-
Συντροχοι καλημερα!
Ειμαι κατοχος ενος xceed launch III, το οποιο οπως πολλοι θα γνωριζετε το επαιρνες ως ειχε, δεν μπορουσες να βαλεις επανω τιποτα απο εξτρας.
Εχω μεγαλο καημο με το αυτοματο ανοιγμα του πορτπαγκαζ. Ειτε με το κοντρολ ειτε με το ποδι (κινηση κατω απο την οπισθια καμερα) και μετα κλεισιμο ειτε με κουμπι εσωτερικα του πορτπαγκαζ ειτε με το κοντρολ.
Υπαρχει περιπτωση να κανω καμια πατεντα ? καπου στο 1000αρικο ζητανε στην ΚΙΑ. Θεωρω πως το αμαξι εχει ηδη την υποδομη απλα αντι για κουμπι στο τελος εχει μια ταπα.
Εχω βρει και στο youtube διαφορες πατεντες για το πως να το κανεις αλλα δεν θελω να σκαλισω ακομα τοσο πολυ ενα αμαξι 5 μηνων.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Ερε κάτι καημούς που χει ο κόσμος...
Καλορίζικο το ακόμη καινούριο όχημα φίλε, αλλά όπως λες, και να είναι δυνατή κάποια τέτοια επέμβαση σίγουρα αν γίνει εκτός αντιπροσωπείας θα επηρεάζει τη μακροχρόνια εγγύηση που έχει και έιναι κρίμα.
Κάνα δυο φορές που το είδα σε χρήση από κοντά, μου φαίνεται το πιο 'άχρηστο' πράγμα. Απ' τη στιγμή που θα πρέπει να καταφύγεις σε πάτημα πλήκτρου για να ξεκλειδωθεί το αμάξι, ποιο το νόημα; κι έπειτα είναι τόσο αργή η κίνηση των μηχανισμών συνήθως, που καταντάει γελοίο όσο το έχω δει (ενώ σε μακροχρόνια χρήση μου φαίνεται απλά θέμα χρόνου να γίνει κάτι που θα ζορίσει/χαλάσει το μηχανισμό, όπως λάθος φόρτωση ενός ογκώδους αντικειμένου, μια σακούλα που θα καλύπτει το κούμπωμα και άλλα τέτοια).
Να φανταστείς στο αυτοκίνητα μου, ούτε καν το ξεχωριστό πλήκτρο ξεκλειδώματος του πορτμπαγκάζ δεν χρησιμοποιώ ποτέ...
-
Δεν χρειαζεται να πατησεις κουμπι , μπορεις και με το ποδι να το ανοιξεις. Επισης ειναι τοσο βαρυ το πορτ παγκαζ του στο κλεισιμο που αν κρατας κατι η πρεπει να το αφησεις κατω η απλα δινεις μαχη.
Και γενικα επειδη ειμαι γονιος και μονιμα βαζω και βγαζω καροτσια, τσαντες, καρεκλακια κτλ θα μου ειναι σωτηριο.
Τωρα σχετικα με την εγγυηση, δεν εχεις αδικο αλλα δεν ξερω αν θα το προσεξει και κανεις.. δεν ειναι οτι πηγα και εβαλα αεριο η εβαλα αλλη τουρμπινα. Σιγουρα θα εχει ενα ρισκο αλλα μικρο πιστευω. Παντως τα 1000 που ζητανε ειναι αδιανοητο ποσο.
Τελος, θεωρω οτι το αυτοκινητο το δικο μου με ενα αυτοκινητο που εχει αυτο το κιτ, δεν νομιζω να διαφερουν τοσο στην καλωδιωση.
-
Κοίτα η Kia και η Hyundai ότι ζητήσεις ως έξτρα 1000 ευρώ θα σου πουν από ηλεκτρικό χειρόφρενο μέχρι το αυτόματο πορτ μπαγκαζ που λες.
