-
Πάντως έχει γεμίσει ο τόπος απο δαύτα.
-
Το έχω οδηγήσει όταν ήρθε για μισή ώρα περίπου . Από την Ωμέγα , ήταν ντήζελ .
Σε σχέση με αυτό που έχω πολλά θα με ξενερώσουν , αλλά δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια από κατόχους στο φόρουμ της σιτροέν .
Εσύ τι κριτική του κάνεις ?
Θέλω να πάρω ένα μικρό αμάξι , απλά λόγω όγκου , ούτε ο εγώ , ούτε ο γιός μου χωράμε σε μικρότερο αμάξι τύπου 208 .
Σκέφτομαι και αυτόματο πάλι μετά από 11 χρόνια .
Από το Aircross λείπει αυτή η αίσθηση στιβαρότητας που έχουν ως επί το πλείστον τα Γερμανικά αυτοκίνητα. Θεωρώ ότι αυτή την αίσθηση την έχουν τώρα και τα Peugeot.
Συγκεκριμένα με το Aircross:
-
θα ακούς μπόλικο θόρυβο κύλισης, τόσο ώστε να σου κάνει εντύπωση και ίσως και να σε κουράζει αν κατεβάζεις παράθυρα.
-
θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι δεν έχει και την καλύτερη ηχομόνωση π.χ. θόρυβο/βουητό από τους (τεράστιους) θόλους
-
όταν μισοκατεβάζεις τα παράθυρα και κλείνεις τις μπροστινές πόρτες θα τα δεις (και θα τα ακούσεις) να τραντάζονται
-
λένε ότι δεν βγάζει τριγμούς. Φυσικά μύθος. Εμένα μου τρίζει η πλαφονιέρα. Πως γίνεται να τρίζει η πλαφονιέρα δεν το καταλαβαίνω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το σκιάδιο του συνοδηγού και ψαχουλεύοντας την οροφή διαπίστωσα ότι ήταν η πλαφονιέρα. Με μερικά 'μπουκέτα' (μπουνίδια) συνέρχεται αλλά την επόμενη ημέρα θέλει πάλι τη σφαλιάρα του.
-
τώρα το καλοκαίρι με κατεβασμένα παράθυρα, όταν θα σταματάς και θα σβήνεις την μηχανή θα λες 'Ρε συ, η μηχανή έκανε τόσο θόρυβο;;;; Ευτυχώς που με ανεβασμένα παράθυρα δεν ακούγεται'. Δηλαδή η μηχανή βγάζει καλό θόρυβο που ευτυχώς δεν περνά (ακόμη) στο εσωτερικό όταν έχεις ανεβασμένα παράθυρα.
-
αν ακούς μουσική, γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τα ηχεία και τις πόρτες. Ή τα ηχεία είναι φτηνιάρικα ή τα πάνελ στις πόρτες δεν αντέχουν και αρχίζει το τράνταγμα και η παραμόρφωση του ήχου αν ανεβάσεις αρκετά τον ήχο. Φυσικά αν δεν ακούς δυνατά την μουσική τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
η ανάρτησή του είναι σούπερ άνετη/μαλακή, αλλά και την λακκούβα θα καταλάβεις και το γκουπ θα ακούσεις. Γιατί; Γιατί είναι πολύ μαλακό και μόλις το αυτοκίνητο πέσει κάπου αρχίζει και κουνιέται πέρα/δώθε και φυσικά θα ακούσεις και το γκουπ. Ευτυχώς δεν περνά μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να κουράζει. Αλλά το πέρα/δώθε πιθανά κάποιους να τους ζαλίζει και κυριολεκτώ. Αυτό το πέρα/δώθε μου θυμίζει πολύ τα ασανσέρ που όταν κινούνται πολλές φορές καταλαβαίνεις ότι πάνε πέρα/δώθε.
