-
Φίλε axel12p εγώ πρότεινα το corolla ts Hybrid trek. Βασικά είχα yaris hybrid και έχοντας οδηγήσει chr hybrid και corolla hybrid απέκτησα τρελά με τα υβριδικά toyota. Το βασικό κριτήριο όταν αγορασω αυτοκίνητο θα είναι να είναι υβριδικό toyota, ξέρω είμαι περίπτωση. Εχουν βελτιωθεί επίσης θεαματικά και από οδηγική συμπεριφορά τα toyota. Τώρα να πω την αλήθεια καθαρα suv δεν θα αγόραζα δεν είμαι και ιδιαίτερα φιλος. Αυτή η αίσθηση να το πω χοντρικά βαρκάδας δεν μου αρέσει. Οδηγώ qq σχεδόν καθημερινά στην δουλειά και δεν με συγκινεί αυτή η οδηγική συμπεριφορά. Από την άλλη κατανοώ απόλυτα αυτούς που τα επιλέγουν καθώς προσφέρουν ευκολίες mpv σε υπερυψωμένο σασί.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Δε ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει μεταχειρισμενο, αλλα ισως, λεω ισως, μπορει να κοιταζες κατι σαν αυτα:https://www.spotawheel.gr/buy/bmw?model=x1
Το 'ποσο' αμαξι παιρνεις για τα 15-20 χιλιαρικα που κανουν μερικα, ειναι κλοπη
Εγω ειχα καταληξει σε Τουσον, για την ακριβεια το χα παραγγειλει μαλιστα, αλλα ετυχε και μπηκα σε Χ1 και ηταν η μερα με τη νυχτα σε συνολικη αισθηση. Για την ακριβεια, επειδη ειχα δει και τσεκαρει ολα τα συγχρονα σουβ (C5, 3008,Tiguan κλπ) το Χ1 ηταν καλυτερο απ ολα τους (ΓΙΑ ΜΕΝΑ λεμε - πριν πεσει κανεις να με φαει γιατι ειμαστε και τσαμπουκαδες εδω μεσα).
Προτιμησα να παρω μτχ Χ1 τελικα, και εψησα τον κουνιαδο μου (πολυ που ηθελε κι αυτος, ολη μερα το Τουσον ζαχαρωνε απο τοτε που πηγαμε στην εκθεση) να παραλαβει αυτος το Τουσον που ειχα κλεισει εγω
Φυσικα στο μτχ πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για οποιαδηποτε βλαβη,χωρις εγγυηση, και φυσικα καποια πραγματα θα ειναι κοντα στο τελος τους (τακακια μπαταριες δισκοπλακες αμορτισερ).
Αλλα η διαφορα ηταν ΤΟΣΟ μεγαλη που προτιμησα το οποιο ρισκο Ημουν τυχερος γιατι βρηκα αριστο αμαξι και ολα καλα.
ΥΓ: αν εχεις κατα νου το Τουσον μονο με τον 1.6 ατμοσφαιρα, θα σου λεγα να το ξανασκεφτεις. Δεν παει ΒΗΜΑ φορτωμενο με οικογενεια και αποσκευες. Το αυτοκινητο αυτο ειναι φτιαγμενο ειτε για τον 1.6Τ ειτε για τον εξαιρετικο αλλα ακριβο 1.6 mild hybrid diesel.
Καλά ρε συ!
Πήρες Χ1 και δεν είπες τίποτα ; Αν και θυμάμαι που ρώταγες για καλό συνεργείο για μτχ αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ήταν για εσένα !!
Καλοταξιδο!
Σε περιμένουμε και στην Χ1 παρέα [emoji106][emoji106] -
Ποτε να προλαβω στα πω αφου εγιναν ολα εν μια νυκτι
Το συνεργειο οντως το εψαχνα για φιλο με 330. Απο εκει ειδα οτι το μοτερ ξυριζει και εψαξα για πλακα αμαξια με αυτο το μοτερ, μεταξυ των οποιων βρηκα το Χ1. Πηγα το ειδα απο κοντα και ηταν τελειο, την αλλη μερα το πρωι τσεκ στο συνεργειο, το μεσημερι το χα παρει
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ποτε να προλαβω στα πω αφου εγιναν ολα εν μια νυκτιΤο συνεργειο οντως το εψαχνα για φιλο με 330. Απο εκει ειδα οτι το μοτερ ξυριζει και εψαξα για πλακα αμαξια με αυτο το μοτερ, μεταξυ των οποιων βρηκα το Χ1. Πηγα το ειδα απο κοντα και ηταν τελειο, την αλλη μερα το πρωι τσεκ στο συνεργειο, το μεσημερι το χα παρει
Love at first sight !!
