-
Μετά από απέλπιδες προσπάθειες να πουλήσω (σε νορμαλ) γκαλλερύ και παλαιοπώλες τις αντίκες/πίνακες αλλά και το γεγονός οτι πια πρέπει να φύγουν κάποιες παλιές συσκεύες, θελω στο σύνολο να βρω κάποιον που να αδείαζει σπίτια και να τα πάρει όλα (πίνακες, κεραμικά, ψιλοέπιπλα και παλιες συσκευές).
Ξέρω το ΡΕΤΟ αλλά δε μπορώ να περιμένω άλλο το πότε θα κλείσουν ραντεβού. Στο νετ βλέπω βασικά 'παλιατζηδες' στο βοτανικό με ωραία σαϊτ και στο γκουγκλ ειναι απλά χωράφια οι διευθύνσεις τους. Αλλες οργανώσεις που μίλησα, ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα.
Αν κάποιος από εσάς έχει να προτείνει συγκεκριμένη εταιρεία/κάποιον/κάποια που να είναι σοβαροί και αξιόπιστοι (όχι φάση 'φιλαράκο... κατσε να δω αν τα χωράει το Λαντροβερ...') θα το εκτιμούσα. ΡΜ αν δε πρέπει να φανεί κάποια απάντηση σα διαφήμιση -
Μετά από απέλπιδες προσπάθειες να πουλήσω (σε νορμαλ) γκαλλερύ και παλαιοπώλες τις αντίκες/πίνακες αλλά και το γεγονός οτι πια πρέπει να φύγουν κάποιες παλιές συσκεύες, θελω στο σύνολο να βρω κάποιον που να αδείαζει σπίτια και να τα πάρει όλα (πίνακες, κεραμικά, ψιλοέπιπλα και παλιες συσκευές).
Ξέρω το ΡΕΤΟ αλλά δε μπορώ να περιμένω άλλο το πότε θα κλείσουν ραντεβού. Στο νετ βλέπω βασικά 'παλιατζηδες' στο βοτανικό με ωραία σαϊτ και στο γκουγκλ ειναι απλά χωράφια οι διευθύνσεις τους. Αλλες οργανώσεις που μίλησα, ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα.
Αν κάποιος από εσάς έχει να προτείνει συγκεκριμένη εταιρεία/κάποιον/κάποια που να είναι σοβαροί και αξιόπιστοι (όχι φάση 'φιλαράκο... κατσε να δω αν τα χωράει το Λαντροβερ...') θα το εκτιμούσα. ΡΜ αν δε πρέπει να φανεί κάποια απάντηση σα διαφήμιση -
Παλαιοτερα για να αδειασω εναν χωρο φωναξα τον πρωτο γυφτο που βρηκα μπροστα μου
Αυτος εφερε και συγγενεις του και τελικα τα πηραν ολα οσα ειχαν μια αξια (θελουν τα σιδερα,παιρνουν και τα χαρτια).
Εγω προφανως δεν πηρα φραγκο,αλλα ουτε και πληρωσα για το..σερβις.
-
tiger, Ενδεχομένως να πρέπει να κάνω αυτό. Θα δω αν ενας φίλος τελικά παρει κάποια απο τα πράγματα (πάλι θα κουβαλάω... τελειωμό δεν έχει να αδειάζεις σπίτι) αλλιώς θα βαλω μια φωνή από το μπαλκόνι..
Πηρα τηλ. και μια εταιρεία και καλά που παίρνει δωρεάν συσκευες για ανακύκλωση (6 εχω μέσα στο σπίτι) και μου λέει ο τύπος... 'αααα... πολλές έχεις... εμεις προτιμάμε 1 που να ειναι στο ισόγειο....θα πρέπει να πληρώσεις..' Οκ του λέω.. πόσο; '30;' οκ του λέω, μέσα.. για πότε; '...ααα... να μιλήσω με τον υπεύθυνο, να βρούμε και κόσμο γιατι ειναι πολλά τα πράγματα...'... ακόμα περιμένω.
Στουπί και φόκο να τελειώνουμε να τα βγάλω με το φτυάρι σα στάχτες. -
Με προσοχη αν βαλεις γυφτους σε καθε περιπτωση,εγω δεν ειχα προβλημα αλλα ειχα συνεχη επιβλεψη,δεν αφησα καποιον να πιστεψει οτι μπορει να παρει πχ το πορτοφολι μου ή το κινητο μου ή πραγματα που δεν ηθελα να πεταξω
-
Το διαμέρισμα είναι για πλήρες άδειασμα και μετά για πώληση οπότε δε θα έχουν να πάρουν κάτι άλλο. Απλά ήθελα να αποφύγω τη διάδραση με παλιατζήδες. Απλά είχα την ανόητη εντύπωση οτι ο ιδιωτικός τομέας θα μπορούσε να παράξει σχετικές υπηρεσίες (μεγάλα μεσιτικά γραφεία, εταιρίες μεταφορών, εταιρείες ανακύκλωσης).
Ταϊβαν, Ιαπωνία, αδείασματα σπιτιών από άχρηστη οικοσκευή έγιναν μέσα σε μισή ή μια μέρα μετά απο ενα τηλεφώνημα. -
Τελικά προ-ημερών επικοινώνησαν και ήρθαν από ΡΕΤΟ και τα πήραν όλα τα πράγματα πολύ οργανωμένα και αξιοπρεπώς. Απλά τελικά θέλει υπομονή, δεν ειναι δηλαδή για κάποιον που βιαζεται να αδειάσει ενα χώρο.
-
Αν επιλέξετε να δώσετε τα πράγματά σας, να προσέξετε πολύ. Υπάρχουν πολύ καλοί επαγγελματίες στον χώρο, ειδικά αν έχετε κάποια καλύτερα πράγματα για πούλημα υπάρχουν αντικερ-εκτιμητές με φοβερό επαγγελματισμό, υπάρχουν και λιμούτσηδεςκαι αεριτζήδες που κοιτάνε να στην φέρουν και να σε κοροιδέψουν όσο δεν πάει. Πέραν της αντιεπαγγλεματικής στάσης που μπορεί να έχουν μέσα στο σπίτι σου, κοροιδευοντας τα πράγματα που έχεις για να τα μασήσουν πιο εύκολα. Αυτά και πολλά άλλα έπαθα με έναν κύριο του σιναφιού, ονοματι Μαρτσέλος Νίκος. Μακρυά παιδιά, ο άνθρωπος δεν τιμά ούτε το μαγαζί, ούτε το επάγγελμά του. Λυπάμαι όχι για τα λεφτά που μου έφαγε, πιο πολύ που τον έβαλα σπίτι μου. Γι αυτό μεγάλη προσοχή. Αν έχετε πράγματα για πούλημα και δεν μπορείτε να τα πουλήσετε μέσω ιντερνετ, να βρείτε κάποιον συστημένο.
Αδειασμά Σπιτιών - Πρόταση;