-
Στορμ εχεις δικιο αλλα ποιος να στο δωσει?
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά βλέπω πως οι δεχτσιοί εθνικιστές ΔΕΝ ζορίστηκαν καθόλου που η παραγωγή ενέργειας στη χώρα είναι ιδιωτική υπόθεση πλέον.
Να κόψουμε συντάξεις (άλλωστε οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πρωην Πασοκτζήδες) να αγοράσουμε περισσότερα ραφάλ κι εφ 35 να υπερασπιστούμε τα ιδιωτικά εργοστάσια μή μας τα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι.Αλλη μια σημαντικη καταθεση βαθιου πολιτικου στοχασμου απο καποιον που δε γουσταρει τα τσιτατα.
Τεσπα στα βιβλια που αξιζει να διαβασεις ειναι το "ακου ανθρωπακο". Ισως παψεις να εισαι το προβλεψιμο πιονι της κουβεντας. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Στο πώς περιγράφεις την κατάσταση criu στο ζόρι που τραβάμε μαζί σου με τα 1000. Τώρα λοιπόν που θα πάω σε ένα μνημοσυνο θα ανάψω και ένα κεράκι για την λαϊκή δεξιά τη Ραφηνιωτικη που δε φταιει καθοοοοολου για τη χρεοκοπία.
Είπαμε μην τα γράφετε αλλιώς.
Ο Ραφηνάτος μέσω του Πάκη είχε υποσχεθεί ότι θα μονιμοποιήσει όλους τους επί συμβάσει στο δημόσιο.
Ηταν ο μόνος τρόπος να πάρει την ψήφο τους , μιλάμε για 250000 άτομα , βάλτα σε οικογένειες να δεις τι βγαίνει, τους οποίους το πασοκ τους είχε σε ομηρία για να ψηφίζουν και να παίζει ο Σκανδαλίδης με τους εκλογικούς νόμους και να δίνει το μπόνους πάντα στο πασοκ , ανεξάρτητα αν έβγαινε πρώτο η δεύτερο.Οταν βγήκε λοιπόν τους μονιμοποίησε. Αρα στο λογιστήριο δεν άλλαξε τίποτα . Επαιρναν μισθό και ως συμβασιούχοι , έπαιρναν και ως μόνιμοι.
Οπως όμως έχουμε πει , η οργάνωση της ΝΔ εξαντλείται σε εκδρομές σε Αράχωβα , Μύκονο και κανένα μοναστήρι , ανάλογα με τις ηλικίες , ενώ του πασοκ ήταν οργανωμένη πάνω στα πολιτικά φρονήματα. Ετσι αν δεν ήσουν πασοκ , δεν έμπαινες στο δημόσιο . Αν ήσουν ήδη στο δημόσιο και ερχόταν το πασοκ και δεν ήσουν μόνιμος , έβγαινες .
Οπότε όσοι μονιμοποιήθηκαν δεν ήταν νδτες σχεδόν στο σύνολο.
Αρχισαν λοιπόν οι γκρίνιες για τα δικά μας παιδιά.Προσπάθησε να κάνει κάτι για αυτά με τα στέιτζ, την αγροφυλακή , την αγρογή και διάφορα άλλα τέτοια πασοκικά.
Δεν μπόρεσε και δεν πρόλαβε όμως να τους βολέψει , προφανώς αυτοί αύξησαν τον αριθμό των δυ και αυτός ο αριθμός είναι σε βάρος του ΚΚ ΙΙ.
Και ξαναήλθε το πασοκ. Πρώτη πράξη του ηλιθιο-υπάλληλου ήταν να δείξει ότι τέτοια μόνο το πασοκ τα κάνει και τους έδιωξε όλους τους στέιτζ . Με τέτοιο τρόπο μάλιστα αφήνοντας και απλήρωτους σε κάποιο σημείο , ώστε να δείξει ότι μόνο στο πασοκ έχουν ελπίδα διορισμού . Τις θέσεις βέβαια τις γέμισε αμέσως με πασόκους , οπότε τα λεφτά συνέχισαν να πέφτουν , απλά σε άλλα χέρια.
