-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδη πολλη σπεκουλα για το θεμα τουτο σκεφτηκα να το βαλω εδω. Νομιζω μια χαρα δενει με οσα εχουν γραφτει κατα καιρους.
Μάλιστα...
Κατά πληροφορίες οι δύο συλληφθέντες είχαν υποστηρικτικό ρόλο για τους εκτελεστές στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ
Καταλάβαμε όλοι τι συμβαίνει...
Δώσανε 2 λαντζέρηδες λογικά καμμένα χαρτιά για να πει το παραμύθι του ο υπουργός...
-
Σε λίγο θα μας πείτε ότι για να ξαναβγεί ο Κούλης θα βρουν και ποιος σκότωσε τον Κένεντυ….
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε λίγο θα μας πείτε ότι για να ξαναβγεί ο Κούλης θα βρουν και ποιος σκότωσε τον Κένεντυ….
Τον Τζίμι Χόφα είναι ικανοί να μας πουν πως βρήκαν αυτοί ...
-
Αυτό το είδατε;
https://thepressproject.gr/o-ceo-tis-nos-insurance-alexis-liagkas-apeilei-tous-ergazomenous-tou-parousia-ad-georgiadi-gia-na-psifisoun-nd/
Νομίζω πως πρέπει να παιζει κάθε μέρα ως προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ (αν και μας τα χάλασε τελευταία ο Κουτσούμπας ) αλλά και του Σύριζα.
Κλασσική δεξιά επιχειρηματική γαλέρα , αντιπροσωπευτικότατο δείγμα δεξιού entrepreneur , και γνήσια οννεδίτικη αισθητική...
Το τέλειο mix!Μέχρι και ο...Άδωνις ντράπηκε !!!!!!
Προσπαθώ να μπώ στην θέση του κυρίου που είναι λες και έχει φάει άλλον ένα σαν εμένα με XXXXL μαύρο κουστούμι και 1,8 μήκος γραβάτα για να καταλάβω απο πού θα μπορούσα να αντλήσω τέτοιο θράσσος για να κάνω μια τέτοια δήλωση με τέτοιο ύφος μπροστά στους εργαζομένους μου...
Δεν μπορώ όμως...Φανταστείτε να είχε κάνει παρόμοιου υφους δήλωση Κουμουνιστής ή Αριστερός ή Πασόκος εργοδότης τι θα είχε συμβεί...
-
Δηλαδη αυτοι που επιασαν, κατα τη γνωμη σου δεν εμπλεκονται, οπως και αλλοι δυο που προφανως καταζητουνται?
-
Ακριβώς. Ο τσέος είχε την δυνατότητα να πει την άποψη του και την δικαιολόγησε φέρνοντας στην μνήμη το μπάχαλο του 2015.
Δεν έκανε πολιτική για να κόβει γωνίες.
Τι συμφέρει το μαγαζί του είπε.
Συνήθως αυτό συμφέρει και τους εργαζόμενους σε αυτό, γιατί αν δεν υπάρχει το μαγαζί, δεν υπάρχουν και οι εργαζόμενοι.Τι να μας πει το ΚΚΕ ?
Να μας πει ότι τώρα που έκλεισε η Χαλυβουργική, δεν θα έχει που να κάνει την επαναστατική του γυμναστική ?
Από την άλλη σας είχα γράψει πόσο ηλίθιος ήταν ο βορίδειος νόμος για τον Λιάκο.
Τα είχαν πει και οι άλλοι ότι μπορεί να πάει αλλού...
Ετσι είχαμε μία απόλυτα λογική προσφυγή του Τζήμερου στον Αρειο Πάγο, που ζητάει απαγόρευση του ΚΚΕ, γιατί στο καταστατικό του γράφει για δικτατορία και κατάλυση του πολιτεύματος με επανάσταση.
Βέβαια θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει να μην κατέβουν η νδ και το πασοκ, γιατί τα εκατομμύρια που χρωστάνε χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται για νόθευση της λαϊκής βούλησης.
Τελικά αυτός ο Βορίδης τόσο πολύ του στοίχησε που σε εκείνες τις εκλογές έχασε από τον Μιχαλολιάκο ?
-
Τι έγινε ρε παιδιά;
Μάζεψε κι ο τσεος των 4Τ τους διαχειριστάς του περιοδικού και τους ενημέρωσε ότι οφείλουν να ψηφίσουν Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;
Ήταν παρών κι ο Άδωνις;Τσέοι όλης της Ελλάδας ενωθείτε!
Δεν έχετε να χάσετε, πάρα μόνο τη κουτάλα! -
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Μητσοτάκης τακτοποίησε την δεξιά πλευρά .
Λατινοπουλου, Μπογδάνος, Κασιδιάρης, και σύντομα και ο κ. χειρόγραφα να ακολουθεί.
Τακτοποιημένα και όμορφα.
