-
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι ανεμβολίαστοι ας πληρώσουν, να τους τα πάρουν όλα για τιμωρία σε πρόστιμα, φόρους, ψηλές τιμές σε rapid test όπως θέλουν αλλά οι εμβολιασμένοι τι φταίνε να πληρώνουν φυσικό αέριο 200% πάνω, βενζίνη 100% πάνω, ρεύμα 50% πάνω, τρόφιμα 50-100% πάνω και διπλές μάσκες 1 ευρώ η μία?
Σταμάτα να βελαζεις! Πόσο φτηνός είσαι;;; οι ανεμβολιαστοι δεν πληρώνουν φόρους;;;;
Μοναδική διαφορά ότι δεν δέχθηκαν μια ιατρική πράξη με αμφίβολα αποτελέσματα στο σώμα τους.
Γράφετε ορισμένοι ότι @@ σας έρθει! -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Fiverg οι υφισταμενοι βιοτέχνες/αγρότες επηρεάζονται ναι ή όχι;
Τώρα οποιος τα παρατήσει θα φταίει το ρεύμα και υποτίθεται ότι γι' αυτους αγωνίζεται αυτή η ΝΔουλα, όχι για το σοσιαλισμό.
Σου εύχομαι να γίνεις περισσότερο μεσαιοταξιτης απ' όσο νιώθεις κατά τα άλλα. Όσο για τα νταούλια, αυτή τη φορά δε θα έχει μνημόνια στη γωνία, εκτος και αν προλαβαίνουν οι πατριώτες να τη στήσουν τη δουλειά.Για τους αγρότες "τον κόβω" ότι πολύ περισσότερο θα λάβουν υπόψιν την φημολογούμενη αλλαγή στο σχήμα επιδοτήσεων. Τώρα αν το κόστος παγιωθεί για κανένα εξάμηνο και βάλε, προφανώς όλοι θα επηρεαστούμε. Αλλοίμονο.
Επειδή όμως το βασικό είναι η πρόβλεψη, τις πταίει που φτάσαμε στο 2022 και οι βασικές μας επιλογές είναι ο λιγνίτης (ακριβός λόγω προστίμων) και το ΦΑ (πανάκριβο λόγω συγκυρίας). Αυτό είναι μια καλή ερώτηση αν την ξέρει κάποιος να την απαντήσει. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εννοώ ότι όλους αυτούς με τα πανάκριβα αυτοκίνητα δεν τους γνωρίζω. Για τον Βακάκη έμαθα ποιος είναι όταν είχε το τροχαίο.
Τους άλλους που αναφέρεις δεν ξέρω καν ποιοι ή τι είναι.Εεε καλά προφανώς, κανείς μας δεν ξέρει όλους τους πλούσιους ή επιχειρηματίες. Τον Βακάκη τον ήξερα λόγω τράπεζας. Τους τραγουδιστές ούτε εγώ τους ήξερα, ούτε τον Μονογυιό...αλλά έψαξα στο google.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πάντα στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες όμως) όποιος οδηγεί ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο και έχει ατύχημα πάντα γινόταν είδηση, πόσο μάλλον εαν είναι και "γνωστός" για κάποιο λόγο.
Εγώ πάντως θεωρώ ακριβά αυτοκίνητα αυτά που κοστίζουν από 20.000euro μέχρι 30.000euro.
Πάνω από 30 χιλιάρικα θεωρώ ότι είναι αυτοκίνητα των παραδοσιακά πλουσίων.
Πως γίνεται ένας με μαγαζί στην Μύκονο να αγοράσει Ferrari δεν το καταλαβαίνω. Πόσα λεφτά βγάζει ένα μαγαζί στην Μύκονο; Τόσα πολλά φράγκα βγάζουν; Εδώ λέγανε ότι με την πανδημία βούλιαξαν. Και με αδελφή στην ΝΔ. Περίεργα πράγματα.
-
Πως γίνεται ένας με μαγαζί στην Μύκονο να αγοράσει Ferrari δεν το καταλαβαίνω. Πόσα λεφτά βγάζει ένα μαγαζί στην Μύκονο; Τόσα πολλά φράγκα βγάζουν; Εδώ λέγανε ότι με την πανδημία βούλιαξαν. Και με αδελφή στην ΝΔ. Περίεργα πράγματα.