Ευτυχώς όμως ενώ νόμιζε ότι η δουλικότητα και η εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων θα τον έσωζε , αναγκάστηκε να πάει γονατιστός.
Εκεί του είπαν τέρμα τα παιχνίδια , τώρα διώχνεις δημόσιο , μειώνεις μισθούς και συντάξεις.
Κατάλαβε ότι ήταν πια μόνος στην Καγκελαρία .Και έσκασε η βόμβα στα χέρια του.
Ξέρω ότι αυτό είναι που σε ενοχλεί.Δεν πειράζει.
Ηταν απλά Νέμεσις και Δικαιοσύνη.
Ο γιός και διάδοχος του καταστροφέα , υπέστη τα επίχειρα των πατρικών πράξεων και των δικών του οφελημάτων .
Αυτό είναι το μόνο που με ικανοποιεί από εκείνη την δύσκολη περίοδο.
Βέβαια οι πασόκοι φίλοι μου που τώρα ψηφίζουν νδ , αν τους θίξεις τον Αντρίκο γίνονται θηρίο.
Γιατί τα συμφέροντα αλλάζουν , αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. -
Πήλιου έβγαλε ανακοίνωση για την ΔΕΗ ο Λιάκος ?
Γιατί συνήθως αυτοί είναι κρατιστές , σαν τα αδέλφια τους τα δίδυμα... -
Πώς φαίνεται ότι στο μυαλό σου ταξιδευτή η Ελλάδα ξεκινά με τη γέννηση σου, πριν τη γέννηση σου το Μπινγκ Μπαν.
Καλά από φιλοσοφικό πρίσμα, έχει μια βάση αυτό...αλλά ο Σπύρος θα ζαληστει
Πριν τους πασοκους στο δημόσιο ήταν μόνο δεξιοί και κάποιοι κεντρώοι σε κακές υπηρεσίες. Μάλιστα συγκριτικά με σήμερα το δημόσιο είχε τότε πολύ μεγάλο μέγεθος και δραστηριότητα σε πολλούς τομείς. Ιστορικά λοιπόν η δράση έφερε αντίδραση και πήραν την εκδίκηση τους οι πράσινοι που στελεχωθηκαν όχι τόσο από κόκκινους αλλά από όσους ήταν στο κεντροαριστερό φάσμα του πολιτικού χώρου και ένιωθαν απομονωμένοι από το δικαίωμα να εργαστούν ως δημ υπάλληλοι λόγω πολιτικών φρονημάτων.
Αντίστοιχα αυτή η δράση και υπέρμετρη χωρίς αυριο πρόσληψη οποιου είχε χτυπηθεί από τη χούντα και γενικότερα ήταν κυνηγημένος επί δεκαετίες, έφερε την αντίδραση των μπλε παιδιών που στελεχώνουν και το δημόσιο αλλά και εταιρίες που έχουν συμβάσεις με το δημόσιο (μη το ξεχνάς αυτό) και σιτίζονται από κρατικό χρήμα διότι στον ελεύθερο ανταγωνισμό θα έκλειναν. Αυτοί είναι οι εμμεσοι δημ υπάλληλοι, αλλά και αυτοί που ονειρεύονται ελεύθερες αγορές...τους ξέρω και αυτούς. Πολλοί δούλευαν στο εξωτερικό και τα παράτησαν και γύρισαν πίσω στην Ελλάδα για να στελεχώσουν τέτοιες εταιρίες. Ας μην ανοίξω αυτό το κεφάλαιο.Μετά οι πράσινοι ξαναπειραν την εκδίκηση τους στελεχώνοντας τους ροζέ (πλέον έχω και προσωπικές εμπειρίες λόγω του ότι εργαζομουν εκείνη την εποχή), αν και επί ροζέ δεν έγιναν αθρόες προσλήψεις στο δημόσιο. Έγιναν κάποιες αλλαγές σε μεγάλες θέσεις αλλά πολλοί δημ. Υπάλληλοι που γνωρίζω, είπαμε βαθύ μπλε, έμειναν στην θέση τους.
