-
Εντάξει... τελικά λένε όσο ψάχνεις κάτι τόσο πιο δύσκολα αποφασίζεις...
Το αμάξι είναι και λαχείο επίσης.
Το νισσαν δεν το λες premium ακόμα και σε σχέση με kia, hyndai
Για μένα είναι κοντά στην τιμή, και στην ποιότητα,
Premium είναι Mercedes, volno, audi, bmw, lexus, infinity.
Επίσης το premium φαίνεται και στην τιμή... 40Κ+
Αν η suzuki σε 4.3-4.4 μέτρα το vitara στην τιμή s-cross ή η toyota είχε ένα 4.3-4.4 μέτρων rav σε αναλογη τιμή με chr θα ηταν διαφορετικά τα πραγματα.Ευχαριστώ για τις απαντησεις...
-
Από κοντά που τα είδα, θεωρώ το Sportage ένα κλικ ανώτερο ποιοτικά σε σαλόνι από το Tucson.
-
Ο χρήστης futurist έγραψε:
Από κοντά που τα είδα, θεωρώ το Sportage ένα κλικ ανώτερο ποιοτικά σε σαλόνι από το Tucson.Μη σου πω και 2 κλικ
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν στα 22.5 το κια έχει περισσότερο εξοπλισμό πήγαινε σε αυτό. Το νισσαν στο μόνο που υπερτερεί σε σχέση με τα άλλα δύο είναι στους κινητήρες και στις επιδόσεις όντως και ελαφρύτερο. Σε χώρους παντού υπολείπεται επίσης δεν έχει αεραγωγούς για τους πίσω. Και εννοείται από θέματα αξιοπιστίας τα άλλα δύο είναι μπροστά με προβάδισμα του κια.
Από εμφάνιση τώρα ανάμεσα στα κορεατικά. Την πιο ορθολογική εμφάνιση που περνά στους περισσότερους έχει το τουσον αλλά για εμένα το κια έχει πιο ενδιαφέρον και ξεχωρίζει.Εσωτερικά το κια επίσης δείχνει πιο ποιοτικό και καλαίσθητο στα πλαστικά του και στο στησιμο του.
Επίσης το κια είναι λίγο πιο ελαφρύ καθώς ένα από τα βασικά κουσουρια και των δύο είναι τα βαριά όχι τόσο προηγμένα σε ελαφριά υλικά σασί που έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αν στα 22.5 το κια έχει περισσότερο εξοπλισμό πήγαινε σε αυτό. Το νισσαν στο μόνο που υπερτερεί σε σχέση με τα άλλα δύο είναι στους κινητήρες και στις επιδόσεις όντως και ελαφρύτερο. Σε χώρους παντού υπολείπεται επίσης δεν έχει αεραγωγούς για τους πίσω. Και εννοείται από θέματα αξιοπιστίας τα άλλα δύο είναι μπροστά με προβάδισμα του κια.
Από εμφάνιση τώρα ανάμεσα στα κορεατικά. Την πιο ορθολογική εμφάνιση που περνά στους περισσότερους έχει το τουσον αλλά για εμένα το κια έχει πιο ενδιαφέρον και ξεχωρίζει.Εσωτερικά το κια επίσης δείχνει πιο ποιοτικό και καλαίσθητο στα πλαστικά του και στο στησιμο του.
Επίσης το κια είναι λίγο πιο ελαφρύ καθώς ένα από τα βασικά κουσουρια και των δύο είναι τα βαριά όχι τόσο προηγμένα σε ελαφριά υλικά σασί που έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα συμφωνησω απολυτα με οσα ειπες και γερνω περισσοτερο σε kia υλικα μεσα θεωρω πως εχει πολυ καλυτερα απο τουσον + το οτι εχουν ιδια τιμη αλλα το kia εχει 17 διχρωμες ζαντες(τουσον 16)και cruise control το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι τα φλας πισω που τα εχει χαμηλα στον προφυλακτηρα μιλαω παντα για τις εκδοσεις diesel με 22500.
-
Mια διορθωση για το τουσον στις εκδοσεις comfort & style τις δυο πρωτες δλδ στα λεφτα που συζηταμε δεν εχει αεραγωγους πισω απο ότι βλεπω. Μεγαλο μειον για εμενα. Το κια εχει σε ολες τις εκδοσεις.