Επίσης αν ζητήσεις ως έξτρα για παραγγελία σου λένε πέρα από 1000ρικο ότι θα κάνει 6 μήνες να έρθει λες και αυτό το έξτρα εκείνη τη στιγμή θα κατασκευαστεί.
Ακόμα έχουν τα launch ε;Νομιζω Νοέμβριο ειχαν ερθει αν δεν κανω λάθος.Σε τι τιμή το πήρες;
-
Η κια στις παραδόσεις είναι τραγική.Ξερω περίπτωση παραγγελίας από τελος του 19 σε ντίζελ 48v που παραδόθηκε τέλος Ιουλίου και δεν μπορούσε να το κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα γιατί το έφεραν με λάθος πιστοποιητικά! Και μιλάμε για αμάξι στα 35 χιλιάρικα φορτωμένο τα πάντα όλα και ο τύπος το κοιτούσε στο γκαράζ!
-
Εμένα στη Kia και Hyundai γελαγαν όταν τους έλεγα για παραγγελία. Μου είχαν πει 'τουλαχιστον 6μηνο' και σε μια Hyundai μου είπε 8 μήνες.
Πολύ καλό αυτοκίνητο αν σου αρέσουν αυτού του είδους. Νομίζω το καλύτερο ξεκάθαρο crossover (ναι, θα το προτιμούσα από Focus Active).
-
Το xceed εχει και λιγο ευκολοτερο μπες βγες για τους ψηλους και ογκωδεις σε σχεση με το φοκους ακομα και το ακτιβ. Εχω δυο μερες από δουλειά ενα φιεστα και για να βγω απο αμαξι σχεδον μπουσουλαω!!
Ειναι μεγάλο θέμα για τους ψηλους και ογκωδεις το υψος της θεσης οδηγησης, τοσο μεγαλο θεμα που γίνεται σχεδον βασανιστηριο σε βαθος χρόνου.
Χceed και περισσότερο το cx30 εχουν καλο μπες βγες και χωρις να ξεφεύγουν σε ύψος.
-
Βλέπω τον κατάλογο εξοπλισμού. Ισχύει ότι ο συναγερμός δεν είναι standard σε καμιά έκδοση;
-
Καλησπέρα σε όλους,
Επειδή προτίθεμαι να αγοράσω KIA XCEED 1.4 T-GDI θα ήθελα από ιδιοκτήτες να μοιραστούν μαζί μας την έως τώρα εμπειρία τους. Πιο συγκεκριμένα σε forum του εξωτερικού αναφέρουν κάποιες περιπτώσεις εισροής υδάτων στην μοκέτα πίσω από το κάθισμά του συνοδηγού και επίσης ότι τραβάει το τιμόνι λίγο αριστερά.
Τέλος θα με ενδιέφερε και η κατανάλωση για το εν λόγο μοτέρ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Γενικά βλέπω αυξημένα CO2 , καλό θα ήταν αν δεν βιάζεσαι να περιμένεις τον νέο 1.5. Για την πραγματική κατανάλωση δεν ξέρω....
-
-
Ευχαριστώ πολύ κατ αρχάς,
Σκέφτομαι να μην εμπλακώ με mild hybrid, μπαταρίες, μικρότερο χώρο αποσκευών λογικά, και παιδικές ασθένειες!!
Επίσης με χαλάει που δεν έχει ομαλή ροή η οδήγηση σε αυτά κατά το άφημα του γκαζιού (δεν ρολάρει).
-
Πολύ καλό αυτοκίνητο, αν ψώνιζα στη κατηγορία μάλλον θα το προτιμούσα από όλα, και από Focus Active, αλλά πετρέλαιο για μένα οπότε δεν τα ξέρω τα της βενζίνης.
Δεν έχω προσωπική γνώση, αλλά μου φαίνεται εύκολα θα βλέπεις 8αρακια, τέλη κυκλοφορίας αν δεν ανέβει με WLTP είναι οκ..
