-
Καλησπέρα σ ολους
Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω ενα pajero sport 3000 v6, εδω και ενα χρονο το αυτοκινητο ρεταρη στις χαμηλες στροφες (1000 εως 2500) μετα στρωνη, μου εχει αναψη και το τσεκ, η διαγνωση που κανανε ηταν οτι ο 3ος κυλινδρος δεν εχει σωστη αναφλεξη, αλλαξανε μπουζι και ελενξανε τους πολαπλασιαστες, αλλα το προβλημα συνεχιζετε.
Καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη
Ευχαριστω πολυ
-
Καλησπέρα σ ολους
Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω ενα pajero sport 3000 v6, εδω και ενα χρονο το αυτοκινητο ρεταρη στις χαμηλες στροφες (1000 εως 2500) μετα στρωνη, μου εχει αναψη και το τσεκ, η διαγνωση που κανανε ηταν οτι ο 3ος κυλινδρος δεν εχει σωστη αναφλεξη, αλλαξανε μπουζι και ελενξανε τους πολαπλασιαστες, αλλα το προβλημα συνεχιζετε.
Καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη
Ευχαριστω πολυ
-
Μπουζοκαλώδια, διανομέας, μπέκ, πολλαπλασιαστής παρόλο που τον έλεγξαν, δεν γνωρίζω πως τον έλεγξαν αλλά ο απλούστερος έλεγχος είναι να βάλουν πχ τον 3 σε άλλη θέση και στη θέση 3 αυτόν που θα αφαιρέσουν από την θέση που θα βάλουν αυτόν του 3ου κυλίνδρου.
Τάση μπαταρίας στο ρελαντί και μέχρι τις 2500 στροφές, μπορεί να είναι ο αυτόματος του altenator και ανεβάζει την τάση μετά από αυτές τις στροφές, αν έχει και ένα πρόβλημα επαφής πχ ένα μπουζοκαλώδιο ή μια πίπα με την αύξηση της τάσης λειτουργεί σωστά.
Όπως το περιγράφεις δείχνει να είναι ρεύμα, μπορεί να είναι μισοκολλημένο το μπέκ αυτού του κυλίνδρου, πεσμένη η τάση της μπαταρίας και η αντλίας βενζίνης δεν έχει την σωστή πίεση να ξεπεράσει το βούλωμα του μπέκ, καλό είναι ο μηχανικός σου να ξεφύγει λίγο από το διαγνωστικό και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του να ελέγξει με την σειρά και μία - μία τις πιθανές αιτίες, όταν θέλουν βρίσκουν αμέσως το πρόβλημα, όταν σε βλέπουν σαν μεροκάματο μπορεί να βάλουν σε περιπέτειες την τσέπη σου, εξαρτάται από το άτομο και την ευσυνειδησία του.
-
Οτι ειπε ο Παναγιωτης και επισης να γινει ελεγχος στη συμπιεση του κυλινδρου, αν τραβαει αερα η εισαγωγη απο καπου ή το σεβρο αν παιρνει κοντα απο τον 3ο κυλινδρο ή αν εχει φυγει ή εχει κοπει καποιο σωληνακι υποπιεσης κοντα στον 3ο, καλωδιοση μπεκ και πολλαπλασιαστων και τελος εγκεφαλος στην επαφη του 3ου πολλαπλασιαστη και του μπεκ.
-
Σας ευχαριστω για της απαντησεις
-
Καλησπέρα
Σημερα μπορεσα και το πηγα στο συνεργειο, μου αλλαξαν το μπουζοκαλωδιο και δουλευη μια χαρα.
Τελικα αυτο ηταν.
Σας ευχαριστω πολυ και παλι, γιατι ειχα παει διαβασμενος απο αυτα που μου γραψατε (το επεξα και μαγκας)
-
Καλές βόλτες λοιπόν και χρωστάς τις μπύρες σε εμένα και στον Ηλία !
pajero sport 3000 v6