-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ένας ήταν ο τυχερος και άλλοι 100 απέτυχαν Άλλοι 1000 όμως δεν προσπάθησαν καν, αυτο λέει ο Σπύρος.
Όλοι λέμε πχ ο μπηξας, ο δείξας για τον κωστοπουλο. Κακό παράδειγμα μεν αλλά ας συγκρατησουμε το ότι όταν όλοι οι άλλοι συνομηλικοι του με τις ίδιες "ακρες" βολεύονταν με μια καλή θέση σε δεκο, αργομισθια και εφαρπαξ αυτός προσπάθησε να στησει μια εκδοτική υπερδύναμη.
Εγώ πάντως ουδεποτε προσπάθησα κάτι παραπάνω από το να είμαι υπάλληλος. Να καταραστω την κακή μου μοίρα που δεν είμαι σήμερα μεγιστάνας;Ατυχως με δουλειά και ρισκα και αν είσαι τυχερός γινεσαι μέχρι ευπορος. Για να γινεις πλούσιος πρεπει να σκοτωσεις
Με τον σταυρό στο χέρι μόνον οι παπάδες πήγαν μπροστά!
-
Και οι υποψήφιοι στις εκλογές.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αριστερός είναι αυτός που θέλει να πάρει τον πλούτο του άλλου, συχνά για ίδιο όφελος.
Για αυτό λένε πως είναι δυνατόν οι φτωχοί να ψηφίζουν ότι και οι πλούσιοι.
Πλούσιοι που έγιναν πλούσιοι με τον κόπο τους και μοιράζουν τα λεφτά τους στους αναξιοπαθούντες, από και ως που μπορούν να υβρίζονται ως αριστεροί ?
Περιεγραψες οχι αριστερο, αλλα κλασικο παντελη ψηφοφορο κουλο
Αυτό. Την περισσότερη ζήλια για τα λεφτά του άλλου και την κατσαπλιαδικη λογική τα έχω δει σε δεξιούς
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα μεγάλα έργα γίνονται με επενδύσεις και άντληση κεφαλαίων από χρηματιστήρια και τράπεζες. Με αυτοδιαχείριση μόνο η καλύβα του μπάρμπα Θωμά.
Ετσι κανω κι εγω εργα
να μου χαρισουν κι εμενα κανα φιλετο, να χτισω χωρις να σκασω ουτε 1 ευρω.Είναι πολύ εύκολο να το λες μα πολύ δύσκολο να το κάνεις. Στην πράξη λίγοι έχουν τα κότσια, το μυαλό αλλά και την τύχη να στήσουν εταιρείες, να τις γιγαντώσουν και να καταφέρουν αυτά που λες. Γιατί? Μα γιατί όταν εσύ είχες έννοια με ένα χαρτί να βρεις μια θεσούλα να βολευτείς, άλλοι πολύ λιγότεροι είχαν έννοια να ξεκινήσουν κάτι που θα ματώσουν και θα παλέψουν για αυτό δίχως να ξέρουν αν τελικά θα το πετύχουν. Ευτυχώς έχω γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους . Αν είχες την τύχη να μιλήσεις με κάποιους από αυτούς θα διαπίστωνες πως είναι εξω από τα τετριμμένα που ξέρεις.
Να σου δώσω μερικά κοινά χαρακτηριστικά κάποιων από αυτούς. Όταν οι περισσότεροι παίρνουν δάνειο για ένα αμάξι ή σπίτι, αυτοί οι λίγοι παίρνουν δάνειο για μια εταιρεία. Γνωρίζω περίπτωση ανθρώπου που πλέον μένει στην Πολιτεία αλλά για 10 χρόνια κοιμόνταν μαζί με την γυναίκα του (που τώρα έχει ένα range rover) στην νεοσύστατη εταιρεία του πριν αυτή γιγαντωθεί και ανέβει. Ξέρω περίπτωση που δεν έπαψε ποτε να κοιμάται στο εργοστάσιο στα Οινόφυτα (με τους εκατοντάδες εργαζόμενους ) που εκεί μέσα γύριζε σα το φάντασμα και ας είχε μονοκατοικία στο Ψυχικό.
