-
Ψάχνω για suv και σκέφτομαι για Nissan Qasghai και χθές πήρε ντο μάτι μου και το daihatsu terios II ,ο λόγος? Μπαίνω σε χωράφια λόγω δουλειάς ταξίδια μέτρια με τις ταχύτητες να μην ξεπερνούν τα 130 χλμ, σκέφτομαι το Nissan αλλά δεν είναι και πολύ για χώματα αλλά έχει λίγο παραπάνω χώρους,αν πάρω terios με μια μπαγαζιερα λύνεται το θέμα είναι και πιο μαζεμένο σε παρκάρισμα μέσα στη πόλη.φτωχο εσωτερικό το terios αλλά αυτό φτιάχνεται ,το δε Nissan σαφώς καλύτερο εσωτερικά.πανω κάτω ίδιες τιμές αλλά και πάλι δε ξέρω τι να διαλέξω.Εχετε να μου πείτε κάποιες γνώμες?Να προσθέσω ότι βλέπω ένα αυτόματο.
-
Ψάχνω για suv και σκέφτομαι για Nissan Qasghai και χθές πήρε ντο μάτι μου και το daihatsu terios II ,ο λόγος? Μπαίνω σε χωράφια λόγω δουλειάς ταξίδια μέτρια με τις ταχύτητες να μην ξεπερνούν τα 130 χλμ, σκέφτομαι το Nissan αλλά δεν είναι και πολύ για χώματα αλλά έχει λίγο παραπάνω χώρους,αν πάρω terios με μια μπαγαζιερα λύνεται το θέμα είναι και πιο μαζεμένο σε παρκάρισμα μέσα στη πόλη.φτωχο εσωτερικό το terios αλλά αυτό φτιάχνεται ,το δε Nissan σαφώς καλύτερο εσωτερικά.πανω κάτω ίδιες τιμές αλλά και πάλι δε ξέρω τι να διαλέξω.Εχετε να μου πείτε κάποιες γνώμες?Να προσθέσω ότι βλέπω ένα αυτόματο.
-
Dacia Duster? New Jimny με μπαγκαζιέρα οροφής; Διπλοκάμπινο αγροτικό;
-
Dacia Duster? New Jimny με μπαγκαζιέρα οροφής; Διπλοκάμπινο αγροτικό;
Όχι φίλε μου με βολεύει πιο πολύ τα παραπάνω που σου έγραψα, λίγο παραπάνω το terios γιατί έχει τετρακίνηση αλλά και επειδή χωρά και οικογένεια.Επισης λόγω δουλειάς με αγροτικό δε μπορώ να κυκλοφορήσω μέσα στη Θεσσαλονίκη επειδή έχω ένα μικρό χυμοποιΐο για ροδιές και κάνω μεταφορές μέσα Θεσσαλονίκη, δυστυχώς δεν έχει πουληθεί ακόμη το a class,αν ενδιαφέρεται κανείς από εδώ το έχω σε αγγελία είναι μοντέλο του 08 Avantgarde 15αρι 125000 χλμ.
Daihatsu terios II η Nissan Qasghai 08 μοντέλο