-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Αν υπάρχει κάπου αλλού αντίστοιχο θέμα ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από την διαχείριση και παρακαλώ να μεταφερθεί... έψαξα και δεν βρήκα κάτι σχετικό..
Θα ήθελα την γνώμη σας τώρα που τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν οθόνες από 5-22'' (Τesla!!!!) σαν tablet για multimedia και όχι μόνο, αν έχει κανείς τοποθετήσει ζελατίνη προστασίας (για tablet) στην οθόνη.
Νομίζω ότι η προστασία που θα προσφέρει μια τέτοια ζελατίνη από ατυχήματα όπως γρατζουνιές και κακή χρήση υλικών καθαρισμού (πχ σε πλυντήρια που σιγά μην σκουπίζει ο κάθε υπάλληλος την οθόνη αυτή με καθαρό πανί γυαλιών οράσεως (όπως συνήθως αναφέρεται στα σχετικά Manual για τον καθαρισμό τους)) θα είναι σημαντική.
Ισως η εφαρμογή να είναι δύσκολη ανά περίπτωση αυτοκινήτου λόγω πχ καμπυλότητας ή εσωτερικής επιφάνειας σε ταμπλώ (πχ Kuga) αλλά οι απορίες είναι α) αν θα στέκεται μια τέτοια ζελατίνη σε κάθετη επιφάνεια όπως είναι στα αυτοκίνητα, β) αν θα υπάρχει θέμα απώλειας της απόκρισης στις εντολές αφής και γ) αν θα έχει θέματα με την ζέστη σε τυχόν πολυμερισμό ή πρόκληση βλάβης της εργοστασιακής οθόνης... -
Έχω βάλει tempered glassαπό την αρχή, στην οθόνη του 5008.
Κανένα πρόβλημα -
Την έχω δύο χρόνια χωρίς κάποια προστασία και θα παραμείνει έτσι για πάντα. Δεν βλέπω τρόπο να γδαρθεί,με ανθρώπινη χρήση και πως μια ζελατίνα θα την προστάτευε!
-
Δεν ξέρω αν χρειάζεται, πιο πολύ ψυχαναγκαστικά είναι αυτά
Πάντως δεν είδα να με ενοχλεί και κάπου. -
Βάλε καλύτερα αφού το σκέφτηκες. Μια χαρά κολλάει. Μια απλή ζελατίνα είναι καλύτερη από το τίποτα.
Ζελατίνη προστασίας οθόνης tablet σε αυτοκίνητο