-
Καλημέρα,
είσαι τυχερός που το είδες στο δρόμο, όσο και να κοιτάζω δεν έχω δει ούτε ένα
Συμφωνώ για τα χρώματα είναι λίγα σε σχέση με την ποικιλία χρωμάτων που υπάρχει εκεί εξω
-
Τι χρώμα θα επιλέγατε το peugeot σας σε απλή ή gt line έκδοση? Σκέφτομαι το λευκό πέρλα θα κάνει ωραία αντίθεση με την μαύρη οροφή και την μαύρη ζάντα, μαρεσει και το ανθρακι
Περιμένω γνώμες
Δίπλα στο γραφέιο μου έχει την Autoone και έχει το 2008 σε: Λευκό, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Μπλέ, Γκρί και μαύρο (τουλάχιστον πριν 3 ημέρες που πέρασα).
- Κόκκινο και πορτοκαλί είναι ιδιαίτερα και του πάνε πολύ, μάλλον θα ήταν η επιλογή μου (το κόκκινο).
- Μπλέ επίσης φάνταστικό, θα δυσκολευούμουν μεταξύ αυτού και του κόκκινου
- Λευκό περλέ σταθερή αξία, αλλά χάνει λίγο το αυτοκίνητο σε αυτό το χρώμα.
- Γκρί και μαύρο απλά άθλια, καμία σχέση για αυτό το αυτοκίνητο, χάνει υπερβολικά πολύ.
Γενικά σαν σχέδιο όσο το βλέπω, τόσο λιγότερο μου αρέσει. Δεν έχει την αρμονία του 3008 ούτε του 208. Είναι πιο πολύ σαν υπερυψωμένο station παρά SUV.
-
Αν ειναι αυτο σαν υπερυψωμένο station, το παλιο - που ηταν οντως υπερυψωμένο station - και το Kamiq τι ειναι;
Εγω εχω το Titanium Grey και παιρνω πολυ καλα σχόλια. Το απολυτο για μενα ειναι το μπλε και μετα η περλα.
Γενικοτερα κοκκινο/πορτοκαλι ειναι λιγο ιδιαιτερα χρωματα, κοκκινο δεν θα επαιρνα ποτε, πορτοκαλι ωραιο.
Οσο ποιο πολυ το ζω τοσο περισσότερο ειμαι ευχαριστημενος με την επιλογη μου.
Σε σχεδιασμο μεσα-εξω το προτιμω περισσότερο απο 3008, και σε σχεση με το 2008 οι αυξημενες διαστασεις το κανουν πολυ ποιο πρακτικο και ανετο.
-
Daddy wrote:
Τι χρώμα θα επιλέγατε το peugeot σας σε απλή ή gt line έκδοση? Σκέφτομαι το λευκό πέρλα θα κάνει ωραία αντίθεση με την μαύρη οροφή και την μαύρη ζάντα, μαρεσει και το ανθρακι
Περιμένω γνώμες
Δίπλα στο γραφέιο μου έχει την Autoone και έχει το 2008 σε: Λευκό, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Μπλέ, Γκρί και μαύρο (τουλάχιστον πριν 3 ημέρες που πέρασα).
- Κόκκινο και πορτοκαλί είναι ιδιαίτερα και του πάνε πολύ, μάλλον θα ήταν η επιλογή μου (το κόκκινο).
- Μπλέ επίσης φάνταστικό, θα δυσκολευούμουν μεταξύ αυτού και του κόκκινου
- Λευκό περλέ σταθερή αξία, αλλά χάνει λίγο το αυτοκίνητο σε αυτό το χρώμα.
- Γκρί και μαύρο απλά άθλια, καμία σχέση για αυτό το αυτοκίνητο, χάνει υπερβολικά πολύ.
Γενικά σαν σχέδιο όσο το βλέπω, τόσο λιγότερο μου αρέσει. Δεν έχει την αρμονία του 3008 ούτε του 208. Είναι πιο πολύ σαν υπερυψωμένο station παρά SUV.
Να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω καμία αρμονία στο 3008 σαν κουτί είναι όπως λέει και ένας φίλος που είναι κάτοχος του και θα το άλλαζε χαλαρά με το 2008 αν έβγαινε 2 χρονάκια πριν με το 208 θα συμφωνήσω απόλυτα
-
Γούστα είναι αυτά παιδιά και ο καθένας έχει το δικό του, αλλιώς όλοι θα είχαμε το ίδιο αυτοκίνητο!
