-
Τι σχέση έχει το βιτ με τα αλλά 2 που είναι καταρχήν πολύ μεγαλύτερα του ;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το σχέση έχει το βιτ με τα αλλά 2 που είναι καταρχήν πολύ μεγαλύτερα του ;Σωστά το θέτεις αλλά έχω και ένα κόλλημα που λέγεται εμφάνηση ή τι σου αρέσει.
Λοιπόν μου αρέσει το Vitara και όχι το sx4
μου αρέσει το Kodiaq αλλά όχι το Karoq
μου αρέσει το Xtrail αλλά όχι το Quasquai
Το ζήτημα είναι να βάλω σε πρώτη προτερεότητα τα εξτρα και να πάρω ένα Vitara που θα το χαίρομαι εγώ αλλά θα κάνω παραχωρήσεις σε χώρους, πορτμπαγκαζ κτλ ή να πάρω ένα μεγάλο με τα γνωστά υπερ και κατά σε μιά φτωχή έκδοση. -
Για την εμφάνιση μαζί σου. Και εγώ ποτε δεν θα έπαιρνα αμάξι που δεν γουστάρω να βλέπω στο δρόμο.
Απλά οι χώροι δεν μεγαλώνουν αλλά κοκοψονια μπαίνουν κάποια έξτρα. -
Για την εμφάνιση μαζί σου. Και εγώ ποτε δεν θα έπαιρνα αμάξι που δεν γουστάρω να βλέπω στο δρόμο.
Απλά οι χώροι δεν μεγαλώνουν αλλά κοκοψονια μπαίνουν κάποια έξτρα.Καλημέρα,
Έχεις δίκιο οι χώροι σίγουρα δεν μεγαλώνουν....αλλά και εγώ δεν πρόκειτε εκ των υστέρων να βάλω κάμερα οπισθοπορείας ή θερμενόμενα καθίσματα κτλ. Δεν το έκανα σε κανένα αυτοκίνητο που είχα έως τώρα και ούτε βλέπω να το κάνω στο μέλλον.
Αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε Kodiak 1.5 tsi και Νissan xtrail βενζίνης?
Σε αυτόματο αξίζει να τα πάρω ή βγάζουν προβλήματα? -
Μια χαρά βάζεις κάμερα μετά. Πανεύκολο.
Αυτόματο άλλη φάση. Αν πας δεν θα ξαναγυρίσεις σε απλο. -
Αυτόματο άλλη φάση. Αν πας δεν θα ξαναγυρίσεις σε απλο.Είχα πριν κάμια 20ετία αυτόματο για 1,5 χρόνο στο εξωτερικό και ήταν πολύ ξεκούραστο. Μετά ενώ πολλές φορές σκεφτόμουν να αγοράσω αυτόματο, δεν το έκανα.
Οπότε ανάμεσα σε kodiak dsg 1.5 και xtlai cvt 1.3 τι θα πρότεινες? -
Xtrail αυτοματο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Xtrail αυτοματογιατί Νικόλα?
-
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
Xtrail αυτοματο
γιατί Νικόλα?
Θεωρω πιο αξιοπιστο το αυτοματο της νισσαν. Απο την αλλη το xtrail απ οτι λενε ειναι ενα αρκετα ποιοτικο japan αμαξι.
Δε σου κρυβω πως και το κοντιακ μ αρεσει και ειναι αρκετα στιβαρο και καλοφτιαγμενο -
Αυτόματο άλλη φάση. Αν πας δεν θα ξαναγυρίσεις σε απλο.Είχα πριν κάμια 20ετία αυτόματο για 1,5 χρόνο στο εξωτερικό και ήταν πολύ ξεκούραστο. Μετά ενώ πολλές φορές σκεφτόμουν να αγοράσω αυτόματο, δεν το έκανα.
Οπότε ανάμεσα σε kodiak dsg 1.5 και xtlai cvt 1.3 τι θα πρότεινες?Δύσκολη επιλογή. Αμφότερα καλά αυτοκίνητα.
-
Κι εγω x trail αυτόματο θα προτιμούσα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οπότε ανάμεσα σε kodiak dsg 1.5 και xtlai cvt 1.3 τι θα πρότεινες?XTrail 1.3 cvt δεν υπάρχει. Είτε 1.3 TCe dct (διπλού συμπλέκτη) είτε 1.7dci cvt.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Κι εγω x trail αυτόματο θα προτιμούσαSent from my iPhone using Tapatalk
καμιά πρόταση γιά έκδοση και χρώμα?
-
Για έκδοση ότι μπορεί το πορτοφόλι σου
Αν μπορείς την n connecta είναι ότι καλύτερο
Για το χρωμα είναι τελείως προσωπικό
Εγώ πάντως στο QQ πηρα αυτό που οσοι το βλέπουν παθαίνουν πλάκα
-
Για έκδοση ότι μπορεί το πορτοφόλι σου
Αν μπορείς την n connecta είναι ότι καλύτερο
Για το χρωμα είναι τελείως προσωπικό
και εγώ για την nconnecta σκέφτομαι.
Το χρώμα σου είναι τέλειο.
Και εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω μόνο άσπρα, μαύρα και γκρι αυτοκίνητα. Βάλτε λίγο χρώμα παιδιά. Είχα δει στο προσπέκτους το πορτοκαλί αλλά το δικόσ ου είναι πολύ καλύτερο. -
Πάντως άμα σκέφτεται το χρωμα μάλλον έχεις καταλήξει μέσα σου στο τι θα πάρεις
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Οπότε ανάμεσα σε kodiak dsg 1.5 και xtlai cvt 1.3 τι θα πρότεινες?
XTrail 1.3 cvt δεν υπάρχει. Είτε 1.3 TCe dct (διπλού συμπλέκτη) είτε 1.7dci cvt.
Σωστός αυτόματο διπλού συμπλέκτη και μόνο με τους 160 ίππους (όχι με 140)
-
...
Αυτό το χρώμα είναι το Magnetic Red ;;;;
Πραγματικά φοβερό χρώμα. Το έχω δει στο Juke και πωρώθηκα. Με τα μαύρα πλαστικά είναι απίστευτος συνδυασμός. Και αν παίζει και μαύρη ζάντα, τότε είναι όλα τα λεφτά...Πολύ καλή επιλογή χρώματος!...
-
Χωρις πλακα, με το χρωμα του spyrou κοιτας με αλλο ματι το αυτοκινητο. Ολα τα αλλα σε λευκο ειναι πολυ βαρετα.
Εχω δει και σε τιρκουαζ και ηταν φοβερο.
-
Εντάξει με τα λευκά αυτοκίνητα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Όπου κοιτάξεις λευκά αυτοκίνητα βλέπεις.
Ένα ακόμα SUV στους δρόμους...