Γνώρισα άνθρωπο που δεν δίστασε να δαπανήσει τα τελευταία του χρήματα ώστε να μπορέσει να έχει 5' χρόνο με κάποιον ήδη μεγάλο και μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά να κλείσει συμφωνία εκατομμυρίων για να σώσει στη συνέχεια την Εταιρεία του και να φτιάξει μια ζωή χαρισάμενη. Όχι φίλε μου δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες και για αυτό είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να φτάσουν σε δυσθεώρητα εισοδηματικά ύψη και ακόμη περισσότερο να μπορέσουν να τα κρατήσουν. Είναι σα να λες πως όλοι θα μπορούσαν να κανουν ότι έκανε ένας Ωνάσης ή ένας Νιαρχος ή ο Τίγρης ή οι Βαρδινογιαννέοι. Ακόμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που φυσικά μπορεί να μην έγιναν κροίσοι μα με μυαλό μαγκιά, ρίσκα εργατικότητα μα και με δύσκολες αποφάσεις κατάφεραν να φτάσουν κάπου πολύ ψηλότερα από εκεί που ξεκίνησαν. Συνεπώς είναι και αυτοί που θα πάρουν στη συνέχεια ευκολότερα ένα δάνειο, θα κλείσουν ευκολότερα μια συμφωνία αλλά και μπορεί να γκρεμοτσακιστούν αν χρειαστεί και πάλι. Γιατί? Γιατί οι λέξεις σταθερότητα και βόλεμα δε τους λένε τίποτε απολύτως. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να την έχουν δει και Κομμουνιστές ακόμη. Λες στη δουλειά τους να έχουν έννοια πως θα φτιαχτεί επειγόντος ένα σωματείο για να διαπραγματεύονται κάθε μήνα πως θα ανταποδώσουν στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων? Ας γελάσω...Σπύρο μου δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Για κάθε έναν επιτυχημένο, υπάρχουν 100 που απέτυχαν και που έκαναν τα ίδια πράγματα, ή και καλύτερα. Απλά δεν είχαν την τύχη. Όταν ρώτησαν, σε ξεχωριστές συνεντεύξεις, τον Bill Gates και τον Bernie Ecclestone για το ποια είναι η σημαντικότερη παράμετρος της επιτυχίας τους, απήντησαν αμφότεροι: "η τύχη"!!! Ο δε Gates λέει ότι θα τα δώσει όλα στο ίδρυμα του, για το καλό των πολλών. Αν θέλουμε το πιστεύουμε ότι θα είναι για καλό, αλλά τουλάχιστον δεν τα μασούριασε για να τα αφήσει σε κληρονόμους!!! Αν και οι κληρονόμοι δεν θα πεινάσουν, προφανώς... Οπότε τον Gates τον λες και λίγο Αριστερό, υπό αυτήν την έννοια.
Να σου πω την αληθεια σε ειχα για περισσοτερο γνωστη του κοσμου. Ο λογος που ο Gates τα αφηνει ολα σε ιδρυμα μη κερδοσκοπικο ειναι για να μην πληρωσει φορο κληρονομιας οταν θα φυγει απο αυτον τον κοσμο. Ετσι διεσφαλιζει οτι δεν θα χασει την περιουσια του οι οικογενεια του και οι δικοι του ανθρωποι αφου θα ελεγχουν το ιδρυμα. Φυσικα θα κανει και φιλανθρωπειες εξαλλου αυτες εκπιπτουν απο την φορολογια. Ειναι μια μοδα που κανουν ολοι οι πλουσιοι στην Αμερικη. Αντιθετα ακουω οτι στην Ιαπωνια εχουν ενα συστημα που μεσα σε 2 γενιες ο πλουτος εξαφανιζεται απο την οικογενεια μεσω των φορων κληρονομιας, ετσι αποφευγουν τις ολιγαρχικες οικογενειες.
Νομιζω η μητερα του Gates ειχε μεγαλη θεση στην IBM ετσι πηρε την αρχικη συμφωνια για το DOS to το οποιο βεβαια πηγε και αγορασε απο 3η εταιρεια σιγα μην το εφτιαχνε μονος του. Οπως αγορασε και αλλα πραγματα νομιζω ολα αγορασμενα απο αλλους ειναι (και το Excel, to brownser, Windows NT κλπ).