-
στα ξαφνικά θα ακούς κάτι προειδοποιητικούς ήχους και δεν θα ξέρεις από που προέρχονται και τι αφορούν. Για κάποιο λόγο η Citroen δεν φρόντισε για κάθε προειδοποιητικό ήχο να βγάζει και ένα μήνυμα σε κάποια από τις δύο οθόνες. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, έτσι ξαφνικά την ώρα που οδηγώ ακούω έναν ήχο. Και αυτά. Ούτε ξέρω τι ήταν, ούτε αν είναι bug, ούτε οι οδηγίες χρήσης βοηθούν, ούτε κανείς ξέρει.
Τώρα θα με ρωτήσεις. Ρε συ Storm τίποτα θετικό δεν έχει αυτό το αυτοκίνητο;;
Απαντώ: 'Φυσικά και δεν το αλλάζω με τίποτα. Γιατί έχει πραγματικό χαρακτήρα SUV, έχει ότι ακριβώς ζητούσα και εννοείται ότι έχει πάρα πολλά θετικά σημεία. Τα παραπάνω που έγραψα εμένα δεν με ενοχλούν καθόλου. Κάποιος άλλος όμως που έχει συνηθίσει αμαξώματα και αίσθηση τύπου Γερμανίας πιθανά να ξενερώσει'
-
-
Πήγα το περιεργάστηκε σήμερα από κοντά.
Ενώ είναι πανέμορφο και ξεχωριστό,το τιμόνι είναι το epic fail που χαλάει όλη την εικόνα
Αυτό το πλαστικό φιλέτο που δεν το αφήνει να ανέβει παραπάνω, το βάζει ουσιαστικά στο line of sight σου, κρύβοντας σου το καντράν. Άσε δε το cruise control σε 3ο λεβιεδακι κάτω από το φλας. Της πλάκας. Τόσο δύσκολο ήταν να το ενσωματώσουν στο σώμα του τιμονιού;
-
Πήγα το περιεργάστηκε σήμερα από κοντά.
Ενώ είναι πανέμορφο και ξεχωριστό,το τιμόνι είναι το epic fail που χαλάει όλη την εικόνα
Αυτό το πλαστικό φιλέτο που δεν το αφήνει να ανέβει παραπάνω, το βάζει ουσιαστικά στο line of sight σου, κρύβοντας σου το καντράν. Άσε δε το cruise control σε 3ο λεβιεδακι κάτω από το φλας. Της πλάκας. Τόσο δύσκολο ήταν να το ενσωματώσουν στο σώμα του τιμονιού;
Αυτό το τιμόνι με είχε χαλάσει και ακόμα βέβαια με χαλάει να μην μπορώ να βάλω την θέση όπως θέλω. Αλλά αν ψιλοβολευτείς αξίζει νομίζω, τουλάχιστον εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το allure 1.2 100hp στα 22.200. Ελπίζω να μην ανέβει η τιμή ή εάν ανέβει να έχουμε καμια προσφορά μετά που θα τελειώσουν τα ετοιμοπαράδοτα. Με 6-7 αμάξια active που θα δώσουν σώσανε την χρονιά? Ανα αντιπροσωπεία ε
Οσο για το cruise control θα μάθεις στα τυφλά να το δουλευεις γιατί όταν μου έλεγε στο test drive επάνω που να το βρω το έψαχνα!
-
Από το Aircross λείπει αυτή η αίσθηση στιβαρότητας που έχουν ως επί το πλείστον τα Γερμανικά αυτοκίνητα. Θεωρώ ότι αυτή την αίσθηση την έχουν τώρα και τα Peugeot.
Συγκεκριμένα με το Aircross:
-
θα ακούς μπόλικο θόρυβο κύλισης, τόσο ώστε να σου κάνει εντύπωση και ίσως και να σε κουράζει αν κατεβάζεις παράθυρα.
