-
Ωραίος ο piliourits! Σε τι κατέληξες τελικά;
Σωστότατος κ ο Φάνης πιο πριν στο σχόλιο που έκανε. Πήγα σε όλους τους εμπόρους κ έπαιξα μπάλα γιατί ήθελα κ ανταλλαγή το παλιό μου φοκους του 2003. Κάνουν ολοι τα 3 κλασικά δώρα, συναγερμό, φιμέ, πλαστικό κάλυμμα πορτ μπαγκαζ. Υπάρχει κ η επιλογή για μπάρες οροφής.
Dublin, ήθελα αυτόματο οπότε είχαν μείνει 1 λευκό, 2 μπλε κ 3 solar silver. Τώρα απομένουν 2 solar silver.
Εσύ τι διάλεξες;! Το απλό μπλε το έχω στο B max, δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Solar Silver πάει στην Titanium.
Αυτόματο; Με ποιον κινητήρα; Πόσο πήγε τελικά;
-
Tigana_83 wrote:
Σωστότατος κ ο Φάνης πιο πριν στο σχόλιο που έκανε. Πήγα σε όλους τους εμπόρους κ έπαιξα μπάλα γιατί ήθελα κ ανταλλαγή το παλιό μου φοκους του 2003. Κάνουν ολοι τα 3 κλασικά δώρα, συναγερμό, φιμέ, πλαστικό κάλυμμα πορτ μπαγκαζ. Υπάρχει κ η επιλογή για μπάρες οροφής.
Dublin, ήθελα αυτόματο οπότε είχαν μείνει 1 λευκό, 2 μπλε κ 3 solar silver. Τώρα απομένουν 2 solar silver.
Εσύ τι διάλεξες;! Το απλό μπλε το έχω στο B max, δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Solar Silver πάει στην Titanium.
To solar silver πήρα φίλε. 1.000cc 125hp
23.700 αλλά θα δώσω 22 κ το παλιό μου.
-
Dublin wrote:
Tigana_83 wrote:
Σούπερ επιλογή, είχα και εγώ το Focus!
-
Ποιος έμπορος ford στην Αθήνα είναι πιο διαλλακτικός στα δώρα;
Γιατί δε θυμάμαι σε ποια αντιπροσωπεία πήγε ο κουμπάρος μου και του είπαν ότι δε μπαίνουν μπάρες στο puma.Ψεμα δηλαδή. Αυτός Μοσχάτο μένει άρα σε κάποια εκεί κοντά θα πήγε λογικά.
-
Ωραία καλορίζικο!
Εννοείται είναι ίσως το πιο όμορφο αμάξι της κατηγορίας του και οδηγικά ανώτερο το Puma, αλλά εγώ χρειαζόμουν περισσότερη ροπή και οικονομία καυσίμου και ήθελα να αποφύγω το διπλό συμπλέκτη γιατί μετακινούμαι και σε ορεινούς παλιόδρομους με κλίσεις εκτός ορίων, ήθελα μετατροπέα ροπής. Βγάλανε μια καλή προσφορά το καλοκαίρι τη 'φουλ' εκδοση του C3 Aircross 1.5diesel 120hp (300Nm) EAT6 και το πήρα με 20,800€ που νομίζω έχει και λίγο ακόμη καλύτερους χώρους.
Για βάλε αν τα χεις πρόχειρα ακριβώς τον εξοπλισμό σου (εσωτερικό-εξωτερικό-φρένα κλπ) γιατί ήδη το παράγγειλε ένα παιδί στο σόι και έχουμε κι άλλον στην οικογένεια που το γλυκοκοιτάζει. Αυτόματο διπλού συμπλέκτη πήρες; Δεν είναι το mild hybrid, σωστά;
-
Καλορίζικο το Puma φίλε. Και titanium και αυτόματο και ωραίο χρώμα, έμπαινα άνετα. Απο τις καλύτερες αγορές, μοναδικό και vfm. Θυμίσου τα λόγια μου γιατί όλα ακριβαίνουν και οι επιλογές λιγοστεύουν..
-
Tigana_83 wrote:
Ωραία καλορίζικο!
