-
@anergos13 said in Ford Puma 2019:
Η Εγγυηση (και επεκταση) της Ford ηταν 2+6 (Δωρο) και εγινε 2+3 (Δωρο) .
Κανονικα πρεπει να εμφανιζεται και στην εφαρμογη της Ford...
Αυτό είναι λογικά όταν πας στην αντιπροσωπεια σαν ιδιώτης, τα εταιρικά έχουν άλλη συμφωνία όπως κατάλαβα, κανονικά επρπε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που το είχε στην leas plan να το ήξερε και εφόσον δεν είχε κάποιο χαρτί να γνώριζε ότι έχει 2 και να με ενημερωνε εξ αρχής! Γνώμη μου! Αλλά τώρα όμως είναι αργά!
-
η Εγγύηση ειναι 2 και υπαρχει +3 και +6 να αγορασεις.
απλά καποιες περιοδους δίνει η Αντιπροσωπια (και οχι ο εμπορος) δωρο καποια απο τις επιπλέον.
τον Απρίλιο 2022 που ειχα παει, είχαν κοψει τα +6 και μου το ειχε πει ο πωλητης, και κοιτουσαμε αν θα μου εδεινε σε καλυτερη τιμη κατι απο τα αλλα 2.
-
@dublin said in Ford Puma 2019:
Η περιβόητη 8ετης είναι πραγματικά 2+6;
Βασικά είναι 2+3+3 = 8 έτη. Τα 8 χρόνια είναι 2 επεκτάσεις (τα είχα στο Κούγκα). Η βασική εγγύηση παραμένει στα 2 χρόνια, απλά η επέκταση είναι εργοστασιακή και όχι με ασφαλιστική. Πλέον δίνουν στάνταρ 5 χρόνια (δλδ. 1 επέκταση 3ετίας) και κάποια έκπτωση ή 8 χρόνια (δλδ. και 2η επέκταση 3ετίας) χωρίς καμία έκπτωση.
-
Το τιτανιουμ γιατι δεν το εχει ο configurator ?
Το ST Line ξεκιναει 26313. Το τιτανιουμ ?
-
@k-m said in Ford Puma 2019:
Λογικά δεν το έχουν προσθέσει ακόμα στο διαμορφωτή. Από 24995 ξεκινάει όμως το titanium, το έχει στον τιμοκατάλογο (από 24/02/2023 - ).
-
@wacko said in Ford Puma 2019:
Λογικά δεν το έχουν προσθέσει ακόμα στο διαμορφωτή. Από 24995 ξεκινάει όμως το titanium, το έχει στον τιμοκατάλογο (από 24/02/2023 - ).
Θυμάμαι η Titanium μου άρεσε καλύτερα. Έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι διαφορές και τέτοια, έβγαινε με τα πλενομενα καλύμματα και το μασάζ νομίζω, προσανατολισμένη περισσότερο στην άνεση και νομίζω είχε μαλακότερες αναρτήσεις ή ρυθμίσεις.
-
έβγαινε με τα πλενομενα καλύμματα και το μασάζ νομίζω, προσανατολισμένη περισσότερο στην άνεση και νομίζω είχε μαλακότερες αναρτήσεις ή ρυθμίσεις.
Εβγαινε.......
-
Άααααλη Titanium τότε , ήταν ουσιαστικά η ST line χωρίς κάποια sport στοιχεία τα οποία τα αντικαθιστούσε με κάποια άλλα στοιχεία εξοπλισμού στην titanium ας πούμε πιο χρηστικά ή ανεσης.
-
@wacko said in Ford Puma 2019:
Θυμάμαι η Titanium μου άρεσε καλύτερα. Έχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι διαφορές και τέτοια, έβγαινε με τα πλενομενα καλύμματα και το μασάζ νομίζω, προσανατολισμένη περισσότερο στην άνεση και νομίζω είχε μαλακότερες αναρτήσεις ή ρυθμίσεις.
Εκείνη η Titanium ήταν είδική εκδοση για το λανσαρισμα του στην αγορά. Και full led φωτα είχε και ψηφιακο πίνακα οργάνων. Απλά είχε το μικρό το megabox. Ηταν πλούσιες εκδόσεις καλύτερες σε εξοπλισμό σε μερικά ακόμα και από stline σήμερα (που εκοψαν αλουμινένια πενταλ, καπάκι κινητήρα , καλύματα μαρσπιε κτλ)
Οι καινουργιες titanium είναι πολυ πιο φτωχές από εκείνη την TITANIUM. καμία σχέση.
Παρόλα αυτά είναι μια τίμια έκδοση με καλό βασικό εξοπλισμό. Ακριβο είναι το Puma γενικά πια
-
Λοιπόν επέκταση για 3 επιπλέον χρόνια πριν λήξει η 2ετια 600e και 5 επιπλέον 900! Καλά πήγε αυτό, απίστευτες τιμές που αν το γνώριζα πιθανόν να μην προχωρούσα στην αγορά ενός οχήματος με 2 εταιρικά χρόνια! Τι να πω
-
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
Λοιπόν επέκταση για 3 επιπλέον χρόνια πριν λήξει η 2ετια 600e και 5 επιπλέον 900! Καλά πήγε αυτό, απίστευτες τιμές που αν το γνώριζα πιθανόν να μην προχωρούσα στην αγορά ενός οχήματος με 2 εταιρικά χρόνια! Τι να πω
καταλαβαίνω πως εχεις ξενερώσει γιατί άλλο περίμενες και άλλο έμαθες αλλά αν σε παρηγορεί να αναφέρω πως από ότι κατάλαβα πήρες ένα καινούργιο σε χρονολογία μτχ με service αντιπροσωπείας (αφού leaseplan) το οποίο τι μπορεί να ζητήσει στα επόμενα 3 χρόνια που να αξίζει η εγγύηση ?
