-
@stefan147 said in BYD forum:
Ας δούμε πχ τα MG. Κάνανε τρελό μπάσιμο στην αγορά
Με πάρα πολλά θέματα όμως, ειδικά λειτουργίας και αξιοπιστίας των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών. Το μέλον θα δείξει....
-
Έχεις κάποιο σχετικό λινκ; Τι θέματα έχουν;
-
-
Για το ev λες;
-
@stefan147 said in BYD forum:
Ας δούμε πχ τα MG. Κάνανε τρελό μπάσιμο στην αγορά
Με πάρα πολλά θέματα όμως, ειδικά λειτουργίας και αξιοπιστίας των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών. Το μέλον θα δείξει....
πολυ ενδιαφερον αυτο που μαθαμε, αρα προβληματα με τα MG! κρατανε την Αγγλικη παραδοση....
και τα BYD εχουν τα ιδια προβληματα;;;
Αρα μεχρι στιγμης μονο Tesla και ισως αργοτερα ΚΙΑ EV3 -
Αρα μεχρι στιγμης μονο Tesla και ισως αργοτερα ΚΙΑ EV3
Την γνώμη μου την έχω πει πολλές φορές: εαν ήλεκτρικό σήμερα, τότε μόνο Τέσλα. Σε μερικά χρόνια βλέπουμε τι θα γίνεται. αλλά σήμερα, για εμένα οποιαδήποτε άλλη επιλογή πλην Τέσλα δεν έχει καμία λογική και κανένα νόημα.
-
Αρα μεχρι στιγμης μονο Tesla και ισως αργοτερα ΚΙΑ EV3
Την γνώμη μου την έχω πει πολλές φορές: εαν ήλεκτρικό σήμερα, τότε μόνο Τέσλα. Σε μερικά χρόνια βλέπουμε τι θα γίνεται. αλλά σήμερα, για εμένα οποιαδήποτε άλλη επιλογή πλην Τέσλα δεν έχει καμία λογική και κανένα νόημα.
ωραια περιμενω το Model 2 και θα ειμαι ο πρωτος που θα το παραγγειλω!
-
κριμα ρε γμτ και ειχε δειξει πολυ καλα σημαδια το mg4.
Προβληματα με το software εχουν ολα τα αυτοκινητα, το βασικο ειναι να δειχνει ενδιαφερον η εταιρεια και να αφιερωνει χρονο στην επιλυση τους. Εκει πανω κρινεται ολο το παιχνιδι. Α και βεβαιως η επιλυση να γινεται με ΟΤΑ updates και οχι να τρεχεις στην αντιπροσωπεια καθε τρεις και λιγο. -
-
-
χαμος!
Αντιγράφω από gocar
Η τιμή του BYD Dolphin στην Ελλάδα ξεκινάει από 33.990 ευρώ. Αν το Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 - αναμένουμε να ανοίξει σύντομα - δίνει και πάλι επιδότηση στο 30% επί της ΛΤΠΦ (Λιανική Τιμή Προ Φόρων), η τελική τιμή του BYD Dolphin στην Ελλάδα θα διαμορφώνεται στα 25.767 ευρώ. Προς το παρόν η BYD δεν έχει αναλυτικά τιμές για κάθε έκδοση, οπότε συμπεραίνουμε ότι τα 33.990 ευρώ αφορούν εκείνη με την μπαταρία των 39,4 kWh.Και συμπληρώνω πως αν έχεις και για απόσυρση θα πάει στα 24Κ. Πρέπει να πέσουν και άλλο οι τιμές σε αυτά τα αυτοκίνητα για να έχουμε διάδοση της ηλεκτροκίνησης.
-
Από όσα διαβάζω το dolphin δεν είναι τόσο σπορ όπως το MG4, αλλά μέσα νομίζω είναι καλύτερο και πιο εύπεπτο στην εμφάνιση, εξωτερικά. Λογικά πρέπει να είναι και καλύτερο από τεχνολογία μπαταρίας σε σχέση με mg4 έτσι; Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2.
-
@digital-centaur said in BYD forum:
χαμος!
Αντιγράφω από gocar
Η τιμή του BYD Dolphin στην Ελλάδα ξεκινάει από 33.990 ευρώ. Αν το Κινούμαι Ηλεκτρικά 3 - αναμένουμε να ανοίξει σύντομα - δίνει και πάλι επιδότηση στο 30% επί της ΛΤΠΦ (Λιανική Τιμή Προ Φόρων), η τελική τιμή του BYD Dolphin στην Ελλάδα θα διαμορφώνεται στα 25.767 ευρώ. Προς το παρόν η BYD δεν έχει αναλυτικά τιμές για κάθε έκδοση, οπότε συμπεραίνουμε ότι τα 33.990 ευρώ αφορούν εκείνη με την μπαταρία των 39,4 kWh.Και συμπληρώνω πως αν έχεις και για απόσυρση θα πάει στα 24Κ. Πρέπει να πέσουν και άλλο οι τιμές σε αυτά τα αυτοκίνητα για να έχουμε διάδοση της ηλεκτροκίνησης.
Είναι με την μπαταρία των 60,4kWh και αυτονομία 427km κατά WLTP
-
Κανά super mini θα βγάλουν;
-
Εκτός από το Seal U dm-i phev awd που φοράει 200 άλογα εμπρός 160 πίσω με 18kwh μπαταρία, έχουν και την έκδοση dm-p (στο Tang) το οποίο είναι performance oriented με 220 άλογα εμπρός και 270 πίσω, από 45kwh μπαταρία και τον 1,5 turbo. Δεν τσιγκουνεύονται τα ηλεκτρικά άλογα.
-
Για να πηγαίνεις μέχρι 110 για να φτάσεις...
Σαν να σου χαρίσουν ένα χαρέμι και να μην σου κάνει κούκου, ούτε με συνασπισμό χαπιών...
-
-
Σαν να σου χαρίσουν ένα χαρέμι και να μην σου κάνει κούκου, ούτε με συνασπισμό χαπιών...
Τι λες; phev είναι αυτά, με ντεπόζιτο 60λ, και εμβέλεια πάνω από 1000km
Αμα είναι φεβ πάσο...
Για τα ηλεκτρικά μιλάω.
-
Τι λες; phev είναι αυτά, με ντεπόζιτο 60λ, και εμβέλεια πάνω από 1000km
εχει παρει φορα ο cruiser, θα του μιλαει καποιος για ηλεκτρικη οδοντουβουρτσα και θα απανταει με αναφορες σε 110χλμ/ω, δεξια λωριδα και δεν φτανεις μεχρι στη σπαρτη.
-
σχετικα με το συγκεκριμενο αυτοκινητο τωρα, πολυ εντυπωσιακο οτι εχει ενα φεβ μπαταρια 45kwh. Δεν ξερω γιατι την χρειαζεται, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
BYD forum