-
θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι δεν έχει και την καλύτερη ηχομόνωση π.χ. θόρυβο/βουητό από τους (τεράστιους) θόλους
-
όταν μισοκατεβάζεις τα παράθυρα και κλείνεις τις μπροστινές πόρτες θα τα δεις (και θα τα ακούσεις) να τραντάζονται
-
λένε ότι δεν βγάζει τριγμούς. Φυσικά μύθος. Εμένα μου τρίζει η πλαφονιέρα. Πως γίνεται να τρίζει η πλαφονιέρα δεν το καταλαβαίνω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το σκιάδιο του συνοδηγού και ψαχουλεύοντας την οροφή διαπίστωσα ότι ήταν η πλαφονιέρα. Με μερικά 'μπουκέτα' (μπουνίδια) συνέρχεται αλλά την επόμενη ημέρα θέλει πάλι τη σφαλιάρα του.
-
τώρα το καλοκαίρι με κατεβασμένα παράθυρα, όταν θα σταματάς και θα σβήνεις την μηχανή θα λες 'Ρε συ, η μηχανή έκανε τόσο θόρυβο;;;; Ευτυχώς που με ανεβασμένα παράθυρα δεν ακούγεται'. Δηλαδή η μηχανή βγάζει καλό θόρυβο που ευτυχώς δεν περνά (ακόμη) στο εσωτερικό όταν έχεις ανεβασμένα παράθυρα.
-
αν ακούς μουσική, γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τα ηχεία και τις πόρτες. Ή τα ηχεία είναι φτηνιάρικα ή τα πάνελ στις πόρτες δεν αντέχουν και αρχίζει το τράνταγμα και η παραμόρφωση του ήχου αν ανεβάσεις αρκετά τον ήχο. Φυσικά αν δεν ακούς δυνατά την μουσική τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
η ανάρτησή του είναι σούπερ άνετη/μαλακή, αλλά και την λακκούβα θα καταλάβεις και το γκουπ θα ακούσεις. Γιατί; Γιατί είναι πολύ μαλακό και μόλις το αυτοκίνητο πέσει κάπου αρχίζει και κουνιέται πέρα/δώθε και φυσικά θα ακούσεις και το γκουπ. Ευτυχώς δεν περνά μέσα στο αυτοκίνητο ώστε να κουράζει. Αλλά το πέρα/δώθε πιθανά κάποιους να τους ζαλίζει και κυριολεκτώ. Αυτό το πέρα/δώθε μου θυμίζει πολύ τα ασανσέρ που όταν κινούνται πολλές φορές καταλαβαίνεις ότι πάνε πέρα/δώθε.
-
στα ξαφνικά θα ακούς κάτι προειδοποιητικούς ήχους και δεν θα ξέρεις από που προέρχονται και τι αφορούν. Για κάποιο λόγο η Citroen δεν φρόντισε για κάθε προειδοποιητικό ήχο να βγάζει και ένα μήνυμα σε κάποια από τις δύο οθόνες. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, έτσι ξαφνικά την ώρα που οδηγώ ακούω έναν ήχο. Και αυτά. Ούτε ξέρω τι ήταν, ούτε αν είναι bug, ούτε οι οδηγίες χρήσης βοηθούν, ούτε κανείς ξέρει.
Τώρα θα με ρωτήσεις. Ρε συ Storm τίποτα θετικό δεν έχει αυτό το αυτοκίνητο;;
Απαντώ: 'Φυσικά και δεν το αλλάζω με τίποτα. Γιατί έχει πραγματικό χαρακτήρα SUV, έχει ότι ακριβώς ζητούσα και εννοείται ότι έχει πάρα πολλά θετικά σημεία. Τα παραπάνω που έγραψα εμένα δεν με ενοχλούν καθόλου. Κάποιος άλλος όμως που έχει συνηθίσει αμαξώματα και αίσθηση τύπου Γερμανίας πιθανά να ξενερώσει'
Για τα γερμανικά αμάξια , η εμπειρία που είχα δύο φορές , ήταν αρνητική . Εχω μπεί άλλες 3-4 φορές στο παρελθόν δεν με τρέλαναν . Εχω μπεί λίγο περισσότερες στο προτελευταίο κάντρυμαν . Ωραίο αν το οδηγείς , υποφερτό αν είσαι συνοδηγός , τραγικό αν κάθεσαι πίσω .