Να σου πω την αλήθεια Άγη εγώ δεν σε είχα για περισσότερο γνώστη
Θα μπορούσε απλά να τα μοίραζε σε εταιρείες, αν η φοροαποφυγή ήταν ο μόνος σκοπός του.Aν τα μοιραζε σε εταιρειες δεν θα γλυτωνε τον φορο κληρονομιας. Αυτο εγραψα ποιο πανω. Δωρεες σε μη κερδοσκοπικο ιδρυμα ειναι αφορολογητες. Οποτε δωρησε τις μετοχες του στο ιδρυμα του και το ιδρυμα θα τις επενδυει.
-
Επίσης η δημιουργία ενός ιδρύματος βοηθάει στο να μην εξανεμιστεί η περιουσία κάποιου που έχει ανάξιους κληρονόμους πχ Ωνάσης.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επίσης η δημιουργία ενός ιδρύματος βοηθάει στο να μην εξανεμιστεί η περιουσία κάποιου που έχει ανάξιους κληρονόμους πχ Ωνάσης.
Δεν ξέρω αν θεωρεί τα παιδιά του άξια ή ανάξια αλλά έχει δηλώσει ότι εκτός από τις σπουδές τους, άντε και κανένα "φυσιολογικό" loft στο Manhattan να έχουν ένα κεραμίδι, δεν πρόκειται να τους αφήσει τίποτε άλλο. Αυτά βέβαια είναι τωρινές δηλώσεις, με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν...
-
Πάντως, γενικότερα το ίδρυμα του έχει βοηθήσει πολύ σε διάφορα θέματα που τα κράτη μάλλον αδυνατούν.
-
Τα μεγάλα έργα γίνονται με επενδύσεις και άντληση κεφαλαίων από χρηματιστήρια και τράπεζες. Με αυτοδιαχείριση μόνο η καλύβα του μπάρμπα Θωμά.
Ετσι κανω κι εγω εργα
να μου χαρισουν κι εμενα κανα φιλετο, να χτισω χωρις να σκασω ουτε 1 ευρω.Είναι πολύ εύκολο να το λες μα πολύ δύσκολο να το κάνεις. Στην πράξη λίγοι έχουν τα κότσια, το μυαλό αλλά και την τύχη να στήσουν εταιρείες, να τις γιγαντώσουν και να καταφέρουν αυτά που λες. Γιατί? Μα γιατί όταν εσύ είχες έννοια με ένα χαρτί να βρεις μια θεσούλα να βολευτείς, άλλοι πολύ λιγότεροι είχαν έννοια να ξεκινήσουν κάτι που θα ματώσουν και θα παλέψουν για αυτό δίχως να ξέρουν αν τελικά θα το πετύχουν. Ευτυχώς έχω γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους . Αν είχες την τύχη να μιλήσεις με κάποιους από αυτούς θα διαπίστωνες πως είναι εξω από τα τετριμμένα που ξέρεις.
Να σου δώσω μερικά κοινά χαρακτηριστικά κάποιων από αυτούς. Όταν οι περισσότεροι παίρνουν δάνειο για ένα αμάξι ή σπίτι, αυτοί οι λίγοι παίρνουν δάνειο για μια εταιρεία. Γνωρίζω περίπτωση ανθρώπου που πλέον μένει στην Πολιτεία αλλά για 10 χρόνια κοιμόνταν μαζί με την γυναίκα του (που τώρα έχει ένα range rover) στην νεοσύστατη εταιρεία του πριν αυτή γιγαντωθεί και ανέβει. Ξέρω περίπτωση που δεν έπαψε ποτε να κοιμάται στο εργοστάσιο στα Οινόφυτα (με τους εκατοντάδες εργαζόμενους ) που εκεί μέσα γύριζε σα το φάντασμα και ας είχε μονοκατοικία στο Ψυχικό.
