-
Ο Φάνης και ο δουβλινέζος τα είπαν πολύ σωστά.
Κατά τ' άλλα αν θέλετε να δείτε τι σημαίνει ανομοιομορφία αρμών δείτε τα Ford, τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη γενιά τους...
-
Eγώ συμφωνώ με όλους όσους λένε ότι είναι ένα καταναλωτικό είδος μαζικής παραγωγής κι υπόκειται σε αστοχίες, αλλά όταν κάποιος πάρει κανένα Fiat ή καμιά Alfa και παραπονεθεί για αρμούς,τριγμούς πόσοι από σας - με πάσα ειλικρίνεια- δεν του έχετε πει ή δε θα του πείτε το χιλιοειπωμένο 'ε, ιταλικό δεν πήρες,τι περίμενες!' (ιδίως οι του γνωστού γερμανικού group)
Είναι εύκολο να κριτικάρουμε άλλη επιλογή για λάθη,αλλά όταν είναι στη δική μας επιλογή όλοι μας εξ'ίσου εύκολα θα πούμε 'εντάξει μωρέ,αυτοκίνητα είναι συμβαίνουν'. Δεν το κατηγορώ,το καταλαβαίνω γιατί είναι ανθρώπινη αδυναμία,αλλά ας είμαστε και λιγότερο απόλυτοι και στις επιλογές του διπλανού μας.
-
Όπως τα λες φίλε ή αλλιώς με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυριζω....
-
Σας έχω πει ότι έχω Ford, ε; Οπότε ούτε με λένε Ρίζο ούτε τα γυρίζω...
-
Προσωπικά ποτέ δεν έχω πει για Ιταλικά, Γαλλικά κλπ ούτε κριτικάρω κανενός την επιλογή (εκτός εαν αγοράζει σε μαύρο χρώμα...αχαχα!). Πάντα έβλεπα 'κυνικά' τα αυτοκίνητο σε αυτό το κομμάτι γιατι ξέρω τι αγοράζω και δεν έχω αυταπάτες. Προφανώς έχουν θέμα όλα τα αυτοκίνητα (Ιταλικό έχω τώρα όπως ξερετε), και οι bmw έχουν αστοχίες και τα Φόρντ (παρακολουθώ τα Puma sto FB), ακόμα και τα Τογιότα και τα Χόντα. Στους μόνους που μπορεί να το 'χτυπήσω' είναι στους VAG για το DSG.
-
Hyundai I30 hb στην αντιπροσωπεία σε λευκό χρώμα μπρος και πίσω έμοιαζε τρακαρισμενο το αυτοκίνητο.Αλλου για αλλού ήταν η συναρμολόγηση. Μετά στρίβω το βλέμμα στο Ι30 fastback μαύρο εκθεσιακό φουλ στις αράχνες.Έρχεται ο πωλητής ρωτάω για test drive Tucson και μου λέει 5 όλο κι όλο αυτοκίνητα έχει Σ όλη την Ελλάδα δε μπορούμε να τα διαθέσουμε για test drive.
Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να αγοράσω;
-
Εγώ έχω και είχα Ford και είχα και Ιταλικό, και άλλα αυτοκίνητα. Ποτέ δεν είχα VAG κ δεν Θέλω, αν σε 2-3 χρόνια βγάλει η VAG κατι που με ικανοποιεί πολύ, σιγά μην κολλήσω στη μάρκα.
Με διαφορά το καλύτερο και απολαυστικοτερο αυτοκίνητο που είχα ποτέ.
Τα θέματα που αναφέρει ο φίλος ειναι θέματα, αλλά δεν τα έχω ακούσει αλλού, οπότε δεν είναι 'μάστιγα' για το μοντέλο.
Γενικά έπαψα να πιστεύω σε οτιδήποτε, όταν ένας κολλητός πήρε καινούργιο Yamaha XT πριν 22-24 χρονια, για μας ήταν απίστευτο τότε, και πάνω στο μήνα διαλύθηκε το μοτέρ. Είχε πρόβλημα από το εργοστάσιο. Εμείς παιρναμε οτι χρεπια βρίσκαμε, και ο πρώτος με κανονική μηχανή του χάλασε!
Πολλά μαζεμένα για ένα αυτοκίνητο βέβαια, δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει γίνει τίποτα χειρότερο και απλά με ρεγουλαρισματα θα έρθει.
Γενικά εσείς που μπαίνετε FB, τι έχετε ακούσει;
Ένα άλλο που μου αρέσει είναι ότι πρώτη φορά από τη δεκαετία του 90 έχω παιξίματα με φώτα και χαιρετούρες από άλλα 2008! Η γυναίκα μου δεν το είχε ξαναδεί και της έχει συμβεί και αυτής μερικές φορές και ενθουσιάστηκε, ότι μπορεί να υπάρχει αλληλεγγύη μέσα από ένα αυτοκίνητο, δεν το είχε σκεφτεί ποτέ έτσι!
