-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να προτείνει καλώδιο USB σε Micro USB αρκετά ανθεκτικό
ώστε να συνδέω το κινητό (Android) με την θύρα USB. Επίσης λόγω οριακόυ χώρου θα ήταν ιδανικό
αν το άκρο Micro ήταν κάθετο (90o angled).Έχετε καμιά καλή πρόταση καθώς σε skroutz δεν βλέπω κάτι να κάνει κλικ...!
-
Δες στο gearbest, banggood κτλπ. Πήρα από εκεί ένα type c για το αυτοκίνητο μου. Μικρό 10cm περίπου και ορθή γωνία ώστε να χωράει στην θέση του αυτοκινήτου. Φτηνό ήταν, νομίζω λιγότερο από 5 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, αλλά έκανε αρκετό χρόνο για να έρθει.
-
Από Ελλάδα δεν παίζει τίποτα λες?
-
Πριν 3 μήνες που έψαχνα δεν είχα βρει τίποτα. Μάλιστα δεν ειχα βρει ούτε καν αμαζον, αλλά εγώ έψαχνα για type c εγώ εσύ ψάχνεις για διαφορετικό
Καλώδιο Micro USB και γωνιακό 90 μοιρών