Άψογος !!! [emoji106][emoji106][emoji106] -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Δε ξερω κατα ποσο σε ενδιαφερει μεταχειρισμενο, αλλα ισως, λεω ισως, μπορει να κοιταζες κατι σαν αυτα:https://www.spotawheel.gr/buy/bmw?model=x1
Το 'ποσο' αμαξι παιρνεις για τα 15-20 χιλιαρικα που κανουν μερικα, ειναι κλοπη [emoji38]
Εγω ειχα καταληξει σε Τουσον, για την ακριβεια το χα παραγγειλει μαλιστα, αλλα ετυχε και μπηκα σε Χ1 και ηταν η μερα με τη νυχτα σε συνολικη αισθηση. Για την ακριβεια, επειδη ειχα δει και τσεκαρει ολα τα συγχρονα σουβ (C5, 3008,Tiguan κλπ) το Χ1 ηταν καλυτερο απ ολα τους (ΓΙΑ ΜΕΝΑ λεμε - πριν πεσει κανεις να με φαει γιατι ειμαστε και τσαμπουκαδες εδω μεσα).
Προτιμησα να παρω μτχ Χ1 τελικα, και εψησα τον κουνιαδο μου (πολυ που ηθελε κι αυτος, ολη μερα το Τουσον ζαχαρωνε απο τοτε που πηγαμε στην εκθεση) να παραλαβει αυτος το Τουσον που ειχα κλεισει εγω
Φυσικα στο μτχ πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για οποιαδηποτε βλαβη,χωρις εγγυηση, και φυσικα καποια πραγματα θα ειναι κοντα στο τελος τους (τακακια μπαταριες δισκοπλακες αμορτισερ).
Αλλα η διαφορα ηταν ΤΟΣΟ μεγαλη που προτιμησα το οποιο ρισκο Ημουν τυχερος γιατι βρηκα αριστο αμαξι και ολα καλα.
ΥΓ: αν εχεις κατα νου το Τουσον μονο με τον 1.6 ατμοσφαιρα, θα σου λεγα να το ξανασκεφτεις. Δεν παει ΒΗΜΑ φορτωμενο με οικογενεια και αποσκευες. Το αυτοκινητο αυτο ειναι φτιαγμενο ειτε για τον 1.6Τ ειτε για τον εξαιρετικο αλλα ακριβο 1.6 mild hybrid diesel.
Μπορείς να μας αναλύσεις λίγο σε παρακαλώ το 'μέρα με τη νύχτα' σε σχέση με τα υπόλοιπα suv?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Love at first sight !!
Άψογος !!! [emoji106][emoji106][emoji106]Ακριβώς! Ευχαριστώ!
Μπορείς να μας αναλύσεις λίγο σε παρακαλώ το 'μέρα με τη νύχτα' σε σχέση με τα υπόλοιπα suv?
Αρχικα να ξεκαθαρισω οτι μιλαω για το προηγουμενο μοντελο που ειναι και αυτο που βρισκεις στα 15-20Κ σε αψογη κατασταση, οχι γι αυτο που κυκλοφορει τωρα.
Ειναι στην ουσια μια ψηλωμενη 3αρα, οποτε κληρονομει ολα τα θετικα περι οδηγικης συμπεριφορας
κινητηρας τοποθετημενος στο διαμηκη αξονα, οχι οριζοντια, ξεκινοντας πανω απο τον εμπρος αξονα και προς τα πισω
πισω κινηση (ή πισωκινητο bias με τετρακινηση)
τα παραπανω φυσικα χαρακτηριστικα κανουν την οδικη συμπεριφορα ασυγκριτα καλυτερη με το οποιοδηποτε αλλο τετοιας κατηγοριας suv σημερα
κλασικο αυτοματο με μετατροπεα ροπης, τελειως smooth αλλαγες και καθολου κλωτσιματααπο αποψη συναρμογης και υλικων ειναι αψεγαδιαστο (δε ξερω γιατι στα review λενε ολοι για σκληρα υλικα ενω ειναι μονο στις βασικες εκδοσεις ετσι, αυτο που πηρα εγω εχει μαλακα υλικα παντου ακομα και πισω)
ηχομονωση καλυτερη απ το καλυτερο που θα βρεις σε τιμες μεχρι τα 40Κ σημερα. Ειμαι ΠΑΡΑ πολυ παραξενος στο θεμα ηχομονωση και αποτελουσε σοβαρο κριτηριο
αριστη ανεση με τα 225/50/17 (για μεγαλυτερη ζαντα δεν εχω αποψη)
κανενας αεροδυναμικος θορυβος μεχρι τα 150- οτι το βρισκεις με καλα μοτερ με αρκετα αλογα (150+) στις τιμες αυτες
Μονο μειονεκτημα που βρισκω ειναι το τουνελ, που πρακτικα απαγορευει το μεσαιο ατομο πισω εκτος αν ειναι παιδακι. Που προσωπικα δεν με αφορα. Και φυσικα η καταναλωση, αφου θα καιει περισσοτερο απο τα σημερινα πιο συγχρονα μοτερ + παραπανω λογω πισωκινησης.
