-
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επενδυτική βαθμίδα λέει... θα δανειζόμαστε φτηνά λέει , χαχα οι αγορές είναι γεράκια τη μούφα την οσμιζονται από μακρυά...
Τσακαλι εισαι!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έτσι είναι αλλά μάλλον δεν έχεις εικόνα τι γινόταν στο δημόσιο και πριν το πασοκ.
Εγώ έχω, Φάνη.... άστο!Απλά σου είπαν τη μισή ιστορία και την πίστεψες.
Το δημόσιο πριν το πασοκ πίστεψε με το ξέρω πάρα πολύ καλά.....πάρα πολύ
Δεν είμαστε χθεσινοι στον τόπο αυτό. Ούτε ουρανοκατεβατοι.
Ποσο χρωνων εισαι που ξερεις το Δημοσιο πριν το Πασοκ? Με τρομαζεις. Χαϊλαντερ μηπως?
-
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έτσι είναι αλλά μάλλον δεν έχεις εικόνα τι γινόταν στο δημόσιο και πριν το πασοκ.
Ποσο χρωνων εισαι που ξερεις το Δημοσιο πριν το Πασοκ? Με τρομαζεις. Χαϊλαντερ μηπως?
Πες το και έτσι
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όχι δεν ήταν, για παράδειγ
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν θα μας πεις την άποψη σου στο θέμα που σχολιασες την απάντηση μου;
Ήτανε νομίζω ξεκάθαρη η άποψή μου σχετικά με το θέμα που ήθελα να σχολιάσω.
Άρα, θεωρείς ότι ο andya3 λέγοντας πως η ιδιωτική ασφάλιση είναι για όποιον έχει την δυνατότητα είναι προς τα υπέρ της πρότασης πως η ιδιωτική ασφάλιση είναι η λύση στο πρόβλημα της υγείας στην χώρα;
Σωστά κατάλαβα;
Σ' έχω χαραρακτηρίσει παλαιότερα με τη λέξη που αρχίζει από κ. Στιγμιαία ένοιωσα πως το παράκανα. Αλλά μάλλον προσπαθείς να επιβεβαιώσεις ότι κακώς αμφιταλαντεύτηκα τότε.
Για να δεις αν η ιδιωτική ασφάλεια θεωρείται λύση από σημαντική μερίδα των πολιτών. Πρέπει το κράτος να απελευθερώσει τμήμα των υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών. Και να δώσει τη δυνατότητα στον πολίτη να δώσει τα χρήματα αυτά για συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλεια. Χωρίς να επιβαρυνθεί από επιπρόσθετα έξοδα.Τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Μέχρι τότε παραμένει το γνωστό κρατικίστικο αριστερό μοντέλο. Με τις υψηλές εισφορές και τις ανύπαρκτες παροχές. Που τους τραβάει όλους προς τα κάτω στα σκατά. Στο ίδιο ΕΣΥ, χωρίς δυνατότητα διαφυγής.
Γενικά είναι ίδιο της αριστεράς να τους τραβάει όλους προς τα κάτω. Αν κάποιοι φύγουν προς τα πάνω, και δει ο κόσμος τα καλύτερα, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την αριστερά.https://gr.euronews.com/next/2021/08/26/poies-chores-exoun-to-kalitero-sistima-igeias-ston-kosmo
Διάβασε το όλο καλά....και το συζητάμε.
Άσχετο ποια λέξη αρχίζει από κ; δεν θυμάμαι
Γύρε κάποια στιγμή πρέπει να συμφιλιωθείς με τα δεδομένα της χώρας που ζεις και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα.
Βάζεις τα συστήματα υγείας της Νορβηγίας και της Ολλσνδίας για να πάρουμε παραδείγματα πως πρέπει να γίνει το Ελληνικό ΕΣΥ?
Ζούμε στη χώρα που ο γιατρός παίρνει 2k και ο σταθμάρχης που δεν ήξερε να μιλήσει Ελληνικά και σκοτώθηκε και ο κόσμος έπαιρνε κοντά στα 4k.
Οι ιδιωτικές ασφάλειες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Το κράτος δεν έχει ούτε τους πόρους, ούτε τη διάθεση, ούτε τη δυνατότητα να καλύψει τους πολίτες. Έχει δικές του έννοιες και πολύ σοβαρές μάλιστα, που σχετίζονται με τη βιωσιμότητά του.
Το ταξίδι του χρέους είναι μακροχρόνιο και η ανάπτυξη δύσκολη και αναιμική. Αν έρθει κρίση στην Ευρώπη κσι κάτσει κάνα στραπάτσο με τα ακίνητα και τον τουρισμό, η χώρα είναι στον αέρα, δεν πατάει πουθενά αλλού.
Από όλο το κείμενο που έβαλα αυτό κατάλαβες;
Το διάβασες καλά ολόκληρο;
-
Ρε σεις αφήστε τις φιλολογικές συζητήσεις περί ιδιωτικής ασφάλισης και εισφορών και λοιπές νεοφιλελεύθερες αερολογιες.