Η Premium νομίζω έχει όλα τα βασικά και βάλε, δεν χρειάζεται παραπάνω. Δεν ξέρω τώρα τι γίνεται, αλλά νομίζω μετά από 16' ζάντες πήγαιναν κατ'ευθειαν στις 18', γνώμη μου ότι το 17' θα ήταν ιδανικό για ένα τέτοιο αυτοκίνητο.
Μη το φοβάσαι το my mild hybrid, πολύ απλό σύστημα είναι. Μόνο φοβάμαι μην κόψει ήδη από τα σχετικά περιορισμένα λίτρα αποσκευών (σχετικό αυτό, γιατί Focus έχει ακόμη λιγότερα).
Δυστυχώς δεν κυκλοφορούν πολλά εκεί έξω. Είχα λιγότερες από 5 θεάσεις από αρχή κυκλοφορία του.
-
Καλησπέρα,
Αυτό πιστεύω και εγώ. Επιβεβαιωσα οτι τέλος ο 1.4, ότι υπάρχει σε στοκ. Από το νέο έτος 1.5 mild hybrid.
-
Καλησπέρα,
Αυτό πιστεύω και εγώ. Επιβεβαιωσα οτι τέλος ο 1.4, ότι υπάρχει σε στοκ. Από το νέο έτος 1.5 mild hybrid.
οπότε από το νέο έτος θα τσιμπήσει κάνα χιλιάρικο για πλακα
-
Θα ανεβάσουν κιαλλο ένα ήδη αρκετά ακριβό όχημα; Καλά κρασιά. Τίποτα το Xceed το έχουν μόνο για βιτρίνα. Αυτοί θέλουν να πουλάνε Ceed & Stonic...
-
Δεν τα ξέρω καλά, αλλά γιατί λέτε ότι είναι πολύ ακριβό το Xceed; Καλές μου φαίνονται οι τιμές του.
Είναι ίσως το μοναδικό καθαρό C crossover, έχει κυκλοφορήσει μόλις ένα χρόνο πριν, περιέχει σχεδόν τα πάντα από την δεύτερη έκδοση, με τους πιο σύγχρονους κινητήρες που έρχονται θα είναι ακόμη πιο Ευρωπαϊκό.
Το αντίστοιχο Focus Active πόσο έχει; Να πω ότι θεωρώ το Xceed πιο ποθητό και πρακτικό σε όλους τους τομείς.
-
Θα ανεβάσουν κιαλλο ένα ήδη αρκετά ακριβό όχημα; Καλά κρασιά. Τίποτα το Xceed το έχουν μόνο για βιτρίνα. Αυτοί θέλουν να πουλάνε Ceed & Stonic...
Ε ναι ρε Χρήστο πάρε παράδειγμα το I 30 δεν ανεβηκε
-
Δεν τα ξέρω καλά, αλλά γιατί λέτε ότι είναι πολύ ακριβό το Xceed; Καλές μου φαίνονται οι τιμές του.
Είναι ίσως το μοναδικό καθαρό C crossover, έχει κυκλοφορήσει μόλις ένα χρόνο πριν, περιέχει σχεδόν τα πάντα από την δεύτερη έκδοση, με τους πιο σύγχρονους κινητήρες που έρχονται θα είναι ακόμη πιο Ευρωπαϊκό.
Το αντίστοιχο Focus Active πόσο έχει; Να πω ότι θεωρώ το Xceed πιο ποθητό και πρακτικό σε όλους τους τομείς.
κοίτα Dublin εγω που κοιτάζω για diesel γενικά αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει νομίζω κάνα 2 χιλιάρικα διαφορά το ένα με το άλλο. Σαφώς και θεωρώ πως είναι ποιο ωραίο και ποιο πρακτικό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι και τόσο ακριβο
-
Και γω ξεκάθαρα xceed ίσως κάποιες φορές να μην φταίει το αυτοκίνητο αλλά η τσέπη μας ίσως. Τεσπα όπως έχω ξαναπεί σε καμμια 10ρια μέρες θα γράψω ένα σεντόνι και εκεί σας θέλω όλους να σας ακούσω.
Kia XCeed - crossover