-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Γεια σε όλους! Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε όσοι γνωρίζετε ανάμεσα στα μοντέλα aygo,c1,i10 ποιο θα ήταν καλύτερα να πάρω (καινούριο-2019). Έχουν πάνω κάτω την ίδια τιμή σε εκδόσεις με παρόμοια χαρακτηριστικά που κοιτάζω με εξαίρεση το i10 π δεν έχει κάμερα οπισθοπορειας καμία έκδοση (αυτό με ξενερώνει αρκετά ομολογώ) σε σχέση με τα άλλα δύο. Περισσότερο θα ήθελα να ακούσω τιμές για σέρβις σε αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένα λόγω εγγύησης πάντα και τιμές ανταλλακτικών. Οικονομία κ αξιοπιστία εν τέλη είναι τα βασικά που ζητάω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Βρέθηκα στο ίδιο δίλημμα πριν από 10 μήνες και τελικά κατέληξα στο Picanto. Μετά από μεγάλη έρευνα και πολλά test drive, ήταν το μόνο που τσέκαρε όλα μου τα κουτάκια. Θα πρότεινα μια βόλτα και από από την ΚΙΑ.
-
Picanto και από εμένα. Εναλλακτικά Panda, και για να γίνω και λίγο dimsabas (πειραγματάκι lol: ), δες μήπως σε βολεύει η έκδοση φυσικού αερίου, που κλέβει εκκλησίες από άποψη οικονομίας.
-
Ο χρήστης tartufo έγραψε:
Γεια σε όλους! Θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε όσοι γνωρίζετε ανάμεσα στα μοντέλα aygo,c1,i10 ποιο θα ήταν καλύτερα να πάρω (καινούριο-2019). Έχουν πάνω κάτω την ίδια τιμή σε εκδόσεις με παρόμοια χαρακτηριστικά που κοιτάζω με εξαίρεση το i10 π δεν έχει κάμερα οπισθοπορειας καμία έκδοση (αυτό με ξενερώνει αρκετά ομολογώ) σε σχέση με τα άλλα δύο. Περισσότερο θα ήθελα να ακούσω τιμές για σέρβις σε αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένα λόγω εγγύησης πάντα και τιμές ανταλλακτικών. Οικονομία κ αξιοπιστία εν τέλη είναι τα βασικά που ζητάω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Κι εγώ picanto θα προτείνω ή i10 ως προς αξιοπιστία ..Τα service τους στην βελμαρ που είχα ρωτήσει είναι 87 και 104μικρό και μεγάλο service) ..Όσον αφορά τα c1 και aygo είναι ακριβώς το ίδιο αμάξι με αλλο σήμα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και εγώ θα σου πρότεινα ΚΙΑ picanto ή i10. Σαν σύνολα μου φαίνονται πιο ολοκληρωμένα.
Αγορά νέου αμαξιού (aygo- c1- i10)