Εδώ , στο προκείμενο, στην ταμπακιέρα, που είναι και σε συνάφεια με τον τίτλο του τοπικού έχετε κάτι να απαντήσετε;
Έχετε καταλάβει πως προχθές βγήκε ο ΠΘ μιας Ευρωπαϊκής χώρας σε συνέντευξη τύπου και συμπεριφέρθηκε ως τηλεπλασιε ασφαλιστικων συμβολαίων κατοικίας , της κάθε τρωγλης , παράγκας και στάνης , μετα από μια μεγάλη καταστροφή που σύμφωνα με τα επίσημα λεγόμενα της κυβέρνησης αποτελεί black swan, μια φορά στα 500 χρόνια, τα ίδια λέγανε και για τις πυρκαγιές με τα πυρονεφη , τους μπακλαβαδες , τους Καναδαδες και τις Φλοριντες.
Δηλαδή κάθεστε ακόμη και συζητάτε σοβαρά μια λαμογικη γαλάζια επιχειρηματική ιδέα του πιο διεφθαρμένου κόμματος στην ιστορία της χώρας που την πασαραν διάφοροι "Πατσηδες" στο Κουλη για να την προωθήσει ως μεγάλη ιδέα ;
-
Σε ζηλευω βαγκιρκ. Τα χεις ολα δεμενα καλα στο μυαλο σου. Οτι λενε οι αλλοι που δε ταιριαζει με τη φιλοσοφια σου ειναι φιλολογικες προσεγγισεις μονο. Ουτε λογος βεβαια να τεκμηριωσεις αυτα που γραφεις. Προφανως δεν εχεις μονο αυτογνωσια αλλα και το αλαθητο.
-
Δεν έχει σημασία. Σίγουρα θα έχει κάποιον συγγενή ή γνωστό να του τα έχει πει, για τον @lap είναι σαν να τα έχει ζήσει ο ίδιος.
-
Σε ζηλευω βαγκιρκ. Τα χεις ολα δεμενα καλα στο μυαλο σου. Οτι λενε οι αλλοι που δε ταιριαζει με τη φιλοσοφια σου ειναι φιλολογικες προσεγγισεις μονο. Ουτε λογος βεβαια να τεκμηριωσεις αυτα που γραφεις. Προφανως δεν εχεις μονο αυτογνωσια αλλα και το αλαθητο.
Και τολμάς να κριτικάρεις και Τον Πρωθυπουργό κι από πάνω...
-
Αι κακαί αι γλώσσαι, που μισούν τον Κυργιάκο μας και θέλουν να βλάψουν την κυβέρνηση, λένε ότι στη Λιβύη δεν έγινε τροχαίο, αλλά ότι το Επιτελείο έστειλε τους ανθρώπους με λεωφορείο χωρίς συνοδεία να προπορευεται, εκτίμηση κινδύνου, πλάνο δράσης, τίποτα, σε περιοχή με αντάρτες και isis, κι ότι προσπάθησαν να αποσιωπησουν και μπουρδουκλωσουν τα γεγονότα, κι ότι έχει βληθεί κι όχι τρακάρει.
Ευτυχώς, δεν τους πιστεύει κανένας, δεν είναι δυνατόν να έχει γίνει τόσο μπουρδελο το στράτευμα επί δεξιών πατριωτών.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή κάθεστε ακόμη και συζητάτε σοβαρά μια λαμογικη γαλάζια επιχειρηματική ιδέα του πιο διεφθαρμένου κόμματος στην ιστορία της χώρας
Του 2ου πιο διεφθαρμένου, μην ξεχνάμε την πρόσφατη ιστορία!
-
-
Πάντως δεξιά κυβέρνηση δεν έχουμε.
Εχουμε γαλάζιο πασοκ, το οποίο πασοκ επειδή δεν τραβάει, παρ΄ όλη την προσπάθεια της λεβεντογέννας, η λεβεντογέννα φτιάχνει και την ροζ νδ του κούλη.Ετσι ότι και να βγει θα κάνει το ίδιο...
Τα μμε θα συνεχίσουν να λένε ότι θέλουν να ακούσεις, θα μου πεις εδώ το κάνουν στην υπερατλαντική δημοκρατία, αλλά τελικά εκεί το δημοκρατικό κόμμα άκουσε τον Πολλάκη και έπιασε καλά τους αρμούς της εξουσίας και πλέον κάνει εξαγωγή και στους συμμάχους την ίδια κόπια.
Βέβαια επειδή αυτοί δεν είναι παρά υπάλληλοι που σημαίνει ότι παίζουν με τα λεφτά των άλλων και έτσι δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου και έχουν μηδενική στρατηγική, σαν αυτή του κούλη, τα σχέδια τους, σιγά σιγά φέρνουν αντιδράσεις από τον κόσμο και έχουμε νέα πρόσωπα και κόμματα να βγαίνουν στην επιφάνεια...
Εδώ βέβαια συνεχίζουμε να έχουμε καλή βία, που δεν παίζει στα μμε και κακή βία που γίνεται πρωτοσέλιδο...