Προφανώς ξέρω τι να περιμένω . Ενα ψηλό μικρό αμάξι το οποίο στην καλύτερη έκδοση του , είναι κάτω από το 2008 σε τιμή.
Η σύγκριση μεταξύ της 5 και της 4 είναι συντριπτική υπέρ της 5 . Αλλά όχι ότι η 4 δεν είναι καλό αμάξι . Οπως είπαμε όλοι οι εταιρείες ανεβάζουν την ποιότητα ανάλογα με την κατηγορία .
Αν σου τρίζει η πλαφονιέρα ίσως έχει κουνηθεί κάποιο στήριγμα του ουρανού .
Καλό είναι να τα πεις αυτά στο σέρβις για να σου μαζέψουν ότι έχεις .
Η 5 στον εξοπλισμό που έχω έκανε τότε 33000 €. Η 4 21000 , κάπου αυτή η διαφορά πρέπει να αποτυπώνεται .
Και εγώ στην δουλειά μου στα ακριβότερα σπίτια έχω ακριβότερο εξοπλισμό . Ετσι πάνε αυτά .
Το θέμα είναι η σύγκριση του Αιρκρος με το Στόνικ , το Αρόνα , το Κρος Τ .
Η μαλακή ανάρτηση μου αρέσει .
Τώρα θυμήθηκα ότι έχω κάνει ένα άλλο τεστ ντραίβ . Αφησα την υδροπνευματική και οδήγηση το αιρκρος στα κατεστραμμένα από τα φορτηγά στενά πίσω από τον Χανιαδάκη . Μετά οδήγησα τον κάκτο με την ανάρτηση με τα διπλά ελατήρια . Η τελευταία είχε διαφορά στην άνεση .
Ισως την βάλουν στο φέις λίφτ μαζί με τα καθίσματα του .
-
-
Πήγα το περιεργάστηκα σήμερα από κοντά.
Εγώ το βρίσκω τέλειο, ήταν από τους λόγους που το αυτοκίνητο πήρε ακόμη έναν πόντο σε σχέση με άλλα, αλλά όντως σε κάποιους δεν τους πηγαίνει, σεβαστή η άποψή σου (φυσικά!).
Για το λεβιεδάκι θα σου πω ότι κάνεις όμως λάθος, μάλιστα εγώ θα ήθελα να είχαν κρατήσει και στα δεξιά τα ρυθμιστικά για το ηχοσύστημα και το έχω εκφράσει αυτό πολλάκις στο παρελθόν και σε αυτό το φόρουμ.
Είναι απίστευτα εργονομικό και ασφαλές, δεν σηκώνεις ποτέ τα χέρια από το τιμόνι για να το χειριστείς (μόνο με 1-2 δάχτυλα που ΔΕΝ βρίσκονται στο τιμόνι ούτως ή άλλως) και έχω συνεχόμενη επαφή, καθώς σε αυτοκινητόδρομο κυκλοφορώ μόνο με αυτό για πολύ ώρα, δεν πατάω καθόλου πεντάλ. Αν το μάθεις είναι λίγο σαν video game, παίζοντας κυριολεκτικά με τα 2 αυτάκια (και προσπεράσεις κάνω έτσι, ο μέσος το + και ο παράμεσος χτυπάει το -), και αν θες να κόψεις (διόδια, ή μεγάλες στροφές), απενεργοποιείς με το on/off (ένα τεράστιο κουμπί στα πλάγια), και μόλις στρίψεις ξαναπατάς το κουμπί (on) και φεύγει. Επίσης αν πατήσεις ON και το + πιάνει την ταχύτητα που έχει εκείνη τη στιγμή.
