-
Μετα απο μερικα τηλεφωνακια για να σπρωξουν λιγο την κατασταση (μαλλον ειχαν ξεχασει να κανουν τις απαιτουμενες ενεργειες ) ενεργοποιηθηκε η 4g καρτα του αυτοκινητου και εμφανιστηκε στο mobile app. Digital key δεν βλεπω καπου (ios). Εχει παρει κανεις digital key σε δελφινι ή ισχυει αυτο που διαβασα οτι υπαρχει μονο για seal;
-
Μετα απο μερικα τηλεφωνακια για να σπρωξουν λιγο την κατασταση (μαλλον ειχαν ξεχασει να κανουν τις απαιτουμενες ενεργειες ) ενεργοποιηθηκε η 4g καρτα του αυτοκινητου και εμφανιστηκε στο mobile app. Digital key δεν βλεπω καπου (ios). Εχει παρει κανεις digital key σε δελφινι ή ισχυει αυτο που διαβασα οτι υπαρχει μονο για seal;
Κρίμα που σε καθυστέρησαν έτσι, εμένα σε 2-3 μέρες το είχαν κάνει.
Δεν έχω καμμιά πληροφόρηση για digital key πάντως. -
Δεν έχω καμμιά πληροφόρηση για digital key πάντως.εσυ που εχεις το app και το αμαξι περισσοτερο καιρο, εινα αξιοπιστο το app; δηλαδη εχεις χασει connectivity ποτε;
Επισης, αν ξεκλειδωσεις το αμαξι απο το app, μπορεις να το "βαλεις μπροστα" και να οδηγησεις μετα; Δηλ, αυτο που ρωταω ειναι αν μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο για να οδηγησεις το αμαξι, χωρις να εχεις τα κλειδια μαζι σου. -
Δεν έχω καμμιά πληροφόρηση για digital key πάντως.εσυ που εχεις το app και το αμαξι περισσοτερο καιρο, εινα αξιοπιστο το app; δηλαδη εχεις χασει connectivity ποτε;
Επισης, αν ξεκλειδωσεις το αμαξι απο το app, μπορεις να το "βαλεις μπροστα" και να οδηγησεις μετα; Δηλ, αυτο που ρωταω ειναι αν μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο για να οδηγησεις το αμαξι, χωρις να εχεις τα κλειδια μαζι σου.Η εφαρμογή είναι πολύ αξιόπιστη.Το προθερμαίνω πολύ συχνά,ειδικά πρωινές ώρες που έχει κρύο. Ναι μπορείς μόνο με το κινητό να το βάλεις μπρος κ να το χρησιμοποιήσεις. Είδα κ ένα βίντεο σε atto Αυστραλίας, που έκανε απομακρυσμένη εκκίνηση ( δηλαδή το ξεκλείδωσε κ ο φίλος του έβαλε κανόνα εκκίνηση κ βόλτα). ενώ αυτός ήταν μακρυά. Δηλαδή ούτε το κινητό ήταν στο αυτοκίνητο.
Θα το δοκιμάσω τώρα που το σκέφτομαι. Επίσης βλέπει κ πιέσεις από λάστιχα. -
Επισης, αν ξεκλειδωσεις το αμαξι απο το app, μπορεις να το "βαλεις μπροστα" και να οδηγησεις μετα; Δηλ, αυτο που ρωταω ειναι αν μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο για να οδηγησεις το αμαξι, χωρις να εχεις τα κλειδια μαζι σου.Η εφαρμογή είναι πολύ αξιόπιστη.Το προθερμαίνω πολύ συχνά,ειδικά πρωινές ώρες που έχει κρύο. Ναι μπορείς μόνο με το κινητό να το βάλεις μπρος κ να το χρησιμοποιήσεις. Είδα κ ένα βίντεο σε atto Αυστραλίας, που έκανε απομακρυσμένη εκκίνηση ( δηλαδή το ξεκλείδωσε κ ο φίλος του έβαλε κανόνα εκκίνηση κ βόλτα). ενώ αυτός ήταν μακρυά. Δηλαδή ούτε το κινητό ήταν στο αυτοκίνητο.
Θα το δοκιμάσω τώρα που το σκέφτομαι. Επίσης βλέπει κ πιέσεις από λάστιχα.digital key και προγραμματισμο φορτιση απο το κινητο θα ηθελα να εχω. Ας ελπισουμε οτι θα μπουν σε επομενα update.
