-
@sabas_thess Καλησπέρα!
Είχα κάνει test drive το 160hp και έχω στην κατοχή μου το 140hp.
Δεν εντόπισα διαφορές. Ίδια κιλά ροπής.
Βέβαια δε θυμόμουν 100% το πως δούλευε γενικά το 160hp.
Πάντως από την αντιπροσωπεία, μου είπαν και με διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει καμιά διαφορά (πράγμα το οποίο κατάλαβα κι εγώ οδηγώντας τα) και μάλιστα ίσως είναι ελαφρώς καλύτερο το 140hp. Βέβαια υπάρχει και το marketing πίσω από το τελευταίο που μου είπαν. -
Καλά μλκιες λένε, ως συνήθως, οι αντιπροσωπείες γενικότερα. Άκου είναι καλύτερο ενώ έχασε 20ps! Τουλάχιστον αν διατήρησε την ροπή δεν έχασε πολύ από την ουσιαστική του δύναμη.
-
Κοίτα, δεν το έχω νιώσει στιγμή να κρεμάει. Και σκέψου ακόμα είμαι στα 3.000 χλμ. Θέλω να πω πως, είναι πολύ δυνατό το μοτέρ του και τραβάει για πλάκα, παρόλο το μεγάλο του βάρος.
Κάτι το οποίο δεν έχει έναντι του 160hp, είναι το sailing.
Αδιάφορο βέβαια για μένα αυτό. -
Στο νήμα του i30 έχω ανεβάσει εδώ και κάποιες μέρες δυναμομετρησεις του 140 (έβγαλε 145) και του 160 (έβγαλε 177). 279Nm το 140, 270 Νm το 160.
Κατάργησαν το sailing? -
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Στο νήμα του i30 έχω ανεβάσει εδώ και κάποιες μέρες δυναμομετρησεις του 140 (έβγαλε 145) και του 160 (έβγαλε 177). 279Nm το 140, 270 Νm το 160.
Κατάργησαν το sailing?Έχει μεγαλύτερη ροπή το 140ps, σοβαρά τώρα; Πολύ καλό αν ισχύει
-
Σύμφωνα με τη hyundai έχουν και τα 2 την ίδια (253Nm) με το 160αρι να την διατηρεί σε μεγαλύτερο φάσμα στροφων.
Kia XCeed - crossover