Εννοείται είναι ίσως το πιο όμορφο αμάξι της κατηγορίας του και οδηγικά ανώτερο το Puma, αλλά εγώ χρειαζόμουν περισσότερη ροπή και οικονομία καυσίμου και ήθελα να αποφύγω το διπλό συμπλέκτη γιατί μετακινούμαι και σε ορεινούς παλιόδρομους με κλίσεις εκτός ορίων, ήθελα μετατροπέα ροπής. Βγάλανε μια καλή προσφορά το καλοκαίρι τη 'φουλ' εκδοση του C3 Aircross 1.5diesel 120hp (300Nm) EAT6 και το πήρα με 20,800€ που νομίζω έχει και λίγο ακόμη καλύτερους χώρους.
Για βάλε αν τα χεις πρόχειρα ακριβώς τον εξοπλισμό σου (εσωτερικό-εξωτερικό-φρένα κλπ) γιατί ήδη το παράγγειλε ένα παιδί στο σόι και έχουμε κι άλλον στην οικογένεια που το γλυκοκοιτάζει. Αυτόματο διπλού συμπλέκτη πήρες; Δεν είναι το mild hybrid, σωστά;
Ευχαριστώ για τα καλορίζικα...κ συ πολύ ωραία επιλογή έχεις κάνει.
Σωστά, αυτόματο διπλού συμπλέκτη,όχι mild hybrid. Ταμπούρα πίσω αλλά πίστεψέ με μου είναι παντελώς αδιάφορο αν εξαιρέσεις το οπτικό της υπόθεσης. Έχει όλα τα συτήματα ασφαλείας, με κλειδί κ κανονικό χειρόφρενο. Κλασικά 8άρα οθόνη,έχει navi. 5 mode οδήγησης, sport eco normal trail και slipery. Full led φώτα,μασάζ στα καθίσματα κ έξτρα χώρος 80 λίτρα στο πορτ μπαγκάζ λόγω απουσίας ρεζέρβας που το προτιμώ. Το κιτ επισκευής είναι πανεύκολο στη χρήση. Τώρα αν κάτσει στραβή στη γυναίκα...τί ρεζέρβα τί κιτ επισκευής το ίδιο κάνει.
Γενικά επειδή ξεψάχνισα με λεπτομέρεια όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας με αυτόματο σασμάν (ειδικά stonic platinum,juke nconecta,kamiq style), συν το CHR που είναι σε άλλη κατηγορία θεωρώ ότι το πληρέστερο βάσει χώρων,εξοπλισμού κ τιμής ειναι το kamiq. Ο λόγος που δεν προχώρησα είναι ότι θεωρώ ασέβεια στον πελάτη τα 2 χρόνια εγγύησης. Αν στραβώσει κάτι με το σασμάν...κλαίμε! Αυτός ο φόβος συν το ότι δε με τρέλανε εμφανισιακά με οδήγησε στο πούμα.
-
Καλορίζικο το Puma φίλε. Και titanium και αυτόματο και ωραίο χρώμα, έμπαινα άνετα. Απο τις καλύτερες αγορές, μοναδικό και vfm. Θυμίσου τα λόγια μου γιατί όλα ακριβαίνουν και οι επιλογές λιγοστεύουν..
Έτσι είναι φίλε μάστορα. Ευχαριστώ πολύ!!
-
Καλησπέρα, τα δώρα που δίνουν φιμε και συναγερμό τα βάζουν οι ίδιοι τους ή είναι από το εργοστάσιο;
-
Καλησπέρα, τα δώρα που δίνουν φιμε και συναγερμό τα βάζουν οι ίδιοι τους ή είναι από το εργοστάσιο;
Οι ίδιοι, εξωτερικοί συνεργάτες βασικά. Συνήθως όταν φτάνει στην αντιπροσωπεία το αυτοκίνητο από τη νταλίκα πάει το συνεργείο κ κάνει την τοποθέτηση. Τώρα λόγω covid πολύ πιθανό να σου πουν να πας μόνος στον τάδε συνεργάτη για συναγερμό κ στον τάδε για τα φιμέ.
-
Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και γω κάτι τέτοιο φανταζόμουν. Αυτά τα 2 περίπου ξέρουμε το πραγματικό κόστος;Αν μπορείς να τα διαπραγματευτεις με έξτρα που θα έρθει από εργοστάσιο όμως.
-
Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και γω κάτι τέτοιο φανταζόμουν. Αυτά τα 2 περίπου ξέρουμε το πραγματικό κόστος;Αν μπορείς να τα διαπραγματευτεις με έξτρα που θα έρθει από εργοστάσιο όμως.