-
Επισης, αν ξεκλειδωσεις το αμαξι απο το app, μπορεις να το "βαλεις μπροστα" και να οδηγησεις μετα; Δηλ, αυτο που ρωταω ειναι αν μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο για να οδηγησεις το αμαξι, χωρις να εχεις τα κλειδια μαζι σου.Επιβεβαιώνω και εγώ πως μπορείς. Επίσης μπορείς να ενεργοποιήσεις τα θερμαινόμενα καθίσματα.
-
Φάουλ επίσης ότι δεν μπορεί να λειτουργεί το app σε δύο διαφορετικά κινητά. Διαφορετικά όντως έχεις τη δυνατότητα να πάρεις το αμάξι και να το οδηγήσεις χωρίς τα κλειδιά ή την κάρτα.
-
Το τελευταιο update των seal εκανε recalibrate τις ρυθισεις θερμοκρασιας του ac και τωρα συμπεριφερεται πιο "λογικα". Χαρακτηριστικα αναφερουν σε βιντεο οτι το "προηγουμενο" 26C αντιστοιχει τωρα σε 21C. Ισως ο λογος να ηταν αυτος που ειχε αναφερει ο @lap (οτι ρυθμιζες θερμοκρασια του αερα οπως εβγαινε απο τον αεραγωγο και οχι θερμοκρασια της καμπινας) ισως να ηταν χαζομαρα των κινεζων. Οπως και να εχει παντως, περιμενουμε να ερθει αντιστοιχο update και στα υπολοιπα μοντελα της byd.
-
Στην BYD έγινε αυτό αν δεν κάνω λάθος
-
Στην BYD έγινε αυτό αν δεν κάνω λάθος
να εχεις παραγγειλει, να σου εχουν βγαλει το αμαξι εξω να παραλαβεις και να ερχεται ο ηλιθιος, κυριολεκτικα, ουρανοκατεβατος να στο σπασει
-
Δε φταίει αυτός. Φταίει το μαγαζί. Έπρεπε να έχει ακυρώσει οποιαδήποτε δυνατότητα μετακίνησης του ιχ. Είναι έκθεση, κυκλοφορούν ανυποψίαστοι πελάτες, υπάλληλοι και παιδιά!
-
Πωλείται καινούριο byd seal ελαφρά τρακαρισμένο...
-
Δεν είναι κλειδωμένα τα ηλεκτρικά με κάποιο τρόπο να μην εκκινούν;
Δηλαδή στην έκθεση αυτοκινήτου τις προάλλες έπρεπε να έχουμε νεκρούς με μεγάλους και μικρούς να πατούν όλα τα κουμπάκια και πεντάλ.
-
Δηλαδή στην έκθεση αυτοκινήτου τις προάλλες έπρεπε να έχουμε νεκρούς με μεγάλους και μικρούς να πατούν όλα τα κουμπάκια και πεντάλ.
οι δυο τροποι που ξερω ειναι showroom mode ή να το εχεις στην πριζα να φορτιζει. Ισως υπαρχουν και αλλοι
-
οι δυο τροποι που ξερω ειναι showroom mode ή να το εχεις στην πριζα να φορτιζει. Ισως υπαρχουν και αλλοι
Στην πατρίδα τους, απλά θα έλυναν το θέμα με μία σφαίρα στο σβέρκο...
-
Κόψτε τα Χολιγουντιανά σας πειράζουν!!!
-
@antonmone said in BYD forum:
ειναι νωπη χτεσινοβραδινη σου εμπειρια απο την ταινια για αυτο και αντιδρας ετσι
-
ειναι νωπη χτεσινοβραδινη σου εμπειρια απο την ταινια για αυτο και αντιδρας ετσι
Ναι μάλλον κάπως έτσι,φαντασίωση C3 να το σέρνουν τάρανδοι !!!Βρηκα και τίτλο
Ο Αι Βασίλης κληρονόμος!! -
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ειχε κοντά το κλειδί ο πωλητής και το αυτοκίνητο να ξεκλειδωσε.
-
Ναι μάλλον κάπως έτσι,φαντασίωση C3 να το σέρνουν τάρανδοι !!!Βρηκα και τίτλο
Ο Αι Βασίλης κληρονόμος!!Οι τάρανδοι είναι γερμανοί και κινέζοι σύζυγοι...
BYD forum