-
-
-
Πωωωω αμάν. Στις 1666 κάνε μετάνοιες
-
-
Ναι, είναι αρκετοί οι λόγοι. Όπως βέβαια, υπάρχουν κι αρκετά σημεία που το BYD είναι καλύτερο.
Οπως?
Μεσα είναι ομορφότερο με πολύ περισσότερους διακόπτες που το κάνει πολύ πιο ευχρηστο και πιο κοντα στο τι θελουν οι περισσότεροι οδηγοι σε σχεση με το τεσλα που τα έχει ολα στην οθόνη
ειναι πιο ομορφο για κάποιους ειδικά μεσα
εχει blade μπαταρία που είναι LFP με τα πλεονεκτήματα και τα μειωνεκτηματα της εναντι του tesla
Είναι πιο άνετο αν καποιοι το αποζητουν αυτο εναντι του τεσλα.
Εχεις android auto και applecarplay ενω στο τεσλα δεν έχεις
Γενικά κάπου υπερέχει καπου υστερει εναντι του τεσλα
Δεν το κάνει αυτο χειροτερο ή καλύτερο. Απλα τικάρει περισσότερα κουτάκια σε κάπους από το τεσλα , ενώ σε κάποιους αλλους τικάρει περισσότερα το τεσλα από αυτό
Εγώ προσωπικα θα προτιμούσα το τεσλα μονο και μόνο για την καλύτερη διαχειριση ενέργειας, την πιο γρήγορη φόρτιση και την λίγο πιο σφιχτη ανάρτηση
αλλα στα υπόλοιπα θα προτιμούσα το BYD
αλλα φυσικα ο Dim θα μας τα πει καλύτερα οταν δουμε την δοκιμη. Απλά ανέφερα κάποια μεχρι τότε
-
@katafractos17 said in BYD forum:
@limited_one said in BYD forum:
Αλλά αν το ζητούμενο είναι η αυτονομία, αυτή τη στιγμή κανένα ηλεκτρικό δεν δείχνει να μπορεί να ανταγωνιστεί τα tesla long range.
Καλά ότι υπάχουν και μπορούν νομίζω είναι σίγουρο (μιλώντας πάντα για την ίδια κατηγορία αμαξώματος).
Απλά είναι πολύ ακριβότερα και με μεγαλύτερη μπαταρία, καθότι η Tesla έχει μείνει στο Long Range με 75KWh μπαταρία, ενώ άλλα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας, ξεκινάνε πλέον από εκεί ως βασική μπαταρία και βγάζουν τις Long Range εκδόσεις με πάνω από 90-95kWh.Τι να κάνεις τα περισσότερα των 75 kWh σε μοντέλα όπως το model 3 ?
-
Σχετικά με το Seal θα έχει ενδιαφέρον να γνωρίζαμε αν ένα Model 3 θα προσέφερε καλύτερη εμπειρία ταξιδίου. Όχι απλά να βγάλει 50 χλμ παραπάνω, αλλά αν θα έκανε πραγματική διαφορά στο σενάριο χρήσης που έγραψε ο κάτοχος παραπάνω. Πάντως σίγουρα ένα θερμικό/υβριδικό είναι καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις.
-
Υποθετικα, η μιση διαφορα στο βαρος μεταξυ ΒΥΔ και Τεσλα ειναι γιατι το Τεσλα ειναι αλουμινένιο ενω το ΒΥΔ απο χαλυβα. Η αλλη μιση ειναι απο την LFP μπαταρια.
-
@tsour_ee @dekouk και λοιποι κατοχοι byd
ερωτηση σχετικα με την ac φορτιση. Ενεργοποιησα το smart charging (φορτιση βασει προγραμματος), προγραμματισα να φορτισει χτες το βραδυ 21:30-23:30 και κουμπωσα στον φορτιστη μου.
Ξεκινησε οντως στις 21:30 και σταματησε στις 23:30. Το αφησα κουμπωμενο με την λογικη οτι θα ξεκουμπωνα το επομενο πρωι (σημερα δηλαδη) πριν φυγω με το δικο μου αμαξι για τη δουλεια. Στις 00:00 ομως ειδα οτι το αμαξι αρχισε παλι να φορτιζει! Δηλαδη με το που αλλαξε η μερα, αρχισε να φορτιζει.Εχετε παρατηρησει εσεις κατι τετοιο;
-
Από το φορτιστή ή από την εφαρμογή του αυτοκινήτου έκανες τον προγραμματισμό;
Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου να φορτίσω με ωράριο.Ουτε από το φορτιστή ούτε από την εφαρμογή του αυτοκινήτου.
Θα δοκιμάσω κ θα ενημερώσω.
-
Από το φορτιστή ή από την εφαρμογή του αυτοκινήτου έκανες τον προγραμματισμό;
Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου να φορτίσω με ωράριο.Ουτε από το φορτιστή ούτε από την εφαρμογή του αυτοκινήτου.
Θα δοκιμάσω κ θα ενημερώσω.
απο την εφαρμογη του αυτοκινητου (απο το infotainment).
Σε ευχαριστω πολυ και οταν εχεις νεα, ενημερωσε!
