-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά για τις ημέρες
Έχω ένα polo 9n. Απο χθες οταν το ανάβω τρέμει στο ρελαντι και εχει χαμηλές στροφές. Σύμφωνα με την αδερφή μου αναβοσβήνει το check engine, ενώ όταν το δοκίμασα εγώ δεν αναβόσβηνε. Ανοιξα το καπό και διαπίστωσα ότι έχει κοπεί ένα σωληνάκι από τη μηχανή προς το πλαστικό καπάκι της μηχανής, που μου έχουν πει οτι λειτουργεί ως παπας. Προσπαθώντας να το βγάλω κόπηκε και ένα μικρότερο σωληνάκι. Τι πιστεύετε ότι φταίει;
-
Οτι κόπηκαν μερικά σωληνάκια ίσως;
-
@adensa ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και την ειρωνία. Αυτό που ρωτάω είναι αν τα σωληνάκια αυτά δικαιολογούν μία τέτοια συμπεριφορά. Και αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τη λειτουργία του παππά θα το εκτιμούσα πολύ.
-
Πονταρω σε πολλαπλασιαστη.
Εισαι σιγουρος για το σωληνακι; Βαλε καμια φωτο μηπως εχει καποιος ιδιο. -
ναι έχει κοπει ενα σωληνακι που παει απο το πλαστικό καπάκι της μηχανής προς τη μηχανή και άλλο ένα μικρότερο που συνδέει πάλι το πλαστικό καπάκι με ένα εξάρτημα δίπλα στη μηχανή.
-
Ο χρήστης elias84 έγραψε:
@adensa ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και την ειρωνία. Αυτό που ρωτάω είναι αν τα σωληνάκια αυτά δικαιολογούν μία τέτοια συμπεριφορά. Και αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τη λειτουργία του παππά θα το εκτιμούσα πολύ.Kάτσε βρε φίλε.Εχεις ένα διαπιστωμένο πρόβλημα,έχεις κομμένα σωληνάκια και αντί να τα φτιάξεις να δεις αν φταίνε αυτά μπαίνεις σε φόρουμ και ρωτάς τι φταίει..........
Δοκίμασες να τα συνδέσεις πάλι ;Έστω να δεις αν τραβάνε αέρα και να τα ταπώσεις; -
Σύνδεσα το ένα σωληνακι το χοντρο, αυτο που πηγαινει απο τη μηχανη στον παπα και το εβαλα μπρος και δεν ετρεμε και ειχε κανονικες στροφες για εκκινηση. μετά το έβγαλα για να δω τι γίνεται, αλλά δεν άλλαξε κάτι.
-
αυτο το σύνδεσα οριακά. το μικρό σωληνάκι δε φτάνει καν.
-
Έχει απλά βγει;
Έχει κοπεί/σκιστεί;
Τι σύνδεσες και ήταν όλα οκ; -
Το σωληνάκι που πάει από τη μηχανή προς το καπάκι της μηχανής (το πλαστικό κάλυμα που έχει το σήμα της vw), ήταν κομμένο και στον αέρα. προσπάθησα και το συνέδεσα με όσο σωλήνα είχε απομείνει και τα κατάφερα οριακα. το άλλο το πιο μικρο σωληνάκι που πάει από το καπάκι της μηχανής προς ένα εξάρτημα δίπλα στον κίνητήρα (που δεν ξέρω τι κάνει), μάλλον το έκοψα εγώ μόλις αφαίρεσα το καπάκι της μηχανής. όταν συνέδεσα το πρώτο, οριακά όπως αναφέρω, το αμάξι δούλεψε κανονικά. Μετά το αφαίρεσα για να δώ αν θα επανέλθει το πρόβλημα και δεν επανήλθε, και πάλι δούλεψε κανονικά.
-
-
Να ευχαριστήσω όλους του φίλους που μπηκατε στον κόπο να με ενημερώσετε. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα για τη δουλεια, αλλά έκανε κάποιες αρρυθμίες. Τελικά δεν το ρίσκαρα και το πήγα στο μάστορα. Είχε καεί ένας πολλαπλασιαστής, ο οποίος και αντικαταστάθηκε με κόστος 40 ευρώ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πονταρω σε πολλαπλασιαστη. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πονταρω σε πολλαπλασιαστη.
Για πες και τα νούμερα του τζόκερ!
-
Για το συγκεκριμένο κινητήρα είναι αρκετά συνηθισμένο το πρόβλημα. Το είχα πάθει και εγώ. Αν τη γλιτώσεις με τον ένα μόνο, έχει καλώς. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και λύση. Σε άλλους έχω ακούσει να χαλάει όλη η σειρά, διαδοχικά (όπως τα ηλεκτρικά παράθυρα στο ίδιο αμάξι...)
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Οτι κόπηκαν μερικά σωληνάκια ίσως;
VW Polo 9n- τρέμουλο