Θυμάμαι μου έλεγαν πως ετοιμάζουν τα μπογαλάκια τους...κάθε μέρα το έλεγαν μεταξύ σοβαρού και αστείου. Τελικά πέρασαν οι ζαιοι και αυτοι έμειναν στις ίδιες θέσεις. Δεν ξερω αν ήθελαν προαγωγές και δεν έγιναν αλλά εγώ τους βλέπω στις ίδιες θέσεις.Εκκρεμές είναι η πολιτική ζωή του τόπου. Η δράση θα φέρει αντίδραση. Το κέντρο είναι πιο ήρεμο. Η αποδοχή του αντιθέτου είναι η λύση για μια κοινή βάση.
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικά βλέπω πως οι δεχτσιοί εθνικιστές ΔΕΝ ζορίστηκαν καθόλου που η παραγωγή ενέργειας στη χώρα είναι ιδιωτική υπόθεση πλέον.
Να κόψουμε συντάξεις (άλλωστε οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πρωην Πασοκτζήδες) να αγοράσουμε περισσότερα ραφάλ κι εφ 35 να υπερασπιστούμε τα ιδιωτικά εργοστάσια μή μας τα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι.Αλλη μια σημαντικη καταθεση βαθιου πολιτικου στοχασμου απο καποιον που δε γουσταρει τα τσιτατα.
Τεσπα στα βιβλια που αξιζει να διαβασεις ειναι το "ακου ανθρωπακο". Ισως παψεις να εισαι το προβλεψιμο πιονι της κουβεντας.Γουάου!
Αυτό ήταν καλύτερο κι απ' τα μαθήματα ζωής που μου είχες δώσει κι απ' όλες τις προηγούμενες παραινέσεις που δεν τις θυμάμαι ακριβώς τώρα .
Τις έχω γραμμένες όμως, θα τις ψάξω να τις ξαναδώ.Ειδικά όταν προέρχονται από πικραμένους Νεοδημοκράτες που βλέπουν το γουρλομάτικο είδωλό τους, την ελπίδα του μέλλοντος της παράταξης, αυτόν που θα ξεχρεώσει τα δάνεια της ΝΔ τέλος πάντων σε πτώση, και παρά την πίκρα τους σκέφτονται και πως θα κάνουν τους οχτρούς τους καλύτερους αθρώπους στη κενωνία. Φχαριστώ!
-
Ήξερα για τις διώξεις της οικογεννείας Μητσοτάκη που ως ναυαγοί έπιναν ουίσκι με τον Τσακλαγιανί στον 7ο όροφο, για τις εξορίες στα Παρίσια όπου δαχτυλοδειχτούμενοι ροχάλιζαν τα μεσημέρια, για την ηρωική συμμετοχή των Δεξιών στην Εθνική Αντίσταση κατά των Φασιστών που τόνισε ο Πρωθυπουργός μας στη Βουλή (τουλάχιστον όσων δεν είχαν βρει θέση στα Τάγματα Ασφαλείας), αλλά για τις Πολίτικες Διώξεις που υπέστησαν οι Δεξιοί στον Δημόσιο Τομέα έχουν αποσιωπηθεί τα πάντα Κρίου, είναι έκπληξη για μας τους λίγο νεότερους.
