-
Φράγκα, Ferrari, Μύκονοι, νεόπλουτοι νεανίες, κόμματα, βουλευτιλίκια, σόου μπιζ, MME,κοινωνικά δίκτυα, πουλ μουρ, δηθενιά ... ωραία χώρα. Φοβερή χώρα.
Και όχι δεν ήταν πάντα έτσι.
-
Το αυτοκινητο ειχε εκτελωνισμου η ΔΟΚ. Δεν ηρθε απο Γερμανια νομιζω. Εκεινη την ημερα εφτασε στην Αθηνα οποτε δεν τιθεται θεμα φοροδιαφυγης κτλπ
-
Είμαστε εκτός θέματος αλλά όπως έχει ειπωθεί δημόσια απόν Ιαβέρη η πλειοψηφία των θανάσιμων τροχαίων γίνονται μέσα στις πόλεις με χαμηλές ταχυτητες. Δεν έχει καμία σημασία τι οδηγας.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και όχι δεν ήταν πάντα έτσι.
Πάντα φυσικά και όχι, αλλά από το 1980 και μετά (ειδκά 1985 που μας "ξεβλάχεψε" ο Κωστόπουλος) έτσι ήταν και χειρότερα δυστυχώς.
-
Λάθος, η Μύκονος από τα τέλη του 60 και αρχές του 70 ξεκίνησε να είναι το νησί του διεθνούς τζετ σετ και των πλουσίων. Την αρχή είχε κάνει νομίζω ο Ωνάσης κτλ
-
Και εγώ νομίζω ότι λογικά θα φορούσε Ζoll γι'αυτό είπα αν αληθεύει.
-
ΔΟΚ φορούσε…
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λάθος, η Μύκονος από τα τέλη του 60 και αρχές του 70 ξεκίνησε να είναι το νησί του διεθνούς τζετ σετ και των πλουσίων. Την αρχή είχε κάνει νομίζω ο Ωνάσης κτλ
Η Μύκονος ξεκίνησε να γίνεται γνωστή στους κύκλους των πλουσίων,την δεκαετία του 50 όταν εκεί οργάνωσε πάρτυ,ο Elton John με τους άντρες του. Κανείς δεν το ήξερε το νησί και φυσικά ουδείς τους ενόχλησε.
-
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είμαστε εκτός θέματος αλλά όπως έχει ειπωθεί δημόσια απόν Ιαβέρη η πλειοψηφία των θανάσιμων τροχαίων γίνονται μέσα στις πόλεις με χαμηλές ταχυτητες. Δεν έχει καμία σημασία τι οδηγας.
Αυτό ισχύει λόγω παρασύρσεων πεζών ή πτώσεις μοτοσυκλετιστών χωρίς κράνος. Με χαμηλές ταχύτητες μέσα στην πόλη είναι πολύ δύσκολο να σκοτωθεί κάποιος με ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Απλά η συγκεκριμένη Ferrari Pista κάνει 0-200 σε 7,6'', οπότε καταλαβαίνεις πόσα χιλιόμετρα μπορούσε να μαζέψει σε εκείνο το σημείο...
-
Εγώ άκουσα τον Ιαβέρη να λέει για το συγκεκριμένο ατύχημα ότι δεν φταίνε τα αυτοκίνητα αλλά η μειωμένη παιδεία των οδηγών η οποία σχετίζεται με το τρόπο ζωής, τα βιώματα και το κοντινό κοινωνικό περιβάλλον.
Και το πιστεύω και εγώ αυτό.
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η Μύκονος ξεκίνησε να γίνεται γνωστή στους κύκλους των πλουσίων,την δεκαετία του 50 όταν εκεί οργάνωσε πάρτυ,ο Elton John με τους άντρες του. Κανείς δεν το ήξερε το νησί και φυσικά ουδείς τους ενόχλησε.
Ο Elton John γεννήθηκε το 1947, πότε πρόλαβε να οργανώσει τρελά πάρτυ στην Μύκονο σε ηλικία 3-13 χρονών μόνο αυτός το ξέρει.
-
Άσχετα αν δεν έχω καμιά πολιτική σχέση με τον Πολάκη εδώ καλά τους έκανε.
https://meaculpa.gr/epeisodio-se-taverna-to-prostimo-astinomikwn-gia-maska/
-
Ειδικά επειδή τα είπε αυτά ο Πολάκης είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.
-
Στην ταβέρνα έκατσε με βρυχηθμούς
να κλείσουνε της εξουσίας τους αρμούς
αλλά τους τσάκισε το κουτσαβάκι
.......... Μητσοτάκη - Πολλάκη... -
Τη νάρκωσαν και τη βίασαν λέει...