€20-30.000 ειναι πλέον (δυστυχώς) τα μικρομεσαία αυτοκίνητα. Ακριβά είναι πάνω από €100.000 και η αυτή η Φερράρι είχε €280.000 μτχ (καινούργια κοντά στα πεντακόκια!).
Μαγαζί ρούχων στη Μύκονο??? Άνετα βγάζει κοντά στο μύριο τον χρόνο. Μιλάμε για πανάκριβα ρούχα με 400% κέρδος περίπου. Επίσης οι άκρες με την κυβέρνηση πάντα βοηθάνε!
ΥΓ: Γνωστός μου με μπαρ στην Μύκονο (όχι από τα πολύ γνωστά) καθαρίζει περί τα €100.000 κάθε ΣΚ.
-
@ggab said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οι ανεμβολίαστοι ας πληρώσουν, να τους τα πάρουν όλα για τιμωρία σε πρόστιμα, φόρους, ψηλές τιμές σε rapid test όπως θέλουν αλλά οι εμβολιασμένοι τι φταίνε να πληρώνουν φυσικό αέριο 200% πάνω, βενζίνη 100% πάνω, ρεύμα 50% πάνω, τρόφιμα 50-100% πάνω και διπλές μάσκες 1 ευρώ η μία?
Σταμάτα να βελαζεις! Πόσο φτηνός είσαι;;; οι ανεμβολιαστοι δεν πληρώνουν φόρους;;;;
Μοναδική διαφορά ότι δεν δέχθηκαν μια ιατρική πράξη με αμφίβολα αποτελέσματα στο σώμα τους.
Γράφετε ορισμένοι ότι @@ σας έρθει!οκ, ο ασεπ κανει οτι ξερει να κανει καλυτερα. τρολλλλλλλ. εσυ γιατι αρπαχτηκες μαζι του? με τους ανεμβολιαστους ειναι....
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Fiverg οι υφισταμενοι βιοτέχνες/αγρότες επηρεάζονται ναι ή όχι;
Τώρα οποιος τα παρατήσει θα φταίει το ρεύμα και υποτίθεται ότι γι' αυτους αγωνίζεται αυτή η ΝΔουλα, όχι για το σοσιαλισμό.
Σου εύχομαι να γίνεις περισσότερο μεσαιοταξιτης απ' όσο νιώθεις κατά τα άλλα. Όσο για τα νταούλια, αυτή τη φορά δε θα έχει μνημόνια στη γωνία, εκτος και αν προλαβαίνουν οι πατριώτες να τη στήσουν τη δουλειά.Για τους αγρότες "τον κόβω" ότι πολύ περισσότερο θα λάβουν υπόψιν την φημολογούμενη αλλαγή στο σχήμα επιδοτήσεων. Τώρα αν το κόστος παγιωθεί για κανένα εξάμηνο και βάλε, προφανώς όλοι θα επηρεαστούμε. Αλλοίμονο.
Επειδή όμως το βασικό είναι η πρόβλεψη, τις πταίει που φτάσαμε στο 2022 και οι βασικές μας επιλογές είναι ο λιγνίτης (ακριβός λόγω προστίμων) και το ΦΑ (πανάκριβο λόγω συγκυρίας). Αυτό είναι μια καλή ερώτηση αν την ξέρει κάποιος να την απαντήσει.Δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Τρικουπης αλλά λογικά φταίνε πολλά πράγματα.
1 η οικονομική κρίση τα τελευταία 12 έτη.
2 η γεωγραφική μας θέση
3 το οτι δεν βγάλαμε τον ορυκτό μας πλούτο
4 το οτι είμαστε κατά πηγών ενέργειας που ενδέχεται να προκαλέσουν οικολογική καταστροφη.
5 η τεχνολογία. -
παντως μια και επαγγελματικα εχω καποια συμφεροντα και με τσουζει, το κοστος της δεη, καθως εχω παραμεινει παντου σε αυτη, ειναι στην εταιρεια πλεον στα 3300 το μηνα, απο 1800 τον ιδιο μηνα περυσι, σε εστιαση με μικρο καταστημα 4000+ αντι των 1500- αντιστοιχα. ειναι λογος λουκετου.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
€20-30.000 ειναι πλέον (δυστυχώς) τα μικρομεσαία αυτοκίνητα. Ακριβά είναι πάνω από €100.000 και η αυτή η Φερράρι είχε €280.000 μτχ (καινούργια κοντά στα πεντακόκια!).