Αριστερά τι κάνετε εσείς?
Σκορποχώρι?Παρενέργειες των εμβολίων...
-
Μάλιστα, αν έτσι πρέπει να είναι οι τσεοι σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον, αγκαλιά με τους πολιτικούς να κάνουν κυρηγματα πολιτικών φρονηματων στους εργαζόμενους τους ...τότε πάω πάσο.
Στα περί απαγορευσεων των κομμάτων οι ακροδεξιοί παίρνουν πρώτοι μια γεύση της χούντας που ετοιμάζει το καθεστώς γιατί αυτό εξυπηρετεί τους εκλογικούς σκοπούς του...
Πρώτο πιάτο λοιπόν τσεοι γκαουλαιτερ,
Να δεις τι σου 'χω για μετά... -
Oι τσέοι κάθε απόχρωσης ας κρατήσουν τις πολιτικές τους απόψεις για τον εαυτό τους. Χεστήκαμε και εμείς και ο κάθε εργαζόμενος για το τι θέλουν. Το τι τους συμφέρει είναι επίσης αδιάφορο, υπάρχει από οσο ξέρω ελευθερία να ψηφίζει ο καθένας ό,τι θέλει και για όποιον λόγο θέλει, οπότε δε χρειάζεται καθοδήγηση ή "ευγενική" προτροπή, και σίγουρα όχι εμφάνιση Αδ-όνειδος για να "ψηφίσουν σωστά". Θυμίζει τις μαύρες εποχές του δημοψηφίσματος που είχαμε νουθεσίες (τουλάχιστον μόνο στην tv) από τον κάθε καρμοίρη για να μην "παίξουμε το μέλλον της χώρας στα ζάρια".
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Μητσοτάκης τακτοποίησε την δεξιά πλευρά .
Λατινοπουλου, Μπογδάνος, Κασιδιάρης, και σύντομα και ο κ. χειρόγραφα να ακολουθεί.
Τακτοποιημένα και όμορφα.
Αριστερά τι κάνετε εσείς?
Σκορποχώρι?Παρενέργειες των εμβολίων...
Τι να κάνετε και εσείς οι καημένοι…. Άντε κάντε καμία καταγγελία να γυρίσουν τα ψηφουλακια στην θέση τους.
Και τι να κάνουμε δηλαδή;
Να στενοχωρήσουμε τους Τσέους;
Ή να βάλουμε τα κονσερβοκούτια στο μουσκιό;
Χαμένος κόπος, τα κάνανε όλα ανοξείδωτα και "με εύκολο άνοιγμα".
Ή Φυσική πάντως δεν αλλάζει, κάθε δράση προκαλεί ίση και αντίθετη αντίδραση.
Αλλά κι αυτό ίσως γίνεται τόσο κατανοητό στην Ακροδεξιά, όσο η Ιστορία και η ορθογραφία...Κατάλαβα πάντως γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει...
όλοι αυτοί που μέχρι πριν λίγους μήνες "δεν είμαι (λυσσασμένος) Νεο-ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, αλλά..." βγήκαν απ τις τρύπες να κάνουν γιούργια σε ό,τι απέμεινε από "Δημοκρατία" και "Θεσμούς" επιχειρώντας ό,τι εκτροπή μπορούν να σκεφτούν τα φτωχά μυαλά του, κατά Άδωνη, Γελοίου Τσίρκου.Άραγε ΓΙΑΤΙ να υπάρχει ξαφνικά τόση ανάγκη γι αυτή τη γελοία βερσιόν της Νύχτας των Μεγάλων Μαχαιριών μεταξύ των δεξιών, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις δείχναν ήδη τη ΝΔ μπροστά;
Το λυπηρό είναι πως η εναλλακτική "ελαφρά ΝΔ" του Τσίπρα, δεν εχει να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στον τόπο, πέρα απ το να βολευτούν μερικά "λαϊκά παιδιά" και να πάρουν κουταλάκια και κάποιοι άλλοι εκτός των κλασικών Μεγάλων, τώρα που η κουτάλα ξύνει τον πάτο της άδειας κατσαρόλας.
-
Διασκεδάζω που βλέπετε έγκλημα αυτό που είπε ο Μη πολιτικός τσεος.
Εννοείται Δεν θα σας πείραζε να εσκαγαν μύτη συνδικαλΗστες και άλλα κομματόσκυλα να κάνουν την προπαγάνδα τους.Έτσι για την ιστορία λοιπόν.
Πριν λίγα χρόνια είμαι στην πολεοδομία και στο γραφείο κάποιας υπαλλήλου και ελέγχει μια μελέτη μου.