ασε που οι αντιπροσωπείες προσπαθούν με χίλιους δύο τρόπους πάντα να σε βγαλουν εκτός εγγύησης οπότε σκέψου να δώσεις αυτά τα χρήματα και τελικά να χρειαστεί να βάζεις φωνές στην καλύτερη (δικηγόρο στην χειρότερη) για να βγεις δικαιωμένος...αυτά είχα να πω και προσωπικά δεν θα την επέλεγα...
-
Κάτσε, 2+3, οκ, η άλλη επιλογή είναι 2+5; Τα 8 που πήγαν;! Ή λες 2+3+5;! Δέκα χρόνια εγγύηση;!!! Μετά το πετάς που λέει ο λόγος!
Σε συμφέρει να πάρεις τα +5 γιατί εκεί είναι πιο πιθανό να βγάλει προβλήματα, ΑΛΛΑ, δες τι περιλαμβάνει..αν έχει 688 υποσημειώσεις και μασηματα, μήπως να μην κάνεις τίποτα και ότι βγει.. συνήθως δεν βγαίνει τίποτα, ή βγαίνουν πράγματα που είναι εκτός εγγύησης ούτως ή άλλως!
-
Κάτσε, 2+3, οκ, η άλλη επιλογή είναι 2+5; Τα 8 που πήγαν;! Ή λες 2+3+5;! Δέκα χρόνια εγγύηση;!!! Μετά το πετάς που λέει ο λόγος!
Σε συμφέρει να πάρεις τα +5 γιατί εκεί είναι πιο πιθανό να βγάλει προβλήματα, ΑΛΛΑ, δες τι περιλαμβάνει..αν έχει 688 υποσημειώσεις και μασηματα, μήπως να μην κάνεις τίποτα και ότι βγει.. συνήθως δεν βγαίνει τίποτα, ή βγαίνουν πράγματα που είναι εκτός εγγύησης ούτως ή άλλως!
Εχει στο site η Ford τι καλυπτει κ τι δεν καλυπτει.
Μου εκανε εντυπωση οτι μπαταριες δεν καλυπτονται μετα τα 2 χρονια ανεξαρτητως αν εχεις κανει επεκταση. -
@gv2000 said in Ford Puma 2019:
καταλαβαίνω πως εχεις ξενερώσει γιατί άλλο περίμενες και άλλο έμαθες αλλά αν σε παρηγορεί να αναφέρω πως από ότι κατάλαβα πήρες ένα καινούργιο σε χρονολογία μτχ με service αντιπροσωπείας (αφού leaseplan) το οποίο τι μπορεί να ζητήσει στα επόμενα 3 χρόνια που να αξίζει η εγγύηση ?
ασε που οι αντιπροσωπείες προσπαθούν με χίλιους δύο τρόπους πάντα να σε βγαλουν εκτός εγγύησης οπότε σκέψου να δώσεις αυτά τα χρήματα και τελικά να χρειαστεί να βάζεις φωνές στην καλύτερη (δικηγόρο στην χειρότερη) για να βγεις δικαιωμένος...αυτά είχα να πω και προσωπικά δεν θα την επέλεγα...
Σωστά μιλάς, εμένα μου φαίνονται πολλά και παίζεις με τις πιθανότητες για αν θα βγάλει κάτι μελλοντικά και πάει λέγοντας και το ποσό αξίζει επιπλέον να τα δώσω! Θα το αφήσω λίγο να χαλαρώσω γιατί οι πιέσεις δεν ανεβαίνουν μόνο στο αμάξι αλλά και στο κεφάλι μου
-
Από την σύγχυση που είχα μπορεί και να μην άκουσα και καλα για το δεύτερο σκέλος και τα 900! Ήταν ένας πωλητής που βαριόταν να μου μιλήσει, με το ζόρι οι πληροφορίες! Δεν είχα όρεξη να ζητήσω περαιτέρω εξηγήσεις, θα πάω και από το Καλοχώρι! Πολλα τα χρήματα και όταν τρέχει δάνειο είναι επί δέκα οι δυσκολίες πλέον! Ειδομεν
-
Και πάλι καλές τιμές τις λές σε σχέση με κάτι άλλες που έχω ακούσει.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Και πάλι καλές τιμές τις λές σε σχέση με κάτι άλλες που έχω ακούσει.
Μην στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή! Εδώ ο άνθρωπος περίμενε 8 χρόνια και τώρα θα πάρει 2 μήνες, ή κάνα χιλιάρικο μέσα!
-
Πάντως εχτρα εγγύηση ή Χ δωρεαν services τα παίρνεις γραπτώς πριν εξοφλήσεις.
-
πολύ λυπάμαι.
Ειναι πολλά τα χρήματα και δεν αξίζει να πάρεις την επέκταση νομίζω.
Το αμάξι αν είναι καλά συντηρημένο λογικά δεν θα σου βγάλει προβλήματα να την χρειαστεις. Ποτέ δεν είσαι βεβαιος φυσικά..... αλλα με βάση τις πιθανότητες στα επόμενα 3 χρόνια δεν πιστεύω ότι είναι ευκολο να σου τύχει ζημιά 600ευρω και παραπάνω για να πεις ότι θα την χρειαστεις
-
Άμα διαβάζει φορδ πουμα χελας κλαμπ λογικό να αγχώνεται ο άνθρωπος.
Τα 8 χρόνια που συνεχώς πιπίλιζαν με τα 100κ χιλιόμετρα είναι σαν τα b/o ηχεία που είχε η st line x!
Ford Puma 2019