Μαγαζί ρούχων στη Μύκονο??? Άνετα βγάζει κοντά στο μύριο τον χρόνο. Μιλάμε για πανάκριβα ρούχα με 400% κέρδος περίπου. Επίσης οι άκρες με την κυβέρνηση πάντα βοηθάνε!
ΥΓ: Γνωστός μου με μπαρ στην Μύκονο (όχι από τα πολύ γνωστά) καθαρίζει περί τα €100.000 κάθε ΣΚ.
Πω ρε συ. Πολλά φράγκα. Εγώ νόμιζα ότι μόνο εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες βγάζουν τόσα φράγκα.
Για αυτό λέω ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει. Πριν 20 και 30 χρόνια δεν υπήρχε αυτού του τύπου ο πλούτος.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
παντως μια και επαγγελματικα εχω καποια συμφεροντα και με τσουζει, το κοστος της δεη, καθως εχω παραμεινει παντου σε αυτη, ειναι στην εταιρεια πλεον στα 3300 το μηνα, απο 1800 τον ιδιο μηνα περυσι, σε εστιαση με μικρο καταστημα 4000+ αντι των 1500- αντιστοιχα. ειναι λογος λουκετου.
Μα αυτό είναι το θέμα. Στο σπίτι αν τα 200 γίνουν ακόμα και άλλα τόσα θα πεις δύο τρία στιχάκια, αλλά κάαααποτε θα το πληρώσεις. Αν από τα 2000 πας στα 4000, καληνύχτα.
Δεν έχετε καταλάβει καποιοι τι έχει να γίνει αν συνεχιστεί αυτό...Και η πλάκα είναι ότι χτυπάει τους πάντες αλλά συντριβει τους ΕΕ. Τα παιδιά της ΝΔουλας κατά κορον. -
Παιδιά της ΝΔούλας είναι φαντάζομαι όσοι δεν μπορούσαν να κρύψουν και πλήρωναν τις εισφορές. Οι υπόλοιπι γιατί; Μια χαρά πέρναγαν με Αλέξη... Έλεγε ο Ευκλείδης "αύξηση εισφορών" και έξυναν το δεξί... Μετά έλεγε "αύξηση φόρου εισοδήματος", έξυναν και το αριστερό. Ποιος τους πείραξε από τον σύριζα και δεν τον ψήφισαν;
-
Δεν έχετε καταλάβει καποιοι τι έχει να γίνει αν συνεχιστεί αυτό...Και η πλάκα είναι ότι χτυπάει τους πάντες αλλά συντριβει τους ΕΕ. Τα παιδιά της ΝΔουλας κατά κορον.
ε αυτό τους σπρωχνει προς τον αλεξη δεν χαίρεσαι?
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Που υπάρχουν στοιχεία ότι υπάρχει αυτή την στιγμή κερδοσκοπία στην ενέργεια;
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ:
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:Εγώ αυτό που λέω είναι ότι από τη στιγμή που ιδιωτικοποιεις σε τέτοια συγκυρία τη ΔΕΗ και μετά έρχεσαι ούτως ή άλλως να επιδοτήσεις έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό αφού με αυτή την κινηση πολλαπλασιάζεις την κερδοσκοπία και στην ίδια την ενέργεια με τις ιδιωτικές (ψευτο)εταιρείες και βέβαια χειροτερεύεις την κατάσταση με τις ανατιμήσεις σε όλη την υπόλοιπη αγορά.
-
Δε braz(zers), παγαινε στο Θοδωρή να στο εξηγήσει. Μια χαρά κωλ-αφος είναι οι λογαριασμοί που μας είπε.
-
Ειναι ξεκαθαρο. Υπαρχει αδικαιολογητη αυξηση στο ρευμα, στα καυσιμα και στα προϊοντα στη χωρα. Αντιθετα οι υπολοιπες χωρες βλεπουν τις τιμες να πεφτουν σε ολα. Οι κερδοσκοπια εχει χτυπησει ταβανι και ο πρωθυπουργος στεκεται ανικανος και συνενοχος να παρακολουθει το δραμα.
Η πολυποθητη αναπτυξη δεν ηρθε και ειναι ευθυνη αυτης της κυβερνησης. Οκ τα ειπα. Γιε μου που πας? Μανα θα παω στα καραβια. -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γράφετε ορισμένοι ότι @@ σας έρθει!οκ, ο ασεπ κανει οτι ξερει να κανει καλυτερα. τρολλλλλλλ. εσυ γιατι αρπαχτηκες μαζι του? με τους ανεμβολιαστους ειναι....
