-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ευρώπη και ας τρώγωμεν πέτρες!
Η εναλλακτική ποια είναι? Μόνοι μας? Θα μας φάνε λάχανο! Σε άλλη συμμαχία? σε ποια? Προσωπικά δεν βρισκω καλύτερη εναλλακτική από την Ε.Ε, εκτός ίσως από τις ΗΠΑ. Ευχαρίστως να ακούσω άλλες εναλλακτικές, εαν υπάρχουν.
-
Τώρα με ΕΕ τι στήριξη έχεις δει στο θέμα Τουρκίας ή μετανάστευσης θα πω εγώ; Τι ακριβώς μας προσφέρει η συμμορία (και όχι συμμαχία); Για μένα το έχω πει, όσο πιο μακριά από ΕΕ και ΗΠΑ γίνεται. Να κοιτάξουμε τα BRICS. Και εννοείται καμία ΝΑΤΟική βάση στη χώρα.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν ανοίξουμε κουβέντα για επιχειρησιακά θέματα, που υποθέτω κανείς μας δεν έχει ιδιαίτερη γνώση, δε θα τελειώσουμε ποτέ.
Μην είσαι σίγουρος. Ξέρω κάποιον εδώ μέσα που είμαι σίγουρος πως θα έχει κάποιον γνωστό ή συγγενή ειδικό επί του θέματος, που θα του μεταδώσει τη γνώση με copy-paste και θα προσπαθήσει να μας διδάξει.
-
Η πολιτική ανάλυση του cruiser είναι εκτός τόπου και χρόνου. ΠΟΤΕ δεν πήρε η αριστερά την εξουσία στη χώρα,
Μπορεί μα ην συμφωνείς αλλά η αριστερά κυβέρνησε με κάποιο "flavor" από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015.
Για ένα εξάμηνο μια χαρά αριστερές ιδέες ήταν στο προσκήνιο (ρίξη, ανατροπή, έξοδος από ΕΕ και ευρώ κλπ) αλλά τι να κάνουμε που από το συγκεκριμένο "flavor" κρίθηκαν με βάση την πραγματικότητα ως περισσότερο επιζήμιες και καταστρεπτικές και από τα ίδια τα μνημόνια... -
Τι ειναι τα 900 ψωρομύρια μπροστά στη "σωστή πλευρά της ιστορίας" και τη στήριξη στο φασιστικό καθεστώς Ζελένσκι, στους ακροδεξιούς Αζόφ και φυσικά στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Ευρώπη και ας τρώγωμεν πέτρες!
Πήρατε πάλι φόρα ως συνήθως... Αν δείτε να εκπαιδεύουμε Ουκρανούς πιλότους πριν τελειώσει το τωρινό νταβαντούρι περάστε μου χαλκά στη μύτη...
-
Έβρος: 14η ημέρα που μαίνεται η πυρκαγιά - Στις φλόγες το Σουφλί
Το πολύ μια δυο βδομάδες ακόμα θα καίει, που θα πάει, δεν θα βρέξει;
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η πολιτική ανάλυση του cruiser είναι εκτός τόπου και χρόνου. ΠΟΤΕ δεν πήρε η αριστερά την εξουσία στη χώρα,
Μπορεί μα ην συμφωνείς αλλά η αριστερά κυβέρνησε με κάποιο "flavor" από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015.
Για ένα εξάμηνο μια χαρά αριστερές ιδέες ήταν στο προσκήνιο (ρίξη, ανατροπή, έξοδος από ΕΕ και ευρώ κλπ) αλλά τι να κάνουμε που από το συγκεκριμένο "flavor" κρίθηκαν με βάση την πραγματικότητα ως περισσότερο επιζήμιες και καταστρεπτικές και από τα ίδια τα μνημόνια...Oχι δεν συμφωνώ και το θεωρώ αυτό ως μια προσπάθεια να φορτωθεί σε εμάς ένα κόμμα με...Αντώναρους. Καμία αριστερά δεν κυβέρνησε στην Ελλάδα γιατί δεν πέρασε κανένα αριστερό πρόγραμμα ποτέ στη χώρα.