Γνώρισα άνθρωπο που δεν δίστασε να δαπανήσει τα τελευταία του χρήματα ώστε να μπορέσει να έχει 5' χρόνο με κάποιον ήδη μεγάλο και μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά να κλείσει συμφωνία εκατομμυρίων για να σώσει στη συνέχεια την Εταιρεία του και να φτιάξει μια ζωή χαρισάμενη. Όχι φίλε μου δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες και για αυτό είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να φτάσουν σε δυσθεώρητα εισοδηματικά ύψη και ακόμη περισσότερο να μπορέσουν να τα κρατήσουν. Είναι σα να λες πως όλοι θα μπορούσαν να κανουν ότι έκανε ένας Ωνάσης ή ένας Νιαρχος ή ο Τίγρης ή οι Βαρδινογιαννέοι. Ακόμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που φυσικά μπορεί να μην έγιναν κροίσοι μα με μυαλό μαγκιά, ρίσκα εργατικότητα μα και με δύσκολες αποφάσεις κατάφεραν να φτάσουν κάπου πολύ ψηλότερα από εκεί που ξεκίνησαν. Συνεπώς είναι και αυτοί που θα πάρουν στη συνέχεια ευκολότερα ένα δάνειο, θα κλείσουν ευκολότερα μια συμφωνία αλλά και μπορεί να γκρεμοτσακιστούν αν χρειαστεί και πάλι. Γιατί? Γιατί οι λέξεις σταθερότητα και βόλεμα δε τους λένε τίποτε απολύτως. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να την έχουν δει και Κομμουνιστές ακόμη. Λες στη δουλειά τους να έχουν έννοια πως θα φτιαχτεί επειγόντος ένα σωματείο για να διαπραγματεύονται κάθε μήνα πως θα ανταποδώσουν στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων? Ας γελάσω...Δεν αντιλεγω οτι ειναι δυσκολο και ριψοκινδυνο να χτισεις τετοια εταιρεια. Αλλα ειναι αδιανοητο να χτιζεις εταιρεια με τα λεφτα του κρατους.
Αν δηλαδη η φαση με το ελληνικο καταρρευσει, ποιος θα μπει μεσα? Η εταιρεια δεν εχει δωσει ουτε 1 ευρω απο δικα της κεφαλαια. Αρα που ειναι το ρισκο που λες οτι πηρε ο επιχειρηματιας?
Copy paste το σκηνικο με τα διοδια στην πατρων κορινθου, που πρωτα βαζαν διοδια και μετα φτιαχναν τους δρομους. -
Αριστερός είναι αυτός που θέλει να πάρει τον πλούτο του άλλου, συχνά για ίδιο όφελος.
Πλούσιοι που έγιναν πλούσιοι με τον κόπο τους και μοιράζουν τα λεφτά τους στους αναξιοπαθούντες, από και ως που μπορούν να υβρίζονται ως αριστεροί ?
Δεξιος ειναι αυτος που θελει να βγαζει λεφτα με τις πλατες του κρατους (ΕΣΠΑ,δημοσια εργα και επιδοτησεις) και οταν ερθει η ωρα να πληρωσει εφορια, αρχιζει τις γυφτιες και τις απατεωνιες.
-
Ετσι κανω κι εγω εργα
Γνώρισα άνθρωπο που δεν δίστασε να δαπανήσει τα τελευταία του χρήματα ώστε να μπορέσει να έχει 5' χρόνο με κάποιον ήδη μεγάλο και μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά να κλείσει συμφωνία εκατομμυρίων για να σώσει στη συνέχεια την Εταιρεία του και να φτιάξει μια ζωή χαρισάμενη. Όχι φίλε μου δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες και για αυτό είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να φτάσουν σε δυσθεώρητα εισοδηματικά ύψη και ακόμη περισσότερο να μπορέσουν να τα κρατήσουν. Είναι σα να λες πως όλοι θα μπορούσαν να κανουν ότι έκανε ένας Ωνάσης ή ένας Νιαρχος ή ο Τίγρης ή οι Βαρδινογιαννέοι. Ακόμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που φυσικά μπορεί να μην έγιναν κροίσοι μα με μυαλό μαγκιά, ρίσκα εργατικότητα μα και με δύσκολες αποφάσεις κατάφεραν να φτάσουν κάπου πολύ ψηλότερα από εκεί που ξεκίνησαν. Συνεπώς είναι και αυτοί που θα πάρουν στη συνέχεια ευκολότερα ένα δάνειο, θα κλείσουν ευκολότερα μια συμφωνία αλλά και μπορεί να γκρεμοτσακιστούν αν χρειαστεί και πάλι. Γιατί? Γιατί οι λέξεις σταθερότητα και βόλεμα δε τους λένε τίποτε απολύτως. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να την έχουν δει και Κομμουνιστές ακόμη. Λες στη δουλειά τους να έχουν έννοια πως θα φτιαχτεί επειγόντος ένα σωματείο για να διαπραγματεύονται κάθε μήνα πως θα ανταποδώσουν στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων? Ας γελάσω...Δεν αντιλεγω οτι ειναι δυσκολο και ριψοκινδυνο να χτισεις τετοια εταιρεια. Αλλα ειναι αδιανοητο να χτιζεις εταιρεια με τα λεφτα του κρατους.
