-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και πολυ καλα εκανε!
Mεχρι το "καλος αριστερός/κακός δεξιός", βεβαίως. Μέχρι εκεί. Θα έλεγα μάλιστα ότι τον γλεντήσε υπεροχα.
Σε άλλα νέα, αυτός νόμιζε ότι έκανε κάτι σημαντικό, ότι "έσπασε άβατο":
Watch and learn καημένε:
Και μετά κλαίγονται οι φεμινίστριες
Βάλτε και τα της ΕΥΠ και η Ορμπανανία το πάει καλά το έργο. Ζαχαρίτσα στα Ραφαλ θα παίξει;
Συνοθυλευμα σκεψεων προτασεων το αναγνωσμα. Παραληρημα.
-
Άλλοι παραληρούν με τις ηλίθιες ενέργειες τους που παραπέμπουν σε μη δυτική χώρα. Κουράγιο...
-
Προσωπικά αν ξεκινούσα μια μικρή επιχείρηση που έχω σκεφτεί κατά καιρούς, θα ήθελα να κάνω μια ξηγα με όσους εργαζόταν, μπακαλιστικα, ένα ποσοστό να αποσβαινει το αρχικό κόστος και τα υπόλοιπα να μοιράζονται σε όλους το ίδιο.
Ιστορικά έχουν συμβεί αυτά.
Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω μαρτυρίες από παλιούς Τρικεριωτες πως κάποτε το κάθε Καΐκι μοίραζε σε ίσα μερίδια το κέρδος του μπάρκου (εποχή που πληρώνονταν σε λίρες) με τη διαφορά πως ο Ιδιοκτήτης-Καπετανιος έπαιρνε διπλό μερίδιο.Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να θεωρείται ανακολουθος όποιος επειδή δεν του αρέσει ο Καπιταλισμός δεν πάει να ζήσει σε μια σπηλιά για όσο μπορέσει.
Να τον πούμε ανακολουθο που δεν κάνει ντου κι όποιον πάρει ο χάρος, έχει μια λογική, αλλά το θέλετε ειλικρινά αυτό;Σε άλλο θέμα, στους Αρβύλα, διαβάζω πως η μήνυση είχε γίνει το 2018 κατά του γλίτσα, οπότε αν το ήξερε αυτό ο συνέταιρος και έκανε τον χαζό, να υποστεί τις ηθικες συνέπειες.
Που ξανά ουδεμία σχέση έχουν με την παράβαση καθήκοντος Κυβερνητικών και θεσμών, στο θέμα των παιδοβιαστών της ΝΔ. -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κρίνετε αλλήλους.
Βρείτε τα κάπου στη μέση. Αποδεχτείτε τα θετικά και τα αρνητικά των διαφορετικών κόσμων κάντε υποχωρήσεις ώστε να μπορούν να δένονται μεταξύ τους....και ηρεμήστε.Δεν υπάρχει αριστέρα/δεξιά, όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι...απατεώνες που πλουτίζουν εις βάρος μας και εννίοτε μας δίνουν να γλείψουμε κανα κοκαλάκι. Μπορούμε να ονομάσουμε όπως θέλουμε τις πολιτικές, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όπως έχει δείξει η πράξη.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κρίνετε αλλήλους.
Βρείτε τα κάπου στη μέση. Αποδεχτείτε τα θετικά και τα αρνητικά των διαφορετικών κόσμων κάντε υποχωρήσεις ώστε να μπορούν να δένονται μεταξύ τους....και ηρεμήστε.Δεν υπάρχει αριστέρα/δεξιά, όλοι οι πολιτικοί το ίδιο είναι...απατεώνες που πλουτίζουν εις βάρος μας και εννίοτε μας δίνουν να γλείψουμε κανα κοκαλάκι. Μπορούμε να ονομάσουμε όπως θέλουμε τις πολιτικές, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όπως έχει δείξει η πράξη.
Το μη χείρον, βέλτιστον.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να θεωρείται ανακολουθος όποιος επειδή δεν του αρέσει ο Καπιταλισμός δεν πάει να ζήσει σε μια σπηλιά για όσο μπορέσει.
εδώ εχεις δικιο μα ειναι δυνατον να λεμε ανακολουθο αυτον που αλλα λεει κι αλλα κανει? αν ειναι δυνατον που εχουμε καταντησει
-
Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να θεωρείται ανακολουθος όποιος επειδή δεν του αρέσει ο Καπιταλισμός δεν πάει να ζήσει σε μια σπηλιά για όσο μπορέσει.