Επίσης τα κουμπιά που είναι λίγα στο τιμόνι είναι ΜΕΓΑΛΟ πλεονέκτημα, σε δικά μου αυτοκίνητα με πολλά κουμπιά στο τιμόνι ποτέ δεν τα έμαθα όλα, πάντα κοιτάω, και σχεδόν πάντα πρέπει να σηκώσεις κάποια δάχτυλα που κρατάνε το τιμόνι. Στο B max ας πούμε το βρίσκω ποιο δύσκολο, νιώθω ότι δεν έχω πλήρως τον έλεγχο και το χρησιμοποιώ ελάχιστα στα ταξίδια μου, ή και καθόλου.
Τι αυτοκίνητο έχεις τώρα και που έχει το cruise control?
Για το τιμόνι δεν μπορώ να πω τίποτα, πάρε το TD και δες αν το αντέχεις, και αν μπορείς να βρεις θέση οδήγησης, αν όχι, πήγαινε παρακάτω, αλλά για το cruise control, στο πρώτο σου μεγάλο ταξίδι θα το μάθεις, και μετά θα καταλάβεις την απλότητα και λειτουργικότητα της ιδέας. Δεν είναι τυχαίο που το έχουν κρατήσει τόσα χρόνια στον όμιλο.
-
Dublin, όταν έχεις ενεργοποιημένο το adaptive cruise control, και αλλάζεις σχέση μετάδοσης απενεργοποιηται και πρεπει να το ξαναπατησεις ή το κρατάει ενεργοποιημενο;
-
Dublin, όταν έχεις ενεργοποιημένο το adaptive cruise control, και αλλάζεις σχέση μετάδοσης απενεργοποιηται και πρεπει να το ξαναπατησεις ή το κρατάει ενεργοποιημενο;
Λογικά θα πρέπει να το κρατάει...ποτέ δεν είχα αυτοκίνητο που να το απενεργοποιεί όταν αλλάζει σχέση, ακόμα και πριν 16 χρόνια. Θα μου έκανε εντύπωση εν έτη 2020 να απενεργοποιείται.
-
Λενε πως σε καποια το adaptive σταματα όταν πατάς συμπλεκτη
-
το allure δεν εχει adaptive cruise control (είναι έξτρα).
στο εγχειριδιο παντως λεει οτι δεν απενεργοποιείται με τις αλλαγες. Μονο αν η ταχυτητα πέσει κάτω από τα 30km/h (στο χειροκίνητο κιβώτιο) για ευνόητους λόγους
-
Τι αυτοκίνητο έχεις τώρα και που έχει το cruise control?
Ειλικρινα μου θυμισε το 3ο λεβιεδακι που ειχε το 206 μου (15ετιας) που ειχε εκει τα χειριστήρια του ραδιοCD. Το θεωρω μεγαλο εργονομικο φαουλ σε ενα κατα τα αλλα κομψοτατο εσωτερικο. Δλδ απο την μια εχεις τα piano buttons και απο την αλλη την γκουμουτσα περασμενων ετων. Ειδικα δε η θεση του, ειναι ακριβως πισω απο την χοντρουλη ακτινα του τιμονιου, που σημαινει οτι δεν εχει οπτικη επαφη σχεδον ποτε.
Τωρα οδηγω το Opel Grandland X αλλα νομιζω οτι η ιδια υλοποιηση του cruise control υπαρχει και στο Astra. Δεν μπορω να φανταστω πιο κομψη και χρηστικη θεση των κουμπιων. Στο αριστερο μισο του τιμονιου, κουμπακια χωνευτα και ενα μικρο joystikc ωστε να ανεβαζεις/κατεβαζει ταχυτητα. Βασικα οι λειτουργιες ειναι ιδιες οπως τις περιγραφεις. Φανταζομαι και στο 3008 καπως ετσι θα ειναι.