αλλα σταματαω εδω γιατι χαλαω το θεμα του ανθρωπου
-
Αν δεν έχεις θέμα με τα τέλη κυκλοφορίας (440), με κλειστά μάτια tucson. Μπορείς βέβαια να δεις και τις εκδόσεις 1.6Τ 177ps σε tucson και sportage αντίστοιχα. Προσωπικά θα έβαζα στην εξίσωση vitara, karoq 1.5 και το νεοφερμένο xceed. Κάποιος παραπάνω ανέφερε την αξία μεταπώλησης. Αν αγοράσεις αυτοκίνητο με την προοπτική να το δώσεις σε 10-15 χρόνια και να κερδίσεις κάτι παραπάνω, καλύτερα πάρε κάτι σε ελαφρώς μεταχειρισμένο. Τα stationwagon θα τα απέκλεια, δεν είναι ότι το θες και αποκλειστικά για ταξίδια. Outsider, τέλος, θα κοιτούσα και το Kia proceed, δεν είναι ακριβώς sw, αλλά είναι εξίσου πρακτικό, ευρύχωρο, όμορφο και με 7 χρόνια εγγύηση τικάρει αρκετά θέλω.
xplicit δείχνεις ενθουσιασμένος με το tucson. Χαίρομαι. Σκέφτομαι όντως και το 177ps.Διαβάζω γενικά πάντως για εξαιρετική ηχομόνωση στο tucson. Έχεις βρει κουσουράκια; Πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα σε σχέση με το qq; Νομίζω το είχες ψάξει το qq.
Αν σκέφτεσαι να πουλήσεις μετά από 10-15 χρόνια, λίγη σημασία έχει η αξία μεταπώλησης. Οπότε δεν με πολυαπασχολεί, όπως επίσης δύσκολα θα πήγαινα και σε μεταχειρισμένο... -
Νομίζω έρχεται πια κ sportage hybrid.Για ρίξε μια ματιά...Εγώ από αυτό ξεκίνησα το ψάξιμο πριν 2 μήνες(όχι το hybrid που δεν υπήρχε τότε.).Το έκοψα λόγω τελών.Τωρα πια θα ξαναπάω να δω το hybrid εάν θα μπει στα υποψήφια μαζί με ds 7 eat 8 180αρι - nissan x-trail 1.7 auto 4*4 ή το 1.3 auto .
-
Ο χρήστης konstantinosnov έγραψε:
Νομίζω έρχεται πια κ sportage hybrid.Για ρίξε μια ματιά...Εγώ από αυτό ξεκίνησα το ψάξιμο πριν 2 μήνες(όχι το hybrid που δεν υπήρχε τότε.).Το έκοψα λόγω τελών.Τωρα πια θα ξαναπάω να δω το hybrid εάν θα μπει στα υποψήφια μαζί με ds 7 eat 8 180αρι - nissan x-trail 1.7 auto 4*4 ή το 1.3 auto .Δε νομίζω ότι υπάρχει δίλλημα στα παραπάνω μοντέλα!! DS μακράν, εκτός εαν χρειάζεσαι την 4κίνηση, οπόταν κατευθείαν σε Xtrail.
-
Fanis75 νομίζω δεν ξέρω κιόλας 100% το Sportage hybrid βγαίνει κ 4*4 ;
-
Fanis75 νομίζω δεν ξέρω κιόλας 100% το Sportage hybrid βγαίνει κ 4*4 ;Έχεις δίκιο. Βγαίνει και χειροκίνητο και αυτόματο σε 4χ4 Hybrid.
-
Αλλά κ πάλι εσύ είσαι επιμένων για ds7 ...;
-
Αλλά κ πάλι εσύ είσαι επιμένων για ds7 ...;Προσωπικά ναι το DS7 ια αγόραζα σε αυτά τα χρήματα γιατί:
- Μου αρέσει πάρα πολύ, για εμένα είναι το ομορφότερο (και πιο ξεχωριστό) SUV στην κατηγορία του, μέσα-έξω.
- Δεν μου αρέσει το Σπόρτατζ μπροστά, με χαλάει πολύ.