Εγώ είδα στα γραφόμενα του τον ορισμό του διχασμού και δεν διαπίστωσα ίχνος σαρκασμού της όλης κατάστασης.
Επιπλέον δεν θα κάνω το ψυχογράφημα του καθένα και αν τρολλαρει να διαμορφώνω ανάλογα τα πιστεύω μου.
Συγγνώμη αλλά αυτή η κατάσταση του διχασμού με έχει αλλοιώσει σε μεγάλο βαθμό και χάνω εύκολα την υπομονή μου. -
για να θυμηθουμε τι εννοουν όταν λενε δημοκρατια οι αριστεροι
“Επειδή την άλλη φορά πρέπει να είναι αλλιώς, για να είναι αλλιώς πρέπει να αλλάξουμε σκοπό. Πέρα από την επίκληση, που πάντα θα υπάρχει, γιατί είναι σύμφυτο χαρακτηριστικό του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς, πρέπει να υπάρξει και το πρακτικό, λειτουργικό αποτέλεσμα της κυβέρνησης της Αριστεράς, όταν θα ξαναέχει την κυβερνητική εξουσία. Πρέπει να πάρουμε τον σκοπό αλλιώς, λοιπόν. Ο σκοπός αλλιώς, αντί να είναι σιγανός, συρτός, πρέπει να είναι μαλεβιζιώτης ή πεντοζάλης”.
Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: “Τι σημαίνει πεντοζάλης στη Δικαιοσύνη; Πρώτον, δημιουργία δεύτερης σχολής δικαστών. Γιατί πρέπει να ανανεωθεί το σώμα. Πρέπει να ανανεωθεί. Και θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και ένα πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου γι’ αυτούς που είναι πάνω από 58-59-60 ετών, γενναιόδωρο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου”.
https://www.enikos.gr/politics/polakis-tin-alli-fora-prepei-na-einai-allios-pentozalis-sti-dikaiosyni-i-antidrasi-tou-gianni-oikonomou/1740090/οι αρμοι της εξουσιας
-
Για αυτό την ρεβάνς θα πάρουμε
με αρχηγό τον Πολλάκη
και μαζί την Τασία θα έχουμε
Δικό σας σύντροφοι... -
Γράφετε ορισμένοι ότι @@ σας έρθει!Ειρωνικά το έγραψα επειδή έχουν ακουστεί εδώ πολλές απόψεις του στυλ να πληρώνουν τρελά λεφτά οι ανεμβολίαστοι σε πρόστιμα, τιμές τεστ και όλα τα σχετικά.
-
αυτο πρεπει να κανουμε με τους αυτοχθονους ιθαγενεις τερματοφυλακες
Η Σιγκαπούρη δεν θα πληρώνει πλέον τα νοσήλια για κορωνοϊό σε όσους «δεν εμβολιάστηκαν από επιλογή», όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει μια αύξηση των κρουσμάτων.
https://www.lifo.gr/now/world/i-sigkapoyri-arhizei-na-hreonei-toys-anemboliastoys-apo-epilogi
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:η αυτή η Φερράρι είχε €280.000 μτχ (καινούργια κοντά στα πεντακόκια!).
280k μεταχειρισμένη με πινακίδες Γερμανίας. Αν ήθελε να βγάλει Ελληνικές πινακίδες κοντά 500. Καινούρια στην Ελλάδα κοντά 600, αναλόγως και των έξτρα. Δεν είναι δύσκολο να βάλεις 100-150 χιλιάρικα έξτρα σε Ferrari.
@storm said in [ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2]> Πω ρε συ. Πολλά φράγκα. Εγώ νόμιζα ότι μόνο εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες βγάζουν τόσα φράγκα. Για αυτό λέω ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει. Πριν 20 και 30 χρόνια δεν υπήρχε αυτού του τύπου ο πλούτος.
Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει οικογενειακή περιουσία (ή και μαύρο χρήμα). Μην περιμένεις ότι τα έβγαλε από το μαγαζάκι του. Μύκονος, ξέρετε πόσο πάει εκεί το στρέμμα. Αν έχεις χωράφια/οικόπεδα έχεις κάνει την τύχη σου...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2