-
Κάτι τέτοιο δείχνει , όπως και για τους γερμανούς , αλλά θέλει ανάλυση το πράγμα...
-
Η κατάσταση τώρα είναι πολύ περίεργη με τον κορονοϊό κλπ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον που διαργάνωσε ένα τεράστιο γεγονός υπό τέτοιες συνθήκες.
-
Δεν είχαν κι έναν Kurosawa πρόχειρο να τους σκηνοθετήσει μια τελετή της προκοπής...
Οι Ολυμπιακοί αγώνες τις μέρες διεξαγωγής τους, πέρα απ το οικονομικό σκάνδαλο, έδειξαν την Ελλάδα όπως θα έπρεπε, και μπορεί, να είναι. Στη Ιαπωνία μάλλον το αντίθετο...
(το οποίο οικονομικό σκάνδαλο θα συνέβαινε και με κάποια άλλη αφορμή, όταν έχεις πλατσικολόγους πολιτικούς κι άρχουσα τάξη που ζουν ακόμη στη δική τους 'Τουρκοκρατία')
Τέλος πάντων, ως προς την ιστορία και τον πολιτισμό τους κι εγώ τους θαυμάζω, αλλά 'τι τα θέλεις τα λεφτά' όταν το επίπεδο ευζωιας και ευτυχίας ενός λαού πάει αντίστροφα της οικονομίας και βιομηχανικής ανάπτυξης... κι αυτοί κι οι Γερμανοί κατέστρεψαν και τον δικό τους λαό με τον μιλιταρισμό κι όσα έγιναν το '40, και μετά πέρασαν στο αντίθετο άκρο, χάνοντας την ταυτότητά τους και τον χαρακτήρα τους κι έχοντας μόνο απομεινάρι τους βιομηχανικους κολοσσούς που γιγαντωθηκαν την εποχή του φασισμού.
-
Ερτ3 τώρα ξεκινάει ο τελικός για το πόλο ανδρών ,η εθνική μας ενάντια στην χρυσή ολυμπιονίκη 2016 Σερβία.
Μια ανάσα δροσιάς εν μέσω βιβλικών καταστροφών .
-
Ερτ3 τώρα ξεκινάει ο τελικός για το πόλο ανδρών ,η εθνική μας ενάντια στην χρυσή ολυμπιονίκη 2016 Σερβία.
Όποιος δε βλέπει χάνει παιχνίδι άξιο τελικού ... πόντο - πόντο με μεγάλη 'μπάλα'
-
Yem wrote:
Όποιος δε βλέπει χάνει παιχνίδι άξιο τελικού ... πόντο - πόντο με μεγάλη 'μπάλα'
Μπράβο στα παιδιά που έφτασαν εκεί και πάλεψαν μέχρι και για πρωτιά, μεγάλη επιτυχία το μετάλλιο και πως μέχρι τα τελευταία λεπτά απειλεισαν αξία τη Σερβία.
-
Το έγραψα ότι ήταν εξαιρετικά δυναμικό παιχνίδι , σπάνιο για τελικό ολυμπιακών αγώνων μιας και οι αθλητές έρχονται από απανωτά παιχνίδια επιπέδου . Μπράβο τους μέχρι τέλους το πήγαν στην κόντρα.
-
-
-
Πέρνα να αφήσεις στον τοίχο ένα λουλούδι.
Το λυπηρό είναι ότι παίζει μόνο το 10% των Νικαιωτών να ξέρει που είναι και το τι έγινε.
-
-
-
Που πάνε οι ανεμογενητριες όταν πεθαίνουν;
-
λίγο φωτοσοπιά μου φαίνεται . Πολλά τμήματα επαναλαμβάνονται.
Αλλωστε που πάνε τα πλοία όταν πεθαίνουν ?
Γιατί να πάνε αλλού οι ανεμογεννήτριες ?
-
Γιατί είναι Υπέρ του Περιβάλλοντος και χρηματοδοτούνται ως Πράσινη Ανάπτυξη μάλλον δεν θα πρεπε να είναι εξ' ολοκλήρου ΜΗ ανακυκλώσιμες και να θάβονται.
Τα πλοία μετά από 20 χρόνια τα θάβουν;
-
Wind turbine blades are made of inert and stable materials, largely fiberglass, carbon fibers and balsa wood. They take up space but don’t pose a particular environmental threat when placed in landfills. Still, the industry is trying to move toward greater recyclability
Πηγή :link text
-
Καλά τόσο καινούργιες και γυαλιστερές είναι και πάνε για απόσυρση ? Νομίζω ότι 30 χρόνια στον αέρα και δίπλα στην θάλασσα μια σκουριά θα την είχαν ...
Είναι προφανές ότι είναι φωτοσοπιά .
-
Δεν είναι μεταλλικές για να έχουν σκουριά.
-
Αν είναι πτερύγια είναι αυτά που λέει παραπάνω που είναι ανακυκλώσιμα . αν είναι κομμάτια του κορμού , πάλι μεταλλικά είναι άρα ανακυκλώσιμα . Εμένα για αλουμίνιο μου μοιάζει που επίσης ανακυκλώνεται .
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αν είναι πτερύγια είναι αυτά που λέει παραπάνω που είναι ανακυκλώσιμα . αν είναι κομμάτια του κορμού , πάλι μεταλλικά είναι άρα ανακυκλώσιμα . Εμένα για αλουμίνιο μου μοιάζει που επίσης ανακυκλώνεται .
Μπορεί και να είναι φωτοσοπ , αλλά από το σχήμα καταλαβαίνεις ότι είναι τμήμα από το φτερό το οποίο δεν σκουριάζει ... Δεν το λες και πολύ πράσινη τεχνολογία πάντως , αυτά δεν πρόκειται ποτέ να "λιώσουν" άσε τον καρκίνο που βγάζει ο πολυεστέρας στην κατασκευή του...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]