@Dublin: Συμφωνώ ότι το απερχόμενο ήταν ακόμα πιο πολύ ως υπερυψωμένο station, αλλά και το νέο - στα δικά μου μάτια - ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το απερχόμενο 2008 αντί με το 3008. Επίσης και το Καμίκ έτσι είναι, δεν διαφωνώ ούτε σε αυτό. Απλά από την Πεζώ περίμενα κάτι περισσότερο σε σχεδιαστικό επίπεδο, από το γκρουπ ΦΑΓΚ δεν έχω απαιτήσεις σχεδιασμού και αισθητικής....γενικά δεν έχω απαιτήσεις από αυτούς!
-
Γούστα είναι αυτά παιδιά και ο καθένας έχει το δικό του, αλλιώς όλοι θα είχαμε το ίδιο αυτοκίνητο!
@Dublin: Συμφωνώ ότι το απερχόμενο ήταν ακόμα πιο πολύ ως υπερυψωμένο station, αλλά και το νέο - στα δικά μου μάτια - ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το απερχόμενο 2008 αντί με το 3008. Επίσης και το Καμίκ έτσι είναι, δεν διαφωνώ ούτε σε αυτό. Απλά από την Πεζώ περίμενα κάτι περισσότερο σε σχεδιαστικό επίπεδο, από το γκρουπ ΦΑΓΚ δεν έχω απαιτήσεις σχεδιασμού και αισθητικής....γενικά δεν έχω απαιτήσεις από αυτούς!
Χαχα!! Ακριβως!
-
Εγώ έκλεισα προχθές το 2008 σε λευκό πέρλα, είναι το allure 130hp, το λευκό πέρλα (αν και στην έκδοση gt με την μαύρη οροφή έδειχνε τέλειο, δεν ήθελα να ανέβω και άλλο οικονομικά) μου άρεσε πιο πολύ από όλα και μετά έβαζα το γκρι και το πορτοκαλί, το κόκκινο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.
Εκανα td και το diesel και το βενζινοκίνητο με τα 100hp αλλά τελικά προτίμησα το βενζίνη 130hp. 3μήνες μου είπαν άν και πιστεύω ότι μπορεί να αργήσει και άλλο.nico ή (όποιος άλλο ξέρει κάτι) γράφεις για μεβράνες αφτερμακερτ, επειδή με ενδιαφέρει αν ξέρεις κάποιον συγκεκριμμένα στείλε μνμ
-
Εντωμεταξύ για όσους δεν γνωρίζουν στο gt line εσωτερικά στην καμπίνα ο ουρανός είναι full black και δείχνει πολύ όμορφο
-
Εγώ έκλεισα προχθές το 2008 σε λευκό πέρλα, είναι το allure 130hp, το λευκό πέρλα (αν και στην έκδοση gt με την μαύρη οροφή έδειχνε τέλειο, δεν ήθελα να ανέβω και άλλο οικονομικά) μου άρεσε πιο πολύ από όλα και μετά έβαζα το γκρι και το πορτοκαλί, το κόκκινο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα.
Εκανα td και το diesel και το βενζινοκίνητο με τα 100hp αλλά τελικά προτίμησα το βενζίνη 130hp. 3μήνες μου είπαν άν και πιστεύω ότι μπορεί να αργήσει και άλλο.nico ή (όποιος άλλο ξέρει κάτι) γράφεις για μεβράνες αφτερμακερτ, επειδή με ενδιαφέρει αν ξέρεις κάποιον συγκεκριμμένα στείλε μνμ
Καλοτάξιδο φίλε όντως 3 με 3,5 μήνες κάνει εγώ 18 Ιανουαρίου που παρήγγειλα θα είναι εδώ τέλος Απριλίου. Τρέχουν ακόμη οι προσφορές με το χρώμα και την ανταλλαγή αμαξιού;
-
[quote=parikon]
parikon wrote:
Καλοτάξιδο φίλε όντως 3 με 3,5 μήνες κάνει εγώ 18 Ιανουαρίου που παρήγγειλα θα είναι εδώ τέλος Απριλίου. Τρέχουν ακόμη οι προσφορές με το χρώμα και την ανταλλαγή αμαξιού;
Ευχαριστώ φίλε. Ναι, έτρεξα και το έκλεισα το Σάββατο 29/2 γιατί φοβήθηκα με κάποιο παιδί που άκουσα εδώ μέσα ότι από Μαρτιο το χρώμα, η έκπτωση 500 ευρώ και η ανταλλαγή μπορεί να μην ισχύει, αλλά τελικά από ότι βλέπω ισχύουν κανονικά ακόμα.
