-
Πάντως τώρα που έριχνα μια ματιά το yaris cross έχω την εντύπωση πως έρχεται δυνατός αντίπαλος.
Με 21000+, χρώμα και 17αρα ζάντα, αυτόματο υβριδικό κ Πλούσια έκδοση ακούγεται πολύ καλή επιλογή.
Βέβαια μπορεί να το δεις από κοντά και να μην σου αρέσει τόσο, αλλά πιστεύω πως με την συμπάθεια του κόσμου στο yaris δεν θα παύει να αποτελεί το νέο cross μια πολύ σοβαρή πρόταση.
-
Εμένα το πρόβλημα τελικά δεν ήταν στα μπουζι αλλά σε αναβάθμιση εγκεφάλου του Νοεμβρίου του 2020.Σε όσα είναι βενζίνες και αγοράστηκαν πριν πρέπει να γίνει θα σας ανάψει ξαφνικά λαμπάκι κάποια στιγμή.
Btw ειμαι Κέρκυρα για διακοπές και έπαθα πλάκα με τα 2008 βλέπω πολλά αφού και στο πλοίο είμασταν 3 λευκά στη σειρά.Το ένα Ρουμανικο α και είχα δει κάποια στιγμή ένα βουλγάρικο στη θαλασσα με το ίδιο θέμα στο πορτ μπαγκαζ. Άρα δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.
-
Το έριξαν στην θάλασσα;;;
Τέτοιο που ειναι.... Δεν απορώ.
-
Πάντως τώρα που έριχνα μια ματιά το yaris cross έχω την εντύπωση πως έρχεται δυνατός αντίπαλος.
Με 21000+, χρώμα και 17αρα ζάντα, αυτόματο υβριδικό κ Πλούσια έκδοση ακούγεται πολύ καλή επιλογή.
Με €21.000 δεν είναι πλούσια έκδοση είναι τελείως βασική. Η καλή έχει €23.500 και η πραγματικά πλούσια πάνω από €25.000.
-
Στα 150000 φτανουν ολα τα ιαπωνικα για πλακα. Τον τιτλο των αξιοπιστων τον εχουν γιατι και στα 250000 φτανουν για πλακα. Η κορολλα μου, εγραφε επι 3 χρονια 750 χλμ την εβδομαδα διχως να κανει τσικ. Φορουσε βεβαια τον ιδιο κινητηρα με την καρινα και τα χάιλουξ της εποχης. Αυτα εγραψαν εως και 800000 με δαυτον. Ευρωπαικα τοσα χλμ με την καμια. Μονο#βιταρα.
-
4ΑFE ?
-
Πως πολυ καλα θυμασαι φιλε μου. Συνδυασμενος με μακριες σχεσεις και πολυ ελαστικος.
-
Και πολυ καλος και ψηλα
-
Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να γίνω και εγώ κάτοχος του 2008 στην έκδοση allure plus 100 απλά με προβλημάτισαν κάποια σχόλια που διάβασα εδώ για την οθονη 3d ότι έχουν υπάρξει βλάβες...δυστυχώς στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχεις άλλο που μπορεί να με ενθουσιάσει όπως το 2008.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να γίνω και εγώ κάτοχος του 2008 στην έκδοση allure plus 100 ...δυστυχώς στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχεις άλλο που μπορεί να με ενθουσιάσει όπως το 2008.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλοτάξιδο τότε και να το χαρείς με Υγεία!!
(Προβλήματα όλα μπορεί να βγάλουν, εαν θες να αγοράσεις με την σιγουριά του να μην βγάλει πρόβλημα το αυτοκίνητο τότε η λύση είναι μια: ΔΕΝ αγοράζεις!!)
-
gianniss07 wrote:
Με €21.000 δεν είναι πλούσια έκδοση είναι τελείως βασική. Η καλή έχει €23.500 και η πραγματικά πλούσια πάνω από €25.000.
Η καλή 23500 αυτόματο ενώ η Allure 22700 χειροκίνητο.
-
Στα 150000 φτανουν ολα τα ιαπωνικα για πλακα. Τον τιτλο των αξιοπιστων τον εχουν γιατι και στα 250000 φτανουν για πλακα. Η κορολλα μου, εγραφε επι 3 χρονια 750 χλμ την εβδομαδα διχως να κανει τσικ. Φορουσε βεβαια τον ιδιο κινητηρα με την καρινα και τα χάιλουξ της εποχης. Αυτα εγραψαν εως και 800000 με δαυτον. Ευρωπαικα τοσα χλμ με την καμια. Μονο#βιταρα.
Θεωρείτε πολλά τα 150.000 χλμ;
Δε νομίζω ότι πλέον υπάρχει αυτοκίνητο που αν συντηρηθεί σωστά δε μπορεί να φτάσει τουλάχιστον τα διπλά.
-
Δε νομίζω ότι πλέον υπάρχει αυτοκίνητο που αν συντηρηθεί σωστά δε μπορεί να φτάσει τουλάχιστον τα διπλά.