Να τον πούμε ανακολουθο που δεν κάνει ντου κι όποιον πάρει ο χάρος, έχει μια λογική, αλλά το θέλετε ειλικρινά αυτό;-
Κανείς δεν είπε να πάει σε μια σπηλιά. Αλλά όπως αυτό είναι το ένα άκρο, το άλλο είναι να μην του αρέσει και να έχει βίλα με πισίνα, να στέλενει το τέκνο στο Κολλέγιο (το απαύγασμα του καπιταλισμού...δλδ το στέλνει για να λάβει κομμουνιστική παιδεία!?!?), να έχει υπηρέτες, 3-4 ακριβά αυτοκίνητα κλπ.
-
Εγώ ναι το θέλω το ντου. Προσωπικά είμαι δειλός να το κάνω και το ίδιο πιστεύω και για τους επαναστάτες του καναπέ. Μακάρι να μου αποδείξουν ότι έχω λάθος.
-
-
Άλλοι παραληρούν με τις ηλίθιες ενέργειες τους που παραπέμπουν σε μη δυτική χώρα. Κουράγιο...
Ηλίθιες φαίνονται σε σένα και σε μένα.
Για άλλους συμπατριώτες μας είναι βλασφημία να θεωρείται ηλίθιο το ότι ο Ηγέτης μας, εξασφάλισε μια θέση εκ δεξιών του Αρχιεπισκόπου σε αυτή τη ζωή, και αν όλα πάνε καλά εκ δεξιών του Κυρίου στην επόμενη. -
Να τον πούμε ανακολουθο που δεν κάνει ντου κι όποιον πάρει ο χάρος, έχει μια λογική, αλλά το θέλετε ειλικρινά αυτό;- Κανείς δεν είπε να πάει σε μια σπηλιά.
το καπιταλισμος vs κομουνισμός
εγινε καπιταλισμος vs σπηλια
αρα κομουνισμός=σπηλια -
Γιατί τόση καούρα με τον Μητσοτάκη που πήγε στο παπαδαριό;
Να πήγαινε ο Ερντογάν ή ο Κουτσούμπας θα έλεγα ότι είναι πρωτότυπο και προκλητικό.
Αλλά με τον Μητσοτάκη που είναι το πρόβλημα;Εκτός αν ο Μητσοτάκης έγινε ΓΓ του ΚΚΕ και δεν το έχω πάρει είδηση.
-
@getzman said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να τον πούμε ανακολουθο που δεν κάνει ντου κι όποιον πάρει ο χάρος, έχει μια λογική, αλλά το θέλετε ειλικρινά αυτό;- Κανείς δεν είπε να πάει σε μια σπηλιά.
αρα κομουνισμός=σπηλιαΚάτσε να μπούμε πρώτα στη σπηλιά, μην τα πετάς έτσι και μας βρουν κατακέφαλα.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γιατί τόση καούρα με τον Μητσοτάκη που πήγε στο παπαδαριό;
δηλαδη εσύ περίμενες ουσιαστικη απάντηση στο γιατι δεν εφαρμοζουν οσα υποστηριζουν
και ξαφνιάστηκες με το πεταγμα της μπαλας στην εξεδρα
πότε θα μαθεις? -
αρα κομουνισμός=σπηλιαΚάτσε να μπούμε πρώτα στη σπηλιά, μην τα πετάς έτσι και μας βρουν κατακέφαλα.
άρα θες να γινουμε σαν την κουβα
(αν απαντησεις ουσιαστικα(με ενα ΝΑΙ Η ΟΧΙ) θα ειναι Η ΕΚΠΛΗΞΗ) -
Πρωθυπουργός στη ΔΙΣ δεν έχει ξαναπάει. Θα μπορούσε (όπως κάνουν οι ΠΘ) να δει τον Jeronimo στο γραφείο του. Καλα η άλλη δεν το συζητάμε, θα squirtαρει μέχρι να αδυνατίσει ο Αρναούτογλου.
Ποια καούρα, ισα-ισα που δείχνουν τι πραγματικά είναι. Αυτοί ας διαλέξουν γιατί το παίζουν ευρωπαϊστές φιλελεύθεροι και τελικά αποδεικνύουν ότι είναι φονταμενταλιστες (κρυφό)χουντικοί και την ίδια ώρα κατηγορούν τους αντιπάλους τους ότι είναι ψευτο ή σκετο κομμουνιστΑΙ ανάλογα την περίπτωση. Στο μεταξύ πήγε μεχρι και στον Πούτιν το αγόρι μας. Κατάλαβε κανείς το γιατί πέρα από το να ρεζιλεψει τους ακραιφνείς ψυχροπολεμολαγνους του κόμματος;
Kατα τα άλλα ρεκόρ θανάτων σήμερα...πόσοι εξ αυτών εκτός ΜΕΘ; Αλλά ουδεμία σημασία έχει επειδή το είπε...αυτός, ο μέγας ηγεμών! 🤪
-
Να τον πούμε ανακολουθο που δεν κάνει ντου κι όποιον πάρει ο χάρος, έχει μια λογική, αλλά το θέλετε ειλικρινά αυτό;-
Κανείς δεν είπε να πάει σε μια σπηλιά. Αλλά όπως αυτό είναι το ένα άκρο, το άλλο είναι να μην του αρέσει και να έχει βίλα με πισίνα, να στέλενει το τέκνο στο Κολλέγιο (το απαύγασμα του καπιταλισμού...δλδ το στέλνει για να λάβει κομμουνιστική παιδεία!?!?), να έχει υπηρέτες, 3-4 ακριβά αυτοκίνητα κλπ.
