-
cirus, να φανταστω δεν ειχες καποιο obd για να δεις τι σφαλματα εβγαζε οταν εμεινε το αυτοκινητο;
οχι δεν έχω
-
Παιδιά έχετε εικόνα για το ποιό είναι σκληρό στην ανάρτηση; Fiesta ST ή Puma ST?
κοιτα σκληρά είναι και τα 2 ανετο δεν λές κανένα από τα 2.
Εγω που οδηγησα πολύ ποιο παλιά το fiesta μου φαίνεται το PUMA μου λιγότερο σκληρό αλλά μην το πάρεις και τοις μετρητης καθώς το fiesta μια φόρα παλιότερα το οδηγησα οχι back to back για να βγάλω συμπέρασμα.
Νομιζω δεν έχουν διαφορές γενικά και τα 2 σκληρές αναρτησεις.
Ξερω ότι το PUMA έχει ένα συστημα που περιορίζει τον συντονισμό και είναι αρκετα ποιο άνετο όσο ανεβαίνει η ταχύτητα και πραγματικα το επιβεβαιώνω ότι όσο ανεβαίνει η ταχύτητα δεν κοπανάει και αποσβαίνει καλά. Σε πολύ μικρες ταχύτητες όμως είναι σκληρό. Για το Fiesta δεν ξέρω ρώτα τον Mastora που το έχει
-
Cirus , το δικο σου εχει ενδειξη πιεσης του τουρμπο;
-
Cirus , το δικο σου εχει ενδειξη πιεσης του τουρμπο;
ξεχωριστό οργανάκι όχι δεν έχει , δεν έχω κοιταξει στον πίνακα οργάνων αν έχει να δείχνει και αυτό στις επιλογές. Θα το κοιταξω και θα σου απαντησω στην πρώτη ευκαιρία αν και δεν νομίζω
-
Αν εχει στον πινακα οργανων ρωτω. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι τα st ειχαν αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
-
Για οικογενειακό κάνει ή θα ξερνάνε τα παιδιά πίσω λόγω και ημιάκαμπτου;
Κάνει για γρήγορο οικογενειακό;
Πιστεύω ότι έπρεπε η φορντ να το εξοπλίσει με δυνατότητα ρυθμίζομενης ανάρτησης ως προς την άνεση όπως π.χ. civic R, i30N και άλλα πολλά.
-
Πιστεύω ότι έπρεπε η φορντ να το εξοπλίσει με δυνατότητα ρυθμίζομενης ανάρτησης ως προς την άνεση όπως π.χ. civic R, i30N και άλλα πολλά.
Εδώ κόβουν εξοπλισμό και η τιμή συνεχίζει να βρίσκεται στο ταβάνι, ρυθμιζόμενη ανάρτηση θα του έβαζαν;
Ποιός θα το πλήρωνε μετά;
Ήδη έχει 35χιλ. Με ανάρτηση θα έφτανε άνετα τα 40
-
ναι την αναρτηση του i30 θα ήθελα και γω που είναι ρυθμιζόμενη. αλλά δυστηχώς δεν βαζουν ρυθμιζόμενη και θα πήγαινε ακόμα ποιο ακριβα που ηδη είναι πολύ.
μια χαρά κάνει για σπορ οικογενειακό. (για αυτον τον λόγο το έβγαλε βασικα η ford). Για ανθρώπους που θέλουν το FIESTA ST αλλά χρειάζονται παραπάνω χώρους.