Μάλλον ευτυχισμένους ιδιοκτήτες συναντώ στο δρόμο, και όχι απογοητευμένους κατσουφηδες.
-
Aν τυχαία πήγαινες -γιατί αυτό που λες ήταν ένα τυχαίο γεγονός- σε αντιπρόσωπο Hyundai που ήταν όλα ο.κ., δε θα αγόραζες;
Ύστερα πολλές φορές δεν ξέρουμε αν φταίει ο εισαγωγέας,ο αντιπρόσωπος ή η εμπορία. Το i30 hb που είδες μπορεί να το έιχαν τρακάρει και να το συμμάζεψαν κακήν-κακώς, το μαύρο μπορεί να το πλένει ο μικρός του μαγαζιού και να το γέμισε αράχνες,για το ότι έχει λίγα Tucson φταίει ο αντιπρόσωπος.
Θέλω να πω ότι με το παράδειγμα που έφερες, δεν αποδεικνύει ότι η Hyundai φτιάχνει σκάρτα αμάξια, αλλά μπορεί να φταίει η εδώ αντιπροσωπεία ή το συγκεκριμένο μαγαζί.
-
Aν τυχαία πήγαινες -γιατί αυτό που λες ήταν ένα τυχαίο γεγονός- σε αντιπρόσωπο Hyundai που ήταν όλα ο.κ., δε θα αγόραζες;
Ύστερα πολλές φορές δεν ξέρουμε αν φταίει ο εισαγωγέας,ο αντιπρόσωπος ή η εμπορία. Το i30 hb που είδες μπορεί να το έιχαν τρακάρει και να το συμμάζεψαν κακήν-κακώς, το μαύρο μπορεί να το πλένει ο μικρός του μαγαζιού και να το γέμισε αράχνες,για το ότι έχει λίγα Tucson φταίει ο αντιπρόσωπος.
Θέλω να πω ότι με το παράδειγμα που έφερες, δεν αποδεικνύει ότι η Hyundai φτιάχνει σκάρτα αμάξια, αλλά μπορεί να φταίει η εδώ αντιπροσωπεία ή το συγκεκριμένο μαγαζί.
Η καψούρα μου εμένα ήταν το Ι30Ν.Μακάρι να είχα τα φράγκα και θα το αγόραζα με κλειστά μάτια και ας είχε κακή συναρμολόγηση.
Δεν κολλάω σε μάρκες άλλωστε θα έκλεινα το grandland xcite που δεν υπήρχε καν στη λίστα μου αρχικά(μπήκε γιατί ήταν ο μόνος που μου έδωσε αμάξι για ΣΚ) αλλά το πρόλαβε το 2008 που μόλις είχε έρθει.Επισης είχα άλλη αντιμετώπιση στην Peugeot του νομού μου σε σχέση με αυτού που το πήρα.Ειλικρινά αν δεν πήγαινα στον άλλο αντιπρόσωπο της Peugeot δε θα το είχα αγοράσει.
Οπότε δεν έδωσα το παράδειγμα για να πω ότι φτιάχνει σκαρτα αμάξια αλλά για τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία που δεν έδινε προσοχή στα αμαξια της.
Επίσης ένα άλλο χαζό που με είχε κερδίσει στην Toyota είχαν χώρο διαμορφωμένο για παιδιά και ο μικρός μας άφησε να δούμε τα αμάξια με την ησυχία μας.
-
Εγώ έχω και είχα Ford και είχα και Ιταλικό, και άλλα αυτοκίνητα. Ποτέ δεν είχα VAG κ δεν Θέλω, αν σε 2-3 χρόνια βγάλει η VAG κατι που με ικανοποιεί πολύ, σιγά μην κολλήσω στη μάρκα.
Τα θέματα που αναφέρει ο φίλος ειναι θέματα, αλλά δεν τα έχω ακούσει αλλού, οπότε δεν είναι 'μάστιγα' για το μοντέλο.
Γενικά έπαψα να πιστεύω σε οτιδήποτε, όταν ένας κολλητός πήρε καινούργιο Yamaha XT πριν 22-24 χρονια, για μας ήταν απίστευτο τότε, και πάνω στο μήνα διαλύθηκε το μοτέρ. Είχε πρόβλημα από το εργοστάσιο. Εμείς παιρναμε οτι χρεπια βρίσκαμε, και ο πρώτος με κανονική μηχανή του χάλασε!
Πολλά μαζεμένα για ένα αυτοκίνητο βέβαια, δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει γίνει τίποτα χειρότερο και απλά με ρεγουλαρισματα θα έρθει.
