-
@babisstinson said in Mazda CX-30:
Είχα διαβάσει τα σχετικά με την ρεζέρβα, πρέπει να ξαναψάξω και να δω τι υπάρχει πλέον.
Εισαι με ή χωρις γουφερ?
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Είχα διαβάσει τα σχετικά με την ρεζέρβα, πρέπει να ξαναψάξω και να δω τι υπάρχει πλέον.
Εισαι με ή χωρις γουφερ?
Χωρίς, δεν έχω το Bose. Προς το παρόν είμαι μια χαρά ικανοποιημένος με το ηχοσύστημα. Ίσως στο μέλλον πάω για ένα ποιοτικό σετ ηχεία, θα δούμε. Προς το παρόν ούτε που το σκέφτομαι.
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Εισαι με ή χωρις γουφερ?
Χωρίς, δεν έχω το Bose. Προς το παρόν είμαι μια χαρά ικανοποιημένος με το ηχοσύστημα. Ίσως στο μέλλον πάω για ένα ποιοτικό σετ ηχεία, θα δούμε. Προς το παρόν ούτε που το σκέφτομαι.
Εχω μια ζαντα (χωρις το λαστιχο) απο την πρωτη μου αγορα (αγορασα την μαμα μετα γιατι δεν χωραγε με το γουφερ η πρωτη) αν την θες. Απλα πρεπει να παρεις ελαστικο.
Χωρις το γουφερ κουμπωνει τελεια χωρις εξογκωμα στον πατο.
Ειχα βαλει φωτο καποια στιγμη.Εδω...
-
Να κάνω ένα update μετά από 5000 χμ για το αμάξι.
Είναι από τα λίγα αμάξια που έχω οδηγήσει που πραγματικά χαίρεσαι να το οδηγείς ακόμα και μέσα σε μποτιλιαρισμα. Εγώ προσωπικά όπου κ αν πηγαίνω είτε ταξίδι είτε δουλειά δεν θέλω να φτάσω στον προορισμό μου.
-
list itemτο τιμόνι είναι απόλαυση. Highlight του αυτοκινήτου. Στιβαρό, ευθύ και με πολύ καλή αίσθηση.
-
list itemφρένα στην αρχή με μπέρδεψαν λίγο γιατί θέλουν δύναμη κάπως στο πεντάλ. Αλλά είναι πολύ γραμμικά και δυνατά. Το abs επίσης δεν μπαίνει εύκολα ακόμα κ σε κακό αθηναϊκό οδόστρωμα
-
list itemκρατημα θα πω για θετικά την γενικότερη στιβαρότητα που αποπνέει και την αμεσότητα του να αλλάξει πορεία σε οποιαδήποτε εντολή. Δεν γέρνει πολύ δεν χαζοσπινιαρει πουθενά. Με εμπνέει να πάω γρήγορα μέχρι ένα σπορ Ρυθμό. Παραπάνω δεν Μ το βγάζει κ νομίζω δεν είναι κ σκοπός του αυτοκινήτου αυτός.
-
list item άνεση από ανάρτηση στις πολύ απότομες λακούβες (και εκτός δρόμου )μέτρια καθώς είναι λίγο απότομη αλλά για τα γούστα μου απολύτως αποδεκτή γιατί Μ αρέσει το αμάξι να διαβάζει κάπως το δρόμο να νιώθω τι γίνεται. Σε καλύτερο οδόστρωμα η ποιότητα κύλισης είναι εξαιρετική αθόρυβη και απορροφάει τα πάντα σαν ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.
