-
This post is deleted! -
-
Αν δουλευα και εγω τοσο σκληρα οσο εχει δουλεψει ο μπαρουτοκαπνισμενος κικιλιας και πουλαγα και τα 5 στρ με ελιες , θα μπορουσα να βρω και εγω καμμια ευκαιρεια 1,5 εκκατομ.
Τεμπελαρο θα με χαρακτηριζε ο λαπ. -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όχι δεν είχαμε θέματα για Παντεληδες! Μιλούσαμε για το δημόσιο συμφέρον!
Οι Παντελήδες είναι το δημόσιο συμφέρον...
Απλώς γλύτωσαν λόγω εμφυλίου την πίσσα και πούπουλα και τη διαπόμπευση όπως έγινε σε άλλες χώρες, διαιωνησαν το είδος τους και σήμερα έγιναν μεγάλη μαζα που κάνει αυτό που έκαναν και οι πρόγονοι τους. Το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει.
Άκου δημόσιο συμφέρον ο κάθε μικροαπατεώνας και κλέφτης που κοιταει την πάρτη του. Αυτό είναι ο κυρ Παντελής ο μπακάλης.
Δεν θα διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ. Δεν προκύπτει από κάπου όλο αυτό, δεν φαινονται τόσο μεγάλες οι διαφορές. Στη ΝΔ αντίστοιχα έχει 52 βουλευτές που ΔΕΝ ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, έχει δύο πρώην αρχηγούς που ΔΕΝ πάνε σε πρόσκληση για τα 50 έτη του κόμματος από τον σημερινό αρχηγο και έχει 11 βουλευτές που καταγγέλλουν διαγωνισμούς.
Κόψε τις βλακείες για τον κόσμο της εργασίας και ψέξε τον εαυτό σου για το κόμμα της μίζας και της καταστροφής που στηρίζεις.
Επίσης εμείς μιλάμε για κόμματα και εσύ το προσωποποιείς, αλλά όταν στο έκανε το τέρας έσκουζες σαν τον Ακη όταν έβλεπε τα εκατομμύρια.
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δουλευα και εγω τοσο σκληρα οσο εχει δουλεψει ο μπαρουτοκαπνισμενος κικιλιας και πουλαγα και τα 5 στρ με ελιες , θα μπορουσα να βρω και εγω καμμια ευκαιρεια 1,5 εκκατομ.
Τεμπελαρο θα με χαρακτηριζε ο λαπ.Νομίζω ότι από το μπασκετάκι κάποια λεφτουδάκια τα έχει βγάλει...
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τεμπελαρο θα με χαρακτηριζε ο λαπ.Νομίζω ότι από το μπασκετάκι κάποια λεφτουδάκια τα έχει βγάλει...
Iσως να εχει χρηματα η οικογενεια του. Δεν νομιζω οτι εβγαλε πολλα απο μπασκετ.
-
Όχι δεν είχαμε θέματα για Παντεληδες! Μιλούσαμε για το δημόσιο συμφέρον!
Οι Παντελήδες είναι το δημόσιο συμφέρον...
Απλώς γλύτωσαν λόγω εμφυλίου την πίσσα και πούπουλα και τη διαπόμπευση όπως έγινε σε άλλες χώρες, διαιωνησαν το είδος τους και σήμερα έγιναν μεγάλη μαζα που κάνει αυτό που έκαναν και οι πρόγονοι τους. Το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει.
Άκου δημόσιο συμφέρον ο κάθε μικροαπατεώνας και κλέφτης που κοιταει την πάρτη του. Αυτό είναι ο κυρ Παντελής ο μπακάλης.
Δεν θα διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ. Δεν προκύπτει από κάπου όλο αυτό, δεν φαινονται τόσο μεγάλες οι διαφορές. Στη ΝΔ αντίστοιχα έχει 52 βουλευτές που ΔΕΝ ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, έχει δύο πρώην αρχηγούς που ΔΕΝ πάνε σε πρόσκληση για τα 50 έτη του κόμματος από τον σημερινό αρχηγο και έχει 11 βουλευτές που καταγγέλλουν διαγωνισμούς.
Κόψε τις βλακείες για τον κόσμο της εργασίας και ψέξε τον εαυτό σου για το κόμμα της μίζας και της καταστροφής που στηρίζεις.
Επίσης εμείς μιλάμε για κόμματα και εσύ το προσωποποιείς, αλλά όταν στο έκανε το τέρας έσκουζες σαν τον Ακη όταν έβλεπε τα εκατομμύρια.