-
@tsour_ee @dekouk και λοιποι κατοχοι byd
ερωτηση σχετικα με την ac φορτιση. Ενεργοποιησα το smart charging (φορτιση βασει προγραμματος), προγραμματισα να φορτισει χτες το βραδυ 21:30-23:30 και κουμπωσα στον φορτιστη μου.
Ξεκινησε οντως στις 21:30 και σταματησε στις 23:30. Το αφησα κουμπωμενο με την λογικη οτι θα ξεκουμπωνα το επομενο πρωι (σημερα δηλαδη) πριν φυγω με το δικο μου αμαξι για τη δουλεια. Στις 00:00 ομως ειδα οτι το αμαξι αρχισε παλι να φορτιζει! Δηλαδη με το που αλλαξε η μερα, αρχισε να φορτιζει.Εχετε παρατηρησει εσεις κατι τετοιο;
Καλησπέρα,
να σου πώ την αλήθεια δεν είχα προσέξει ότι είχε να του βάλεις και πότε θες να σταματήσει.
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά θα το ελέγξω και εγώ. -
-
Facelift Dolphin 2025:
Καλη ιδεα ο κινητηρας των 174 ιππων, διοτι το ευρος μεταξυ 95 και 201 ιππων ηταν χαοτικο!
-
Ρε φέρτε το Γλάρο ΡΕΕΕΕΕε
από δελφίνια χορτάσαμε
-
Facelift Dolphin 2025:
Καλη ιδεα ο κινητηρας των 174 ιππων, διοτι το ευρος μεταξυ 95 και 201 ιππων ηταν χαοτικο!
Πολύ καλή ιδέα η επιλογή των 174 ίππων, μπροστά εμφανισιακά τα φώτα του καινουριου μου αρέσουν πιο πολύ αλλά από την αλλή προτιμώ τον προφυλακτήρα του παλιού.
Και το πίσω του παλιού μου αρέσει πιο πολύ επίσης -
Facelift Dolphin 2025:
Πολύ καλή ιδέα η επιλογή των 174 ίππων, μπροστά εμφανισιακά τα φώτα του καινουριου μου αρέσουν πιο πολύ αλλά από την αλλή προτιμώ τον προφυλακτήρα του παλιού.
Και το πίσω του παλιού μου αρέσει πιο πολύ επίσηςκοιτα, το πηραμε, αλλα η μουρη του ειναι απαλευτη. Μου θυμιζει χαζο που σε κοιταζει με γουρλωμενα ματια και ξερεις οτι δεν εχει καταλαβει τιποτα απο οσα του λες.
-
Facelift Dolphin 2025:
Και το πίσω του παλιού μου αρέσει πιο πολύ επίσηςκοιτα, το πηραμε, αλλα η μουρη του ειναι απαλευτη. Μου θυμιζει χαζο που σε κοιταζει με γουρλωμενα ματια και ξερεις οτι δεν εχει καταλαβει τιποτα απο οσα του λες.
Κοιτα την αποψη μου την ξέρεις για το ποσο καλό το θεωρω για τα χρήματα. Και γω θα το αγοραζα αντι για το Yudo
αλλα ομορφο δεν μπορεις να το πεις. Δεν μου αρέσει καθόλου. Τωρα με το facelift λίγο καλύτερο φαίνεται αλλα χωρις παλι να το λες ομορφο
βαλε καμια customια καγκουρικη με αεροτομή κτλ να γίνει όμορφο χαχαχαχαχααχα
Μεχρι και οι Γαλλοι κλέβουν απο Γερμανους για τέτοια θέματα. Υεροσυλος αλλα θα το βάλω lol citroen-benz
-
Facelift Dolphin 2025:
Κοιτα την αποψη μου την ξέρεις για το ποσο καλό το θεωρω για τα χρήματα. Και γω θα το αγοραζα αντι για το Yudo
αλλα ομορφο δεν μπορεις να το πεις. Δεν μου αρέσει καθόλου. Τωρα με το facelift λίγο καλύτερο φαίνεται αλλα χωρις παλι να το λες ομορφο
βαλε καμια customια καγκουρικη με αεροτομή κτλ να γίνει όμορφο χαχαχαχαχααχα
Edit - Διαγραφή Φωτογραφίας {Admin}
Μεχρι και οι Γαλλοι κλέβουν απο Γερμανους για τέτοια θέματα. Υεροσυλος αλλα θα το βάλλω lol
Edit - Διαγραφή Φωτογραφίας {Admin}
μπα, ποτε δεν ασχολουμαι με βελτιωσεις αισθητικου τυπου. Μονο πρακτικοτητα προσπαθω να βελτιωσω ή εξτρα λειτουργιες.
@dettol Μετά αναρωτιέστε για το πόσες ήταν οι προειδοποιήσεις σχετικά με την παράθεση φωτογραφιών ακριβώς κάτω από τις ίδιες φωτογραφίες... {Admin}
-
Facelift Dolphin 2025:
Και το πίσω του παλιού μου αρέσει πιο πολύ επίσηςΧαχαχα!!!
Αυτο!
BYD forum