- Εαν πήγαινα σε 4κίνητο, θα κοίταζα μάλλον Jeep (το Compass το βρίσκω και πολύ όμορφο) που έχουν και πραγματικές δυνατότητες εκτός δρόμου ή κανένα Range/Land.
Σε αυτά τα χρήματα, όλα είναι πολύ καλά αυτοκίνητο...το θέμα είναι αρέσει στον καθένα και τι ζητάει από το αυτοκίνητό του.
-
Το sportage είναι ιδιαίτερο οντως αν και ομολογώ πολύ ποιοτικό.Κ το hybrid αναβαθμίστηκε μεσα
-
Σε jeep δε θα πήγαινα...Δεν τα συμπαθώ καθόλου.Το ds 7 είναι όντως ξεχωριστό ομολογώ.2 φορές το έχω κάνει δοκιμη.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αλλά κ πάλι εσύ είσαι επιμένων για ds7 ...;
Προσωπικά ναι το DS7 ια αγόραζα σε αυτά τα χρήματα γιατί:
- Μου αρέσει πάρα πολύ, για εμένα είναι το ομορφότερο (και πιο ξεχωριστό) SUV στην κατηγορία του, μέσα-έξω.
- Δεν μου αρέσει το Σπόρτατζ μπροστά, με χαλάει πολύ.
- Εαν πήγαινα σε 4κίνητο, θα κοίταζα μάλλον Jeep (το Compass το βρίσκω και πολύ όμορφο) που έχουν και πραγματικές δυνατότητες εκτός δρόμου ή κανένα Range/Land.
Σε αυτά τα χρήματα, όλα είναι πολύ καλά αυτοκίνητο...το θέμα είναι αρέσει στον καθένα και τι ζητάει από το αυτοκίνητό του.
Σε Jeep για να μιλάμε για ουσιαστικές δυνατότητες εκτός δρόμου, μόνο στις Trailhawk εδόσεις (2λιτρες πετρέλαιο) των Renegade/Compass ή σε μεγαλύερα/ακριβότερα μοντέλα. Τα υπόλοιπα είναι όμοια με όλα τα υπόλοιπα SUV 'πόλης'
-
Δεν συζητώ διλιτρα για ευνόητους λόγους
-
Ο χρήστης dimsch έγραψε:
Αν δεν έχεις θέμα με τα τέλη κυκλοφορίας (440), με κλειστά μάτια tucson. Μπορείς βέβαια να δεις και τις εκδόσεις 1.6Τ 177ps σε tucson και sportage αντίστοιχα. Προσωπικά θα έβαζα στην εξίσωση vitara, karoq 1.5 και το νεοφερμένο xceed. Κάποιος παραπάνω ανέφερε την αξία μεταπώλησης. Αν αγοράσεις αυτοκίνητο με την προοπτική να το δώσεις σε 10-15 χρόνια και να κερδίσεις κάτι παραπάνω, καλύτερα πάρε κάτι σε ελαφρώς μεταχειρισμένο. Τα stationwagon θα τα απέκλεια, δεν είναι ότι το θες και αποκλειστικά για ταξίδια. Outsider, τέλος, θα κοιτούσα και το Kia proceed, δεν είναι ακριβώς sw, αλλά είναι εξίσου πρακτικό, ευρύχωρο, όμορφο και με 7 χρόνια εγγύηση τικάρει αρκετά θέλω.
xplicit δείχνεις ενθουσιασμένος με το tucson. Χαίρομαι. Σκέφτομαι όντως και το 177ps.Διαβάζω γενικά πάντως για εξαιρετική ηχομόνωση στο tucson. Έχεις βρει κουσουράκια; **Πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα σε σχέση με το qq; Νομίζω το είχες ψάξει το qq. **
Αν σκέφτεσαι να πουλήσεις μετά από 10-15 χρόνια, λίγη σημασία έχει η αξία μεταπώλησης. Οπότε δεν με πολυαπασχολεί, όπως επίσης δύσκολα θα πήγαινα και σε μεταχειρισμένο...Κανένα.
Μία κατηγορία επάνω, πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων, ποιότητα συναρμογής, πίσω αεραγωγοί στα πόδια και στο κεντρικό τούνελ, κινητήρας euro 6d, 5 χρόνια εγγύηση με απεριόριστα χλμ..
-
......και γκαζατο σε στροφες.
Γενικα δεν του εδειχνα και πολυ σεβασμο αλλα με αυτα του xplicit το κοιτω στο δρομο και το παρατηρω
-
Κοίτα κ το n line εάν πας εκεί
Ένα ακόμα SUV στους δρόμους...