εκεί υπάρχει χάος αφού στην καλύτερη περίπτωση θα έχουν ESP.
-
Πασοκ θα λέτε και θα κλαίτε
-
Το Β Max το έχουμε diesel, απίστευτο αυτοκίνητο, οι συρόμενες απίστευτες και έπρεπε να είναι standard. Ότι καλύτερο σε μικρό οικογενειακό.
Τα άλλα για τα καθισματακια που λες είναι άκρως επικίνδυνα.
-
Αλλαγή λάμπες αλογόνου με LED για το Yaris 2020. Σχόλια και εμπειρίες παρακαλώ. Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα στην παρέα,
Να κάνω μια ερώτηση:
Μπορείτε να μου πείτε, όσοι έχετε παραγγείλει το καινούριο Yaris Hybrid, αν το έχετε παραλάβει, πότε μπήκε η παραγγελία, πότε το παραλάβατε ή πότε σας έχουν πει ότι θα έρθει?
Γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα παγκοσμίως με τα chips, αλλά η παραγγελία που έκανα έγινε στις 3/4/2021, και έχουν φτάσει να μου λένε για Φλεβάρη του 22, και πάλι γενικώς στην θεωρία, όχι σίγουρα.
Μπορείτε να μου πείτε τις δικές σας εμπειρίες?
Ευχαριστώ
-
Δεν έχω παραγγείλει. Ξέρω ομως από τον πωλητή που πήρα την Κορόλα (είχα ρωτήσει για Γιάρις) ότι όταν έκανα εγώ παραγγελία (18/4/2021) για Κορόλα ήταν Ιούλιος η παράδοση και για το Γιάρις Σεπτέμβριο. Πλέον μου είπε ότι έχουν πάει για 2022...αλλά δεν ξέρω πόσο ισχύει, γιατί μου είπε οτι κάποιες παραγγελίες (εχει σχέση με έκδοση, δεν γνωρίζω) του Απριλίου θα παραδωθούν τον Νοέμβριο.
-
Καλημέρα δεν νομίζω ότι κανένα αυτοκίνητο αξίζει αυτή την αναμονή. Πάρε τα χρήματα σου πίσω και αγόρασε κάποιο άλλο ετοιμοπαράδοτο. Υπάρχουν.
-
αλλά η παραγγελία που έκανα έγινε στις 3/4/2021, και έχουν φτάσει να μου λένε για Φλεβάρη του 22, και πάλι γενικώς στην θεωρία, όχι σίγουρα.
Ευχαριστώ
Μπορείς να δοκιμάσεις σε έναν άλλο αντιπρόσωπο, αν έδωσες custom παραγγελία το 6μηνο το έχεις σίγουρα
2020 Toyota Yaris