-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Παιδιά καλησπέρα μόλις αγόρασα το νέο μου αυτοκίνητο και ως νέος οδηγός σκέφτομαι να κάνω μερικά μαθήματα οδήγησης με το δικό μου αμαξι.εχει νόημα αυτή η κίνηση να πάω σε σχολή οδηγών; Η είναι το ίδιο σαν να είναι δίπλα μου ένας φίλος με εμπειρία;οι σχολές ασφαλούς οδήγησης τι είναι ακριβώς; Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζουν;
-
Έχεις δίπλωμα οδήγησης;
Αν ναι, πάρε έναν έμπειρο οδηγό κι άσε τις σχολές. Στο κάτω κάτω, δε θα φυτέψουν στο αμάξι σου δεύτερα ποδοστήρια όπως στα εκπαιδευτικά οχήματα.
-
Μάλλον ο φίλος εννοεί πως έχει δίπλωμα αλλά θέλει να 'τριφτεί' στο δικό του αυτοκίνητο.
-
Τζάμπα λεφτά είναι να πας σε σχολή οδηγών. Ότι ήταν να σου μάθουν ,τα βασικα δηλαδή, σου τα έμαθαν. Τώρα θέλει τριβή. Κανόνισε όταν είναι να βγεις βόλτα να πηγαίνετε παρέα με ένα φίλο ή τον πατέρα σου ακόμη και για μια μικρη αποσταση για να πάρεις τον αέρα του τιμονιού. Προτιμότερο για εμένα είναι να κάνεις έστω και μικρά διαστήματα οδήγησης πχ 10-20 λεπτά από ότι ωριαία μιας και θα μπορείς να χαλαρώνεις και να μην αισθάνεσαι τόσο πιεσμένος.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ειναι το πλεον συνηθες αλλα δεν ειναι κακη ιδεα να παρεις εναν δασκαλο στο δικο σου αμαξι,αρκει να εχετε καποιο σεναριο,δηλαδη οχι να σε παει 3-4 τετραγωνα, ενα παρκαρισμα και τελος.Να βγειτε σε κεντρικους δρομους,να πατε σε νησιδες κτλ
Οι φιλοι,συγγενεις,μπαμπαδες θα σου μεταφερουν ολα τα λαθη τους και επισης μπορει να μην ειναι υπομονετικοι μαζι σου.
Τα μαθηματα ασφαλους οδηγησης δεν τα εχω δοκιμασει,δεν βλεπω τον λογο να μην το κανεις αν εχεις τα χρηματα και το χρονο,ισως ειναι καλυτερη ιδεα απο τον δασκαλο.
Μάθημα οδήγησης με δικό μου αμαξι