Αν κρίνουμε απ τη στάση τους απέναντι στον Κανάκη ως προς τα σεξ βίντεο της ατυχής κοπέλας, έτσι και τους πιάσει η Δεξιά πτέρυγα τους βιαστές στα χέρια της, θα τους λιντσαρει στο Σύνταγμα!
Είναι λέει οι κατηγορούμενοι κάνα δυο Βιομήχανοι που φτιάχνουν αναψυκτικά, και κάνα δυο Επιχειρηματίαι που τα πουλάνε.Όχι θα αφήσουμε τους λαθροεισβολείς να μας αλλοιώνουν τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας, λες και δε μπορούμε μόνοι μας.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ άκουσα τον Ιαβέρη να λέει για το συγκεκριμένο ατύχημα ότι δεν φταίνε τα αυτοκίνητα αλλά η μειωμένη παιδεία των οδηγών η οποία σχετίζεται με το τρόπο ζωής, τα βιώματα και το κοντινό κοινωνικό περιβάλλον.
Και το πιστεύω και εγώ αυτό.
Καλά, προφανώς και δεν φταίνε τα αυτοκίνητα, όπως όταν κάποιος μαχαιρώνει κάποιον άλλον, δεν φταίει το μαχαίρι. Απλά αυτά τα αυτοκίνητα είναι όπλα και θέλει πολύ μυαλό και μεγάλη αυτοσυγκράτηση κι εμπειρία.
-
Φιλιππίδης , Λιγνάδης , Χαικάλης, δεν είναι αριστεροί και λοιδορήθηκαν
Οι ράδιο ξεφτίλα πουλάνε αντιπολίτευση και έτσι οι αριστεροί σκίζουν τα καλσόν τους ...
Ενώ τώρα που οι βιαστές είναι βιομήχανοι , ξαναβγαίνουν στα μανταλάκια...
Είναι η νέα δικαιοσύνη του πολλάκη και των αρμών της εξουσίας που θα βγάζει η νέα σχολή δικαστών της σιγκιουρίμι μπάι γκρις...
-
Ο κ. Κούγιας μίλησε για έναν εμπειρότατο οδηγό κι ένα από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα στον κόσμο.
Sure...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φιλιππίδης , Λιγνάδης , Χαικάλης, δεν είναι αριστεροί και λοιδορήθηκαν
Οι ράδιο ξεφτίλα πουλάνε αντιπολίτευση και έτσι οι αριστεροί σκίζουν τα καλσόν τους ...
Ενώ τώρα που οι βιαστές είναι βιομήχανοι , ξαναβγαίνουν στα μανταλάκια...
Είναι η νέα δικαιοσύνη του πολλάκη και των αρμών της εξουσίας που θα βγάζει η νέα σχολή δικαστών της σιγκιουρίμι μπάι γκρις...
Το ξέρεις πολύ καλά Κρίου πως ούτε αριστεροί είναι οι Αρβύλα οι με τον Μαστοράκη αγκαλίτσα, ούτε δίνουν δεκάρα για τη θέση της γυναικός οι Έλληνες δεξιόφρονες.
Απλά, όποιος θίξει την Κυβερνησάρα και Τον φωτισμένο Ηγέτη με οποιονδήποτε τρόπο, είναι βδελυρός και μέγας εχθρός.Επίσης κάποιο λάθος θα κάνεις, δε μπορεί, ως προς το λοιδορήθηκαν. Ακόμη μιλάς για "λοιδορία" των καταδικασμένων εγκληματιών μετά από εβδομάδες και μήνες συγκάλυψης, επειδή κάποιοι απ' αυτούς είχαν επαφές με τη δεξιά. Ήμαρτον
-
Για τους ξεφτίλα , το γεγονός ότι το παίζουν αντικυβερνητικοί , είναι προσπάθεια να ξεφύγουν από το δίλλημα . Συνένοχοι ή βλάκες ?
Οσο δεν παίρνουν τις ευθύνες τους , δηλαδή να τους ξεχάσουμε μερικά χρόνια , μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το μέλος τους επί 20 χρόνια , θα τους ξεφωνίζουμε .
Κλείστε τώρα τους ξεφτίλα.
Αν θεωρείς ότι επειδή βρίζουν τον κούλη , τους κυνηγάει το σύστημα , βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του οπαδού τους που δεν βλέπεις τα εγκλήματα τους.
Να θυμίσω δε ότι όλοι οι άλλοι δεν είναι ακόμα καταδικασμένοι. Ούτε καν σε πρώτο βαθμό , όπως είναι οι χατες ...
Και τους έχουμε δικάσει κιόλας. Και σωστά γιατί το ηθικό κομμάτι είναι πάνω από το ποινικό.
Αυτό το ηθικό κομμάτι , είναι που πρέπει να κλείσει τους ξεφτίλα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2