-
Η παραγγελία έγινε, τα είδα/δοκίμασα όλα, αλλά επικράτησε ο έρωτας με την πρώτη ματιά.
ST Line X, 155ps, ραντεβού σε περίπου 10 μήνες (;)! -
@error404 said in Ford Puma 2019:
Η παραγγελία έγινε, τα είδα/δοκίμασα όλα, αλλά επικράτησε ο έρωτας με την πρώτη ματιά.
ST Line X, 155ps, ραντεβού σε περίπου 10 μήνες (;)!Ωραίο! Πόσο βγήκε τελική; Χειροκίνητο μάλλον.
-
@famas said in Ford Puma 2019:
ST Line X, 155ps, ραντεβού σε περίπου 10 μήνες (;)!Ωραίο! Πόσο βγήκε τελική; Χειροκίνητο μάλλον.
30.500 σε μπλε, χωρίς κανένα επιπλέον extra!
-
Τι άλλο να ζητούσες, η Χ τα έχει όλα.
-
Mε το καλό να παραλαβεις!
-
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
Ευχαριστώ! Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε μέχρι να έρθει, πως θα γεμίσει ο χρόνος. Ήδη έχω διαβάσει όλο το thread, έχω δει 500 βιντεάκια...
-
Πάντως σε σχέση με τις προηγούμενες φουρνιές, λείπουν κάποια πραγματακια.
-
@teo-mak said in Ford Puma 2019:
Πάντως σε σχέση με τις προηγούμενες φουρνιές, λείπουν κάποια πραγματακια.
Πέρα από τα μαρσπιέ, το καπάκι κινητήρα και ίσως ένα κάλυμμα στο megabox, δεν νομίζω πως λείπει κάτι. Ασύρματο Android Auto υπήρχε ποτέ;
-
Νομίζω δεν έχει φουλ led (μεσαία -μεγαλη) τον ενισχυτή στο ηχοσύστημα και αυτόματο παρκάρισμα.
Καλά χιλιόμετρα και από εμένα. -
Έχει πολλά να βάλεις, όπως: Ηλιοροφή, ηλεκτρικό άνοιγμα χώρου αποσκευών, μασάζ στα καθίσματα, Winter Pack, Συναγερμό, Ασύρματη φόρτιση. Δεν λέω εαν χρειάζονται ή όχι, απλά λέω ότι η Χ δεν τα έχει όλα.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Έχει πολλά να βάλεις, όπως: Ηλιοροφή, ηλεκτρικό άνοιγμα χώρου αποσκευών, μασάζ στα καθίσματα, Winter Pack, Συναγερμό, Ασύρματη φόρτιση. Δεν λέω εαν χρειάζονται ή όχι, απλά λέω ότι η Χ δεν τα έχει όλα.
Σωστά, επισης δεν εχει και keyless entry, ειναι μαζί με το πακέτο του ανοίγματος του χώρου αποσκευών. Υπάρχει επίσης πακέτο με 19" ζάντα και μεγαλύτερη αεροτομή.
Τα full led και το ηχοσύστημα έχουν κοπεί από την "απλή" ST Line. Ενεργή υποβοήθηση σε parking έχει η X.
-
Με το καλό να παραλάβεις!
-
Με το καλό...και εξαιρετικό χρώμα!!
Δεν βρήκες κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα που έχουν στο website? Δείχνει αρκετά αυτοκίνητα.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Με το καλό...και εξαιρετικό χρώμα!!
Δεν βρήκες κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα που έχουν στο website? Δείχνει αρκετά αυτοκίνητα.
Την ημέρα της παραγγελίας δεν είχε κάποιο ακριβώς όπως το είχαμε σκεφτεί, επομένως δεν πήγα σε ετοιμοπαράδοτο. Αλλά πράγματι δείχνει αρκετά, ίσως αρκετοί δεν αντέχουν την αναμονή.
Ήμουν αναμεσα σε κόκκινο και μπλε, αν έβγαινε ακόμη το πιο «βυσσινί» νομίζω θα πήγαινα εκεί! Και τα γκρι είναι όμορφα (όλες οι αποχρώσεις) αλλά τα περισσότερα που βλέπω στο δρόμο είναι γκρι και είπα να ξεχωρίζει λίγο, αν και κυκλοφορούν και μπλε!
-
Ήμουν αναμεσα σε κόκκινο και μπλε, αν έβγαινε ακόμη το πιο «βυσσινί» νομίζω θα πήγαινα εκεί!
Ανάμεσα στα 2 καλύτερα χρώματα του Πούμα ήσουν και συμφωνώ 100% για το πιο σκούρο κόκκινο.
-
@gtsartsal said in Ford Puma 2019:
Ευχαριστώ! Να δούμε τώρα τι θα κάνουμε μέχρι να έρθει, πως θα γεμίσει ο χρόνος. Ήδη έχω διαβάσει όλο το thread, έχω δει 500 βιντεάκια...
https://cartalk.gr/ford-puma-1-0-155-mhev-st-line-auto/
https://cartalk.gr/poio-einai-kalytero-ford-puma-aftomato-1-0-155-mhev/
-
Με το καλό ρε φίλε να πούμε καλορίζικα
Αφού ήταν έρωτας δεν γίνεται να έκανες λάθος για μένα
-
πάρε αλλο ένα από το δικό μου αν και είναι πιο παλιο και έχω κάνει αλλαγές:
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
καμουφλαζ?
κρυβεσαι.... -
@gatoz said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
καμουφλαζ?
κρυβεσαι....Χαχα γατε μολις ειδα που εγραψες λεω σιγουρα κρυβεσαι θα του γραφει
Ford Puma 2019