Τουλάχιστον οι Κομμουνισταί είχαν την επιλογή να μπαρκάρουν, να παν στη Ρουμανία ή να υπογράψουν Δήλωση, αλλά για τους Δεξιούς διωκόμενους φαντάζομαι η ζωή θα ήταν αφόρητη... -
Να κόψουμε συντάξεις (άλλωστε οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πρωην Πασοκτζήδες) να αγοράσουμε περισσότερα ραφάλ κι εφ 35 να υπερασπιστούμε τα ιδιωτικά εργοστάσια μή μας τα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι.Αν περιμένεις από δεξιούς/φιλελεύθερους του φόρουμ να γράφουν υπέρ του κρατισμού μάλλον ατύχησες.
Εσύ που είσαι (κατά δήλωσή σου) αναρχικός μπορείς να αναλάβεις και το ρόλο του κρατιστή. Αν και από ότι ξέρω οι αναρχικοί είναι αντικρατιστές και παλεύουν για την κατάργηση του κράτους. Περίεργα πράγματα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να κόψουμε συντάξεις (άλλωστε οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι πρωην Πασοκτζήδες) να αγοράσουμε περισσότερα ραφάλ κι εφ 35 να υπερασπιστούμε τα ιδιωτικά εργοστάσια μή μας τα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι.Αν περιμένεις από δεξιούς/φιλελεύθερους του φόρουμ να γράφουν υπέρ του κρατισμού μάλλον ατύχησες.
Εσύ που είσαι (κατά δήλωσή σου) αναρχικός μπορείς να αναλάβεις και το ρόλο του κρατιστή. Αν και από ότι ξέρω οι αναρχικοί είναι αντικρατιστές και παλεύουν για την κατάργηση του κράτους. Περίεργα πράγματα.
Οι αναρχοκομμουνιστοεβραίοι (του Σόρος) έχουν ο καθένας τη δική του γεννήτρια. Ή αν ζουν σε κοινόβιο, κάνουν με τη σειρά πεντάλ, όποτε έχει όρεξη ο καθένας βέβαια, γιατί δεν υπάρχει ιεραρχία να βγάλει βάρδιες. Εκτός κι αν διαμένουν σε τριάρι στην πόλη του Μπέου.
-
Λαπ και Πήλιου
Αρχικά να πω ότι αν πάμε πριν το 81 , αλλά και πολύ πίσω , μέχρι το 50 , θα πω ότι ναι από το 50 μέχρι το 74 υπήρχαν κυρίως δεξιοί ή δηλωσίες αριστεροί , στο δημόσιο .
Εξαιρούνται εκεί που υπήρχε επετηρίδα. Εκεί απλά στελέχωναν οι ανεπιθύμητοι μακρινές περιοχές.
Από το 74 και μετά αυτά άλλαξαν και πολύ μάλιστα , αλλά και πολλοί διορισμένοι είχαν αλλάξει επιλογές.
Απόδειξη ότι στις συνδικαλιστικές εκλογές , η νδ έβγαινε δευτερότριτη , ακόμα και στα τέλη του 70.Αυτά όμως που έχουν μεγάλη σημασία , είναι ότι ο αριθμός των ΔΥ πριν το 81 ήταν πολύ μικρός και όσο πηγαίνουμε προς το 50 ήταν ακόμα μικρότερος , ενώ το 1981 το δημόσιο χρέος ως προς το μικρό ΑΕΠ εκείνης της εποχής ήταν μόλις στο 28 % .
Τέλος να θυμίσω ότι το 50 μόλις είχαμε βγεί από ένα αιματηρό εμφύλιο και ήταν λογικό να πρέπει οι νικητές να έχουν την εξουσία. Ιδιαίτερα όταν την πήραν με τέτοιο κόστος.
Αλλά θα ξαναθυμίσω , ότι αυτό το μετεμφυλιακό καθεστώς , δεν ήταν τόσο τρομερό , αφού μόλις 8 χρόνια μετά την λήξη του , δέχτηκε την ηττημένη αριστερά ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Οπου κέρδισαν οι άλλοι , οι ηττημένοι ήταν κυβέρνηση και αντιπολίτευση μόνο στις φυλακές , στις εξορίες και στα νεκροταφεία.