Για την θεση οδηγησης προφανως ειναι και στον βολεψη του καθενος αλλα εγω προσωπικα για να εχω οπτικη επαφη με το καντραν επρεπε να γερνω μπροστα σηκωνοντας την πλατη μου. Νομιζω τετοια ασχημη θεση οδηγησης μονο σε Yaris του 12 εχω ξανασυναντησει
-
Α, θενξ δεν το ξερά.
Γενικά αν κρατήσει έτσι χαμηλές τις τιμές η Peugeot όπως τώρα με τα ετοιμοπαραδοτα τότε γυρνάω στην μαμά psa, αυτά ξέρουμε αυτά εμπιστευόμαστε.
Ασχετο, Α! ρε γκραντλανταρα, το πιο τιμιο αυτοκινητο μετα τα σουτζουκια.
Εγώ το έχω κατευχαριστηθει, μαύρη μαυρίλα το ταμπλό, αλλά ταξιδεύεις με 150 160 και λες πας 110 120.
Εξαιρετικό αυτοκίνητο εν τέλη και ας τρίζει σε κάποια σημεία. Πάντα έχω σπρέι μαζί μου, δεν λέω ποιο μη παρεξηγηθώ όπως και έγινε.
-
Όταν είχα αγοράσει το Aircross είχα τονίσει ότι το ήθελα γιατί σε πολλά μου θύμισε το 207GT που είχα! Που σημαίνει ότι μέσα στο αυτοκίνητο πολλά μου φάνηκαν γνώριμα, οπότε θα ήταν ποιο ευκολόχρηστο για μένα αφού είχα 7 χρόνια το 207 και το είχα συνηθίσει. Διακόπτες, λεβιεδάκια cruise control, πλαφονιέρες, τιμόνι, διακόπτες παραθύρων, μοχλοδιακόπτες φώτων και διάφορα άλλα παραμένουν ίδια. Πιστεύω ότι και στο 2008 θα έχει στοιχεία του 'παρελθόντος'.
Αυτό που δεν έχει το Aircross και μάλλον δεν έχει και το 2008 είναι ο πορτοκαλί φωτισμός σε καντράν, οθόνη, διακόπτες. Για μένα ήταν (και είναι) ο καλύτερος φωτισμός για εσωτερικό αυτοκινήτου. Ευτυχώς έχω το 206 και τον ευχαριστιέμαι...!...
-
Για τα γερμανικά αμάξια , η εμπειρία που είχα δύο φορές , ήταν αρνητική . Εχω μπεί άλλες 3-4 φορές στο παρελθόν δεν με τρέλαναν . Εχω μπεί λίγο περισσότερες στο προτελευταίο κάντρυμαν . Ωραίο αν το οδηγείς , υποφερτό αν είσαι συνοδηγός , τραγικό αν κάθεσαι πίσω .
Προφανώς ξέρω τι να περιμένω . Ενα ψηλό μικρό αμάξι το οποίο στην καλύτερη έκδοση του , είναι κάτω από το 2008 σε τιμή.
Εγώ δύο αυτοκίνητα είχα 'Γερμανικής' φιλοσοφίας. Ένα Opel Astra και το Fabia. Και τα δύο τα έδωσα γρήγορα γιατί τα βρήκα αδιάφορα εντελώς. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η αίσθηση, αλλά τα Γαλλικά μου δείχνουν ότι έχουν χαρακτήρα. Τα δύο 'Γερμανικά' κέρδιζαν σε ποιότητα κατασκευής, υλικά, στιβαρότητα, ηχομόνωση, αίσθηση αντοχής αλλά μέχρι εκεί. Μετά ξεκινούσε η αδιαφορία και η έλλειψη χαρακτήρα. Και στα δύο αυτοκίνητα πολλές φορές χασμουριόμουν από την βαρεμάρα. Με τα Γαλλικά αυτό δεν το έχω πάθει ποτέ.