Όπως λοιπόν καθόμαστε εκεί με σχέδια και έγγραφα ανοικτά σκάει μύτη ένα ζευγάρι. Χωρίς να με κοιτάξουν καν και βέβαια χωρίς να μου ζητήσουν την άδεια η μία συγνώμη παίρνουν δύο καρέκλες και κάθονται στο γραφείο και λένε στην υπάλληλο : Λοιπόν συναδελφισα το ΠΑΜΕ κάνει αυτό κάνει εκείνο κάτι τους ρώτησε και εκείνη μίλησαν 10-15 λεπτά και σηκώθηκαν και έφυγαν ενώ εγώ Ο Πολίτης ήμουν για αυτά τα αλητάκια του παμε ανύπαρκτος.Ξέρω δεν μπορώ να περιμένω Αστική Ευγένεια από τους αγωνιστές του κώλου αλλά εσείς σκιζετε τα ιμάτια σας επειδή ένας τσεος ανέφερε τις συνέπειες της πολιτικής μπαρουφακη στην επιχείρηση του και στην αγορά.
Δεν πειράζει η πραγματικότητα πονάει αρκετές φορές. -
Κούνα λίγο το κεφάλι σου ρε Βασίλη, τι είναι αυτά που λες;
-
Μείναμε Ευρώπη κι ανήκουμε στη Δύση (της Δημοκρατίας).
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι λέω ;
Ότι έρχονται κάτι τύποι με ύφος απόλυτης εξουσίας και γράφουν τον Πολίτη στα @@ τους επιδεικτικά.Αυτό λέω.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι λέω ;
Ότι έρχονται κάτι τύποι με ύφος απόλυτης εξουσίας και γράφουν τον Πολίτη στα @@ τους επιδεικτικά.Αυτό λέω.
Καλά λες. Εργοδότες λέγονται αυτοί οι τύποι... Αν του έρχονταν καμία αδέσποτη σφαλιάρα του Τσέου, ποιος θα έφταιγε;
-
Έπρεπε να έχει ακολουθήσει ο Αλ6 τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και να γυρίζαμε στη δραχμή. Να ερχόντουσαν μετά αυτοί οι τσέοι και οι άλλοι ολιγάρχες που βρίζετε και με τη δύναμη του ευρώ να αγόραζαν τσάμπα τη μισή χώρα και τα σπίτια σας. Άντε να σας άφηναν τη γυναίκα και τα παιδιά σας.
Τα ιστορικά εγκλήματα της αριστεράς εναντίον της χώρας και του Ελληνικού λαού δεν έχουν τελειωμό. Κοντά στο νου κι η γνώση λέει το ρητό, αλλά άμα λείπει ο νους αυτομάτως αποκλείεται και η γνώση. -
Πόσο αστείος είσαι ρε Andya? Μας έλεγαν ότι θα μας έπαιρναν τα σπίτια αι Κομμουνισταί, αλλά οι πλειστηριασμοί με Μητσοτάκη έγιναν! Κατάπτυστοι ως Δεξιοί, πάντα, από εποχές λαδεμπόρων Κατοχής!
ΥΓ: Κανείς δεν θα μπορούσε να σου πάρει το σπίτι αν το απαγόρευε το Κράτος!
-
Ξέρεις κάπου η γελοιότητα, η άγνοια, και η ασχετοσύνη πρέπει να έχουν όρια. Τα όρια είναι όταν προκαλούν κακό στους άλλους και Εθνικές Καταστροφές.
Η αμετροέπεια, ο λαικισμός και οι επικίνδυνες ακροβασίες της αριστεράς με επιχειρήματα του τύπου "το υπερκράτος" που θα τα καταφέρει όλα, απευθύνονται σε αμόρφωτους και ανεγκέφαλους. Που δεν καταλαβαίνουν τον κόσμο γύρω τους, τους συσχετισμούς δυνάμεων και την περιοροσμένη ισχύ της μικρής μας χώρας.
Αν επιθυμείτε την Ελλάδα σε μια κατάσταση σαν την Αλβανία του Χότζα, εσώκλειστη, απομονωμένη και μίζερη, αυτά να τα ξεχάσετε. Πάτε να βρείτε μια νέα γη να εφαρμόσετε τα όνειρά σας, εδώ δεν θα σας επιτραπεί ποτέ.
-
Πόσο αστείος είσαι ρε Andya? Μας έλεγαν ότι θα μας έπαιρναν τα σπίτια αι Κομμουνισταί, αλλά οιπληστηριασμοί με Μητσοτάκη έγιναν! Κατάπτυσοι ως Δεξιοι, πάντα, από εποχές λαδεμπόρων Κατοχής!
ΥΓ: Κανείς δεν θα μπορούσε να σου πα΄ρει το σπίτι αν το απαγόρευε το Κράτος!
Εμενα παντως δεν ηρθε κανεις να μου παρει κανενα σπιτι. Ουτε σε κανεναν γνωστο η φιλο. Ουτε στην πλειοψηφια των πολιτων φανταζομαι...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2