Αρα δεν ήταν το Μπιγκ Μπάνγκ πριν από μένα.
Μάλλον εσείς θέλετε να βάλετε το Μπιγκ Μπάγκ στο 2004. -
Ρε συ ταξιδευτή 6-7 εκατομμύρια ήταν το 50 η Ελλάδα.....Εντάξει όπως είπα και όπως ποσταρα κάποτε ο ίδιος ο γαπ είχε παραδεχθεί ότι ξέφυγε η κατάσταση με τους διορισμούς. Οπότε ότι και να λέω εγώ περισσεύει. Έτσι από απόσταση όπως το βλέπω μοιάζει σαν να μην ήλεγχε απόλυτα το κόμμα του. Τεσπα.
Όχι το δημόσιο τότε είχε δραστηριότητα σε πάρα πολλούς τομείς της οικονομίας και ήταν στελεχωμένο σε σημαντικά πόστα από δεξιούς.
Φυσικά και ο εμφύλιος ήταν λάθος και φυσικά δεν συμφωνώ. Ο σεβασμός στην ζωή είναι υπέρτατος πόσο μάλλον ελληνας να χτυπά ελληνα μετά από παγκόσμιο πόλεμο για ιδεολογικό λόγο. Αδιανόητο στα μάτια μου. Μάλλον θα ήμουν στους συντηρητικούς της εποχής εκείνης αν ζούσα. Δεν θα έπαιρνα μέρος ούτε θα υποστήριζα την ανωμαλία μετα τον παγκόσμιο πόλεμο. Βέβαια κανείς μας δεν ξέρει διότι δεν έχει ζήσει τότε και ούτε ξέρει τι βιώματα και τη πλύση εγκεφάλου θα είχε.Αλλά μιας και εν τέλη γεννήθηκα σε πολύ καλύτερες εποχές νιώθω και μάλλον ειμαι δημοκράτης και θέλω αργά και σταθερά βήματα στις αλλαγές που να συμπεριλαμβάνουν μέσες λύσεις. Φυσικά τα πράγματα απαιτούσαν αλλαγές προς το συμφέρον του λαού. Αλλά με δημοκρατικο τροπο. Αλλιώς αργά ή γρήγορα θα υπάρξει αντίδραση. Η ιστορία αυτό μας έχει διδάξει.
Το χρέος ξέφυγε διότι όλη η Ευρώπη μπήκε σε άλλο σχεδιασμό ανάπτυξης. Ακολούθησε και η Ελλάδα αλλά όπως πάντα τα έκανε σκατα Δεν μπόρεσε τα δανεικά να τα μετατρέψει στο ίδιο ποσοστό με τους Ευρωπαίους σε ανάπτυξη. Απλά μεγενυνε τα νούμερα.
Αν δεν υπήρχε ο δανεισμός η Ευρώπη θα ήταν τριτοκοσμική Ήπειρος όπως η Αφρική. Η ζήτηση της είχε τελματώσει και τα εργοστάσια της δεν είχαν αγορές. -
αστειοι οι τσακωμοι ποιος εβαλε τους περισσοτερους.
εγω ΔΕΝ ακουω κλασσικη μουσικη διαβαζοντας το φορουμ, ουτε και ο ηλιος ο πρασινος μας οδηγει.
