-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγω γενικα για το βαρουφακη σαν καθηγητη θεωρω οτι ειναι πολυ καλος
αλλα για πολιτικος δεν κανει
δεν επρεπε να ασχοληθει με πολιτικηΤον είχα καθηγητή και γι'αυτό η συμπάθεια μου προς αυτόν , απίστευτο βιογραφικό, καταπληκτικός στην διδασκαλία του - μεγάλο πάθος με την θεωρία παιγνίων- εξαιρετικός και ευγενικός χαρακτήρας , προσιτός , καμία σχέση με τους περισσότερους που τους ενδιεφεραν οι έξω δουλίτσες μόνο η να στήσουν κάνα παράρτημα μέσω χρηματοδότησης κλπ. αλλά συμφωνώ πως για πολιτικός δεν κάνει γιατί ... πραγματικά τα πιστεύει αυτά που λέει!
Και μιας θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια εξαιρετικές εντυπώσεις μου είχε αφήσει και η Λούκα Κατσέλη , επίσης καταπληκτικό βιογραφικό , πολύ ευγενική και προσιτή , ακόμη θυμάμαι πόσο θερμή και θετική ήταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που ζήτησα ραντεβού για συστατική επιστολή ενώ είχε αναλάβει πρόσφατα διευθύντρια του OECD. -
This post is deleted! -
Καλημέρα Κρούζερ...
-
ΓΑΜΗΘΚΑ!Άγγελμα της Κοιμήσεως...
Ξυστικην διαλεκτοc -
Τρολαρισμα θα είναι... ψάρια
-
Nαι ρε Γυρε αλλά ο μέσος φιλελες μέχρι να το χαμπαριασει θα σηκώσει τριbarο με 3,5 overboost...
-
Η αλήθεια είναι ότι ψαρωσα με την τσίμπλα στο μάτι.
Μετά ξύπνησα!
Το καλύτερο θα ήταν να έβγαζε ανακοίνωση η τοπική πολεοδομία του ταξιδευτή για λόγους συμπαράστασης στους εργαζόμενους του ΚΕΚ του Μεσολογγίου.
-
Από την μια το θρησκευτικό αίσθημα και από την άλλη το ΔΥμενος. Πώς να μη βαρεσεις μπλε οθόνη μετά;
-
Ωχ!! αλήθεια είναι!!!
Βασικά εν ενεργεία ήταν ο μητροπολίτης;; Υπάρχει τέτοιο πρωτόκολλο;;;
-
Nαι αλλά είμεθα ασεβαστοι και δεν εννοαμε.
Βέβαια ο μέσος φιλελες θα παραφραζε Αννιβα και θα αναφωνουσε μετά μεγιcτηc αγανακτηcεωc: "Ή υπάρχει αργία ή θα την δημιουργήσουν!" ️
-
Είσαστε, ότι είσαστε .... είσαστε!
Κάτσε να κολλήσετε κωρονοιο να σας δω πόσες μετάνοιες θα κάνετε!!! ΧαχαχαΣας πειράζω άλλωστε η θρησκεία μας αγαπά τα παραστρατήμενα τέκνα της. Σφάζει τον σιτευτο μοσχο για την ειλικρινή αγάπη και όχι για την προσποιούμενη.
Υ.γ βασικά αν ήταν και λίγο βίγκαν δεν θα ήταν κακο διότι εκφράζει την αγάπη με τον θάνατο ενός ανίδεου ζωντανού...Ω μοντιέ!... Ας κοψει κανένα μανιτάρι ή λίγη σόγια για το παραστρατήμενο τέκνο της.
-
Πάει ο Γύρος, άναψε το τσεκ του από την πολλή φιλοσοφία...
Ώρα δι αναγνωσιν παρακλητικου κανόνος και του τροπαριου του διευθυντικου φραγγελιου αγαπητε.
(Οcιοc Βακακιοc)
Βασικά εσωτερικό κανονισμό εργασίας jumbo γιατί δεν τα παίρνεις με την πρώτη -
.....Προσχωμεν!
