-
Ομορφο !! Με γεια !!
-
Καλοτάξιδο! Χρωματάρα
-
γουελνταν!
νάις κολορ -
Καλοτάξιδο να είναι..
-
Ερωτευσου ελευθερα! Καλορίζικο, με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Κουκλάκι να σας ζήσει!!!
-
Πολύ όμορφο!
Καλά ταξίδια
-
@error404 said in Ford Puma 2019:
Επιτέλους είναι εδώ!
Πρώτες εντυπώσεις θετικές! Είναι πανέμορφο, δεν χορταίνω να το κοιτάω και σβέλτο (155) αν και δεν το πίεσα, μιας και κάναμε τα πρώτα 150KM μέσα στο ΣΚ!
καλοτάξιδο εύχομαι και είναι πανέμορφο, να το χαρείτε!
-
Καλοτάξιδο, πολύ ωραιο το χρώμα!!
-
Καλημέρα, προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες από την πουμαρα αλλά δεν με αφήνει λόγο μεγέθους του αρχείου, πως μπορώ να ανεβάσω? Ευχαριστώ
-
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
Καλημέρα, προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφίες από την πουμαρα αλλά δεν με αφήνει λόγο μεγέθους του αρχείου, πως μπορώ να ανεβάσω? Ευχαριστώ
είτε να μειώσεις το μέγεθος (το πιο εύκολο) είτε να τις ανεβάσεις σε άποιο image hosting site και μετά να τις βάλεις εδώ (έχει επιλογή για forum image).
-
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
Τις μικρυνα αλλά δεν έκανε δουλειά, τις πέταξα σε ένα σαιτ, ελπίζω να ανέβει το πόστ!
![alt text]( https://ibb.co/vPVmxt5
https://ibb.co/64kbrh7)Βγάζει ότι "αυτή η σελίδα δεν υπάρχει"...
-
Είχα βάλει κατά λάθος να διαγραφεί μετά από κάποια λεπτά, τώρα θα ανέβουν κανονικά! ![alt text]( https://ibb.co/qx6VM0x
https://ibb.co/myzyypT) -
γενικά για φωτογραφίες το πιο εύκολο είναι print screen.
-
Σύντομο update μετά από συμβίωση μίας εβδομάδας.
Το αυτοκίνητο είναι απόλαυση. Αρχικά, δεν περίμενα τόση διαφορά ανάμεσα σε sport & normal. Μόλις μπει sport mode η απόκριση στο γκάζι γίνεται πολύ πιο άμεση και ο κινητήρας «ξυπνάει». Ακόμη δεν είμαι πάνω από τα 1000 χλμ, επομένως το πάμε σιγά σιγά. Στο normal, δεν δείχνει την αξία του. Με τη διαφορά στην κατανάλωση να είναι <1 λίτρου για εμένα δεν έχει καμία αξία το normal mode, παρά μόνο όταν κινούμαι σε άθλια κίνηση. Μιας και έθιξα το θέμα της κατανάλωσης, είμαι στα 7.2 με 80% των χιλιομέτρων να έχει γίνει στην Κηφισίας και στο ποτάμι. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με τα της κατανάλωσης, ούτε μελλοντικά, αν ειναι 6.5 η 7, η 8 καθώς μιλάμε για 2.5€ διαφορά στα 100KM.
Αφού λοιπόν επιδόσεις και εμφάνιση μας άφησαν ικανοποιημένους ας δούμε και τι θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Ερχόμενος από Fiesta, η διαφορά στον όγκο είναι εμφανής στο παρκάρισμα. Σε πολλές θέσεις που το Fiestάκι θα έμπαινε, εδώ δεν τολμώ καν. Επομένως αν κάποιος θέλει αυτοκίνητο αποκλειστικά για πόλη (εγώ δεν ήθελα) καλό θα ήταν να μην κινηθεί προς B-SUV, για να γλιτώσει ταλαιπωρία. Ο χώρος αποσκευών από την άλλη είναι τεράστιος, δεν έχω μπορέσει να τον γεμίσω μέχρι στιγμής και δύσκολα θα γεμίσει αν κάποιος δεν πάει 5ήμερες διακοπές με το έτερον ήμισυ. Ακόμη και σε τριήμερα, υπάρχει χώρος για πολύ πράγμα.
Κάτι που λείπει από το αυτοκίνητο είναι το ασύρματο Android Auto/Car Play. Καλό το καλώδιο, καλό το Sync3, αλλά θα κόστιζε στη Ford 50-60€ max το σχετικό hardware. Με την πρώτη ευκαιρία θα αγοραστεί το σχετικό adapter.
ΥΓ: Η γύρη το έχει κάνει απαίσιο, μέσα σε λίγες ώρες από το πλύσιμο ξαναγίνεται σαν να πέρασε από τη Σαχάρα.