επειδη λοιπον ειστε αμφοτεροι αστοι στη σκεψη, μονο εκει αλλιως δεν θα αναφερατε ποτε καταναλωσεις, τιμες μπι σουβ και αλλα τετοια χαζα, και τα ξερετε απο 2ο χερι, να τα μαθετε απο 1ο
τον πατερα μου δεν τον διοριζανε απο το 61 μεχρι το 65 ως αριστερο, δεν ειχε χαρτι. αλλα ειχε πηλοφορι στον ωμο την ιδια περιοδο. ενω οι διοριΖμοι ηταν λεει με επετηριδα και υπηρχε τεραστια ελειψη πτυχιουχων ανωτατης, χαλαρωσε η ιστορια για 1-2 χρονια, οποτε και τον πηραν με τιμητικο πρωτο διοριΖμο σε ορεινο κωλοχωριο της θηβας. την ιδια εποχη που εστειλαν τη μανα μου στο τιμημενο ανω φαναρι τροιζηνιας. για να ακολουθησει επι χουντας αλλαγη περιβαλλοντος, ο πατερας μου στην ιθακη, την τοτε φυσικα που πηγαινες με βαρκα, και η μανα μου στη κυθνο που εβγαινες απο την μαριλενα στο μεριχα με βαρκα, δεν επιανε το σαπιοκαραβο. εσας σας εχει μεινει αναμνηση η καυτη φρουτοκρεμα που εκαψε τα χειλακια σας, εμενα το παγωμενο νερο που ετρωγα δεμενος με σχοινια να με ανεβαζουν στο καραβι. και μετα ηρθε το μπασοκ. το 83 θα ηταν που ετρεχαν μπασοκοι τον πατερα μου σε επερωτησεις στη βουλη για απολυση, ειχαν λεει τραγουδησει τα παιδια στην 28η οκτωβριου το 'στα αρματα-στα αρματα εμπρος στον αγωνα'. και προσπαθουσε τοτες το μπασοκ να παρει τον τοπικο δημο απο το κκε και χαλαγε η σουπα. αστικες ιστοριες διαφθορας. με βολεμενους μάικρο αστους με μάικρο προσοντα. και οχι μονο στο κρεβατι.
επειδη δαγκωσατε καποια στιγμη κομματακι απο την μπαγιαντερα υπερασπιζεστε τη μια γραμμη ή την αλλη.ΑρΕς
τι λες ρε συ κριου οτι ο χοντρος δεν εβαλε.... ο πακις εβγαλε τοτε νομο που διορισε ολους τους πολυτεκνους, γεμισαν τα μαιευτηρια το 7 και το 8, ολοι ξεσκουφωτοι πηδουσαν μη πανε χαλαλι τα φλοκια. οκ, δεν μπορουσε να βαλει αλλους, ειχε προλαβει το αλλο το τιμημενο σόι, οποιος περναγε απο κλαδικη ειχε κεραΖμα καφε και θεση στην ΟΑ και τα παιδια σε δεκο.
και βρεθηκαμε με κομματικοσκυλα δημοσιοσκυλα κατευθυνομενα αρχιδακια απο την πρωτογονη αναγκη τους να πηδηξουν οποιον δεν τους γλυφει τη κωλοτρυπιδα. -
Εσύ γάτε τι είσαι; Εκμεταλλευτής υπεραξίας λόγω κακουχιών; Τι δηλώνεις;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
προσωπικο δεδομενο. χαχαχ
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
προσωπικο δεδομενο. χαχαχ
Εμ για αυτό έκανα την ερώτηση. Όχι εντάξει! καλό σέντερ φορ είσαι....τις πιάνεις τις μπαλιές.
-
Μιλφοπαθής είναι ο άνθρωπος δεν τον βλέπεις;! Για δέσιμο, και άλειμα με σαντιγί...
Σου βρήκα κομμάτι για ακρόαση
Δε πιστεύω να μας βγεις απ τους χάι φιντέλιτι που ακούνε και καλώδια!?
-
Εδώ μέσα γίνεται της ατάκας το κάγκελο, μα το Θεό.
-
Criu αυτό που με ενοχλεί και το έχω πει τόσες και τόσες φορές είναι ότι η ΝΔουλα δεν πλήρωσε το ίδιο ακριβώς μάρμαρο με το ΠΑΣΟΚ. Με τη χρεοκοπία έπρεπε να εξαφανιστουν από το χάρτη και τα δύο κόμματα εξουσίας.
