-
Η ερώτηση είναι απλή. Τι σχέση έχει ο Κομμουνισμός της Κίνας με την καραντίνα;.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλέξανδρε, όπως και να το δεί κανείς η σχέση είναι εκεί. Υπάρχει σου αρέσει δεν σου αρέσει.
Αποψη μου φυσικά. Όπως είναι άποψη μου ότι κομμουνισμός και ναζισμός είναι ίδιες αυταρχικές αντιλαϊκές ιδεολογίες, ότι κι αν λένε τα βιβλία των πολιτικών επιστημών που τόσο σθεναρά επικαλεισε.
Επειδή ξέρω πόσο φανατικά υποστηρίζεις τα πιστεύω σου, όπως κι εγώ άλλωστε, θεωρώ ότι απλά είναι πράγματα που δεν θέλεις να τα δεχτείς γιατί όπως και να το κάνουμε χαλάνε την όμορφη εικόνα που έχεις ή θέλεις να έχεις για τον κομμουνισμό. -
Ο,τι μπόρεσε να επιβληθεί τόσο αυστηρή ακριβώς λόγω του απολυταρχικού καθεστώτος....εαν το έκαναν σε "Δημοκρατική" χώρα θα γινόταν χαμός. Εκεί δεν τολμάνε να αντιδράσουν....τα "γκούλαγκ" -εαν είναι τυχεροί- περιμένουν!
-
Ποιο σωστή ερώτηση είναι
Τι σχέση έχει η Κίνα με κομμουνισμό;;;
Επειδή κυβερνάει ενα κόμμα που έχει τίτλο κομμουνισμικό;;;
Δλδ τη δεκαετία του 80 είχαμε στην Ελλάδα σοσιαλισμό;;; -
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλέξανδρε, όπως και να το δεί κανείς η σχέση είναι εκεί. Υπάρχει σου αρέσει δεν σου αρέσει.
Αποψη μου φυσικά. Όπως είναι άποψη μου ότι κομμουνισμός και ναζισμός είναι ίδιες αυταρχικές αντιλαϊκές ιδεολογίες, ότι κι αν λένε τα βιβλία των πολιτικών επιστημών που τόσο σθεναρά επικαλεισε.
Επειδή ξέρω πόσο φανατικά υποστηρίζεις τα πιστεύω σου, όπως κι εγώ άλλωστε, θεωρώ ότι απλά είναι πράγματα που δεν θέλεις να τα δεχτείς γιατί όπως και να το κάνουμε χαλάνε την όμορφη εικόνα που έχεις ή θέλεις να έχεις για τον κομμουνισμό.Κι εγώ θεωρώ απλά ότι μπερδεύεις διαφορετικά πράγματα. Είδες πόσο εύκολο είναι να σε βγάλω λάθος, χωρίς κανένα επιχείρημα.
Η Κίνα έχει στην θεωρία Κομμουνισμό (αλλά με πολλά στοιχεία Καπιταλισμού) και όντως έχει πιο αυταρχική διακυβέρνηση από άλλες χώρες. Δεν θεωρώ ότι είναι πιο αυταρχική από μια ακροδεξιά Σικγαπούρη όμως, ίδια μέτρα λήφθηκαν κι εκεί. Για αυτό δεν καταλαβαίνω την σύνδεση που κάνεις μεταξύ Κομμουνισμού και Covid-19.@fanis75 : Είδες; Ανέφερα και την αγαπημένη σου χώρα.
-
Έχει στη θεωρία κομμουνισμό αλλά στη πράξη εχει καπιταλισμό. Κάνει ότι κάνει στο λαό αλλά φταίει ο καπιταλισμός, δεν είναι στοιχείο του κομμουνισμόυ.
Το εξηγείς πολύ ωραία, εγώ βλέπω προσπάθεια καμουφλαρισμου για να μην χαλάστει η εικόνα όπως είπα.
Θωρητικά λοιπόν υπάρχει σχέση πρακτικά δεν έχει!!! -
Δεν θεωρώ ότι είναι πιο αυταρχική από μια ακροδεξιά Σικγαπούρη όμως,
Σιγά την ακροδεξιά....σοσιαλιστική κυβέρνηση είναι και από τις καλύτερες του κόσμους μάλιστα. Φροντίζει απίστευτα τους πολίτες της και καλά κάνει!!