Αλλά κάποιος θα γράψει κάτι στα κοινωνικά δίκτυα, κάποιο σάιτ δεν θα είναι στο κύκλωμα και κάτι θα γράψει και έτσι όλη η προσπάθεια κουκουλώματος, θα αρχίσει να μπάζει. Πόσο θα μπάζει θα δείξει...
Ο καιρός γαρ εγγύς...
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν έχει σημασία. Σίγουρα θα έχει κάποιον συγγενή ή γνωστό να του τα έχει πει, για τον @lap είναι σαν να τα έχει ζήσει ο ίδιος.
Ακριβώς!
Τα πιάνεις γρήγορα. Μπράβο! -
Αναρωτιέμαι. Τι να κρύβεται άραγε πίσω από τον φυτευτό από τους Αμερικάνους Κασσελάκη;
Ήδη αυτός ο παντελώς άγνωστος τύπος έχει πει ΝΑΙ στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος για να αρπάζουν οι Αμερικάνοι με αυτό το τρόπο την αξιωματική αντιπολίτευση.
Τα ενεργειακά μήπως; Για ευρύτατες κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες;
Για την αναθεώρηση του Συντάγματος;Πάντως αυτό που συμβαίνει στον Σύριζα είναι σαν να βλέπω στο Youtube τους δράκους Comodo στην Ινδονησία που αρπάζουν και καταβροχθίζουν ζωντανά ότι δίποδο ή τετράποδο βάλουν στο μάτι.
-
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αναρωτιέμαι. Τι να κρύβεται άραγε πίσω από τον φυτευτό από τους Αμερικάνους Κασσελάκη;
Ίδια πρακτική και με τον φυτευτό Ανδρέα. Οι Αμερικάνοι θέλουν να ελέγχουν τον δυκομματισμό και ΟΚ ο Κυριάκος ειναι δικός τους, θέλουν και στο ΠΑΣΟΚ τώρα. Γνωστή τακτική εδώ και 40-50 χρόνια, δεν είναι κάτι καινούργιο. Το θέμα ειναι εαν βγει ΠΘ ο Κασσελάκης, να κάνει 2-3 από αυτά που λέει με βασικότερο τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας.
-
@nasos θα μας προσφέρεις τίποτα άλλο στη συζήτηση;
Μια άποψη, μια γνώμη, μια γνώση, μια εμπειρία, μια ενημέρωση;
Κάτι ρε συ naso που να μας βοηθήσει ας πούμε να πάει η κουβέντα παρακάτω;
Έχεις γίνει ίδιος ο @pgs
Εσύ πάντως έχει μείνει ο εαυτός σου,
Που η "ζωή" του είναι το φόρουμ.{mod} διαγράφηκαν υβριστικά σχόλια
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@nasos θα μας προσφέρεις τίποτα άλλο στη συζήτηση;
Μια άποψη, μια γνώμη, μια γνώση, μια εμπειρία, μια ενημέρωση;
Κάτι ρε συ naso που να μας βοηθήσει ας πούμε να πάει η κουβέντα παρακάτω;
Έχεις γίνει ίδιος ο @pgs
Εσύ πάντως έχει μείνει ο εαυτός σου,................................
Που η "ζωή" του είναι το φόρουμ. -
Είσαι με τα καλά σου; Έχεις χάσει το μέτρο;
Ρε συ, στο έχω ξαναπεί από τα 100 πόστς τα 1-2 άντε 10 στις καλές σου ημέρες, ειναι πόστς άποψης, πολιτικής κρίσης κάτι που είναι θεμιτό να έχεις ακόμα και με κοντρες και τα υπόλοιπα είναι χλευασμού, ειρωνίας κατα άλλων πολιτικών απόψεων. Εν ολίγοις δεν θες να υπάρχει αντίλογος, τον χλευάζεις. Είσαι ενήλικας άντρας, πρεπει να το παραδεχτείς Το βλέπουμε όλοι. Τελευταιρς δύο ημέρες από τότε που στο ανέφερα όντως το μετριάσες αλλά αυτό δεν σβήνει αμέσως όλα τα άλλα πόστς του. Θέλει καιρό.
Και όταν λοιπόν σε αναφέρω ως παράδειγμα του τρόπου γραφής των ποστ, που προσφέρουν μόνο χλευασμό επιπέδου εφήβου, χωρίς να αναφέρω κάποια ύβρη προς τα εσένα, εσύ με αποκαλείς Λαπά, μ%$#κα !άι μισό, επαγγελματία Μπούρδα κτλ
Δεν βλέπεις ότι μετά τον χλευασμό σου, σε ότι δεν ταιριάζει με αυτά που γαλουχήθηκες, έχεις ξεφύγει τελείως σε προσωπικές επιθέσεις.
Ως ένα σημείο δέχομαι ότι μπορεί να έχεις θυμώσει με κάτι, ανθρώπινο είναι. Αλλά εσύ προχωράς συστηματικά σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Κουλαρε!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2