Τα κόμματα εξάλλου όπως έχουμε πεί 100 χιλιάδες φορές, κρίνονται ΜΟΝΟ από τις πράξεις, ΠΟΤΕ από τα λόγια, τα καταστατικά και τις υποσχέσεις, και στις πράξεις ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα κυβέρνησε εντός ΕΕ, ΝΑΤΟ και ευρώ με ιδιωτικοποιήσεις, πλεονάσματα, εργαλειοθήκες, διάλυση εργασιακών, στρατόπεδα συγκέντρωσης κτλ. Οπότε όχι, δεν έχει σημασία αν 5-10-20 στελέχη είχαν "αριστερές ιδέες" κάποτε (εξάλλου αποχώρησαν όταν υπέγραψε Μνημόνιο ο Τζίφρας) αλλά κρίνεται μόνο το γεγονός οτι ποτέ δεν εφαρμόστηκαν αυτές οι ιδέες. -
Και εσύ στην θεωρία λες είσαι αριστερός. Αλλά μια χαρά εκμεταλλεύεσαι την υπεραξία του εργαζόμενου, αφού μονάχα αυτήν αναγνωρίζεις ως αριστερός, και τα εξτρα φράγκα/ κέρδη δεν τα μοιράζεις ισόποσα στο εργατικό δυναμικό ως bonus ( αφού καπιταλισμός) αλλα τα βάζεις στην τσέπη σου και αγοράζεις roadster να γυρίζεις τη μουτσούνα σου στα μπαράκια.
Οι πράξεις σου τι δείχνουν;
Σκέψου τώρα μια αριστερά που να έχει διαχειριστεί μια πτώχευση σε ευρώ. Εσύ έχεις εργαζόμενους, αρα διαχειρίζεσαι οικονομικά μια επιχείρηση. Τι θα έκανες;
-
Τώρα με ΕΕ τι στήριξη έχεις δει στο θέμα Τουρκίας ή μετανάστευσης θα πω εγώ; Τι ακριβώς μας προσφέρει η συμμορία (και όχι συμμαχία); Για μένα το έχω πει, όσο πιο μακριά από ΕΕ και ΗΠΑ γίνεται. Να κοιτάξουμε τα BRICS. Και εννοείται καμία ΝΑΤΟική βάση στη χώρα.
μοντέλο σε καλλιστεία είσαι? θες και παγκόσμια ειρήνη?
-
Που τέτοια τύχη; Θα "βόλευα" καμιά γριά να μου πληρώνει διακοπές, να μου γράψει και αν τα κακαρώσει κάνα σπιτάκι, ζάχαρη θα την πέρναγα
-
Εμ, φαίνεται η νοοτροπία από μακριά.
-
Που τέτοια τύχη; Θα "βόλευα" καμιά γριά να μου πληρώνει διακοπές, να μου γράψει και αν τα κακαρώσει κάνα σπιτάκι, ζάχαρη θα την πέρναγα
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και εσύ στην θεωρία λες είσαι αριστερός. Αλλά μια χαρά εκμεταλλεύεσαι την υπεραξία του εργαζόμενου, αφού μονάχα αυτήν αναγνωρίζεις ως αριστερός, και τα εξτρα φράγκα/ κέρδη δεν τα μοιράζεις ισόποσα στο εργατικό δυναμικό ως bonus ( αφού καπιταλισμός) αλλα τα βάζεις στην τσέπη σου και αγοράζεις roadster να γυρίζεις τη μουτσούνα σου στα μπαράκια.
Οι πράξεις σου τι δείχνουν;
Σκέψου τώρα μια αριστερά που να έχει διαχειριστεί μια πτώχευση σε ευρώ. Εσύ έχεις εργαζόμενους, αρα διαχειρίζεσαι οικονομικά μια επιχείρηση. Τι θα έκανες;
Ρε συ Λαπ, εντάξει έχεις μια προσωπική διαμάχη/αντιπάθεια με το άτομο, δεν βαρέθηκες να τη κουκουλώνεις με "ιδεολογική αντιπαράθεση" τάχα;
Τόσο πολύ σε χέι πειράξει, που καταπατας τις προσωπικές σου αρχές και γράφεις επανειλημμένα για θέματα της οικογένειας κλπ, και μάλιστα όταν βλέπεις ότι ο ...αντίπαλος σε αγνοεί και δεν ανταποκρίνεται;
Θυμάσαι εσύ που έσκιζες τα ιμάτια σου για ένα σχήμα λόγου που αναφερόταν στην οικογένεια;
Μη γίνεσαι ίδιος με αυτό που κατηγορείς, και μην προσωποποιεις και περιπτωσιολογείς για κάθε άτομο, ενώ η κόντρα είναι στο τι πολιτικές θα ήθελε ο καθένας να εφαρμόζονται. -
Καμία σχέση Πηλιου. Δεν μιλώ για την οικογένεια του. Μιλώ για τον ίδιο. Μιλώ για αυτά που λέει και αυτά που λέει πως πράττει.