-
Ναι τα θεωρώ πολλά (δεν πρόκεται με καινούργιο αυτοκίνητο δικό μου να κάνω ποτέ τόσα χιλιόμετρα, τα πουλάω νωρίτερα). Το περισότερο που έχω φτάσει με αυτοκίνητό μου που το αγόρασα καινούργιο ήταν 67.000χλμ.
-
Εννοείται ότι μπορούν να κάνουν τα διπλά. Έχω αυτοκίνητο με 200.000χλμ και είναι μια χαρά. Του πατέρα μου έχει 250.000χλμ χωρίς σοβαρά προβλήματα (αλλά πλέον η συντήρηση κοστίζει αρκετά) και το Μίνι της συζύγου πουλήθηκε με 237.000χλμ.
-
-
Georgemit wrote:
-
Ναι τα θεωρώ πολλά (δεν πρόκεται με καινούργιο αυτοκίνητο δικό μου να κάνω ποτέ τόσα χιλιόμετρα, τα πουλάω νωρίτερα). Το περισότερο που έχω φτάσει με αυτοκίνητό μου που το αγόρασα καινούργιο ήταν 67.000χλμ.
-
Εννοείται ότι μπορούν να κάνουν τα διπλά. Έχω αυτοκίνητο με 200.000χλμ και είναι μια χαρά. Του πατέρα μου έχει 250.000χλμ χωρίς σοβαρά προβλήματα (αλλά πλέον η συντήρηση κοστίζει αρκετά) και το Μίνι της συζύγου πουλήθηκε με 237.000χλμ.
Δε ρώτησα πότε πουλάτε το αυτοκίνητό σας, προφανώς αν κάποιος δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα δε τα φτάνει ποτέ.
Ρώτησα, γιατί από τα συμφραζόμενα του φίλου παραπάνω τα 150.000 χλμ φαντάζουν μεγάλο νούμερο το οποίο θεωρώ φτάνουν χαλαρά όλα τα αυτοκίνητα. Οι εποχές που στα 100.000 οι πατεράδες μας άλλαζαν μοτέρ και έβαζαν ταπετσαρίες στα καθίσματα ώστε να αντέξει άλλα τόσα χρόνια έχουν περάσει πιστεύω.
-
-
Ρώτησα, γιατί από τα συμφραζόμενα του φίλου παραπάνω τα 150.000 χλμ φαντάζουν μεγάλο νούμερο το οποίο θεωρώ φτάνουν χαλαρά όλα τα αυτοκίνητα. Οι εποχές που στα 100.000 οι πατεράδες μας άλλαζαν μοτέρ και έβαζαν ταπετσαρίες στα καθίσματα ώστε να αντέξει άλλα τόσα χρόνια έχουν περάσει πιστεύω.
Για εμένα τα παλιά αυτοκίνητα έγαζαν πολύ περισσότερα χιλιόμετρα πιο άνετα. Πλέον μετά τα 100.000 δυσκολεύουν τα πράγματα και ανεβαίνει το κόστος συντήρησης. Έαν απλό παράδειγμα: παλιά η αντλία βενζίνης, μηχανική, άντεχε σχεδόν για πάντα. Πλέον έχουν ημερομηνία λήξης. Το ίδιο με τις πλαστικές αντλίες νερού πλέον. Καθαρά ο κινητήρας, ναι αντέχει πολύ.
-
Στα 100.000 χλμ παλιά ήταν συνηθισμένα τα ρεκτιφιέ. Πολύ πιο αξιόπιστα τα νέα αυτοκίνητα, τουλάχιστον στο μηχανολογικό σκέλος. Τα ηλεκτρονικά είναι άλλο θέμα, απλά παλιά δεν υπήρχαν καν ώστε να χαλάσουν.
-
Τα ηλεκτρονικά είναι άλλο θέμα, απλά παλιά δεν υπήρχαν καν ώστε να χαλάσουν.
+++
-
Στα 450000 η κορολα ειχε καψει ενα θερμοστατη. Δεν ειναι τυχαιο που τα ιαπωνικα εχουν τετοιο ονομα στην αξιοπιστια. Μακαρι να δουμε ευρωπαϊκα αγροτικα με παρομοιες περγαμηνες και τοτε θα καταλαβουμε οτι τους φτασαμε στο θεμα αυτο.Φανταστειτε σε ακραια συγκριση αξιοπιστιας πεζω αγροτικο για 1000 χλμ την εβδομαδα. Τοσα κανει ενα χαιλουξ ή ενα ναβαρα για αυτη τη δουλεια. Συγνωμη για την παρενθεση.
-
Στα 100.000 χλμ παλιά ήταν συνηθισμένα τα ρεκτιφιέ. Π
Τoyota Corolla KE25, πάνω από 500.000χλμ χωρίς κανένα ρεκτιφιέ ή κάτι άλλο.....
-
Ας μιλήσω και γω που το οδηγώ κάθε μέρα toyota corolla 2006, 470χιλιαδες χλμ, οι 200 αν θυμάμαι καλά με lpg. Δίσκο πλατω στα 400χιλ,μια φορά θερμοστάτη στα 350,και στα 450 μίζα, σας αφήνω γιατί έχει πιάσει μεγάλη φωτιά 2χλμ, κάηκαν φωτοβολταικα πτηνοτροφεια
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)