-
list item να πω πάλι για αυτή την εξαιρετική τετρακίνηση. Πραγματικά έχει γίνει φοβερή δουλειά. Το περασμένο σκ με τις βροχές πήγα πρώτη φορά σε παχιά λάσπη γλιστερη σε μεγάλες κλίσεις. Σε συνδυασμό με τα λάστιχα Geolandar CV4S το αμάξι έχει φοβερή πρόσφυση. Ακόμα κ στη μέση ανωφερειας με πολύ λάσπη κ κλίση 20 μοίρες πρπ αν σταματήσεις ξεκινάει εντελώς αβίαστα. Όπως έχω πει πρώτα θα σε προδώσει η ροπή στα χαμηλά από το μοτέρ παρά το αμάξι. Σε πατημένο χώμα κ ίσιο δρόμο ακόμα κ με λάσπη αν έχεις ορατότητα πας με τα 1000 και με τα 4 ευχαρίστως ..
-
list item κινητήρας έχω τώρα σχεδόν 5κ χιλιόμετρα ήδη και όντως έχει ανοίξει. Καμμιά σχέση με αρχή. Ειδικά στα χαμηλά ακούει πιο εύκολα κ ευχάριστα δεν δείχνει πνιγμένο. Στα ψηλά μετά τις 4 ξυρίζει μέχρι τον κόφτη. Εάν το δουλεύεις ψηλά είναι για γλέντια αλλά πίνει πολύ εκεί πάνω 13-14 λιτρα. Μέση κατανάλωση σε συνθήκες πόλης καθημερινές ανοίγματα ψηλά σε μοτέρ κάποιες φορές καθώς κ εκτός δρόμου με παρατεταμένα κομμάτια πρώτη Δευτέρα , είμαι στα 8.5 λίτρα. Δεν είναι άσχημα για δίλιτρο με τόσα άλογα. Θεωρώ αν το κάνω όλο αυτό αλλά πιο ήρεμα θα είμαι στα 7.5 αλλά το αμάξι δεν με αφήνει Ο υπολογιστής κλέβει λιγο από αυτό π δείχνει 0.3 λίτρα περίπου περισσότερα μου βγάζει με υπολογισμούς στην αντλία.
-
list item για το κιβώτιο τι να πω. Συμπλέκτης κιβώτιο είναι από άλλη κατηγορία απλά. Θα μπορούσε να εξοπλίζουν σπορ αμάξι για πλάκα. Εξαιρετική αίσθηση.
-
list item αθόρυβο από ήχους κινητήρα, αέρα και ασφάλτου. Πολύ καλό σε αυτόν τον τομέα. Σε απομονώνει από τον έξω κόσμο και ταξιδεύεις πάρα πολύ ευχάριστα.
-
list item απτή ποιότητα εσωτερικού στήν έκδοση nagisa που πήρα απλά φοβερή. Όσοι το έχουν δει κ έχουν είτε νέο Volvo είτε bmw είτε άλλες premium μάρκες απλά έχουν εκπλαγεί.
*Αρνητικά κάποιοι τριγμοί π έρχονται κ φεύγουν ανάλογα τη θερμοκρασία.. ένας στην πόρτα αριστερά μου. Επίσης θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη δουλειά στο hybrid σύστημα να γλιτώνεις στην πολη τουλάχιστον 0.5λιτρα ακόμα. Πχ θα μπορούσε να σβήνει από τα 20χμ κ κάτω όταν φρενάρεις απαλά για να σταματήσεις. Σε κατηφόρα με το που το αφήσεις να ρολαρει λίγο ανάβει το μοτέρ. Θα μπορούσε να ρολαρει σβηστό μέχρι λίγα χμ. Αν αφήσεις κ πατήσεις φρένο όσο είναι σβηστό επίσης ανάβει το μοτέρ. Νομίζω ένας επαναπρογραμματισμός θα βοηθούσε σε αυτα καθώς δεν είναι επιθετική οδήγηση κ η μπαταρία σίγουρα μπορεί να το σηκώσει όταν είναι φορτισμένη.
Σχεδιάζω ένα roadtrip Χριστούγεννα να το ανοίξω καλά Ευρώπη να δω καταναλώσεις κ εκεί κ να το απολαύσω κ λίγο παραπάνω
Οδηγάτε γιατί χανόμαστε!!
-
Mazda CX-30