-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
παιδιά καλήμερα.
έχω ένα ford fiesta mk5 μοντέλο του 2005 και μου μυρίζει παραφλου η καμπίνα.
το αυτοκίνητο το πήρα μεταχειρισμενο πριν ένα χρόνο και μύριζε από τότε.
έχω αλαξει τα πάντα στο αυτοκίνητο γιατί είχα πολλες διαρροές.
καπάκι θερμοστάτη με θερμοστάτη,αντλία νερού,καλοριφέρ καμπίνας,εξωτερικό ψυγεί νερού, παγούρι νερού.
όπως είπα πολλές διαρροές.
τελευταίο άλλαξα το ψυγείο καλοριφέρ στην καμπίνα του αυτοκινήτου πριν μια ευδομαδα άλλα ακόμα έχω μια ελαφριά μυρωδιά παραφλου και μου θαμπώνει πάλι μετά από μέρες το τζάμι του συνοδηγού.
ο μηχανικός μου πρωτινέ να ρίξουμε και ένα σπρέι αφρού στους αεραγωγούς μήπως η μυρωδιά και το θάμπωμα είναι παλιά καταλιπα.
έχει κανείς καμία ηδέα του τι μπορεί να φταιει -
Διαρροη ψυκτικου συνεχιζεις να εχεις? Τα καβουκια του ψυγειου καλοριφερ τα πλυνατε κατα την αλλαγη του ψυγειου οπως επισης και του αεραγωγους?
Βγαλε την σκαφη των καθαριστηρων και καθαρισε το χωρο καλα απο ξενα σωματα (φυλλα, λασπες) και κανε ενα πλυσιμο και εκει. -
Καλημερα.
Διαρροη αλλη ο μηχανικος μου δεν βρισκει.
Χτες το καθαρησε με σπρει αφρου στους αεραγωγους..
Τα καβουκια του καλοριφερ δεν γνωριζω τι ειναι για να σας απαντησω.
Εξηγηστε μου σας παρακαλω.
Σημερα το αυτοκινητο μυριζει καλυτερα αλλα μια μυροδιαπου και που την φερνει
Δεν γνωριζω τι περα απο την αλαγη του ψυγειου τη αλλο εκανε για να σας απαντισω.
Ο μηχανικος μου λεει μονο αν το ψυγειο που βαλαμε ειμαι ελλατωματικο
Δικαιολογει ολλο αυτο αλλα δεν νωμιζει -
Καβουκια ειναι το πλαστικο κουτι μεσα στο οποιο ειναι το ψυγειο του καλοριφερ, την διαρροη αν υπαρχει θα την βρεις εσυ κοιτοντας την σταθμη του ψυκτικου υγρου μεσα στο δοχειο διαστολης.
πρόβλημα με ψυγείο καλοριφέρ