Προφανως θα κοπανάει λίγο αλλά η δική μου συμβιώση μαζί του είναι μια χαρά μέχρι στιγμης δεν έχω θέματα καθόλου αλλά αυτό είναι θέμα ανθρώπου οτι και να σου πω.....δεν ξέρω πως θα φανεί στα παιδιά σου. Εγω που έχω βαλει ενηλικες και έχω κάνει και ταξίδι πολύ κοντινο για μπανακι μια χαρουλα ήταν πίσω. δεν παραπονέθηκαν καθόλου
το καλύτερο εναι να πάρεις στην car center που έχει test drive ενα st να το δεις μόνος σου. Δεν κάνω διαφήμιση πάρε το απο αλλου αν θες απλά εκεί είναι νομίζω το μοναδικο για τεστ drive στην αθηνα
-
Οργανάκι πίεσης λαδιού στο Fiesta δεν έχει. Σύγκριση με το Puma σε σκληρότητα ανάρτησης επίσης δεν έχω να πώ κάτι μιας και δεν το έχω οδηγήσει. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση θα ανέβαζε πολύ το κόστος. Βγάζει μια after market η Ford ρυθμιζόμενη αλλά και αυτή δεν είναι προσανατολισμένη στην άνεση, το αντίθετο.
-
Αν εχει στον πινακα οργανων ρωτω. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι τα st ειχαν αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
αυτο λες?
δειχνει πιεση λαδιου, πιεση turbo και θερμοκρασια λαδιου
το εχει το st
-
Ναι, ευχαριστω. Νομιζω οτι ειχα δει να το εχουν και τα αναλογικα οργανα. Θα μας πει ο Mastoras;
-
-
Στο παλιό Focus ST του 2007 που είχε ο πατέρας μου ήταν τρία αναλογικά οργανάκια πάνω στο ταμπλώ,με κλίση προς τον οδηγό.
Πολύ πιο ωραία κατά τη γνώμη μου.Αλλά τώρα βάζουν τα infotainment εκεί και τα ενσωμάτωσαν ψηφιακά στο καντράν ως επιλογή menu (ενώ όπως ήταν πριν τα είχες συνεχώς υπό την εποπτεία σου).
-
Μια από τις καρτέλες που μπορείς να έχεις μπροστά σου είναι. Αν το αφήσεις σε αυτή την καρτέλα δεν φεύγουν ποτέ. Εσύ διαλέγεις τι θέλεις να βλέπεις εκεί ανάμεσα όταν βάζεις μπρος.
-
Ερώτηση προς τους κατόχους και όχι μόνο. Στο χαρτί της παραγγελίας που μου έχουν δώσει, γράφει 'βασικά πεντάλ'. Αυτό σημαίνει ότι πάω για έξτρα 50 ευρώ για τα πεντάλ αλουμινίου?
Έρχονται και αυτά από Ρουμανία? Αν είναι να τα παραγγείλω από τώρα.
-
Ερώτηση προς τους κατόχους και όχι μόνο. Στο χαρτί της παραγγελίας που μου έχουν δώσει, γράφει 'βασικά πεντάλ'. Αυτό σημαίνει ότι πάω για έξτρα 50 ευρώ για τα πεντάλ αλουμινίου?
Έρχονται και αυτά από Ρουμανία? Αν είναι να τα παραγγείλω από τώρα.
Ναι αν θες αλουμινίου τα παραγγέλνεις έξτρα και σου τα βάζουν στην αντιπροσωπεια
-
Μήπως τα βασικά πεντάλ που γράφουν είναι τα αλουμινίου? Σε όσα βίντεο reviews έχω δει.. για το ST line - x όλα έχουν πεντάλ αλουμινίου.
-
Τα έχουν αφαιρέσει από τον στάνταρ εξοπλισμό αν δεν κάνω λάθος....
-
Τα έχουν αφαιρέσει από τον στάνταρ εξοπλισμό αν δεν κάνω λάθος....
Μάλλον δεν κάνεις λάθος. Ήξερα ότι έχουν αφαιρεθεί κάποια άλλα από τον στάνταρ εξοπλισμό αλλά για τα πεντάλ δεν είχα ακούσει κάτι. Θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα και θα δω τι θα μου πουν.
-
Πρόσεξε γιατί μέχρι την Δευτέρα μπορεί να βγάλουν και άλλα...
Ford Puma 2019