Κοντά στα 300 νομίζω αλλά δεν ξέρω καθόλου αν διαπραγματεύονται αυτό που λες.
-
Μόλις είδα παρκαρισμένο ένα St Line Metropolis White με μαύρη οροφή και το χάζεψα αρκετά. Hybrid έγραφε και δε κατάλαβα αν ήταν το Χ ή το απλό. Πάντως μου πέσανε (πάλι) τα σαγόνια. Πόσο όμορφο και μοντέρνο δείχνει.. με έκανε να μπώ στο διαμορφωτή της Ford το άτιμο...
-
Εγώ έχω πάθει έρωτα με τις ζάντες του ST Line X. Τις θεωρώ απο τις ομορφότερες που έχω δει τον τελευταίο καιρό!
-
Εγώ έχω πάθει έρωτα με τις ζάντες του ST Line X. Τις θεωρώ απο τις ομορφότερες που έχω δει τον τελευταίο καιρό!
Συμφωνώ πανέμορφες. Ανεβαίνεις όμως σε διάμετρο και σου θυμίζει το ρητό, μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος...
-
parikon wrote:
Κοντά στα 300 νομίζω αλλά δεν ξέρω καθόλου αν διαπραγματεύονται αυτό που λες.
Για συναγερμό και φυμέ,μπορεί να τους κοστίζει και λιγότερο. Μην ξεχνάτε ότι οι αντιπροσωπείες έχουν καλύτερες τιμές με τους προμηθευτές κι εγκαταστάτες (στο συναγερμό κιόλας το περνάει ο δικός τους ηλεκτρολόγος),αφού τους δίνουν μαζική δουλειά σε ποσότητες.
Οπότε μπορεί να σου λένε δώρα 300 ευρώ,αλλά να τους έχει κοστίσει τα μισά -ή και λιγότερο- και δεν διαπραγματεύονται όχι μόνο με τιμή εργοστασιακών extra ,αλλά ούτε και σαν έκπτωση στην τιμή αγοράς (γιατί ακριβώς αν τους ρωτήσεις, σου λένε υψηλή τιμή στα δώρα τους για να σου δείξουν πόσο μεγάλη χάρη κάνουν,αλλά μόλις πας να την αντιστοιχίσεις με έκπτωση τιμοκαταλόγου σου λένε δε γίνεται,δεν είναι το ίδιο και διάφορες δικαιολογίες).
-
απλά, αν τα θέλεις, στην αγορά έξω θα τα πληρώσεις περισσότερο. Γι 'αυτό τα λένε δώρα, δεν τρελαίνεσαι, αλλά αφού στα δίνουν, τα παίρνεις. Το άλλο που έχω ακούσει είναι το πλαστικό πίσω στο πορτμπαγκάζ, και αυτό after market το βρίσκεις φθηνά, αλλά αν στο δώσουν, κράτα το.
εργοστασιακά 'δώρα' είναι δύσκολο, αφού το αυτοκίνητο είναι έτοιμο με το που βγει από το εργοστάσιο, δεν είναι απλή διαδικασία.
-
'Ωραία' δώρα είναι τα **εργοστασιακά **αξεσουάρ αν καταφέρετε να τα πάρετε στην τιμή. Πχ λαστιχένια γνήσια πατάκια αν σας ενδιαφέρει ή λαστιχένιο πάτωμα πορτ μπαγκάζ. Συναγερμό και φιμέ μπορούν να μπούν και εκ των υστέρων και στην ποιότητα/τιμή που θέλετε
-
Τελικά οι τιμές αγοράς και εξοπλισμοί είναι αυτοί που αναφέρονται στον διαμορφωτή, αν ενδιαφέρεται κάποιος να παραγγείλει-αγοράσει ή απλά να το παρακολουθεί;
Κάνω μια διαμόρφωση και δε βγάζει καμία τιμή, μόνο το παρακάτω σχόλιο:
'Σημαντικές πληροφορίες
Ενδεικτική συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης αυτοκινήτου προπαραγωγής. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η τελική συνιστώμενη τιμή θα καθοριστεί το 2020 όταν το αυτοκίνητο μπει σε παραγωγή.'
Καταπληκτικό...
-
Πάνε για αναπροσαρμογή τιμών μάλλον?
Ford Puma 2019