-
Εγώ ναι το θέλω το ντου. Προσωπικά είμαι δειλός να το κάνω και το ίδιο πιστεύω και για τους επαναστάτες του καναπέ. Μακάρι να μου αποδείξουν ότι έχω λάθος.
Φευ μπορεί να εχει?
Τι λεει το βιβλιο οτι επιτρεπεται? -
-
Πρωθυπουργός στη ΔΙΣ δεν έχει ξαναπάει. Θα μπορούσε (όπως κάνουν οι ΠΘ) να δει τον Jeronimo στο γραφείο του. Καλα η άλλη δεν το συζητάμε, θα squirtαρει μέχρι να αδυνατίσει ο Αρναούτογλου.
Ποια καούρα, ισα-ισα που δείχνουν τι πραγματικά είναι. Αυτοί ας διαλέξουν γιατί το παίζουν ευρωπαϊστές φιλελεύθεροι και τελικά αποδεικνύουν ότι είναι φονταμενταλιστες (κρυφό)χουντικοί και την ίδια ώρα κατηγορούν τους αντιπάλους τους ότι είναι ψευτο ή σκετο κομμουνιστΑΙ ανάλογα την περίπτωση. Στο μεταξύ πήγε μεχρι και στον Πούτιν το αγόρι μας. Κατάλαβε κανείς το γιατί πέρα από το να ρεζιλεψει τους ακραιφνείς ψυχροπολεμολαγνους του κόμματος;
Kατα τα άλλα ρεκόρ θανάτων σήμερα...πόσοι εξ αυτών εκτός ΜΕΘ; Αλλά ουδεμία σημασία έχει επειδή το είπε...αυτός, ο μέγας ηγεμών! 🤪
Εδώ πήγε τρεις ημέρες ολόκληρες ο άθεος Αλέξιος στο Άγιο Όρος και έσκυψε και κεφάλι. Ο Μητσοτάκης σας προκάλεσε εντύπωση που πήγε στην ΔΙΣ;; Έχει και κάποιες υποχρεώσεις με τους τραγόπαπες, κάτι μονιμοποιήσεις κλπ... Κάπως πρέπει αυτά να διευθετηθούν. Πήγε στο γήπεδό τους και έπαιξε μπαλίτσα... Μπου!χα!χα!...
Παιδιά, θεωρητικά ο Μητσοτάκης είναι κεντροδεξιός. Πρέπει να δείχνει και αυτό το προφίλ. Αν αρχίσει να πηγαίνει σε τζαμιά θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη.
-
A γεια σου...γιατί ας κάνει ότι θέλει ο καθένας κατά τα άλλα, κρίνεται ειπαμε. Χάλασε ομως η δουλειά λόγω της κατακραυγης. Και μετά "την πατήσατε κιετς" οι τύποι που ειχαν διαδώσει ΤΑ τρελά ως αντιπολίτευση.
-
άρα θες να γινουμε σαν την κουβα
(αν απαντησεις ουσιαστικα(με ενα ΝΑΙ Η ΟΧΙ) θα ειναι Η ΕΚΠΛΗΞΗ)Σουρπρίζ! ΝΑΙ θέλω, σε σύγκριση με αυτό που είμαστε τώρα, το προτιμώ.
Πρακτικά ανέφικτο, καθώς είμαστε του καναπέως, όπως γράφτηκε και πριν. Και χρειάζονται και κανα δυο για Τσε και Φιντέλ, με Τσίπρα δε γίνεται η δουλειά. Κι ο Κουτσούμπας ποτίζει τις συνθήκες να ωριμάσουν.
άσε που μετά θα έπρεπε να γίνουν και εκκαθαρίσεις αντιφρονούντων-αντεπαναστατών, οπότε καταδικάζω τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται και βγαίνω να θαυμάσω τα φωτάκια του Μπέου...
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φευ μπορεί να εχει?
Τι λεει το βιβλιο οτι επιτρεπεται?Μόνο εαν είναι Μόσκοβιτς ή Ντάτσια.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φευ μπορεί να εχει?
Τι λεει το βιβλιο οτι επιτρεπεται?Μόνο εαν είναι Μόσκοβιτς ή Ντάτσια.
https://www.gocar.gr/news/feed/37011,Pws_na_metatreyete_to_Lada_Niva_sas_se_h.html
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2