-
Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει !
Έχω να seat cordoba 2001, και πριν 2,5 βδομαδες μου αναψε το λαμπάκι της θερμοκρασία, άνοιξα το καπό και είδα ότι είχε τελειώσει το παραφλου, και έβαλα νερό γιατί μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα , έβαλα μέχρι εκεί που είναι το min, πριν όμως 2 μέρες το ξανά έπαθα και είδα ότι είδε αδειάσει πάλι, σκέφτηκα μήπως έχει τρυπήσει τίποτα στο ψυγείο , αλλά όμως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο το αμάξι δεν θα ανέβαζε θερμοκρασία ; ( η θερμοκρασία μου είναι σταθερά στους 90 βαθμούς ) ξέρει κανεις για πιο λόγο άδειασε μέσα σε 2 βδομαδες ; -
Έχω να seat cordoba 2001, και πριν 2,5 βδομαδες μου αναψε το λαμπάκι της θερμοκρασία, άνοιξα το καπό και είδα ότι είχε τελειώσει το παραφλου, και έβαλα νερό γιατί μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα , έβαλα μέχρι εκεί που είναι το min, πριν όμως 2 μέρες το ξανά έπαθα και είδα ότι είδε αδειάσει πάλι, σκέφτηκα μήπως έχει τρυπήσει τίποτα στο ψυγείο , αλλά όμως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο το αμάξι δεν θα ανέβαζε θερμοκρασία ; ( η θερμοκρασία μου είναι σταθερά στους 90 βαθμούς ) ξέρει κανεις για πιο λόγο άδειασε μέσα σε 2 βδομαδες ; -
Διότι μάλλον υπάρχει απώλεια. Πήγαινε σε ενα μάστορα να σου βρει τη διαρροή.
-
Πηγαινε σε μαστορα. Απο διαδικτυο διαγνωση δε γινεται
-
Ο χρήστης chriscordoba έγραψε:
Έχω να seat cordoba 2001, και πριν 2,5 βδομαδες μου αναψε το λαμπάκι της θερμοκρασία, άνοιξα το καπό και είδα ότι είχε τελειώσει το παραφλου, και έβαλα νερό γιατί μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα , έβαλα μέχρι εκεί που είναι το min, πριν όμως 2 μέρες το ξανά έπαθα και είδα ότι είδε αδειάσει πάλι, σκέφτηκα μήπως έχει τρυπήσει τίποτα στο ψυγείο , αλλά όμως αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο το αμάξι δεν θα ανέβαζε θερμοκρασία ; ( η θερμοκρασία μου είναι σταθερά στους 90 βαθμούς ) ξέρει κανεις για πιο λόγο άδειασε μέσα σε 2 βδομαδες ;Με το να παίζεις τον μάστορα πολύ πιθανό να έκαψες φλάτζα.
Γεμίζουν στο ΜΑX και όχι στο ΜΙΝ.Και ελέγχουν συνέχεια αν ξανάπεσε η στάθμη.Λαμπάκι θερμοκρασίας άναψε ή χαμηλής στάθμης παραφλού;
Seat cordoba 2001 παραφλου !!!!