Πρώτα από όλα δεν προσωποποιώ είναι η άποψη μου. Εργολάβοι και κόσμος της εργασίας δεν πάει μαζί. Οι μισοί μη πω το 2/3 είναι υποψήφια υποκειμενα έρευνας και με υψηλές πιθανότητες για βραχιολάκια. Όλος ο κόσμος γνωριζει το ποιον των εργολαβων στην Ελλάδα από σπίτια μέχρι δημόσια έργα, ειτε τοπικα ειτε μεγάλα. Υπερτιμολογήσεις, κλέψιμο στα υλικα και μαύρα σε σακούλες ήταν και είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Γνωριζόμαστε όλοι σε αυτήν την χωρα και είναι αστείο οι κλέφτες και λωποδύτες του κερατά ( όχι φυσικά άπαντες) να αναφεονται ως στυλοβάτες της οικονομίας.
Αυτό όμως που αναφέρω είναι η άποψη μου για έναν εργασιακό κλάδο. Το τέρας θίχτηκε για την άποψη μου που σε πληροφορώ είναι η άποψη της συντριπτική πλειοψηφίας της κοινωνίας. Και ως θιγμένος λοιπόν από το πουθενά χωρίς καν να τον αναφέρω με ειρωνευόταν συνεχώς κάθε φορά που αναφερόμουν σε αυτούς. Ως αποτέλεσμα αυτού τον ρωτήσω εάν έχει κάποια σχέση και συγγένεια με αυτούς και νιώθει την ανάγκη να με υποτιμήσει για χάρη τους. Ως αποτέλεσμα αυτού, για κάποιον δικό του λόγο, προσπάθησε να ισοσκελίσει την άποψη μου για τους εργολάβους στην Ελλάδα με συγκεκριμένα φανταστικά γεγονότα για την οικογένεια μου. Αυτό και νομικά είναι επιζήμιο. Του το ανέφερα δεκάδες φορές μπας και καταλάβει το ατόπημα του. Αυτός συνέχιζε ακάθεκτος και μετά την ποινή του και παρεξηγήθηκε από μόνος του.
Γενικα σε αυτό το forum πάσχετε από βασική ικανότητα κατανόησης κειμένου. Είστε οι περισσότεροι τεχνολογικής κατεύθυνσης με ελάχιστη εξάσκηση στην κατανόηση του εννοιολογικού πλαισίου μιας συζήτησης, του αντικειμένου και υποκείμενου, της εννοούμενης δευτερεύουσας πρότασης που διαβάζετε κτλ. Ως αποτέλεσμα αυτού να χάνετε σε διαφορες λογομαχίες και να εκτίθεστε.
Οι κυρ Παντεληδες , δεν είναι απαραίτητα εργολάβοι. Είναι οι απόγονοι των μαυραγοριτών. Των μπακάληδων που άρπαζαν οικόπεδα για έναν τενεκέ λάδι. Αυτό αναφέρω. Γιατί θίγεστε και πάλι και παίρνετε προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβ.
Υ.γ όσον αφορά την τελευταία σου πρόταση είναι δειγμα τη ηθικής σου. Αναπαράγεις μια κριση θυμικού, μια ψυχική παράκρουση και ενταση ενός ανθρώπου που λέει κατάφορα ψεύδη για συγκεκριμένους ανθρώπους που ούτε γνωριζει αλλά και μάλλον από την συμπεριφορά του στην υπόθεση αυτή ούτε μπορεί να πλησιάσει το ήθος τους, δήθεν ως επίορκους κτλ
Δυστυχώς έχει δείξει παρόμοια συμπεριφορά και σε άλλες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά εγώ θεωρώ όπως είπα μια θυμική κρίση και ως τέτοια την δέχομαι και συνεχίζω. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος όταν πιέζονται για χ,ψ λόγους από την καθημερινότητα τους
-
Γενικα σε αυτό το forum πάσχετε από βασική ικανότητα κατανόησης κειμένου. Είστε οι περισσότεροι τεχνολογικής κατεύθυνσης με ελάχιστη εξάσκηση στην κατανόηση του πλαισίου μιας συζήτησης, του αντικειμένου και υποκείμενου, της εννοημένης δευτερεύουσας πρότασης που διαβάζετε κτλ. Ως αποτέλεσμα αυτού να χάνετε σε διαφορες λογομαχίες και να εκτίθεστε.
Me χιλιες λεξεις το Δεν δικαιούσθε διά να ομιλείτε! ΜΕΝΙΟΣ
Λαπ μπορεις να γραφεις και για μενα ; -
-
Δικαιούνται αλλά να μιλαμε στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης. Εγώ μιλώ για κάτι άλλο, αυτοί για κάτι άλλο και στο τέλος μαλώνουμε.
-
Δικαιούνται αλλά, να μιλαμε στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης. Εγώ μιλώ για κάτι άλλο, αυτοί για κάτι άλλο και στο τέλος μαλώνουμε.
Βρε Λαπ απο τις 10 μανουρες του φορουμ στις 8 εισαι μεσα, οποτε ή το επιδιωκεις ή εχεις μεγαλο ταλεντο.
-
Απλώς είστε δέκα μπαρμπες με ίδιες απόψεις
-
Δεν σου έμαθαν από το σπίτι να ακούς τους μεγαλύτερους?