Απο την αλλη στο τουσον ρυθμιζεται η κλιση της πλατης των πισω καθισματων στο κια οχι.
Ραγες οροφης σε αυτα τα λεφτα εχει μονο το κια -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Mια διορθωση για το τουσον στις εκδοσεις comfort & style τις δυο πρωτες δλδ στα λεφτα που συζηταμε δεν εχει αεραγωγους πισω απο ότι βλεπω. Μεγαλο μειον για εμενα. Το κια εχει σε ολες τις εκδοσεις.Οχι εχει απλα δεν το αναφερει. Κοιτα xplicit που το πηρε και εχει
-
Πάντως αν θες να βάλεις στο παιχνίδι και άλλα δες και το grandland σε αυτή την τιμή παίζει.
Επίσης έχει υπόψη σου ότι το c5 aircross με 2500 παραπάνω ξεκινά η βασική έκδοση live diesel που όμως έχει εξοπλισμό αντίστοιχο των εκδόσεων των κορεάτικων στα 27000-28000. Δλδ έχει πολύ vfm βασική έκδοση συγκριτικά με αυτά.Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Mια διορθωση για το τουσον στις εκδοσεις comfort & style τις δυο πρωτες δλδ στα λεφτα που συζηταμε δεν εχει αεραγωγους πισω απο ότι βλεπω. Μεγαλο μειον για εμενα. Το κια εχει σε ολες τις εκδοσεις.
Απο την αλλη στο τουσον ρυθμιζεται η κλιση της πλατης των πισω καθισματων στο κια οχι.
Ραγες οροφης σε αυτα τα λεφτα εχει μονο το κιαΣε βρίσκω λίγο outdated..
Το tucson έχει κανονικότατα αεραγωγούς πίσω και κάτω από τα πόδια και ψηλά ανάμεσα από τα μπροστά καθίσματα. Παράλληλες ράγες οροφής το kia sportage diesel έχει από την δεύτερη έκδοση και μετά. -
Καλώς που το διευκρινίζεις. Και καλύτερα θα ήταν αν ήταν ενημερωμένα τα επίσημα έντυπα των εταιρειών.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Το tucson έχει κανονικότατα αεραγωγούς πίσω και κάτω από τα πόδια και ψηλά ανάμεσα από τα μπροστά καθίσματα. Παράλληλες ράγες οροφής το kia sportage diesel έχει από την δεύτερη έκδοση και μετά.Α ρε δασκαλε xplicit. Ξεχασα να σου γραψω πηγα το οδηγησα το sportage καλο πολυ. Το tuscon θα φερνανε το mild hybrid για τεστ. Ειδα ομως και το xceed που θα βγει και μου αρεσε πολυ (λογω ογκου) και λεω να περιμενω να βγει
-
Α ρε xplicit που απο scirocco εγινες δασκαλος περιπτερων.
Xplicit με πασοκ και Xplicit με Συριζα.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Α ρε xplicit που απο scirocco εγινες δασκαλος περιπτερων.Xplicit με πασοκ και Xplicit με Συριζα.
Ωχ που ξερεις οτι ειμαι σαν περιπτερο? Με παρακολουθεις? Γεια σου φιλε Lap! Προφεσορα!!! Κατσε να δουμε τωρα νε νδ
-
Έχοντας κάνει και στα 3 test drive θα σου πρότεινα το Tucson με κλειστά τα μάτια.
-
Ο χρήστης alex mix έγραψε:
Το tucson έχει κανονικότατα αεραγωγούς πίσω και κάτω από τα πόδια και ψηλά ανάμεσα από τα μπροστά καθίσματα. Παράλληλες ράγες οροφής το kia sportage diesel έχει από την δεύτερη έκδοση και μετά.Α ρε δασκαλε xplicit. Ξεχασα να σου γραψω πηγα το οδηγησα το sportage καλο πολυ. Το tuscon θα φερνανε το mild hybrid για τεστ. Ειδα ομως και το xceed που θα βγει και μου αρεσε πολυ (λογω ογκου) και λεω να περιμενω να βγει
Αν δεν βιάζεσαι, στη θέση σου θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Από τις φωτο κρίνεται πολλά υποσχόμενο.
Α ρε xplicit που απο scirocco εγινες δασκαλος περιπτερων.
Xplicit με πασοκ και Xplicit με Συριζα.
Τσαγάκι να κεράσω?..
-
Καλο
Qasquai vs Sportage vs Tuscon