Συμπέρασμα: Μπορείς να πάρεις ότι αυτοκίνητο θέλεις, από μένα έχεις το ελεύθερο, αρκεί να είναι Γαλλικό... χα!χα!...
-
Α και κατι αλλο θυμηθηκα που μου αφησε ασχημη εντυπωση. Πολυ φτηνιαρικο το μπουλ λεβιε. Εχει δυο κομματια καουτσουκ γυρω γυρω εκει που χουφτιαζει το χερι και σου αφηνει μια αισθηση...τραχιας λαστιχιλας.
Δεν συναδει με το εσωτερικο, εκει ηθελε ενα καλο μαλακο πλαστικο, μια δερματινη, κατι για να δενει αρμονικα
@Lap μοιρασου την γνωση βρε φιλε, πες μας κι εμας για το σπρει - εστω περιφραστικα
-
Το πομολο του λεβιε ταχυτητων, εχει ενα Τ σχημα. Ολα αυτα βεβαια στην πρωτη εκδοση, δεν ξερω μηπως στις πιο ακριβες το αλλαζουν
ευχαριστω για την διευκρινηση του σπρει
-
Α και κατι αλλο θυμηθηκα που μου αφησε ασχημη εντυπωση. Πολυ φτηνιαρικο το μπουλ λεβιε. Εχει δυο κομματια καουτσουκ γυρω γυρω εκει που χουφτιαζει το χερι και σου αφηνει μια αισθηση...τραχιας λαστιχιλας.
Δεν συναδει με το εσωτερικο, εκει ηθελε ενα καλο μαλακο πλαστικο, μια δερματινη, κατι για να δενει αρμονικα
@Lap μοιρασου την γνωση βρε φιλε, πες μας κι εμας για το σπρει - εστω περιφραστικα
Τι ειναι το μπουλ λεβιε;
Σπρευ σιλικόνης.
Για πες για το Puma.
Εγω τα Β suv τα χωρίζω σε 2 κατηγορίες, τα μικρά, κ τα μεγαλύτερα (2008, Captur, Kamiq, το νεο Juke είναι στη μέση, αρκετά μεγάλο κ με χώρους αποσκευών, αλλά τα χαλάει λίγο στην coupe σχεδίαση κ στα κεφάλια των πίσω).
Το Puma είναι στα μικρά για μένα.
-
Ναι δεν ξερω εαν το Puma θα επρεπε να μπαινει απεναντι στο 2008, αλλη κατηγορια το 2008 ξεκαθαρα σε χωρους. Ισως το πιο κοντινο στο 2008 να ειναι το Crossland - για χωρους παντα μιλαμε
Για το Puma τα εγραψα και στο νημα του, ενα Fiesta με πιο μεγαλες ροδες,χανει πολυ στην συγκριση με το 2008. Τιμιο το εσωτερικο του αλλα δεν εχει το wow factor του 2008.
-
Ναι δεν ξερω εαν το Puma θα επρεπε να μπαινει απεναντι στο 2008, αλλη κατηγορια το 2008 ξεκαθαρα σε χωρους. Ισως το πιο κοντινο στο 2008 να ειναι το Crossland - για χωρους παντα μιλαμε
Για το Puma τα εγραψα και στο νημα του, ενα Fiesta με πιο μεγαλες ροδες,χανει πολυ στην συγκριση με το 2008. Τιμιο το εσωτερικο του αλλα δεν εχει το wow factor του 2008.
Συμφωνώ μαζί σου. Μεγάλος fun της Ford, αλλά κάπου έχουν κολλήσει στα SUV τους.
Αφού έχουν ένα μικρό SUV, κ όμορφο, σαν το Ecosport, k μετά πάνε στο Kuga στα 40-50εκ παρα πάνω, έπρεπε να βγάλουν κάτι κοντά στα 4,35μ κ καλύτερο εσωτερικό από του Fiesta. Ένα τέτοιο αυτοκινητο μάλλον θα πήγαινε νο1 στις επιλογές μου.
Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά.
-
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)