Ένα άλλο που μου αρέσει είναι ότι πρώτη φορά από τη δεκαετία του 90 έχω παιξίματα με φώτα και χαιρετούρες από άλλα 2008! Η γυναίκα μου δεν το είχε ξαναδεί και της έχει συμβεί και αυτής μερικές φορές και ενθουσιάστηκε, ότι μπορεί να υπάρχει αλληλεγγύη μέσα από ένα αυτοκίνητο, δεν το είχε σκεφτεί ποτέ έτσι!
Μάλλον ευτυχισμένους ιδιοκτήτες συναντώ στο δρόμο, και όχι απογοητευμένους κατσουφηδες.
Κάνεις δεν είπε ότι είμαι απογοητευμένος και κατσουφης ίσα ίσα ζουλαω τα πλαστικά και λέω τύφλα να έχουν οι μερκ.
Την Πέμπτη έκλεισα ραντεβού να δούμε αν όντως ισχύουν αυτά που παρατήρησα στο αμάξι.
-
Dublin wrote:
Κάνεις δεν είπε ότι είμαι απογοητευμένος και κατσουφης ίσα ίσα ζουλαω τα πλαστικά και λέω τύφλα να έχουν οι μερκ.
Την Πέμπτη έκλεισα ραντεβού να δούμε αν όντως ισχύουν αυτά που παρατήρησα στο αμάξι.
Δεν το είπα για σένα βρε! Στους 'αλλόθρησκους' αναφερόμουν!
Εσύ ξέρεις, είναι ένα ευχάριστο αυτοκίνητο που μας κάνει να χαμογελάμε σε πολλά επίπεδα.
Σε άλλα νήματα ανταλλάσσουν απόψεις περί σπρευ και ουσιών που μειώνουν τους θορύβους της καμπίνας, εκεί υπάρχει ένα pattern, εδώ ίσως απλά μία αστοχία ρύθμισης σε 1-2 αυτοκίνητα από τα πολλά της Ελληνικής αγοράς. Μην ξεχνάμε ότι η Peugeot είναι 2η σε Ελλάδα (πίσω από Toyota) και Ευρώπη (πίσω από VW), πουλάει πλέον πολλά αυτοκίνητα.
Περιμένουμε ενημέρωση.
-
Να γίνω λίγο κακός (ξανά ματά) στα 2008 βάζετε πίσω αυτοκόλλητο 'δαγκωμένο μήλο' όπως έκαναν παλιά άλλοι SUVέζοι;
-
Να γίνω λίγο κακός (ξανά ματά) στα 2008 βάζετε πίσω αυτοκόλλητο 'δαγκωμένο μήλο' όπως έκαναν παλιά άλλοι SUVέζοι;
Το σήμα της Apple το βάζει πολύς κόσμος σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
Εγώ χρησιμοποιώ Android και Windows και δεν βάζω τα λογότυπά τους πουθενά, πόσο μάλλον μίας ασχετης εταιρίας που έχω μόνο ένα ipad.
-
εχει και η ιντεραμερικαν βοηθειας κατι σηματακια σενια. και σου δινουν και το νουμερο βοηθειας στο μάνιουαλ. τι οχι?
ΑρΕς
α ρε δουβλη, αφου εθιξες το λαπη και τα σπρευ του, παρε.... χαχαχαχχχ
-
εχει και η ιντεραμερικαν βοηθειας κατι σηματακια σενια. και σου δινουν και το νουμερο βοηθειας στο μάνιουαλ. τι οχι?
ΑρΕς
α ρε δουβλη, αφου εθιξες το λαπη και τα σπρευ του, παρε.... χαχαχαχχχ
Χαχα! Είναι εύκολος στόχος!
-
Σας ακουω.....
Πατερν και μ@@@κιες...
Να δειτε πατερν με φλατζες, να δακρυσουν τα ματια σας,
Υ.γ ρε συ δουβλινιος οχι δουβλη....ειπα και εγω.
-
Φλαντζες...τα δεκαετίας C4 βενζίνης δεν θα τα πλησιαζα μεταχειρισμένα..καποιος κινητήρας έχει θέμα με τις φλαντζες απ'οτι ξέρω.
Τα HDi έχουν βγει πολύ καλά όμως.
-
Αμαν ρε συ, ειχαμε πει ποιος και παλι ξεχασες;
Και κουζινετα εβγαζαν ευκολα ζημια καποια απο αυτα.
-
Αμαν ρε συ, ειχαμε πει ποιος και παλι ξεχασες;
Και κουζινετα εβγαζαν ευκολα ζημια καποια απο αυτα.
Ναι, είχαμε. Για ξαναπες, χρειάζεται επανάληψη κάπου κάπου.
-
Ο 1.4 έχει θέμα με τις φλάντζες . Ο 1.6 όχι ο ΤΗΡ ο TU είναι αθάνατος , όπως και οι 1.8 και 2.0 λίτρα .
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)