3.5 μήνες έ? προς καλοκαίρι το βλέπω να μου έρχεται...
-
parikon wrote:
parikon wrote:
Ευχαριστώ φίλε. Ναι, έτρεξα και το έκλεισα το Σάββατο 29/2 γιατί φοβήθηκα με κάποιο παιδί που άκουσα εδώ μέσα ότι από Μαρτιο το χρώμα, η έκπτωση 500 ευρώ και η ανταλλαγή μπορεί να μην ισχύει, αλλά τελικά από ότι βλέπω ισχύουν κανονικά ακόμα.
3.5 μήνες έ? προς καλοκαίρι το βλέπω να μου έρχεται...
Μήπως μπορεί κάποιος ξέρει τι περιλαμβάνει η προσφορά για ανταλλαγή αυτοκινήτου; Γιατί Ιανουάριο-Φεβρουάριο πέρα από το χρώμα και τα 500€ δεν μου είχαν πει κάτι άλλο.
-
costasar wrote
Μήπως μπορεί κάποιος ξέρει τι περιλαμβάνει η προσφορά για ανταλλαγή αυτοκινήτου; Γιατί Ιανουάριο-Φεβρουάριο πέρα από το χρώμα και τα 500€ δεν μου είχαν πει κάτι άλλο.
Σε εμένα στην τιμή που μου έδωσαν για το αυτοκίνητο πρόσθεσαν και 1000ευρώ bonus απόσυρσης, μιλάμε πάντα όμως για αυτοκίνητο που είναι πάνω από 13χρόνια αγορασμένο...
-
costasar wrote
Σε εμένα στην τιμή που μου έδωσαν για το αυτοκίνητο πρόσθεσαν και 1000ευρώ bonus απόσυρσης, μιλάμε πάντα όμως για αυτοκίνητο που είναι πάνω από 13χρόνια αγορασμένο...
Σε ποια αντιπροσωπεία πήγες αν επιτρέπεται?
-
Εντωμεταξύ για όσους δεν γνωρίζουν στο gt line εσωτερικά στην καμπίνα ο ουρανός είναι full black και δείχνει πολύ όμορφο
Σκοτεινιάζει πολυ την καμπίνα. Ειμαι φιλος των ανοικτών ουρανών.
-
Και εμένα τον Ιανουάριο δε μου είχαν πει για τα 500 έκπτωση και πήγα σε άλλη αντιπροσωπεία και το έκλεισα. Έδωσα 20 χρόνων αμάξι οπότε πήρα μόνο 1000 ευρώ.Για ένα auris του 2008 που ρώτησα μου έδιναν 4000 + 1000 της ανταλλαγής.
-
Καλημέρα παιδιά, έκανα μια ακόμα επίσκεψη στην πεζω για να δω το 2008 με την ησυχία μου και να κλείσω ένα test drive. Ο πωλητής πολύ καλός χωρίς να κουράζει, να πιέζει και τέτοια. Λογικά έπαιξε και ρόλο του ότι του ανέφερα ότι είμαι μέλος στο forum 4t και φοβήθηκε! Χεχε πλάκα κάνω απλά του είπα ότι το ψάχνω αρκετά το θέμα. Μου είπε πάντως έλα για td να κανουμε κανα 30λεπτο γιατί μέχρι την αερογέφυρα και πίσω τι να καταλάβεις? (Οι εκ Θεσσαλονίκης θα καταλάβουν). Θα κάνω το μικρότερο (100hp) για να δω πως πάει. Αυτός ισχυρίζεται πως είναι ικανοποιητικό μην σε ξεγελάει η μικρή ιπποδύναμη. Τέσπα θα το οδηγήσω και βλέπω.
