-
Μενω θεσσαλονικη,
λακουβες πολλες, κατι χτυπαει οταν πεφτω σε λακουβες με την δεξια μπροστα ροδα..
Δεν ειναι ηχος αναρτησης,
Δεν εχει σχεση με τη μηχανη ( βραδυ, αδειος δρομος, εσβησα και τσουλουσε και παλι ακουγοταν )
Ολο και χειροτερευει.
Σα να εχει ξεβιδωσει κατι.
Στο συνεργειο που το παω ( καλος μαστορας και καλο παιδι )
δεν μπορει να καταλαβει απο που ερχεται ο ηχος.
Μπορει να με συμβουλεψει καποιος στην Θεσσαλονικη που να παω να βοηθηθω;;; -
Μενω θεσσαλονικη,
λακουβες πολλες, κατι χτυπαει οταν πεφτω σε λακουβες με την δεξια μπροστα ροδα..
Δεν εχει σχεση με τη μηχανη ( βραδυ, αδειος δρομος, εσβησα και τσουλουσε και παλι ακουγοταν )
Ολο και χειροτερευει.
Μενω θεσσαλονικη,
Ολο και χειροτερευει.
Τις βάσεις της μηχανής τις έχετε δει; (δεν είμαι από Θεσσαλονίκη).
-
Η αληθεια ειναι πως οχι ακομα..ειπε πως το επομενο που θα δει θα ειναι αυτο
αν και **ο ηχος ερχεται κοντα στον καθρεφτη της μηχανης **
*ή *αναμεσα στο ντουλαπακι και στην μηχανη αλλα απο την μερια της μηχανης -
Δεν σκαμπάζω πολλά από μηχανικά αλλά επειδή είχα το 307 είχα ακριβώς τον ίδιο θόρυβο από το ίδιο σημείο, (σαν κάτι να έχει χαλαρώσει και να κουνιέται σε συγκεκριμένες λακκούβες και με λίγα χιλιόμετρα)
Όταν άλλαξα αμορτισέρ και νόμιζα πως θα λυθεί το θέμα ο μάστορας μου είπε πως... δεν του το επισήμανα και πως για τον θόρυβο φταίνε κάποια ρουλεμάν (ή και παρόμοιο) στο πάνω μέρος των αμορτισέρ, και θα ήταν πολύ εύκολο να αλλαχτούν κατά την εργασία αντικατάστασης των αμορτισέρ αλλά τώρα είναι μανούρα και πρέπει να ξαναλυθούν κλπ.
Λίγο μετά το άφησα στην αδερφή μου το αυτοκίνητο και σιγουρα το έφτιαξε αργότερα σε κάποιο συνεργείο αλλά δεν θυμάται τι και πως.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Δεν σκαμπάζω πολλά από μηχανικά αλλά επειδή είχα το 307 είχα ακριβώς τον ίδιο θόρυβο από το ίδιο σημείο, (σαν κάτι να έχει χαλαρώσει και να κουνιέται σε συγκεκριμένες λακκούβες και με λίγα χιλιόμετρα)
Όταν άλλαξα αμορτισέρ και νόμιζα πως θα λυθεί το θέμα ο μάστορας μου είπε πως... δεν του το επισήμανα και πως για τον θόρυβο φταίνε κάποια ρουλεμάν (ή και παρόμοιο) στο πάνω μέρος των αμορτισέρ, και θα ήταν πολύ εύκολο να αλλαχτούν κατά την εργασία αντικατάστασης των αμορτισέρ αλλά τώρα είναι μανούρα και πρέπει να ξαναλυθούν κλπ.
Λίγο μετά το άφησα στην αδερφή μου το αυτοκίνητο και σιγουρα το έφτιαξε αργότερα σε κάποιο συνεργείο αλλά δεν θυμάται τι και πως.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο ρε φιλε...
σα να ακουγεται απο το αμορτισερ αλλα απο την στηριξη του!!!
τελη 690 + αμορτισερ 300+
για φυλακη ειμαι! -
Τα αμορτισέρ τα άλλαξα εγώ λόγω χιλιομέτρων , δεν προερχόταν από αυτά επειδή ήταν φθαρμένα ο θόρυβος τελικά , αλλά από κάποιο εξάρτημα σαν δαχτυλίδι στο επάνω μέρος τους το οποίο ο δικός μου μάστορας δεν ασχολήθηκε να το κοιτάξει.
Αλλάζει ανεξάρτητα και λογικά δεν θα είναι ακριβό.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Top mount λεγεται
Στις λακουβες χτυπαει κατι στον χωρο της μηχανης. p307cc