-
Απλώς είστε δέκα μπαρμπες με ίδιες απόψεις
Σωστος, αυτο με το στραβο γιαλο μου ερχετε στο μυαλο.
-
Ε ναι. Όταν μου λέτε οι μισοί εδώ μέσα πως όλοι έκαναν περιουσίες τις εποχές "που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα" και αναφέρετε ως απάντηση στις ενστάσεις πως ήταν πότες και χαρτοπαίκτες οι γονείς μας (έχουμε ένα ουίσκι από το 80 στο σπίτι ακόμα δεν έχει περάσει το μισό μπουκάλι και χαρτιά δεν γνωρίζουν, μονάχα φιδάκι) και για αυτό δεν έκαναν περιουσίες ενώ εν τελη μαθαίνουμε πως οι περιουσίες έγιναν μεν αλλά και με λίγο κλέψιμο δε (επειδή έκλεψε το κράτος πρώτο). Οκ... τι να απαντήσω σε αυτούς τους δέκα που το λένε;;;
Να πω πως έχουν δικιο, να συμφωνήσω και να συμμετέχω στην φαντασίωση τους πως ήταν εργατικοί και άξιοι και όχι φτωχοδιαβολοι και φοροφυγάδες για να τους είμαι αρεστός;
Ας μην είμαι....χεστηκα.
Εγώ τιμώ και δέχομαι ακόμα και τον κλέφτη, αρκεί να είναι τίμιος και ντόμπρος. Όταν μου πουλά ιστορία και εργατικότητα γίνομαι κακός.
Γενικα, ειμαι παρα πολύ ελαστικός ανθρωπος, παρα πολύ όμως σε βαθμό να με θεωρούν έως και κορόιδο, αλλά θέλω να μιλαμε όσο μπορούμε ειλικρινά και σταράτα.
-
Δικαιούνται αλλά να μιλαμε στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης. Εγώ μιλώ για κάτι άλλο, αυτοί για κάτι άλλο και στο τέλος μαλώνουμε.
Μόνος σου μαλώνεις σαν τον Ρίζο στον μπακαλόγατο..
-
Επίσης επειδή σαν ΠΑΣΟΚ ξέρεις καλά τους εργολάβους των δημοσίων έργων μην τους μπερδεύεις με αυτούς των ιδιωτικών έργων. Καμία σχέση. Άλλος εργοδότης το ΠΑΣΟΚ άλλος ο ιδιώτης.
-
Σαφέστατα, οι περισσότεροι έκλεβαν ασύστολα. Είτε ιδιώτες ειτε δημοσίων έργων. Όπως οι εργολάβοι δημοσίων έργων και επι ΝΔ. Τα λαμόγια δεν έχουν κόμμα, κολλάνε σε όποιον έχει εξουσία και έτσι μπορούν να κάνουν τα παιχνίδια τους ανενόχλητοι. Υπάρχουν και εξαιρέσεις και πολλές αλλά εάν γνωρίζεις ανθρώπους από μηχανικούς μέχρι πελάτες και στους ιδιώτες γινόταν εκτρώματα από κλεψιές και μαύρα σε σακούλες. Μην δουλευόμαστε. Έλληνες είμαστε, ζούμε στην Ελλάδα έχουμε γνωστούς και άποψη για ότι συμβαίνει γύρω μας, δεν είμαστε τουρίστες στον τόπο αυτόν. Μην μας τρελάνεις ρε ταξιδευτη.
-
Τα μαύρα στους ιδιώτες ήταν κοινή συμφωνία μην σου πω απαίτηση των αγοραστών γιατί είχαν θέμα με το πόθεν έσχες.
Στα υλικά δεν μπαίνει θέμα στα ιδιωτικά γιατί οι αγοραστές δεν είναι ΠΑΣΟΚ.
-
Ναι και οι καημένοι εργολάβοι εκλέγαν με μαύρο δάκρυ και δεν έψαχναν άλλον πελάτη με καθαρό πόθεν εσχες ....αλλά συμφωνούσαν με τα χίλια με το λαμόγιο σε μια τιμή αμοιβαία συμφέρουσα ξεπλένοντας χρήματα.
Δηλαδή πέρα από τα λαμόγια με τα μαύρα, διότι ΚΛΕΒΕΙ το κράτος, βγάζουμε λάδι και τους κλεπταποδόχους και όσους ξέπλεναν χρήματα με συμφωνίες που δημιουργούσαν και πάλι μαύρα έσοδα.
Και για αυτούς θίγεστε που δεν τους έχω σε υπόληψη και δεν τους θεωρώ κόσμο της εργασίας!
Μας έχετε κουφάνει με αυτά που γράφετε.
Δεν μπαίνει;;;; Καλά....εντάξει....χαχαχαχαχαχ
Ο σεισμός της Αθήνας έβγαλε πολλά στην επιφάνεια των εργολαβων της εποχής.
Υ.γ Τονίζω, υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2