Αν με ενοχλούσε ότι την πλήρωσε μονο το ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζα ΚΙΝΑΛ και θα μετρούσα τις μέρες να κερδίσει ο ️έρδος για να γίνεται σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.
Στο έχω πει, όταν η ΝΔουλα αντιστοιχα πέσει στο καναβάτσο κατά 80% δε θα ξαναγράψω εδώ, ούτε καν για να το πανηγυρίσω. Θα γινει κάποτε, απλά πρέπει να την κοπανησουν από τα εγκόσμια οι τωρινοί 70αρηδες. Ξέρω από τώρα τι θα μου απαντήσεις, μην κουράζεσαι.ΥΓ: Και βέβαια έννοειται με το τέλος του σχολείου θα έμπαινα στη ΔΕΗ εύκολα στην τότε εποχη. Όμως είπαμε, είμεθα και εμείς πιστοί σε αρχές που δεν άπτονται φυσικα της στενής κομματικής πολιτικής και έτσι έχουμε πεντακάθαρο κούτελο και μπορούμε να ομιλούμε αδεσμευτοι υπέρ δικαίων για το λαό πραγμάτων όπως η φθηνή ενέργεια με το κράτος πρωταγωνιστή για να διασφαλίζεται αυτό γιατί δε μπορεί να γίνει διαφορετικά.
-
Γιόχαν θα διαφωνήσω σε αυτό το σημείο μαζί σου. Δεν δέχομαι την ρητορική του " να περιμένω να πεθάνει κάποιος για να κερδίσω πολιτικα εγώ και η γενιά μου". Και άλλοι το ανέφεραν αυτό προς τον ταξιδευτή και τους έκανα ρεπορτ από μόνος μου, αλλά φυσικά δεν έγινε τίποτα.
Αυτός ο κόσμος έχει τόσες μορφές όσοι είναι και οι άνθρωποι πανω σε αυτόν, καλα και για τα ζώα αντίστοιχα έχει τόσες μορφές και για τα έντομα κτλ αλλά μην το πλατιάσωτο θέμα, διότι ο Σπύρος θα χτυπά το κεφάλι του στην οθόνη.
Όπως έλεγα λοιπον, ακόμα και οι 70 αρηδες έχουν δικαίωμα να πιστεύουν και να φτιάξουν τον κόσμο που θέλουν όσο ακόμα κατοικουν εδώ σε αυτόν τον πλανήτη. Αντίστοιχα έχουν και οι νέοι. Οπότε η κάθε γενιά προσπαθεί για τα δικά της. Οι νέοι με τα οράματα και τις ιδέες οι γέροι με τις φοβίες και τις εμπειρίες τους.Είναι γροθιά στο στομάχι να περιμένεις να πεθάνειμια γενιά για να κερδίσεις. Άλλωστε αυτοί οι "κώλο" γέροι....Ωπ συγνώμη οι γέροι εννοω....είναι οι γονείς μας. Δηλαδή είναι "εμείς" στο μέλλον.
Μη παρεξηγηθω και εμείς είμαστε αντίστοιχα τα "κώλο" παιδα για αυτούς. Και εγώ διαφωνώ σε πολλά με γηραιότερους αλλά όπως είπα είναι κάπως να το λένε αυτό που είπες.
Τεσπα. -
Το carmina burana το στέλνω κάθε 3 Σεπτέμβρη ως ιντερνετικό δώρο στον ταξιδευτή και του εύχομαι χρόνια πολλά Από τον Αντρουκο.... συστημένο
Εντωμεταξυ για ψάξτε και δείτε και σε ποιον άλλο άρεσε αυτό το κομμάτι, βασικά είναι συλλογή ποιημάτων αλλά αυτό είναι το διασημότερο... Μπρρρρρ
Εξαιρετικός συνθέτης αλλά στιγματίστηκε από την αγάπη ενός εξαιρετικού μ@λ@κα της ιστορίας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2