-
Ερχόμενος από Fiesta, η διαφορά στον όγκο είναι εμφανής στο παρκάρισμα. Σε πολλές θέσεις που το Fiestάκι θα έμπαινε, εδώ δεν τολμώ καν. Επομένως αν κάποιος θέλει αυτοκίνητο αποκλειστικά για πόλη (εγώ δεν ήθελα) καλό θα ήταν να μην κινηθεί προς B-SUV, για να γλιτώσει ταλαιπωρία.Είναι τόσο μεγαλύτερο και φαρδύτερο ή σε προβλημάτισε η ορατότητα ;
-
Το αυτοκίνητο είναι απόλαυση. Αρχικά, δεν περίμενα τόση διαφορά ανάμεσα σε sport & normal. Μόλις μπει sport mode η απόκριση στο γκάζι γίνεται πολύ πιο άμεση και ο κινητήρας «ξυπνάει». Ακόμη δεν είμαι πάνω από τα 1000 χλμ, επομένως το πάμε σιγά σιγά. Στο normal, δεν δείχνει την αξία του. Με τη διαφορά στην κατανάλωση να είναι <1 λίτρου για εμένα δεν έχει καμία αξία το normal mode, παρά μόνο όταν κινούμαι σε άθλια κίνηση. Μιας και έθιξα το θέμα της κατανάλωσης, είμαι στα 7.2 με 80% των χιλιομέτρων να έχει γίνει στην Κηφισίας και στο ποτάμι. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με τα της κατανάλωσης, ούτε μελλοντικά, αν ειναι 6.5 η 7, η 8 καθώς μιλάμε για 2.5€ διαφορά στα 100KM.
Αφού λοιπόν επιδόσεις και εμφάνιση μας άφησαν ικανοποιημένους ας δούμε και τι θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Ερχόμενος από Fiesta, η διαφορά στον όγκο είναι εμφανής στο παρκάρισμα. Σε πολλές θέσεις που το Fiestάκι θα έμπαινε, εδώ δεν τολμώ καν. Επομένως αν κάποιος θέλει αυτοκίνητο αποκλειστικά για πόλη (εγώ δεν ήθελα) καλό θα ήταν να μην κινηθεί προς B-SUV, για να γλιτώσει ταλαιπωρία. Ο χώρος αποσκευών από την άλλη είναι τεράστιος, δεν έχω μπορέσει να τον γεμίσω μέχρι στιγμής και δύσκολα θα γεμίσει αν κάποιος δεν πάει 5ήμερες διακοπές με το έτερον ήμισυ. Ακόμη και σε τριήμερα, υπάρχει χώρος για πολύ πράγμα.
Κάτι που λείπει από το αυτοκίνητο είναι το ασύρματο Android Auto/Car Play. Καλό το καλώδιο, καλό το Sync3, αλλά θα κόστιζε στη Ford 50-60€ max το σχετικό hardware. Με την πρώτη ευκαιρία θα αγοραστεί το σχετικό adapter.
ΥΓ: Η γύρη το έχει κάνει απαίσιο, μέσα σε λίγες ώρες από το πλύσιμο ξαναγίνεται σαν να πέρασε από τη Σαχάρα.
Θα το απολαύσεις είναι πολύ ωραίο αμαξι να έχεις και χαιρεσαι να το οδηγάς. Συμφωνω για τις καταναλώσεις
Το έχεις μόλις πάρει. Υπαρχει διαφορά με το Fiesta στον όγκο σίγουρα αλλά δεν είναι πολύ μεγάλη απλά είναι που δεν το έχεις μάθει ακόμα. Δεν είναι πολύ μεγάλο απλά σίγουρα είναι λίγο μακρύτερο και φαρδύτερο αρα θέλει λίγο παραπάνω χώρο για να παρκάρει. Εγω που έρχομαι από octavia υπέροχο το βρίσκω σε αυτό!!!!!
Ο χώρος ναι είναι τεράστιος για το αμάξωμα του και συμφωνω σε όλα....... αλλά αυτό το......... δεν γεμίζει αστο........ αν εχεις την δική μου γυναίκα οχι μόνο γεμίζει είναι ικανή να θέλει να βάλει πράγματα μέχρι και στα πόδια σου στα πεντάλ!!!! Δεν ξέρω αν είναι μονο η δική μου ετσι πραγματικά...... ηλπιζα ότι δεν είμαι ο μονος παθών.
παρε ενα AA wireless βάλτο κάτω από το υποβραχιόνιο και τέλος. Δυστηχώς δεν έχει ασυρματο android αλλα οκ. εχει αυρματη φόρτιση πχ και δεν εχω καν κινητο με ασυρματη φόρτιση. Θα προτιμούσα πολύ περισσότερο το ασυρματο android από την φορτιση όπως και συ
ΥΓ Η Γυρη μ@μιέται , το πλένεις και σε λίγες ώρες είναι σκ@τ@ πάλι....
-
Καλορίζικο το αμάξι να το χαρείς με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα!
Απο χώρους για τους πίσω πως ειναι; Ακουμπάνε τα πόδια των πίσω στα καθίσματα μπροστά; -
@cirus said in Ford Puma 2019:
ΥΓ Η Γυρη μ@μιέται , το πλένεις και σε λίγες ώρες είναι σκ@τ@ πάλι....
Και που να δεις τα περιστέρια. Σε κλειστό γκαράζ το πρωί σε κλειστό γκαράζ το βράδυ και μου δίνουν ραντεβού στο φανάρι....
Τι τα ταΐζουν και όλας .... -
Απάλευτη η γύρη. Συμφωνώ.
Ford Puma 2019