Όλη μέρα μέσα δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος.
-
-
Συν Θεώ ξύστες...
Αλλά να αγγέλλει κοίμηση και να ξεκινάει με το χαίρετε ?
Προφανώς ως εν ενεργεία μητροπολίτης , είναι το πρωτόκολλο. Είναι και η αυριανή αργία , η Παρασκευή θα είναι άδεια από την σημαία και το 5ήμερο εύκολο...Ωραίο όμως θα ήταν να γράψει κάποιος το μήνυμα στην τοπική διάλεκτο...
μνι-κνουπ-ψαρ.... -
Ως γνωστόν δεν ασχολούμαι με το ποινικό κομμάτι της πολιτικής ειδικά όσο αυτό εκκρεμεί αλλά ακόμα και αν παράξει αποτελεσμα (πχ αρχειοθέτηση υπόθεσης Folli-Follie σε ο,τι αφορά τη δωροδοκία Συριζουλινακιων).
Εδώ όμως θα την κάνω την εξαίρεση μιας και η "μάχη των ΑΡΔακιων" εξάγει συμπεράσματα (αν θες να τα δεις): -
ενδιαφερον δεν ηξερα ότι ειχε τιμη και υπόληψη ο βαξεβανης
-
Άστα, πού είναι οι ωραιες εποχές που όποιον δε γουσταρες "καθαριζες" αλλιώς. Τωρα, απλά γίνεσαι γραμματέας ΝΔουλας με το να εκφράζεις τέτοιες σκέψεις, κάτι κερδάς τουλαστιχον:
Σε άλλα νέα μια φωνή απ' τα παλιά:
https://www.newsbreak.gr/politiki/284460/stefanos-mano-i-kerameos-einai-gia-lypisi/
-
Χαχαχαχα , πέθανα από τα γέλια με το βίντεο της Bmw !!!
Έχει και άλλο ωραίο ο ίδιος
Youtube VideoPS: τι ωραία ζαντουλα αυτή η bbs , ποσό ταιριάζει με όλα τα BMW αυτής της εποχής αλλά και με τα VW golf mk2 , Jetta κλπ.
-
@renault_clio said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γειά σας και καλή χρονιά!
Προβληματίστηκα αν έπρεπε να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα Εμπειρία! μου σε συνεργείο εδώ ή στο τόπικ με τα ανέκδοτα. Τι έκανα;
Ζήτησα να πληρώσω το σύνολο , ανταλλακτικά και εργασία (μερικές εκατοντάδες ευρώ) με κάρτα.
Έ ! έγινε χαμός. Μου προτάθηκε να γυρίσω στους προμηθευτές όλους και να τους πληρώσω έναν έναν. Όταν τους είπα δεν ανακατεύομαι , πήραν τηλέφωνο ακόμα και στο λογιστή να δουν, τι φόρμουλα θα βρούνε για το πώς θα δικαιολογήσουν -μοιράσουν το ποσό σε επιμέρους αποδείξεις κτλ.κτλ. Μπορεί όντως να τους συνέβαινε πρώτη φορά.Μπορεί να ήταν ένας τρόπος να καθυστερήσουν για να μη συμβεί το μοιραίο. Ήμουν όμως αποφασισμένος Μ.., ακόμα και να πληρώσω 50τόσο τα εκατό το ΦΠΑ στα ανταλλακτικά ,τουλάχιστον, όπως και το πλήρωσα. Τα γράφω αυτά για μην μαλώνουμε για πολιτικά. Γιατί οι περισσότεροι πολιτικοί δεν είναι χειρότεροι από πολλούς από μας , είναι σαν πολλούς από μας.πολύ τραβηγμένο αυτό που γράφεις. Να υποθεσω ότι πήγες πρώτη φορά? Σε κάθε περίπτωση εσύ πληρώνεις με τον τρόπο που θέλεις χωρίς μα χωρίς μου χωρίς απειλες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2