-
Κινέζοι θα έχετε κομμουνισμό, αλλά θα είναι σαν να μην έχετε...
Κομφουπαϊσιος....
-
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάνει ότι κάνει στο λαό αλλά φταίει ο καπιταλισμός, δεν είναι στοιχείο του κομμουνισμόυ.
Μανώλη είσαι βαθιά μπερδεμένος. Αυτά που κάνει δεν είναι ούτε στοιχεία Καπιταλισμού, ούτε Κομμουνισμού. Είναι πολιτικές αποφάσεις. Το ίδιο μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σύστημα.
-
Τώρα που και το «Ρομά» αρχίζει και συγχέεται με κάτι κακό (μετά το «γύφτοι»), πως θα τους μετονομάσει η Πολιτική Ορθότης;
Επίσης, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, γιατί γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους σχολείο λόγω covid, έφαγαν πρόστιμο, αλλά οι γύφτοι έχουν το ελεύθερο να τα αφήνουν να αλωνίζουν άπλυτα και ξυπόλητα όλη μέρα;
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τώρα που και το «Ρομά» αρχίζει και συγχέεται με κάτι κακό (μετά το «γύφτοι»), πως θα τους μετονομάσει η Πολιτική Ορθότης;
Επίσης, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, γιατί γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους σχολείο επί lockdown, έφαγαν πρόστιμο, αλλά οι γύφτοι έχουν το ελεύθερο να τα αφήνουν να αλωνίζουν άπλυτα και ξυπόλητα όλη μέρα;
#psifoi #psifoi #psifoi
-
Μα ψήφους θα χάσει και από τον μπαλαμό/ου που έφαγε/γαν το πρόστιμο!
Θα μου πεις, βέβαια, πως είναι πιο εύκολα χειραγωγούμενοι... -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κομφουπαϊσιος....
Commun sense.. ιζ δατ χαρντ του αντερσταντ ?
-
Θλιβομαι και πεφτω απο τα συννεφα. Πολιτικος του ΠαΣοΚ προσηχθει για χρηματισμο λενε. Αληθεια τωρα, παρακολουθουσαν ευρωβουλευτη του ΠαΣοΚ? Μητσοτακης μου μυριζει και εδω!!!!
-
Ελπιζω μονο η υποθεση να μη παει και αλλου. Πχ σε πρωην ή νυν ευρωβουλευτες που επισης μπορει να παρακολουθουνταν για το ιδιο αδικημα.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κομφουπαϊσιος....
χαχαχα
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θλιβομαι και πεφτω απο τα συννεφα. Πολιτικος του ΠαΣοΚ προσηχθει για χρηματισμο λενε. Αληθεια τωρα, παρακολουθουσαν ευρωβουλευτη του ΠαΣοΚ? Μητσοτακης μου μυριζει και εδω!!!!
Τελικά δεν πρέπει να κοιμάμαι. Τα καλύτερα χάνω.
Πέφτω για ΄ύπνο βλέποντας τον Τσίπρα να ουρλιάζει για τις παρακολουθήσεις και "Δώστε στοιχεία κύριε Μητσοτάκη" και ξυπνώ και διαβάζω ότι μαντρώσανε αντιπρόεδρο ΕΕ Καϊλή, ευρωβουλευτής Ανδρουλάκης τρέχει και δεν φτάνει, το ΘΑΣΟΚ έκανε αγρυπνία.
Για αυτό μάλλον εξαφανίστηκε ο Ανδρουλάκης όλο αυτό το διάστημα και άφησε τον Κουμουνδούρου να ουρλιάζει.
Ότι πιάνει αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ ... "χρυσός" γίνεται...
-
Η Καϊλή είναι τόσο όμορφη, που εγώ της δίνω άφεση...
-
Να πω την αλήθεια, χθες ανακάλυψα ότι η Καιλή είναι ευρωβουλευτίνα. Μέχρι τότε νόμιζα ότι είναι τηλεπαρουσιάστρια...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2