Έκατσα πάντως μέσα όση ώρα μιλούσα με τον πωλητή για να δω το ρημάδι το τιμόνι σε τι θέση να το βάλω ώστε να βλέπω το καντράν. Πήγα κάθισμα κατω, λίγο πάνω, ξανά κάτω, λίγο πιο πάνω έτσι ώστε η επάνω στεφάνη του τιμονιού να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο στην ευθεία των ματιών μου με το κάτω μέρος του καντράν. Να πω πως δεν έμεινα ευχαριστημένος αν και κάπως βολευτηκα αλλα...Όταν πήγα να βγω έξω χτύπησε το γόνατο μου στο κάτω μέρος του τιμονιού. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε οι υπόλοιποι αλλά ούτε περίεργος είμαι ούτε κολλημένος. Αλλά δεν κατάφερα άλλη μια φορα να βολευτώ. Θα δούμε και στο td πως θα μου κάτσει.
Να αναφέρω πως έχω ακόμα σαν πρώτη επιλογή το Puma st line x, απλά νομίζω βολεύομαι και με το 2008 allure. Έχει καλό εξοπλισμό και θα έλεγα οτι προσωπικά μου φτάνει να το πω έτσι απλά. Και το σκέφτομαι και για τους μεγαλύτερους χώρους των πίσω.
Και ένα τελευταίο, ενώ το κοιτούσα κάτι μου άρεζε ενώ κάτι άλλο όχι. Η μάσκα με τα φώτα μπροστά σε κερδίζουν και με χάνουν οι πολλές διαφορετικές χρωματικές επιφάνειες που έχει ο αμάξι μπρος πίσω πλάγια. Αυτά με χαλάνε λίγο στο μάτι πχ το περίβλημα από τους προβολείς ομίχλης είναι ασημί, τα ασημί πλαινά στις πόρτες και άλλα τριγύρω στο αμαξι.
-
Daddy wrote:
Σκοτεινιάζει πολυ την καμπίνα. Ειμαι φιλος των ανοικτών ουρανών.
Και εγώ έτσι πίστευα μέχρι που έκατσα και στα δύο ήταν δίπλα δίπλα καμια σχέση σε ομορφιά αλλάζει όλη η καμπίνα πάντα στα δικά μου μάτια!
Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει μόνο σε gt έκδοση
-
Όντως και εγω ψυχοπλακωνομαι..... μ άρεσε που λέτε για μικρά παράθυρα. Από πάνω η μαύρη μαυρίλα λίγα εκατοστα απο τα κεφάλια είναι.
Δεν γίνεται να πάρεις την gt line με ανοιχτοχρωμη οροφη;;
-
Δεν γίνεται να πάρεις την gt line με ανοιχτοχρωμη οροφη;;
Όχι!
Ειναι και καλά η 'σπορ' επιλογή και την ίδια μπούρδα κάνουν και οι: BMW, Mini, Ford, VAG και ίσως και άλλοι. Έχουν συνυφασμένα τα όποια σπορ πακέτα με το σκούρο εσωτερικό (κυρίως μαύρη οροφή). Συμφωνώ ότι σε πολλές περιπτώσεις σκουραίνει χωρίς λόγο το εσωτερικό και το κάνει λιγότερο ευχάριστο (για εμένα).
-
Να αναφέρω πως έχω ακόμα σαν πρώτη επιλογή το Puma st line x, απλά νομίζω βολεύομαι και με το 2008 allure. Έχει καλό εξοπλισμό και θα έλεγα οτι προσωπικά μου φτάνει να το πω έτσι απλά. Και το σκέφτομαι και για τους μεγαλύτερους χώρους των πίσω.
Και ένα τελευταίο, ενώ το κοιτούσα κάτι μου άρεζε ενώ κάτι άλλο όχι. Η μάσκα με τα φώτα μπροστά σε κερδίζουν και με χάνουν οι πολλές διαφορετικές χρωματικές επιφάνειες που έχει ο αμάξι μπρος πίσω πλάγια. Αυτά με χαλάνε λίγο στο μάτι πχ το περίβλημα από τους προβολείς ομίχλης είναι ασημί, τα ασημί πλαινά στις πόρτες και άλλα τριγύρω στο αμαξι.
Αν ξέρει κανείς γαλλικά ας μας πει το συμπέρασμα από αυτό το συγκριτικό puma και 2008 με ωραία πλανα
αισθητικά μου αρέσουν και τα 2 με το puma να είναι πιο εύπεπτο και να θυμιζει λίγο Porsche μπροστά ενώ το 2008 φέρνει λιγο προς land rover και δυσκολεύεσαι να συνηθίσεις τις πολλές γωνιές. Αν ήμουν εργένης θα πήγαινα στο puma και σιγουρα στην st line X (εφόσον έβγαινε σε diesel)
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)