Αν δηλαδη η φαση με το ελληνικο καταρρευσει, ποιος θα μπει μεσα? Η εταιρεια δεν εχει δωσει ουτε 1 ευρω απο δικα της κεφαλαια. Αρα που ειναι το ρισκο που λες οτι πηρε ο επιχειρηματιας?
Copy paste το σκηνικο με τα διοδια στην πατρων κορινθου, που πρωτα βαζαν διοδια και μετα φτιαχναν τους δρομους.Προφανώς δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι λέμε οι προηγούμενοι για το θεμα. Η Λάμδα και η κάθε Λαμδα δε στήθηκε με χρήματα του κράτους. Λόγω μεγέθους μπορεί να αναλάβει όπως και ελάχιστες ακόμη, τέτοια μεγάλα έργα. Αν ίσχυε η λογική πως οι εταιρείες δεν παίρνουν ρίσκα, ο Μπάμπης Βωβός θα έπρεπε να παραμείνει πλούσιος και άνετος. Όμως αυτό δε συνέβη. Αν δεν υπήρχαν αυτού του μεγέθους εταιρείες, ακόμη η ΜΟΜΑ θα έφτιαχνε δρόμους με ροή όπου πήγαινε το γαϊδούρι.
-
Δεξιος ειναι αυτος που θελει να βγαζει λεφτα με τις πλατες του κρατους (ΕΣΠΑ,δημοσια εργα και επιδοτησεις) και οταν ερθει η ωρα να πληρωσει εφορια, αρχιζει τις γυφτιες και τις απατεωνιες.
Άλλο ένα μεγάλο ψέμα. Τα λαμόγια δεν έχουν ιδεολογία. Έκτος και αν οι λαμογιες επί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν από δεξιούς μόνο.
-
Άλλο ένα μεγάλο ψέμα. Τα λαμόγια δεν έχουν ιδεολογία. Έκτος και αν οι λαμογιες επί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ γίνονταν από δεξιούς μόνο.
Διδαξε μας μεγαλη ομαδα αληθειας.
-
Αριθμητικά ποιο είναι το όριο του "εύπορος" με το "πλούσιος";
Θέτω το ερώτημα,γιατί νομίζω πως θα πάρω καμιά 15αριά (νομίζω περίπου όσοι κι οι ενεργοί συμμετέχοντες στο νήμα) διαφορετικές απαντήσεις...
-
Διδαξε μας μεγαλη ομαδα αληθειας.
Επειδή άρχισες τις βλακείες προχωρώ και δεν ασχολούμαι περισσότερο. Αυτό που έγραψα το κατάλαβαν τόσο αριστεροί όσο και δεξιοί. Πιο 50αρακια δε μπορώ να στο κάνω.
-
To ότι ο μόνος βουλευτής που θυμόμαστε να διαφώνησε με το κόμμα του και να παραιτήθηκε από την βουλευτική έδρα, είναι ο Άδωνις όταν έφυγε από το ΛΑΟΣ, θα πρέπει να μας προβληματίσει για τα ''παντελόνια'' που φοράνε όλοι αυτοί που έχουν εξουσία...
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αριθμητικά ποιο είναι το όριο του "εύπορος" με το "πλούσιος";
Θέτω το ερώτημα,γιατί νομίζω πως θα πάρω καμιά 15αριά (νομίζω περίπου όσοι κι οι ενεργοί συμμετέχοντες στο νήμα) διαφορετικές απαντήσεις...