Δεν μίλησα για άλλα μέλη της οικογένειας του. Μην τα μπερδεύεις.
Παρόλα αυτά, ο Ντιέγκο έχει βγάλει τη μεζούρα και ορίζει το τι είναι ο καθένας ενώ δεν πρέπει να του πούμε τι είναι αυτός;
Μόλις μιλήσεις στο επίπεδο που συνομιλει, δηθεν σε αγνοεί. Εμ δεν με αγνοεί.Να σου θυμίσω τους χαρακτηρισμούς του για την αντιληπτική μου ικανότητα που δεν συμβαδίζει με το 0,3% του εκλογικού σώματος, επειδή έτυχε να έχω αισιόδοξη ματιά για το μέλλον;
Να σου θυμίσω τους χαρακτηρισμούς σε ανθρώπους που δεν έκαναν κάτι παράνομο παρά μόνο αγόρασαν ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Ποιος ο ντιεγκο με το προφίλ που έχει επιδείξει κρίνει τους οδηγούς των ev.
Να σου θυμίσω την δική του γνώμη που είναι ενάντια σε αυτήν των επιστημόνων για το θέμα της ρύπανσης των πόλεων, επειδή θέλει να έχει θερμικό αυτοκίνητο να τρίζουν τα τζάμια στα σπίτια όταν περνά από τις γειτονιές. Ενώ ταυτόχρονα όπως λέει νοιάζεται για το κοινό καλό.
Δες την υπογραφή του και τον χλευασμό του απέναντι σε υπαλλήλους που δεν ψήφισαν αυτό που επιθυμεί αυτός.
..... Δεν το έχω ξαναδεί αυτό από και καλά αριστερόΔεν μας είπε ο Ντιέγκο. Πως ρε Ντιέγκο στα 30 αγόρασες 30Κ αυτοκίνητο; Οι άλλοι 30 ρηδες παλεύουν να πληρώσουν το ρεύμα.
Με την υπεραξία της εργασίας ποιανού; -
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
μοντέλο σε καλλιστεία είσαι? θες και παγκόσμια ειρήνη?
BRICS; Γιατί όχι ρε συ;
Το πρόβλημα είναι άλλο. Ρώτησε κανείς τον οργανισμό BRICS αν δέχονται χώρες τύπου Ελλάδας;
Ο συγκεκριμένος οργανισμός/συμμαχία αν θυμάμαι καλά αποτελείται από μεγάλες χώρες με (θεωρητικά) αναδυόμενες οικονομίες.
Αν και εγώ έχω αμφιβολίες ακόμη και για αυτόν τον οργανισμό. Θεωρώ ότι κάποιες από τις χώρες του οργανισμού καθοδηγούνται από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και την Δυτική οικονομία, αλλά τέλος πάντων, λεπτομέρειες.Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα και να ήθελε να έμπαινε σε ένα τέτοιο οργανισμό θα έπρεπε να έχει μία πανίσχυρη οικονομία και να είναι υπολογίσιμος παίχτης στον πλανήτη. Και φυσικά να είναι μία μεγάλη χώρα.
Για την Ελλάδα είναι μονόδρομος η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και ο Δυτικός πολιτισμός. Μικρή και εκτεθειμένη χώρα που ακολουθεί την τακτική των υπολοίπων Ευρωπαϊκών χωρών ως ευρωπαϊκή χώρα που είναι.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για την Ελλάδα είναι μονόδρομος η ΕΕ, το ΝΑΤΟ και ο Δυτικός πολιτισμός. Μικρή και εκτεθειμένη χώρα που ακολουθεί την τακτική των υπολοίπων Ευρωπαϊκών χωρών ως ευρωπαϊκή χώρα που είναι.
Ακριβώς!! ή ΕΕ ή σουλτανάτο του Ερντογάν....διαλέγουμε και παίρνουμε!
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ok τώρα ζήλεψα δεν το κρύβω!
-
Το όνειρο σου είναι να είσαι ζιγκολό πολυτέλειας και να απολαμβάνεις υλικά αγαθά;
Ρε φίλε ειλικρινά, εσύ με περνάς στην τρέλα
-
Αυτό που βλέπουμε:
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2