-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Ο χρήστης anna_ap έγραψε:
Καλησπέρα σας!!Έχω το Renault Clio, του 2008, 1.2 TCE και σήμερα μου έμφανισε πρώτη φορά το εξής πρόβλημα:
Ενώ οδηγούσα κανονικά, πάρκαρα και μετά όταν το ξεκίνησα πάλι, πάω να βάλω δεύτερα και δεν έπιανε το γκάζι. Οι στροφές ανέβαιναν κανονικά όσο είχα πρώτη, μετά όμως σαν να μην λειτουργούσε. Το έσβησα, δοκίμασα ξανά και μετά από 100μ πάλι το ίδιο πρόβλημα, μόνο που αυτή την φορά δεν ξεκίνησε ξανά. Το σταμάτησα και όταν δοκίμασα να το ξεκινήσω, γυρνούσα το κλειδί, πατούσα γκάζι και έφτανε μέχρι 500 στροφές και έσβηνε, ενω ταυτόχρονα έτρεμε. Δεν μάρσαρει με λίγα λόγια. Ήρθε η οδική βοήθεια να το πάρει και όταν φτάσαμε στο συνεργείο, λειτουργούσε κανονικά. Τώρα θα το κοιτάξουν από Δευτέρα γιατί είχαν κλείσει. Να σημειώσω ότι το έχω αγοράσει μεταχειρισμένο, αλλά όλα τα σέρβις έχουν γίνει κανονικά, ενώ πρόσφατα έκανα κι γω ένα μεγάλο σέρβις.
Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;Το αμάξι να συνδεθεί σε διαγνωστικό μηχάνημα να δείτε εάν έχει αποθηκεύσει κάποια βλάβη.
Πιο πολύ ταιριάζει για ηλεκτρονικό πρόβλημα .
Πρόβλημα με Renault Clio 2008, 1.2 TCE