ευπορος = μπορεις να ζεις με συνθηκες συνηθισμενου ανθρωπου, ανετα. δηλαδη να εργαζεσαι εντατικα αλλα να εχεις ενα σπιτι της ταξης των 250-300k, εστω και με εξυπηρετουμενο δανειο, οικογενεια που υποστηριζεις τις σπουδες των παιδιων σε δημοσια ιδρυματα αλλα και φροντιστηρια, ενα αυτοκινητο ταξης 40-50k, τη δυνατοτητα να πληρωσεις ιδιωτικη ασφαλιστικη καλυψη για την οικογενεια, τη δυνατοτητα εξοδου σε συνηθισμενες ταβερνες καθε σουκου και κανενα καλυτερο γλεντι 1-2 φορες το χρονο, λιγες, ετησια, εκδρομες μεσαιου κοστους πχ 200-500 ευρω ανα ατομο ή αρκετες χαμηλου πχπ 50 αναάτομο. και δατς ολ.
πρακτικα ενα εισοδημα οικογενειακο της ταξης των 50-60k το ετος για οικογενειες με δυο παιδια ειναι η αρχη για πεις οτι εισαι ευπορος. ή λιγοτερα εαν εχεις κληρονομκα στεγη.γινεσαι πλουσιος οταν μπορεις να ξοδευεις αλογιστα, να εχεις και να συντηρεις σπιταρωνες, αμαξαρες των 100+k, γκομενες, μάικονος, σκαφη κλπ
-
ιδεολογια εχουν. σιγουρα σε αυτη δεν περιλαμβανεται η ανταποδοση στη κοινωνια.
κατα δηλωση των ιδιων μπορει να ειναι και αριστεροι. και ο λύκος τη γιαγια προσποιηθηκε.
το συνηθες ειναι πως ακριβως δεν ανταποδιδουν στην κοινωνια αλλα στα αντερα τους. και αυτο εχει πολιτικο προσημο και εορτή σταθερας ημερομηνιας, Μεγαλομάρτυρος Ιατρού Μέγα που έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, Μεγάλη η Χαρις του, ας μας έχει καλά. Τον Μεγαλομάρτυρα. Εκτιμω. Μονον. στις 27/7 η εορτή. -
Ατυχως με δουλειά και ρισκα και αν είσαι τυχερός γινεσαι μέχρι ευπορος. Για να γινεις πλούσιος πρεπει να σκοτωσεις
Διαφωνώ. Πάρα πολλοί έχουν γίνει πλούσιοι με δουλειά. Μόνο στην εταιρία που εργάζομαι, είναι πάνω από 15 άτομα που σήμερα είναι με πολλά εκατομμύρια (μιλάμε για πάνω από 20 μύρια και ο ιδρυτής πάνω από 200 μύρια) και κανείς δνε σκότωσε. Και το αυτό σε χιλιάδες εταιρίες ανά τον κόσμο. Απλά θέλει να πάρεις πολλά ρίσκα και να δουλεύεις για κάποια χρόνια 24/7 και εννίοτε και χωρίς πληρωμή.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ατυχως με δουλειά και ρισκα και αν είσαι τυχερός γινεσαι μέχρι ευπορος. Για να γινεις πλούσιος πρεπει να σκοτωσεις
Διαφωνώ. Πάρα πολλοί έχουν γίνει πλούσιοι με δουλειά. Μόνο στην εταιρία που εργάζομαι, είναι πάνω από 15 άτομα που σήμερα είναι με πολλά εκατομμύρια (μιλάμε για πάνω από 20 μύρια και ο ιδρυτής πάνω από 200 μύρια) και κανείς δνε σκότωσε. Και το αυτό σε χιλιάδες εταιρίες ανά τον κόσμο. Απλά θέλει να πάρεις πολλά ρίσκα και να δουλεύεις για κάποια χρόνια 24/7 και εννίοτε και χωρίς πληρωμή.
εταιρεια με τραπεζικα προϊόντα, όχι, εχει σκοτωσει
-
εταιρεια με τραπεζικα προϊόντα, όχι, εχει σκοτωσει
Με αυτό το σκπετικό ΟΛΟΙ έχουμε σκοτώσει. Οπότε όχι, βολεύει η δικαιολογία αλλά δεν έχει σκοτώσει κανείς. Απλά δεν πάνε με τον σταυρό στο χέρι και γιατί να πάνε άλλωστε? Άσε που με τον ορισμό που έδωσες για το πλούσιος (εγώ έχω άλλο πιο αυστηρό), έχουμε καμια 100στη στην εταιρία.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2